Gyuszkóanyu
Annyi képet küldesz, amennyit akarsz!
Viki
minden rendben lesz, ha valami gond lenne, látnád. Nem jól tartaná magát meg ilyenek. Az ilyen furcsaságokat az anyukák észre szokták venni. Milyen a fejlődésneurológus? Jó? Csak azért kérdezem, mert van itt egy anyuka, akinek a kislánya 8 hónaposan még nem csinál semmit és elküldte azzal, hogy nincs semmi baja. Szegény tanácstalanul állt, aztán az én gyerekorvosom elküldte egy konduktorhoz. De azért mégis jó lett volna egy szakorvosi vélemény, csak olyan nehéz jó orvost találni. Mi is voltunk fejlődésneurológusnál, ő egyből mondta, hogy persze, ha fél évesen nem csinál semmit, akkor nagyon jól tettük, hogy elvittük, mert jobb a bajt megelőzni. Jó lenne, ha lenne a környéken egy jó doki, mert az messze van. Kértük, hogy mondjon egy jót, de erre nem nagyon akart válaszolni, gondolom, ez kellemetlen neki. Ha a tied jó, akkor mondd már meg légy oly drága, hogy ki az, mert nekünk jól jönne egy.
Én sem fejtem, csak akkor, ha tudtam, hogy megyek valahová és kell a tejecske. Úgy nem szeretek fejni.
De hála Istennek, mindkét gyereknél volt tejecském bőven.
Itt is nagyon sok kisgyerekes család lakik. Csak nem az új lakóparkokban laktok Árpádföld és Cinkota határán?
Mindenki
ha vonalzót akarsz készíteni, megnézed, melyik tetszik, rákattintasz és már ott is leszel a vonalzókészítő oldalán.
Ha segítség kell, segítek szívesen, de lehet, hogy napközben nem fogok tudni válaszolni, csak éjjel. Minden éjjel fent vagyok a fórumon, úgyhogy válaszolni fogok még aznap. De ha sürgős, ott van a mail, azt naponta többször is nézem, nagy eséllyel fogok válaszolni arra.