Új privát üzeneted érkezett!

Édes ez a Dévid gyerek...az első kép tetszik nagyon :lol: :lol:
Mi az az ex-bikacsúszda? És még te is csúsztál, Szilvi? :shock:

Katlina! Hát az anyósodnak, ha én lennék a menye, már félárva lenne a fia.... :roll: :oops:
Építsetek gyorsan, és usgyi onnan....

Ja, Tündi! Lilcsi azt találta ki, hogy a csúszda tetején rúdon fog lógni.... :shock: :x . Bírom ezeket az EU-s játszókat. A gyerek 1,5 méter magasan, és semmi korlát.... :evil: Csak magasabban egy rúd. Na, azt markolta meg Lilcsi, az egyik lába meg lógott a semmibe, én alatta, hogy ha esik, el tudjam kapni :? És akkor még, mikor mondtam neki, hogy "gyere le", akkor még pentyeg, hogy "nem" :lol:
Mit főztél végül? Én egy csomó krumplilevest....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Itt vagyok,ebéd fő :) Nem túl fantáziadús kajcsi, körömpöri. Ha apát megkérdezem mit főzzek,csak annyit mond:" f betűset" :) ami annyit tesz,finomat :D

Szazsa,jó hogy írsz! :) Sajnálom,hogy sokat betegeskedtetek,de a lényeg,hogy már jobban vagytok,átvészeltétek!Apa mikor jön szabira?Számolsz már vissza?

Szilbee,szegény Levi,jobbulást neki! :) Bizony szerencse,hogy egy kis megfázással megúsztátok a dolgot,de sztem ha közösségbe jár a gyerek,ez mindig fenn áll,hogy elkap vmi nyavaját :?

Erika,szupi eredményt fog mutatni az a mérleg :) Ne aggódj,szurit meg ügyesen fogja Réka baba viselni!Nagy puszika megy neki! :) A fogak lehet most pihenőt fújtak szerencsére! :)

Katlina,hát kész vok anyósodtól..ami sok az sok.. :? Miért piszkál ennyire,mi baja van veled??

Nóri,te mit főztél?

Andi,szinte már hazamész az oviba :wink:
Zsoltikának nagyon sok boldog névnapot!
Képet nem tudok csatolni,nem engedi :evil: :evil:

Kép
Kép
tundi24

Zsolti
BOLODG NÉVNAPOT!

Kép

Tündi
Én ma rizottót csináltam.
Timi nem annyira hisztis inkább akaratos. Anyu szerint én is az voltam de talán nem ennyire. Nem egy egyszerű eset.
pl: mondja hogy legózzunk. Oké megyek.. De semmi nem jó neki. Ne azt tegyem. Az az övé. Ide tegyem, oda tegyem, nem oda. Mindezt kiabálva, parancsolva. :? :evil: Persze nem mindíg csinálja ezt de akkor is, olyan fárasztó tud lenni.

Szilbee
Tegnap óta Timinek is folyik a nózija, pedig ő még közösségbe se jár. Mindíg attól félek hogy a fülére megy. Újabban meg nem veszi fel a fülmelegítős sapit :evil:
Hihetetlen milyen nagy már Dávid :shock: :D

BCG: A barátnőm fia most kezdte az ovit. Ő mondta hogy elkell menni a tüdőgondozóba is megmutatni az oltás helyét. Itt úgylátszik ez a szokás :? Neki látszott, nekünk nem látszik. Gondolom akkor kap szurit is. Aggódom én is ezen..
Vali: Diusnak nem nézték? Bár ő gondolom szeptembertől lesz ovis.
Gratulálok a bilibe kakiláshoz :D Milyen kis sz@ros dolognak is tudunk örülni :wink: :lol:

Elin
Milyen igazat írtál. Jót nevettem. (blog ügyben)

KAtlina
Anyósod a bögyömben van :twisted: Én is tapasztaltam (bár nekünk belefér a kiskanálba a cucc) de akor színig van és úgy nem tudom megitatni Timivel, mert a fele mellé folyna. Én a nurofenes szívókával adok minden ilyen folyékony gyogyit.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri,már írtad mit főztél,mire megkérdeztem :oops: Ügyes ez aLilcsi lyány,mintha csak magamat látnám! :) Én az oviban a korláton,volt 2 fém korlát,és azon lógtam fejjel lefeleé,elengedett kézzel,aztán pedig később otthon a hinta rúdon :oops: szeretek igy lógni,még most is,lehet kis majom voltam előző életemben :oops:

Szilbee,de jó neked,hogy Levente már alszik,dévid meg ébred,én ép küzdök az altatással,de feladtam,most játszik a kiságyában a kisasszony :) Tetszenek a képek naggyyon :) Dévid egyre ducibb arcú lesz,olyna jól áll neki,Levente meg csak nől,és nől! :) Olyan nagyfiú már! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri! Ex- bikacsúszda? ... ami az ideiglenes buszpályánál van, a Zagyva mellett.

