Sziasztok!
Egyik ballagó anyuka megvan, képeket majd hozom -szokás szerint. Jól sikerült, leszámítva, hogy mire bementem a terembe, az első 3 sorban már beülteka nagyszülők, akik foglaltak helyet a gyereküknek... Így a 4. sorból néztem végig a műsort, a gyerekek nagyon élvezték, Martin is mondott külön pár mondatot, nagyon vicces volt. Abban a körben ezt indokolták meg a gyerekek, hogy minek nekik az iskola, már mindnet tudnak
Közben Norbi ez elején énekelt a kicsikel, utána engem nyúzott, mert semmit nem látott. Már fel akart állni a székre... Apa hátulról videózott. Jobb lett volna kint, de minden felázott délutánra, kevés a beton az udvaron.
Én már gyógyulok, kopp-kopp, apa "haldoklik". Fiúk játszanak az új gyereknapi kisautóval, ill Tomi a bordámmal. Tovább bálnásodom
Tej. Szerinem Kory, hagyd már szegény Kingát! Most kezdte a közösséget, ennyi még totál belefér. A tejet megpróbálhatod elhagyni, de nem szokott fájnia hasa, vagy igen? A kilói szerintem nem attól nem mennek. Légúti allergiája nincs, majd megerősödik.
Amúgy én is ki vagyok akadva, hogy az ember már senkiben sem bízhat. Minden maszek orvos-gyógypedagógus csak a saját hasznát lesi, nem a család és a gyerek érdekét.
Martinnak is még egy teljes évet javasol a gyógytornász, mert nem működik ez a szinkron-aszinkron dolog. Én nem fogom vinni, mert fizikailag is megoldhatatlan. Amúgy is 8-1/2 4-ig a suliban lesz, nem hiányzik neki még 2 óra nyeketés + az otthoni szótanulás. Majd megérik magától, ha pedig az első félévben látjuk, hogy gond van, még nem késő lépni. Persze, ha ne mebédel az oviban, mert nem ízlik neki vagy kimarad a du-i alvás és helyette koncentrálnia kell, akkor nem úgy megy.
Szóval nehéz egy nem anyagias igazi segítséget találni. A kisördög pedig ott motoszkál a fejemben, hogy nem én vagyok-e az elfogult. Most én honnan tudjam, hogy milyen szintű probléma, ha nem mászik szabályosan a gyerek?!?
Remélem tényleg nem okoz lemaradásokat nála ez máshol ,mert már elegem van a fejlesztésekből. Az oviban és a másik tornán azt mondják, tök jól mozog Martin. Csak az úszást szeretném jövőre, gondolom az is fejleszt és még a tartásásn is javít.
Na megyek.
Pussz!
Éva