Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee, lehet, hogy Ádám is cikinek tartotta már a Mikulás ünnepségeket. Mi is inkább csak ovis és alsós korunkban mentünk, aztán talán egyszer voltam én, tesóm már nem az NBH-s bulin. Amúgy nemcsak anyumat, hanem apumat is ismeri apósod, Szebenyi Lukácsnak hívják. Apukám is ott dolgozott. :P 8)

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jó reggelt!

Szilvi: Hol a reggeli kávém? :D Nem is kávézom mondjuk...

Jelentem piri elment, visszajött a hasfájás. Izgi, nem?
jaimee1

Erika! Megittam! :wink: :P :lol:

Ildi! No akkor majd megkérdem apósom, amikor legközelebb beszélünk.. talán 7végén. Ja lehet Ádám tudatalattija a ludas! ;) :lol:
szilbee

No és Erika! Kitaláltad már mivel leped meg a Zurad??
szilbee

No már megint "darabos" vok... :oops: de mindig később jutnak eszembe dolgok..

Szóval, tegnap reggel ittam zöld teát.... gondoltam csak kipróbálom már, akkor is ha a kölök nem alszik szopi után egy hunyást sem...
Hát azt kell mondnom, hogy semmi frissességet nem éreztem utána... se szellemit, se testit.. De még Dévid is akkorát aludt, mint előtte soha! :shock: :lol:
szilbee

Szilvi: AZ nem úgy van, hogy inni kell egy darabig, míg hat? Elvileg már egy bögre is "lenyugtat"?

Áh, dehogy találtam ki... :roll: Illetve valami inget vagy pólót szeretnék, majd kiválasztjuk együtt.
jaimee1

Mármint frissít...bocsi...
jaimee1

Szilvi! Én is így jártam anno a zöldteával :? . Ki is dobtam volna, csak a kolléganőm lecsapott rá, neki bejött. Sztem ennyi erővel limonádét is ihattam volna....
Tegnap persze megint délutánra eredt el az eső, mikor mentem Lilcsiért. Úgyhogy újból itthon voltunk. Pedig ráférne már egy nagy játszózás. Nefagon...szegény Katával és Bencével :roll: De szegénybe hányni jár a lélek :cry:

Hát, ha irodában melóztam volna, sztem simán kihúztam volna én is a szülésig....
Melinda ! Csak a vizesedés miatt kérdeztem....

Tündi! És Lilcsinek mostanában az a szokása, hogy a lépcsőházakban és a liftben sikítozik :shock: . Én meg nem győzöm fegyelmezni, mert klasszul zeng az egész :oops: ....bölcsiben sem szabad, csak az udvaron kiabálni.

Erika! Nem mindenkinek lesz olvasható a blogod, vagy először sokat akarsz bele írni, hogy nem árulod el a címét? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én Ednek (miután Levente megszületett) olyan ajándékot csináltam vagy csináltattam... amin a fiunk is rajta van / volt. Pl. csináltattam egy asztali kis naptárt a fiúk fotóival, aztán pólót... meg ilyeneket. Persze volt könyv meg egyebek is...

Zöld tea.. nem tudom... én azt hallottam, hogy frissít.. élénkít. A másik topikban mondták anno a csajok. De nálam egyenlőre fordítva hat (aszerint amit mondtak).
szilbee

Ja pedig már én is ígértem Katának, hogy egyszer elmegyünk a Nefagra, kicsit átvesszük tőle Bencét... de vagy az idő nem olyan vagy Ed dolgozik vagy épp fáradt és nincs kedve kimozdulni vagy betegek vagyunk.. Pedig olyan jó lenne már találkozni vele.

Lehet hogy csak én csinálom rosszul a teát? Forrázom a filtert és 3-5 percig hagyom ázni... lehet tovább kéne?