No ilyen betyárságot Levente is csinált már.. engem meg (állapotosan) a szívbaj kerülgetett... :roll: :x

Én pont emiatt úúútálom egyébként a Tiszaparti játszót... Levente még a mai napig nem dolgozta fel, hogy egy nyamvadt lépcső nincs a mászókán (csak a kicsiknek valón, de ugye az meg már kicsi neki)... szegénykém folyot körbe-körbe jár... mert nem tud rá felmenni, csak azon a hálós izén, de azt meg nem szeresse ... ő se.
szilbee

Petri! Én ha nem tudom ráadni a sapit (melegítőst... mondjuk ilyen nem sokszor van, akkor beültetem a tv elé és mese közben adom rá... vagy felajánlom neki, hogy ő teheti bele a zsebekbe a tasakokat. Utána már sokkal készségesebb.
szilbee

Tündi! Ne is mondd ezt a lógást! Mikor én gyerek voltam.......csodfa, hogy emléxem rá :roll: .......mindenki csinálta ezt a lógást. Én meg nem mertem. Azán egyszer mégis rászántam magam. És fejreestem :P . Most többen azt mondjátok, hogy "jaaaaa, akkor minden világos!" :wink: De a kézenállás is így ment nálam. 1x mertem nekibátorodni, akkor is...de akkor szőnyeg volt alattam :P

Képzeljétek, a horribilis telefonszámlából már 1 ezrest "ledolgoztam". Létezik ilyen :lol: ? Mert ugyebár emeltdíjas mobiltartalom is volt a számlán, meg a telefonomra is jött valami, de hát még wapom sincsen, hogy letölthettem volna, meg egyébként sem szoktam ilyen hülyeségért pénzt adni. Lehet azt ingyen is :wink:
És írtam a vanabi.com-ra, hogy mi ez, meg én nem, meg hát fel vagyok háborodva. Erre küldtek gyorsan egy választ, hogy nem is találják a számomat, biztosan "adatbázis szétválasztás/frissítés során került a rendszerbe, ezért elnézését kérjük, és egy postai csekken (rózsaszín csekk) visszatérítjük a 960.- Ft-ot." Na? :lol:
És a tegnap feltöltött cuccok küözül már 2 kabátot meg is vettek. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja igen... Nóri! Igen.. én is csúsztam, nem is egyszer... :wink: :lol: Gondolom a játszótérmentes gyerekkorom lehet az oka, hogy ennyire szeretek a kölökkel homokozni, hintázni, csúszdázni.. és hát libikókázni is libikókáztam tegnap vele.. :roll: :oops: :lol:

De a strandon tuti nem fogok vele csúszni (ha már akkora lesz), ott nagyon beszari vok! :oops: :mrgreen:
szilbee

Szilbee
Úgy se engedi, tépi le magáról hoyg nem kell. Az meg evidens hogy ő teszi bele a zacsit. :lol: Nem is lehetne másképp :lol:
Eddig az jött be hogy addig nekem is sapiba kell lennem, mostmár ez se jó.

Elin
Ügyi vagy! Ne hagyd magad! :D
Nekem az autónk miatt kellene csesztetni a fickót. (még nincs elintézve a papírja) De én olyan beszari vagyok, nem merem kinyitni a számat.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri... Húú akkor lövésem sincs mit lehetne tenni?

Nóri! Éjen! :D
szilbee

No már megint széjjel vok szórva...

