Sziasztok!
Megkértem a szerkesztőt tegye betűrendbe a topikokat, hátha akkor több helybéli betéved ide. Majd meglátjuk
Tüni! Hová jársz belgyógyászhoz? Pestre?
Játszóház: nem tudom volt-e gyerekfelügyelet, én csak max. a kínaiba mentem körülnézni amíg Kitti játszott. De ez a lehetőség úgyis elszállt
Bár itt a szomszéd anyuka azt mondta (ő beszélgetett sokat a tulajékkal), hogy keresnek más helyszínt. Többet nem tudok, de majdcsak informálódom
Klub: Gyertek!!!
Zöldséges: aha, mostmár képben vagyok! Állítólag a Gergő név kötelez. Engem próbáltak anno lebeszélni, és rádumálni a Bálintra. Azt mondják a Gergők alapban ördögfiókák, a Bálintok meg tündi-bündi nyugi babák
Hááát nem tudom, időnként átkereszteltetném az enyémet
Batthány: az évnyitói beszédből nekem úgy tűnt az igazgató a kezdetektől uaz. Nem semmi pasi!
Most jubilál a suli, úgyhogy gondolom öregdiákoknak is fognak valamit szervezni. Legalábbis valami rémlik az évnyitóról.
Bucka: mi inkább a lakótelephez lakunk közelebb. Kb. annyira, mint a József A. hévmegállótól a gimi. A lányom biciklivel, rollerral, gyalog jár. Élvezi, hogy kicsit később kell kelnie.
MVica! Gergőt jól gondold meg! Még van időd
Mesi-ovi: aha, értem. Nálunk elég szerencsésen alakult az ovi kezdés, kistesó érkezés. Júl.2.-án született a fiam, Kitti pedig következő február 17.-én töltötte a harmadik életévét, így onnantól járhatott oviba. Ekkora már kistesó elég nagy lett, belerázódtunk a mindennapokba, Kitti sem érezhette úgy, hogy őt elpateroljuk itthonról. Amúgy is csak 3x megy egy héten, így tulképp azért többet van itthon. De nagyon jót tett neki a közösség. Mindketten elégedettek vagyunk. Illetve bocsánat, az igazi az lenne, ha sétálva mehetnénk oviba, na erre várhatunk...
Börze: én is imádom! A nagyot, a kismamásat is! Én árulni fogok, valszeg a színház terem előtti folyosón. Találkozhatnánk, persze!
Ti nem jönnétek baba-mama klubba?
Az új körforgalomtól eleinte ki voltam akadva, de már lehiggadtam...
Úgy éreztem felesleges, nekem ott soha semmi bajom nem volt. Igaz, vagy csepel felé/felől jöttem/mentem, vagy az Auchanba jöttem/mentem. Aztán felvilágosítottak, hogy a falu felől jövőknek, arra bekanyarodóknak nagyon nehéz volt eddig. Eleinte úgy éreztem nagyon lassítja a forgalmat, de mégsem
Már alig várom, hogy a Bajcsy-Gyári útnál is megcsinálják a körforgalmat, mert arra a bucka felé, felől nagyon gáz közlekedni. Nem is szoktam arra menni, messze elkerülöm. De a lányom is, pedig ő gyalog megy. Állítólag a gimi is beszáll annak a kereszteződésnek a rendezésébe.
Akadálymentesítésbe most bele sem kezdek, mert felforr az agyvizem. A baj az velem talán, hogy szereztem máshol is tapasztalatokat. Erzsébeten pl. ebből a szempontból már-már úgy érzem el voltunk kényeztetve. De más kisvárosban is éltem már, igaz rövid ideig, de pont a nagylányom volt akkor babakocsis. Hát ott is kánaán volt ehhez képest
Hol fogtok szülni, lányok?
Na lelövöm magam.. és mi lett volna, ha elkezdem a babakocsis közlekedést is kitárgyalni.. ?!
Sziasztok
Kati