Szia Doris,
ma tapaszoztam, mert szerintem a kenocsos modszerrel nem mozdul a rossz szem, mivel ha homalyosan is de lat a jo szemmel, hat a tapasz ugyan nem jott le, de probalta leszedni a dragam, es a szemuveggel egyutt felejsd el, remelem par nap mulva hozzaszokik, es hagyja majd a szemuveggel egyutt is...a doki mondta kulonben semmit nem er az egesz.
Nalunk ebben a korhazban harman vizsgaltak mar, es az elozoben is harom doki megnezte (masra specializalodott dokik - ideg, izom, lataserosseg), mindenkinek ugyanaz volt a velemenye, pedig nem lattak a masok mereseit, ugyhogy nincsennek ketsegeim, hogy tudjak mi a helyzet, de a szemuveg es a tapasz nagyon hosszu ido utan hasznal, ha hasznal, hatha lesz valtozas.
Olvastam oldalakat a beszeddel kapcsolatban, es semmikeppen nincs gond, ha esetleg lenne azt most meg nem lehet tudni, majd meglatjuk ha esetleg ket evesen se beszel, de remelem nem lesz ilyen gonddunk. Noverem lanya harom evesen kezdett el beszelni, nagyon hirtelen, jovore megy iskolaba, olvas es szamol alapszinten, ugyhogy tudom nincs jelentosege, csak olyan frusztralo, gondolom tudod milyen bosszanto, foleg az osszehasonlitgatas miatt, hogy masok mar beszelnek meg ki tudja milyen Einstein-babak
(igaz epp Einsteinnek volt latasgondja, a suli is rosszul ment neki, amig nem kapott szemuveget
)
Szerintem meg ti sem vagytok tul keson a jarassal, persze egy kis segitseg nam arthat.
Mi lemondtuk az osszes terapiat! Meg a latast is, ezek az emberek itt nagyon nem voltak jok, artani nem artott, de semmi ertelme nem volt.
szia