Katlina! Bakker! Hát ez nem semmi! Én köpni-nyleni nem tudnék egy ilyen megnyilványulástól! :shock: Tényleg az lesz a legjobb, ha gyorsan elhúztok onnan. Azzal, hogy a ti életeteket megkeseríti, szegény Robikától veszi el a nyugodt gyerekkort. Szóval jól teszitek, hogy el akartok onna költözni! 8)
szilbee

Hát igen anyósom ilyen ő úgy gondolja hogy más nem is tud megcsinálni semmit!
Amúgy meg nem szólhatok ott lakunk az ő háza,nameg elég sokat vigyáz Robira ha olyan helyre megyünk ahová nem nagyon szeretném vinni,de már nagyon várom a költözést ami persze nem most lesz még!
Jövőhéten fizetjük ki a portát utána intézzük a bontási engedélyt és az 15 nap mire kiadják,és lehet intézni az építési engedélyt!
Őszig mindenképp tető alá akrjuk hozni hogy télen lehessen benül dolgozni rajta jövő összel költözni szeretnénk csak az a baj az még nagyon messze van :cry:

Voltunk gyerekdokinál
7kg 50dkg
semmi baja habár a kutacsa még miníg 2*2-es amit most nem tudom hogy jó vagy nem jó de egy ideje már ekkora

Kép

Kép
katlina

Zsoltika!
Boldog Névnapot!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Zsoltikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!! Kép

KépKép
diÁcska

Petri,ebben a korban a gyerekek szerintem akaratosak,csak az a baj,hogy nehéz őket kezelni,legalábbis sztem.És én ezért tartom jónak az ovodát,mert majd meglátod,ott máskép fog ám viselkedni!

Nóri,ügyes vagy! :)Majd el kell atöbbi ruci is! :) Az oviban miattam is fejre esett egyszer egy gyerek,be is tört a feje,onnantól kezdve letiltottak erről a tevékenységemről,de amikor nem látták csináltam ám:P

Katlina,hát nem lehet könnyű együtt élni az anyósoddal..hátha hamarabb is el tudtok költözni,mint jövő ősz!Örülök,hogy minden okés Robikával! :)

Szilbee,ha 1-2x lecsúsznál nem lennél beszari :) Nekem egy ideje az a vágyam,hogy bandzsi dzsampingoljak :) meg hogy kiugorhassak egy helikopterből ejtőernyővel :) De apa nem díjazza az ötleteimet :) :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Katlina!

Máténak már nincs kutacsa a 4 hónapos oltáson mondta a doktornéni hogy nagyon hamar összenőtt!

Erika!

Réka baba megkapta az oltást?
Hogy viselte?

Szilvi!

Nagyon jók a képek!

Tündi!

Luca hogy van?Az éjszakátok hogy telnek?

Zsoltikának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Bocsi, majd később reagálok mindenre.................................
Magunkról:
súly: + 650 g
hossz: + 2cm

:D :D :D :D :D :D

Zsoltinak nagyon boldog névnapoooot!

Szilvi: Isteniek a képek! Főleg Dávidról. Annyira aranyos, fél
óráig tudnám egyfolytában puszilgatni, ha hagyná. :D

Katlina: Anyós ügyben Nóri kivette a számból a szót... :? :? :? :?
jaimee1

Erika! Hagyná! :lol: és még rötyögne is közben! ;)

Örülök a gyarapodásnak! :D :D
szilbee

sziasztok!
bocsi meg hanyagolok itt mindenkit:-(

Cleo igenjárok még fogorvoshoz s még fogok is egy jó ideig de....

meg most a térdemmel is voltam már:-D igen végre eljutottam
aztán május 13.-án kell befeküdnöm a mávba s 14 én csinálja meg a műtétet. Ugyhogy ez az éva z egészségért lesz:-D

most megyek mert Bettike hív de ha lesz akkor jövök s olvasok vissza

puszika

Kép
kbernadett

Zsoltika!
boldog névnapot!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok! Alig tudom felvenni a fonalat, annyi minden történt veletek :) Velünk nincs semmi különös, dolgozok, a lábam dagad, jaaa, és jövő héten költözni akarunk :) Beleolvasgattam a blogokba, nagyon jók vagytok, csak így tovább!

A bcg-s dologhoz csak annyit tudok hozzátenni, hogy a babák 6 hónapos korában kell ellenőrizni az oltást. Ha pirosság, vagy göböcske van, akkor nem kell ismételni :!: Ha nincs pír vagy heg, akkor oltjanak újra, de ha az sem fogja meg, akkor többet nem oltanak :!: Arról én még nem hallottam, hogy óvoda előtt megnézik, az meg még inkább fura, hogy ilyen korban oltanak is :shock: ti tudtok ilyenről?