No most én is elkezdtem agyalni ezen a blogon... de szerintem, ha oda írnék, ide bizti nem futná az erőmből.
szilbee

Úgy tünik (a többi lakótelepi anyuka elmondása alapján), hogy ma jön a védőnő, ugyhogy menek port szívni... :?
szilbee

Szilvi: Rajtaütésszerűen támad a védőnő? Engem most dícsért meg amiért visszajött a tej....Mintha az én érdemem lenne. Max. a pirié, hogy elment. :? :D

Szegény Kata, úgy vele érzek...((((()))))

Nóri: Dehonnem. Popipopi.freeblog.hu. De még kezdeti a stádium.
Nem is bírnám ki, hogy ne kukkantsatok be. Legalább egyszer... :D
jaimee1

Szilvi: Nekem mindegy, mert babanaplót MUSZÁJ vezetnem, muszáj megörökíteni ezeket a hónapokat, évekeket. Ezt abbahagytam és most fut a blog. Én biztatlak. Hááát, sztorikat nem fogok ide dobni, idő hiányában, vagy ha igen, azok a blogról jönnek majd.
jaimee1

Erika! Megkuksiztam. Hmmm lehet mégis kipróbálom...
szilbee

Én is elolvastam Erika! :lol: Jaóóóóó! Teccik. Egyszerű, letisztult.

Szilvi! Ha tovább áztatod nem lesz fűízű? Én már jártam úgy.

Na, megyek PH-ba....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mármint a teafiltert.... :oops: :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Előkerültem én is,csak reggel beszaladtunk szolnokra,tesómat vittem ruhát venni! Bementünk a cosmosba is,tényleg szupi cuccok vannak,vissza is megyek vmikor csak apánál maradt a bankkártyám :oops:

Erika,teccik,teccik a naplócska :) Írd jó hosszú ideig :)

Szilbee,címet kérünk,ha te is elkezdesz írni :) Jó porszívózást! :)

Nóri,szurkolok,hogy sikerüljön elintézni a támogatást!!Szupi idő kerekedett,igy délután mehettek játszizni! :)

A mi naplónkba bele kukkantott vki?

Kép
Kép
tundi24

Erika,ja és jó,hogy elmúlt a pirid,a hasfájás is elmúlhatna!! Nekem meg március eleje óta nem jelentkezett,nem mintha hiányozna :D

Hajni,holnap indulás,azért jöhetnél kicsit sűrűbben is!! :) :)
Hiányzol ám :)

Kép
Kép
tundi24

Igen! Én megkuksiztam azt is! Meg Valiét is! :D

Őszintén! Én annyira béna fogalmazó vok, hogy nem merném nektek megmutizni... De akkor meg minek írjak blogot! :oops: :roll: :lol: Jó hüle vok, mi?! :lol:

Volt a védőnő! Semmi extra nem volt... a bcg még mindig nega... de még van majd 1 hónapja, hogy pozitív legyen.
szilbee

Na, úgy néz ki, sikerült a támogatás :lol:
Elmondtam az ügyinek, mi és hogy történt, és nagyon segítőkész volt. Addig kalkulált, hogy okés lett. Mondjuk sokat nem kellett gondolkodia....Uaz a nő, aki tavaly elhajtott :roll:
Várom a határozatot.

Hajniékkal találkoztam! :lol: Együtt mentünk be a városba. Végre megismerhettem a Zurát is, hát Francit mintha a száján köpte volna ki.... :lol:

Bloggal én meg úgy vagyok, hogy lusta lennék írni...még terhes voltam, akkor vettem csatos lefűzőt, szép, színes papírokat, hogy majd itthon írogatom, majd kinyomtatom és elteszem Lilcsinek a történetét. Hogy ő is olvashassa. :roll: De még valahol 2005 szeptemberénél lemaradtam.... :oops: Néha-néha írok ilyen aranyköpéseket, de azt sem nagyon... Na, meg itt van ez a fórum is, ebben benne van sok minden, amit a naplóba is beleírtam volna. Majd ezt visszaolvassuk :wink: és merengünk a múlton.

