Hát sziasztok Lányok!
Nagyon elvesztem, ne haragudjatok, de nem hiszem át tudom olvasni az irományokat, mivel hál az égnek sokat írtatok.
Azt hiszem ezt elnézitek nekem így 3 gyerkőc mellett ez nem megy, így jelentkezni sem tudok gyakran, de azért adok életjelet magunkról.
Szal, jól vagyunk, mááár, hol is kezdjem. Még anno, nyakfájásom, után jött egy derékfájás is. Az nem lett olyan durva, egy nagyon kedves barátném aki gyógytornász, skype-on adott távsegítséget, így helyre jöttem. Aztán Fecó lett beteg, hányás, (szerencsére hasmenés nem volt.) aztán Szabi, neki magas láza is volt, most itthon van. Attila csak egyszer hányt, és én is csak egyszer, de már lehet a szagtól.......
Képzeljétek szegény Szabikám a 2 tavaly vett szőnyegemet sugárba leh...., amit éjszaka 2 órakor sikáltam ki, s így gyönyörű hullámos lett, és sajna így is maradt. Nem tudom, majd mit csinálok vele.... Aztán 3 napig egyfolytában a hányásos ágyneműt, takarókat, törölközőket, ruhákat stb. mostam. Már nagyon ki voltam. De most már jól vagyunk, és remélem jön elő más, hacsak annyi, hogy Fecó suli előtt mondta, hogy nagyon fáj a torka.....
Szóval zajlik az élet nálunk, egy kicsit el is vagyok fáradva, jó lenne már egy kis kényeztetés....
Attila most lesz szombaton 2 éves, jönnek a szüleim meg a tesómék is, így legalább nem egyedül kell ünnepelnünk Apa nélkül.
Majd megpróbálok újra bekapcsolódni a dolgokba, de nem ígérek semmit.....
Mindenkinek szép napot!!!!
Szazsa