Kép
pimelinda

Eika,látod nincs itt semmi gond a szopizással! :) Gratula a szép gyarapodáshoz! : )

Ivett,köszike jól vagyunk,most egy kicsit jobb éjszakáink vannak,2-3x kelünk,cici és alszik is vissza,most lehet pihennek a fogak!Megvetted a hintát,raksz fel róla képet? :)

Linda,szurkolok a költözéshez! :) :) Pihenj amennyit csak tudsz! :)

Betti,akkor te aztán ebben az évben tényleg kiteszel az egészségedért! :) Helyes :)

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KÖSZÖNTÉST MINDENKINEK!!!aranyosak vagytok :) :) :)

Nekünk nem nézték a bcg-heget ovi előtt :shock:

Betti.mi van a térdeddel??? vagy csak én vagyok lemaradva?! :oops: :oops: Bettikének hogy megy az ovi?

Erika.hu-ha,fejlődik ám Réka szépen :D .Szuri?

Letti!!! minden rendben veletek?olyan régen írtál már :( -jelentkezz be légyszi,hogy minden oké :idea:

jó éccakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Linda
El is felejtettem hogy a bcg oltásról téged kell kérdezni. :oops:
A 3 éves újraoltást csak én gondoltam! MErthogy itt nézik ovi előtt az oltás helyét, biztos helyi szokás. :? Ebből következtettem, ha nem látja biztos újraoltják. Ha nem kell annak csak örülni tudok :D
Köszi hogy megnyugtattál! :D
Költözéskor nehogy túlhajtsd magad!

JAimee
Apadás ide vagy oda szépen fejlődik Réka :D

Tündi
Az oviban biztos hogy másképp fog Timi viselkedni. Idegen helyen nehezen oldódik. Csak nehogy otthon dúlja ki magát.

Timi ma szövegelt a labdájának is mert az nem jófelé gurult. Tök mérges lett rá. Vagy 10 percig monda a magáét :mrgreen:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Jön valaki vasárnap a BABARUHABÖRZÉRE?
Szokásos helyen 9-12-ig, a Széchenyi gimi ebédlőjében.

És ez már a 6. alkalom :lol:

Judit

Nektek hogy jut idő netezni meló, suli, gyerek (tripla), apa mellett?
Időt kérek!!!!!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! :) De azért írhatnál egy kicsit magatokról!!!

Linda! De jó! Köszi az infót! Pici göb van... akkor lehet reménykedni! :)
szilbee

Szép jó reggelt! Süt a nap :)

Petri,lehet,hogy Timike otthon fogja magát kitombolni,de valahol ki kell neki végülis! :wink:

Judit,köszike az infót,mi lehet kinézünk,de nem biztos.Tényleg írja magatokról többet.Én nem tudom,3 gyerek mellett,hogy lehet netezni,mert nekem még csak egy van :)

Rólunk egy kicsit,éjszaka Luca csak 1x kelt :) Este 7kor evett Milupa álomtejbedarát,fél8kor elaludt és scak éjfélkor kelt,utána pedig a szokásos fél6,és szunya tovább 7ig :) Lehet ettől a darától aludt ilyen jól?Nektek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok?Déelőtt nem leszünk,emrt megyünk volt munkatársamékhoz,kicsit pasizni :)

Szép délelőttöt mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt! :-)

Szilvi: Akartam kérdezni, már ül Dávid? Nem szoktál beszámolni a "nagy tetteiről". :(

Tündi: Abban altató van? :D (álomtejbedara) Szép napot nektek!

Azt mondják, akár 24 fok is lehet. :shock: :shock: Na , ez sem normális... :?

Jlevay: A felsoroltakból Apa mellett a legnehezebb netezni. :lol:

Melinda: Gratula a 30. héthez!
jaimee1

Sziasztok!
Muszáj vagyok átolvasni ide is, ha híreket akarok....

Petri!
melyik oviba szeretnétek menni?
És nekünk nem nézték az oltást! persze korábban igen, de ovikezdéskor nem....ki mondta ezt, hogy kell? :shock:

Szilbee!
De bátor vagy! Én biztos nem mernék csúszni, na meg nem is férnék bele a csúszdába sem :cry:

Katlina!
Legalább Robika később nem fog félni a bosziktól, tudja, hogy csak ugatnak, nem harapnak... :oops: (Remélem apjuk nem olvassa a topikot)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Hehe...most írtam amoda is! :D
jaimee1

Sziasztok Lányok!