Tényleg szép idő van! Csak maradna is így! Bár a homokozó akkor sem lenne még jó ötlet...
Ma meg elfelejtettem váltónacit vinni Lilcsinek :oops: . Úgyhogy az utcait tettem oda, majd jól kinéz az is a délelőtti udvarozás után, de megérdemlem :twisted:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,jajj de jó! :)Biztosan megkapjátok akkor! Hajniék már biztosan nagyon készülnek a holnapi kiruccanásra,és ezért nem jön :wink: Pedig azért írhatna vmi kicsikét :roll: :P

Szilbee,még egy hónap alatt lehte pozitív az a fránya bcg,ne keljen már újra oltani szegény Dévidet! A naplóval kapcsolatban,nálam nem lehetsz bénább fogalmazó,tanító létemre szégyellem magam,pedig olyan jól tudtam fogalmazni,ma meg már,uram isten :roll:

Nálunk is volt a védő néni :) El volt ájulva Lucustól,azt mondta ha igy halad hamarosan egyedül is fel tud majd ülni :) Meg,hogy 2 hét múlva kezdhetjük enni a husikákat! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
NEm tudom felvenni a ritmust :cry: sokat írtatok :D

Elin (ha jól emlékszem Te kérdezted)
Timi csak jövő februártól kezdi az ovit ha betölti a 3 évet. Beíratni viszont már most kell.

Szilbee
Timinek se eredt meg a Bcg oltás csak egy pici piros pötty volt ott és kézzel érezni lehetett egy kis göböt. Nem oltották újra. :?
Szerintem kellett volna mert majd 3 évesen ovi előtt megnézik és ha nem látszik semmi akkor szúrnak. Neki semmi se látszik, akkor mosst nem is védett, kérdem én :roll:

Jó dolog ez a blog írás de én fogalmazni se tudok, meg időm/energiám sincs írni.

VAli
Szupi lett a kalács :D Tegnap délután csináltam sima fonottat ha nem sikerülne nehogy már a túró kárba menjen, de sikerült :D
Már nincs is belőle :oops: igaz tesóméknak is küldtem.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri! hmmm göb az Dévidnek is van... No majd megkérdem 21-én (oltás előtt) hogy védett e vagy sem Timi! Engem is izgat a dolog... nem hiszem hogy lenne változás a BCG-vel..
szilbee

Sziasztok Lányok!

Nem vagyok eltünve csak olvasásig jutok mindíg,olyan sokat írtatok most is,hogy mire végigolvasom elfelejtem mit akartam írni. :oops:

Nóri!
Szerintem is tiszta apja Franci,csodálkozok is néha mikor azt mondják rám hasonlít! :roll:
Na örülök,hogy sikerült elintézni az ügyet a PH-ba :wink: (még jó ,hogy összefutottunk,mert mostmár azt is tudom mit jelent a rövidítés )Akkor most jó kedve volt a nőcinek,nem úgy mint tavaly!

Tündi!
Aranyos vagy ,hogy hiányolsz! :D Mostanába lótunk-futunk,ma meg már össze is kell pakolni holnapra,jelzem utálok pakolászni,de majd áthárítom apára,ugyanis ő sokkal jobban ki tudja használni a táska adotságait mint én.Rutinos pakoló! :wink: :D

Melinda!
Gratulálok a kislánykához! :D Akkor az Emesét mint nevet végérvényesen elvetettétek? :wink: :D

Erika!
Majd belenézek a blogodba,mert imádom olvasni az irományaidat! :D Egyébként a bloggal én is úgy vagyok mint Szilbee nem tudom olyan jól megfogalmazni a dolgokat,és így bele se kezdek! :oops:

Vali!
Diusnak gratulálok a bilizéshez,látod mindennek eljön az ideje! :D Én nem erőltettem Dávidnál sem,jött magától,szerintem Francival is így lesz!Néha már rá ül egy két másodpercre :D de ahoz képest hogy mikor megvettük még látni sem akarta,szerintem haladás! :D

Puszi mindenkinek!
Ha ma már esetleg nem jönnék kellemes hétvégét mindenkinek,majd hétfőn jövök !!(remélem élménybeszámolóval :roll: )
Vendég

Sziasztok!!

