Szia!
Jól hangzik ez a sétakörút!
A pici babás programokat nem igazán ismerem itt a környéken, mert májusban lesz 1 éve, hogy örökbefogadtuk a lányokat, akkor ők 2,5 évesek voltak, tehát ez az első időszak kimaradt a közös életünkből.
Sajnos egy kismama ismerősöm sincs itt a környéken, mert eleve nagyon kevés a gyerek, ráadásul mivel én nem voltam pocakos és nem tologattam babakocsit, annyira nem is tudtam beszállni kialakuló csapatokba. A játszótéren is inkább a lányaimmal játszom, együtt építünk homokból mindenfélét, így nem tudok beszélgetni a többi anyukával.
Ahová néha elmegyünk, az a Baba-Mama klub, amit a gyermekorvosi rendelőben szerveznek csütörtökönként. Általában meghívnak 1-1 szakértőt és lehet vele beszélgetni, meg persze egymással. Mi egyébként Kary doktornőhöz tartozunk, a védőnőnk pedig Varga Andrea, tünemény!
Ezen kívül van még az Arany János utcában a Mazsola Játszóház. Még nem próbáltuk ki, de jó véleményeket hallottam róla.
Ha van kedved, akkor elmehetünk egy közös sétára, persze én mostanában még egy kicsit félve megyek sétálni a lányokkal, mert 1 hónapja kezdtük meg a szobatisztaság-projektet és annyira még nem megy jól. Bár tegnap már pelus nélkül mentünk sétálni 1-1,5 órát és nem volt probléma!
Hol éltetek eddig?