Üdvözlet mindenkinek,nagyon jól érezzük magunkat,bővebben majd hétfőn! :lol:

Puszi!

Zsoltikának Boldog Névnapot Kívánunk!
Vendég

Erika! Őszintén? Nem ül... Csak félig fekve visított a babakocsiban, mikor leparkoltam a homokozó szélén, aztán gondoltam egy életem egy halálom és kipróbálom, hogy bírja e. (Leventét 8 hósan ültettem először, mikor már magától is biztonságosan tudott ülni). Így meg kibírta azt a rövidke időt visítás nélkül, míg Leventével játszottam... Ed csak később érkezett a játszóra, aztán muszáj volt vmit kitalálnom. Egébként marhára élvezte. Olyan édesen dörmögött közben, azon az édes mély hangján. De egyébként nem áll szándékomban rendszert csinálni belőle, azért nem olyan erős még a gerince. :?

Judit! Helyes!! 8) Nekem most nincs nagyon enerdzsim kétfelé olvasni... meg írni is... Talán majd ha Levente már kifelé jön a dáthából, egyenlőre a 10 percenkénti orrszipka van terítéken.
szilbee

Mano! Csak nem hiányzunk, hogy még onnan is írsz? ;) :lol:
szilbee

Ja! Judit! Készül egy újabb méz rendelés a jövő hétre... vagy amiko nektek jó... de a jövő hét előtt bizti nem jeleznek vissza a családtagok...

No menek orrot szííni... :x :x :cry:
szilbee

Cleo!

Zsoltikának utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
judit_79

Sziasztok!

Napok óta csak olvasó módban vagyok, valahogy az írómódhoz nem volt kedvem...
Pedig végre tavasz van... :lol:

Zsoltikának utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok! Andi, szombaton délután nem érnétek rá egy légkondi felmérésre? :wink:

Katlina, jaj, nagyon sajnálom, hogy így jártatok a kocsival! Mivel is fogalkozik a párod? Hová kell 15 embert vinni?
Örülök, hogy Robika jobban van! Anyós...na, mi egy hónapot éltünk anno anyuéknál, még gyerek nélkül. Meg kell mondanom, imádom a szüleim, semmi baj nincs velük, de egészségesebb mindenkinek, ha külön él. Idegileg nehéz lehet elviselni, ha beleszólnak az ember dolgába. Nehéz lehet, férjnek, anyósnak, magunknak, gyereknek egyszerre megfelelni! Kitartást kívánok!

BBJ, ide írom, rendeltem a csajtól, amit felraktál linket. Találtam nála egy marha jó focimezt :lol:

Szilbee, Te nagy gyerek, jól néztek ki a csúszdán! :lol: Én a hintát nem bírom szülés óta. Képzeljétek, szédülök rajta és hányingerem lesz...

Hajni, üdv neked is, tök jó lehet most nektek, irigy vagyok :wink: :lol:

Judit, hogy megy a munka? Nem morogtak a táppénz miatt?

Szazsa, édes ez az Ati fiú! Azért gyere, ha van egy kis időd!

Mongi???? Hogy vagytok???

Nóri, merre jársz? Sikerült már az ügyeidet lerendezni?

Vali, főnököd... :twisted:

Erika, látom nem viselte meg Rékát a kevesebb tejcsi (amiből valszeg most már megint van rendesen elég)! Remélem most már te is megnyugodtál!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Tündi, valszeg azért álomdara, mert jobban jól lakik tőle :lol: Most azt mondanám, hogy teli hassal jobban megy az alvás, ha egész éjszaka nem forogtam volna attól, hogy este 8-kor igen bekajáltam!
Hapsizás? Hát nem lehet elég korán kezdeni! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Villanyszerelő és 15 embert foglalkoztatunk,álltalában Pesten dolgoznak Puskás stadion,Dunaújvárosban a Hankook gumigyár és hát ez ügye nekünk most nagy kiesés na meg az embereknek is!