Petri!
Örülök,hogy sikerült a kalácsod :)

Szilvi!
Diusnak szinte semmi nem látszott a bcg oltásból én nagyon aggódtam miatta de a dokink szerint minden oké volt vele...pedig még be sem pirosodott sokáig nagyon aggódtam miatta :? Tényleg most nem is nézték meg neki a 3éves státusz vizsgálaton...de nincs is mit semmi nem látszik belőle . Most már ott a para megint bennem.

Hajni!!!
Kellemes pihenést nektek!!!!!!! :D :D

Erika!!!
Nagyon klassz a blogod!!! :)

Képzeljétek mára volt megbeszélve ,hogy bemegyek le véglegelni de nem hívott a főnökasszony....holott megbeszéltük. Ma rácsörögtem és közölte,hogy nincs bent...most mit csináljak szerintetek??? De már olyan égő mindig hívogatni :roll:
Kép

KépKép
diÁcska

Vali: Sztem nem égő, mekkora bunkó az a nő.... :shock:
Az az égő, ahogy ő viselkedik veled. Megverjük? :wink:

Hajni: Nagyon jó pihit nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaimee1

Erika! :lol: :lol:

Bakker... beleültettétek a bogarat a fülembe a bloggal kapcsolatban... :twisted:
szilbee

Hajni! Küldünk nektek sok napsütést!!! :wink: Vigyetek napszemüveget!! 8) :wink:
szilbee

Köszi Csajok! :D :D

Vali!
Ugyan az a véleményem mint Erikának,dehogy égő,csak hívogasd nyugodtan,mert ahogy elnézem nem nagyon iparkodik pontot tenni az ügy végére! :evil:
Ne hagyd magad!Nagyon szemét az a nő! :evil:
Add meg a számát majd mi is hívogatjuk,még éjjel is! :wink: :lol:Az ilyen megérdemelné!!!
Vendég

Sziasztok!
Megvagyunk,jobban vagyunk!
Robinak sem megy már úgy a hasa mint pár nappal ezelőtt
Nóri Kalici vírus,hát hányi nem hányt csak a hasa ment
szóval nem biztos vagy nem tudom,kedves doktor úr ilyenekt nem mond el hogy mi baja van a gyereknek,csak írt fel antibógyót,meg hasfogó port pénteken megyünk vissza!

Blog!
Hát én szerettem volna írni,de ide sem jutok fel minden nap így arra hogy még oda is írogassak végképp nem lenne ídőm!

A mai termés!Illetve a hétvégi! :D
Kép
Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Nagyon szép Robika,azok a szép nagy kerek szemei! :D
Örülök,hogy már jobban van!

Erika!
Bármi történjen ne hagyd abba a blog írást,komolyan mondom élvezet olvasni az irományaidat! :D Nagyon jóóóóó!

Most van egy kis időm olvasgatni,a család pihen,nem akarom őket zavarni,megnézem a Tündi,és a Vali blogját is! :D

Ha valakinek van még blogja,és publikus szóljon! :D
Vendég

Lányok,még a végén kedvet kapok blog írásra! :wink: :D

Vali!
Nagyon jó a tied is,na de az a sok finomság teljesen éhes lettem!Ja és tök jók azok a videjók ,hogy kell csinálni olyat?

Tündi!
Hát a tiéd nagyobb lélegzetvételű,úgyhogy ahozz több idő kell,inkább képeket nézegettem! :wink: :D

Na mostmár eldugulok,felkelt a család jön a meló!

Pusszantás mindenkinek! :D
Vendég

Vali,szerintem is hívogasd csak nyugodtan a volt főnöködet!! :evil: Én így is nagyon pipa vagyok rá,pedig nem is velem cseszett ki!

Szilbee,hajrá blog írás! :) :wink:

Hajni,persze,hogy hiányollak :P Aztán érezzétek ám nagyon jól magatokat,és gondoljatok ránk sokat. :wink: Pakolás terén nálunk is apa az illetékes :P A naplót még tavaj nyáron,pocakosan kezdtem írni! :) Van benne mit olvasni :P

Nóri,voltatok játszóterezni? :) Végre délután is maradt a jó idő! :)

Katlina,ez már jó hír,hogy jobban vagytok! Robikának a szemeitől kész vok,gyönyörű :)

Petri,Timikének "jobb" napjai vannak már?Vagy még sokat hisztis mirtilkedik?

