Szia Simine! Én ugyan nem vagyok péceli, viszont az a gyanúm, hogy a közelmúltban összefutottunk valamelyik topikban, ahol még álruhában jártál, mint Mátyás király. Igaz ez? A csetre nem akartam csak emiatt felmenni... Kíváncsi
Bocs, de nem tudom most mire gondolsz. Idézhetsz konkrétan , ugyanis nagyon kevés topikot látogatok és igen ritkán (inkább chat-elek) ezért most nem ugrik be mire gondolsz.
Simine, a csetre emlékszem, épp azért gondoltam rád, de akkor nem tárgyaltuk ki az aláírási szokásaidat, csak azt, hogy rendszerint nem szoktál hozzászólni. Tudom, hogy simine vagy, azért kerestelek! Na de sebaj, ezek szerint más védőnők is hasonlóan gondolkodnak, mint te! Kíváncsi
Húú, simine, akkor én vagyok teljesen zokni... bocs! De tényleg! Így mellétrafálni! Látszik, hogy régen jártam a cseten... De akkor ki a védőnő??? Kíváncsi
De legalább már ketten vagyunk.)) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én sem pécelen lakok, hanem Rákoscsabán, de Pécel talán közelebb van hozzánk mint Keresztur.
Örülök neki, hogy valaki végre idetalált Igen, Rákoscsaba elég közel van hozzánk. Mesélsz magadról valamit? Én őszintén szólva inkább chat-elős vagyok, mint társalgó látogató, de ide is be szoktam nézni.
Én azért a társalgót látogatom inkább, mert nem sok időm van egyszerre.
Én 27 éves vagyok, vagyis már a 28 felé közeledem. Decemberben költöztünk a szüleimhez a férjemmel(novemberben volt az esküvőnk) Március 8-án született meg Bálint. Azóta ő köti le minden időmet. Röviden ennyi. Te?
Nekem van egy 3 és fél éves Emese és egy 14 hónapos Csenge lányom. Már lassan 4 éve nem dolgozom, 30 éves vagyok. Pécelen '99 decembere óta lakunk, igaz közel másfél évet azóta külföldön töltöttünk. Mivel foglalkoztál szülés előtt?
Együtt dolgoztam a férjemmel, italnagykereskedésünk van Óbudán. Szegény, jó sokat kocsikázik minden nap. Nekem már néha hiányzik a munkám, ennyit még soha nem voltam itthon mint amióta megszületett a Bálint. (Március 8-án hétfőn született, és én még pénteken bent voltam. Szerencsére nagyon jól birtam végig a terhességet.)Na nem mintha unatkoznék, mert minden nap úgy elrohan, hogy azt sem tudom, hogy mit csináltam aznap. Remélem már a Bálint is egy kicsit hosszabb időre lefoglalja majd már magát. Eddig nagyon nehezen maradt el délutánonként, most kiderült, hogy elég keveset evett, és már muszály neki pótlást adnom, mivel nem hízott. Elég szomorú vagyok emiatt.
Bocs, de kicsit elmaradtam a társalgó látogatással. Amúgy jól elvagyunk itt ketten ezt akár e-mail-ben is folytathatnánk. USA-ban voltunk, Emese is ott született. Balatonaligára megyünk augusztusban egy hétre. Remélem jó időnk lesz. Ti mentek valamerre? Most olyan fáradt vagyok, mert az elmúlt napokban sokat éjszakáztam és nem jut eszembe amit kérdezni szerettem volna) Ha van kedved írhasz e-mailt is, a kingasimon@yahoo.com. Szia Kinga
Szia Simine! Mi a chaten már beszélgettünk,még tavaly.Régen Gabriella 25 néven voltam,ma már ManókaBaba a nevem,mivel megszületett a lányom,Virág,9 hónapja.Elég egyedül érzem magam,nem igen tudok összejárni senkivel,és ez nagyon rossz. Szeretnék beszélgetni,sétálni másokkal,meg a Manókkal.A vasút túloldalán lakom.
Virág, Nekünk majdnem egyidősek a gyerekeink Bálint most 13hónapos, igazi gazfickó. Mi rákoscsabán lakunk, Pécelen néztünk házat, talán idén meg tudjuk venni, de ha nem akkor majd jövőre. Ha van kedved, időd akkor írjál!
Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól; Babaúszás 3 hónapos kortól Monoron a Városi Uszodában kedden 8.00-8.30-ig és szombaton 8.30-10.00-ig. További információ: Viczkó Andrea úszóoktatónál 30-407-8301; www.esemenyrogzites.hu – video; www.babauszas.atw.hu – képeim a foglalkozásról
Ecseren minden csütörtökön 9:30-tól és 10:15-től zenés fejlesztő foglalkozást (zenebölcsit), 11:00 órától játékos mozgásfejlesztő tornát tartunk 3 év alatti csemetéknek a Rábai Miklós Művelődési Házban.
Részleteket itt találtok: www.gyerektorna.hu
Az internetes regisztráció egyszeri ingyenes részvételt biztosít!
Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?
Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól;
Babaúszás 3 hónapos kortól 3 éves korig Monoron a Városi Uszodában kedden 8.00-8.30-ig és szombaton 7.30-10.30-ig.
TESTVÉRKEDVEZMÉNY!
Én még egyenlőre Budatétényi vagyok, de már eladtuk a házunkat és Pécel mellett döntöttünk. Nem tudom, jár ide még valaki? Kellen egy picike segítség, mert egyáltalán nem ismerjük a környéket, de a nagyobbikomat szeretném bölcsibe adni, illetve tudakolózni, hogy milyen hely, vannak e programok,milyen az élet, stb.
Ha, véletlenül jár erre vki, szívesen veszem a válaszaitokat!
Szia Eszti!:)
Mi törzsgyökeres Péceliek vagyunk és nagyon szeretünk itt élni. Az én kicsilányom a péceli református óvodába jár most 4 éves:) csak ajánlani tudom, bár nagyon nehéz oda bekerülni, nekünk is egy ismerős segített:) Melyik környékre költöztök?
Bebi