Voltam tegnap fogorvosnál,panaszom nincs de úgy döntöttem rendbe hozatom míg nem fáj,végülis egy fogkőleszedés volt jövőhéten pedig egy tömés és készen vagyunk,megelőzőm a bajt amíg lehet :D

Bbj!
Nem olvassa a zuram a topikot :D :D ,remélem anyosóm sem :lol: :lol:

Kép

Kép
katlina

Évi! Hát, elég rosszkor hiányoztam, de megoldották... biztos morogtak miattam, de nekem konkrétan nem.

Sajnos az utóbbi napokban csak picit olvasgatni tudtalak titeket, írni végképp nem volt időm.
Most nincs valami jó kedvem nekem sem.
judit_79

BBJ
A Hámán Kató útiba szeretném íratni, egyébként körzetileg mi oda tartozunk ahová Gréti jár.
Te megvagy elégedve vele? Nekem szimpibb a külön korcsoportos ovi. Meg valahogy szivesebben megyek arra mint a főúton végig :roll:
Annyira nem tudom :? jövőhéten nyílt napok, majd körülnézek.
Oltás: a munkatársam fia kezdte januárban az ovit, ő mondta hogy nekik elkellett menni a tüdőgondozóba, + Simon Évánál is voltak, ő a gyerekorvosuk. Lehet hogy ez valami egyedi eset volt, mostmár lövésem sincs mi van.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hazaértünk,Luca jól el volt a kis barátjával,feküdtek egymás mellett a játszó szőnyegen és játszottak külön külön,de cukik voltak,mondjuk néha azért egymással is foglalkoztak! :)

Hajni,érezzétek is jól magatokat! :)

Bbj,esetleg ide is belinkelnéd azt az oldalt?Vagy milyen ruccik vannak rajta?

Évi,hát biztosan laktató,de sokmindenkitől hallottam,hogy nem aludt tőle jobban a gyerkőc,hát majd ma is kipróbáljuk! :wink: Csonginak hétvégén lesz meccs?

Szilbee,Luca is hamar el kezdett ülni,de én sem erőltettem,de úgy jobban látott,és erőlködött a felüléssel,de az ugye még most sem megy neki,de nagyon szépen megül,doki néni is megdicsérte,hogy nagyon szép a háta ülés közben :D

Judit,mi a gond?Miért vagy rosszkedvű?

Erika,bizony elég szeszélyes az időjárás,de én örülök a melegnek,csak maradjon is így! :)

Apa most fog matekból vizsgázni,én vok a telefonos segítségük,úgyhogy szurkoljatok,hogy meg tudjam oldani,mert már én is elfelejtettem :oops:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Erról az oldalról van szó: http://evcaruci.hu/

Telefonos segítség? Jó kis matekvizsga lehet :wink:

Nem lesz most foci (majd 26-án), megint nyílt napra megyünk a suliba.

No, megyek, dógozni kell :?

Évi és
Kép
csongianya

Halihóó... csak "pár" képet dobok...

Dávid arcai...

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
szilbee

Petri!
Kár, hoyg nem oda jön Timi, mert nagyon szupi ovi, és az óvónők is.

nagyon sok programot szerveznek, kézműves javarészt (Anették jönnek az Apáról Fiúra Alapítványtól), de minden ünnepet külön megülnek, szinte minden hétre jut egy

Herczeg Katától ígéretünk van, hoyg ez lesz az első ovi, ahol néptáncot fog tartani a gyerekeknek szeptembertől....

Vegyes csopis, ami pro kontra, nekem Leti miatt jó lesz....Grétinél küzdöttünk egy kicsit, mikor elmúlt a varázs, de 2 hét alatt helyreállt a rend. Azóta is imádja.

a nyílt napunk múlt héten volt, de bármikor be lehet menni, csak úgy megnézni egy délelőttöt....

Nekünk Flóderer a dokinénik, ő csak írt egy papírt anno.

Tündi!
A honlapot Évi megírta, most nem sok cucc van fent, mert leraboltuk, húsvét utáni héten töltött, egy kis ízelítő, hoyg én mit vettem, az ára sztem középár, minőség nagyon jó, és nekem a honlap, a foglalás nagyon bejön, bátran ajánlom! Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

No már megint tiszta sügér vok...