Kép
Kép
tundi24

Katlina! De jó hogy már gyógyul Robika! :D

Rólunk: Levente megint taknyosodik! :x :( Megint szívhatom az orrát. Ráadásul a gondozónő mondta, hogy sírdogált ma... :shock: elég sokat! :shock: Tudjátok, ez rá nem jellemző! :( :cry:
szilbee

Hajni! Biztosan nem olvasod már, de jó hétvégét! És ne gondolj ránk :wink: !

Szilvi! Ez nem tartott soká :cry: . Hova viszitek holnap? Orvos? Bölcsi?
Amúgy Lilcsinek március eleje óta folyik az orra, meg köhög is. Hol jobban, hol kevésbé. De 2 napja már alig folyt az orra, szívni sem tudtam semmit belőle. Erre ma ott fityegett a zöld csík :? Fene sem érti...

Tündi! Voltuk játszótéren! :lol: 2x rámhozta a frászt a kisasszonka a vakmerősködésével (vagy esztelenség?), meg az öltözete is túl meleg volt, így kb. csak 1 órát voltunk lent.
Én is le voltam főve...először a buszon "napoztam", utána a játszón... :roll:

Katlina! Látom, Robi pasi is kézbevette a (táv)irányítást :lol: . Javult már az étvágya? Anyósod piszkál még?

Pircsi! Az a világ 8. csodája lenne, ha te még blogot írnál :lol: Vagy Timi diktálna...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Na pont most akartam kérdezni, hogy hogy van Levente.
És miért sirdogált? Hiányoztál neki? Vagy rosszul érezte magát?

Katlina: Szupik a képek!!! :D

Hajni: Érezzétek magatokat nagyon jól.

Mongi: ????

Melinda: Hogy vagytok?

Nóri: 10 perce gondolkodom, miért lett Popi, de nem tudom.... :? :? :? Apa kitalálta és rámragadt. Ennyi...

Tündi: Aszta, mindjárt husit is eszik Luca? Még csak tegnap született. :shock:
jaimee1

Tündi: Most néztem a blogodat, nagyon aranyos!!! Visszafelé olvasom! :)
jaimee1

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek,itt már megint esik az eső :? pedig be kell mennünk városba vmi ebédnek valóért.Nincs vmi ötletetek mit főzzek?Csak második féle kellene.

Nóri,bizony gyönyörű idő lett délutánra,igy el hiszem,hogy kicist túl volt öltöztetve Lilcsi a reggeli idő után :wink: Mit csinált Lilcsi,hogy rád hozta a frászt?

Szilbee,milyen volt az éjszakátok? Levente hogy van?Ment ma bölcsibe?

Erika,bizony majd kezdjük enni a husikat,és ami nekem ebben olyan meglepő volt,hogy azt mondta doki+védő néni,hogy először galambhúst együnk,aztán mondtam mi azt nem eszünk,igy a pipivel kezdjük! :) Popi,aranyos,mi Lucát Gombinak hívjuk,mert amikor megszületett olyan édes gombszemei voltak :) Jó olvasást,van mit a naplónkban :oops: De a fogalmazás közel olyan szintem sincs,mint ahogy te tudsz fogalmazni :(

Szazsa,nagyon rég jelentkeztél!!!

Kép
Kép
tundi24

Hali! Most gyors leszek....

Levente picit taxis, meg picit dugul neki. Inkább itthon tartom már így az elején is. Már tegnapelőtt mondtam Ádámnak, hogy nagy piros karikák vannak Levente szeme alatt, holnapra (azaz tegnapra) tuti beteg lesz. Hát megint igazam lett! :? :x

Azt nem tudom biztosan, hogy miért sírdogált. Nem mondta a gondozónőknek. Viszont mivel tegnap a bölcsiben végig rosszkedvű volt, két lehetőség került előtérbe.