Vali! Te küldtél e nekem képeket? :oops:

Bizti lesz még pár ilyen táblis kérdésem...
szilbee

Évi,köszike a címet :) Megnéztem,tényleg ki van most fogyva,de igy is van ami tetszik benne:) huu akkor holnap ismét suliba mentek,nemsokára mindennapos látogatója lesz a sulinka Csongi! :)

Bbj,nagyon klasszak a rucik amiket vettél! :)

Szilbee,zabálni való Dévid :) Nekünk is van olyan kis fp-os dobozunk :) Dévid szereti a nyuszikát benne? Luca nem ré gjött rá,hogyan kell nyomkodni,hogy hangot adjon ki! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Lilcsi egész éjjel lázas volt, ordított. Én meg orrot szívtam, csitítgattam, Nurofent adtam nek 2xi. Attól 2x 1 órát aludt. 4-kor benyomtam neki 1 kúpot, na, attól 8-ig aludtunk.
Elvittem anyumhoz, mert 10-re meghallgatásra kellett mennem, de megbántam, mert a nő közölte, hogy már megvan a 4 ember, akiből 1 ki lesz választva. Kiakadtam, mert mikor beszéltünk, megkért, hogy ha valami közbejönne, hívjam már fel, hogy tudjon mást behívni helyettem. De úgy látszik, uez tőle nem volt elvárható :evil: . CSAK ezért bumszliztunk ki, ahelyett, hogy SZTKba mentünk volna. Oda 11-kor jutottunk el, de nem volt már hely Sohajdánál, így 3-ra kellett visszamennünk Omidhoz. Írt fel antibigyót, ami megint csak hánytató, így majd ügyeskedhetek joghurttal :roll:
Ki kellett mennem az OBIba is, mert az elmaradt gyedemet nem utalták, hanem kp-ba kifizették. Hogy mire volt most ez a kacifánt :? ? Azt is busszal jártam meg, míg Lilcsi aludt.
Mikor hazajöttünk SZTK után, a felírt gyógyszer meg nem volt itt alattunk a patikában. Elmentünk a 24-es alá, ott sem volt. Ott elkértem a Fehér+ számát, felhívtam őket, ott volt. Na, akkor elmentünk a buszpályára. A 24/a jött először, gondoltam, kimegyünk a Szecskára a referenciapatikába, ott is lesz biztos... Hát tévedtem. De adtak helyette másikat. Uaz a hatóanyaga. Nekem amúgy ízlik, narancs íze van, de Lilcsit sztem a pordarabkák háytatják meg. Hátha idővel oldódik majd benne és nem lesz darabos :lol:

Lányok! Én is nézelődtem a neten használt ruci ügyben. Nézzetek fel a http://hasznaltruha.lap.hu/ -ra. Onnan egy csomót el lehet érni :wink:

Judit! Kellenek még üvegek? Nekem is van egy csomó!

Szilvi! Jó ez a sorozat Dávidról! :lol: Édipofi.....

Hú, zúg a fejem a fáradtságtól, de a Sz.feleségek utsó részét valahogy még meg kéne nézni. :lol:

Meg tán éhes is vagyok.... :shock: ....? Na, menek...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szilvi !
Igen küldtem de ha nincs meg küldök még egyszer :)

Képzeljétek végre levéglegeltem teljesen .....csak most 1 bibi van .
Évi ha olvasol kérlek válaszolj.
Az a gond,hogy nekem márc.15. dátum van a papíron amit ugye tegnap adott ide :roll: Most ha én hétfőn megyek a munkaügyibe nem fogják megkérdezni ,hogy ugyan már mit csináltam majdnem 1 hónapig??? Tiszta ideg lettem ez miatt.

Petri!
Nekünk nem nézték a bcg oltásunk de most már annyira felcsigázott ez a dolog,hogy elviszem Diust megnézetem a dokival.

KépKép
diÁcska

Nóri,jobbulást Lilcsinek,szegénykém:( remélem ma már jobban fog telni az éjszakátok!
Sajnos ezek a munkáltatók ilyenek ,mi legyünk rendesek,ők meg... :evil:

Vali,nem semmi a főnököd,de hogy ebből lesz vmi hátrányod én nem tudom,de Évi biztosan megírja majd!Dius?

Kép
Kép
tundi24

Vali! Nekem is lesz 1 hónap közte...mondjuk nekem azért, mert már a gyes élt akkor. Tényleg, jövőhéten azt is le kéne mondani. Már lassan előre köszön az őr a MÁK ajtajában, annyit járok oda... :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?