1. A füle fáj... bár nem volt érzékeny, mikor öltöztetéskor megnéztem, de neki elég magas a fájdalomküszöbe.

2. Megint az apja után pityerget, mert a sok túlóra miatt nagy apahiánnyal küzd. Nekem is mondogatta a múlthéten... :cry:

No menek, mert Levente itt tobzódik... pussz!
szilbee

Hát sziasztok Lányok!

Nagyon elvesztem, ne haragudjatok, de nem hiszem át tudom olvasni az irományokat, mivel hál az égnek sokat írtatok.
Azt hiszem ezt elnézitek nekem így 3 gyerkőc mellett ez nem megy, így jelentkezni sem tudok gyakran, de azért adok életjelet magunkról.

Szal, jól vagyunk, mááár, hol is kezdjem. Még anno, nyakfájásom, után jött egy derékfájás is. Az nem lett olyan durva, egy nagyon kedves barátném aki gyógytornász, skype-on adott távsegítséget, így helyre jöttem. Aztán Fecó lett beteg, hányás, (szerencsére hasmenés nem volt.) aztán Szabi, neki magas láza is volt, most itthon van. Attila csak egyszer hányt, és én is csak egyszer, de már lehet a szagtól.......
Képzeljétek szegény Szabikám a 2 tavaly vett szőnyegemet sugárba leh...., amit éjszaka 2 órakor sikáltam ki, s így gyönyörű hullámos lett, és sajna így is maradt. Nem tudom, majd mit csinálok vele.... Aztán 3 napig egyfolytában a hányásos ágyneműt, takarókat, törölközőket, ruhákat stb. mostam. Már nagyon ki voltam. De most már jól vagyunk, és remélem jön elő más, hacsak annyi, hogy Fecó suli előtt mondta, hogy nagyon fáj a torka..... :x

Szóval zajlik az élet nálunk, egy kicsit el is vagyok fáradva, jó lenne már egy kis kényeztetés....
Attila most lesz szombaton 2 éves, jönnek a szüleim meg a tesómék is, így legalább nem egyedül kell ünnepelnünk Apa nélkül.

Majd megpróbálok újra bekapcsolódni a dolgokba, de nem ígérek semmit.....

Mindenkinek szép napot!!!!

Szazsa

[Kép
szazsanna

dobok egy pár képet rólunk

Kép

gondolkozom tehát vagyok

Kép

Kép
finom ez a husi

[Kép
szazsanna

Jó reggelt!

Szazsa: Na végre, írtál! Atinak mindjárt szülinapja lesz? JÓ a vonalzód? Nem vagy benne a topiktábliba, így nem tudni....Szeeegény szőőnyeg.

Tündi: Akkor fogacska most pihen?

Hajni:.....óóóóó....irigykedem...... :wink:

Szilvi: Jobbulást Leventének!! Hogy van Dávid?

Nem tom hogy leszek ma, jön anyukám és délután a dottojnéni. SZURIIIII lesz! :? És súlymérés! Drukkkoljatok nekünk!

Vettünk tejcsis zacsit (fagyasztós) Apának majdnem kiugrott a szeme a döbbenettől, mert 2000 Ft 10 db zacsi. Mondom neki, ahogy kibontom a "borítékot", amiben csomagolva volt: Te, ez "made in USA". Látod, ezt meg köll fizetni, hogy nem China... :lol: :lol: :lol: :lol: Többet nem szólt.
jaimee1

Szazsa! Véééégre! De jó!:D Küldenél nekem egy maiil címet. Elküldeném a táblit...
szilbee

Cleo! Zsolti ma tartja a névnapját? Ha igen, akkor...

Boldog Névnapot Kívánunk Neki! :D
szilbee

ZSOLTI! BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép...de azt már nem tőlem :wink:

Szazsa! De jó, hogy írtál! Lányok le is csaptak rád egyből, úgy látom :lol: !
Hányással nagyon megértelek...én is csináltam sűrűn az elmúlt hónapokban. Szerencsére a Lilcsié még nem hordott el a szőnyegig....(bocs :oops: ).

Szilvi! Levente hogy van?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Gyerek szunyál anya pötyög! :D :D

Nóri!
Anyosóm tegnap "meggyanusított hogy túladagolom a gyereknek a gyógyszerét",mert hogy 5ml gyógyit kap nem fért rá a kanalacskára és két részletbe adtam oda neki,erre ő kisunnyogott a konyhába kimérte az 5ml és nek ráfért arra a hülye kanalacskára így rögtön kaptam is érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én akárhogy csinálom nekem nem fér rá! :D :twisted:
Most már komolyan mondom azt nézi hogy mit nem csinálok úgy ahogy ő elgondolta,hogy beletudjon valamibe kötni :twisted: :twisted: :twisted:

Lerobbant a másik kocsink is,szóval most a skodával jár 5ember a 15-ből :twisted:

Szazsa!
Jó hogy írtál!

Tündi!
Ma nem főzök!
Idáig szőnyeget takarítottam,mindjárt megyünk a gyerekdokihoz,marad a zsíroskenyér hagymával :lol: :wink:

Szilbee!
Szegény Levente!
Ahogy olvastalak belegondoltam hogy Robi sem fogja sűrűn látni az apukályát :cry:

Kép

Kép
katlina

Nóri! Az előző oldal óta anny változott, hogy beindult a takonygépezet.... :x No de őszintén... próbálom úgy felfogni, hogy van akik rondább dolgokat kap el a bölcsiben... :roll:

Erika! Levente csecsemő korában, még csak egy ezres volt a zacsi! :shock: Bár már akkor is drággállottam... :roll: :twisted:

Rólunk esmét... Megvolt az első szabályjátékunk... :D Olyan régóta próbálom Leventét rávenni. Mondjuk mondták már, hogy 3 éves kortól hajlamosak csak belemenni az ilyesfajta játékba és a szabályokat követni... de azért csak próbálkoztam és mind a ketten nagyon élveztük. Bár még most nem a "győzzük le a másikat" verziót helyeztem előtérbe... majd idővel...
szilbee

Sziasztok

Szilvi.igen, ma tartja :lol: köszi szépen a köszöntést+neked is Elin.hazajön oviból megmutizom a verdát :D :D

Kicsit én is el vagyok havazva,mert Zsolti (eddig nemigen aludt oviban,jött haza délután Sziszivel) a héten már ottaludt oviban,de Sziszi nem marad ott (ráadásul picit náthi ő is,úgyhogy jobb is)-így most egy nap megyek reggel,délben,délután oviba...szal elmegy az egész nap :wink:

Délelőtt meg ajándékért csörtettünk a városban a dédivel :wink:

Szazsa,de jó,hogy írtál.remélem mostmár rendbejön mindenki nálatok.Ari Ati nagyon a képeken.de nagyfiú már

Szilvi.lehet nem is lesz jobban náthi Levi sem...a sírás meg..háátt nekik is lehet rossz napjuk.volt Zsoltinál is olyan...hogy mondta az ovónő,hogy egész délelőtt ült az asztalnál és csak elvolt...na gondoltam tuti beteg lesz...és délutánra kutya baja sem volt. :wink:

Erika.drukk szuri +mázsálás.majd gyere a hírekkel.

Ma megyek megint fogdokihoz :?
Betti.Te is jársz még? Hogy vagytok? :shock:

Tündi.én szűzpecsenyét sütök,de én is mindíg gondba vagyok,hogy mi legyen a kaja :roll: .mi lesz a menű végülis?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Ja Levente is tegnap olyan volt... bölcsiben elkettyent volt, aztán mikor elsétáltunk Dáviddal a Zagyva partra, már semmi baja nem volt... Olyan röhögő gép lett belőle a játszón is (ex-bika csúszda)...

No teszek is minnyá képet, ha a fiúk is úgy akrják... (Levente már délutáni szunyára gyúr a szobájában, Dévid meg most ébredezik.)
szilbee

Kép Kép
Kép Kép
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?