Új privát üzeneted érkezett!

Igen, azt tudom, hogy a gyerekvédelmire ingyen lesz a bölcsi, de van az a másik, amit Andi írt, hogy évente 2x adják és 4-5 e. Ft. Csak nem tudom a nevét. De majd holnap azt is megkérdezem.
Ami 25-50%, az meg az Egyedi térítési díj, azt a bölcsi intézi. Már, ha nem kapnám meg a Gyvédelmit...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nos hát, Marci meggyógyult, holnap mehet bölcsibe. Ma is levette a lábáról a doktor nénit, mikor bementünk, és ő is köszönt szépen: "jó napot kívánok, doktor néni! " :)
Olyan cserfes kis szövegláda lett, annyit lehet rajta derülni. Tegnap pl. Tescóba mentünk, út közben Marci hangosan kurjongatott a hátsó ülésről: "Anya! Vezess gyorsan!!" :D
Tegnap a fülészeten is rendben találtak mindent. Marci a vizsgálat után már vígan csacsogott a doktor nénivel.

Vali! Köszi a receptet! Én is úgy gondoltam, hogy a tésztáját kenyérsütőben lehet megcsinálni! És a túrós töltelékbe mit raktál?

Hajni! Irigyellek! :wink: Jó utat és kellemes pihenést nektek!! Előre is, mert nem bizti, hogy csütörtökig már jönni fogok... Holnap valószínűleg el leszek borítva munkával :roll:

Szilbee! ez a csodálkozó tekintet, nagyon édes! Cukik az új vonalzók is!

Jamiee! Pont ilyen hűtőnk van nekünk is :D
Hármunkra még nagy is, szerintem.Nem szoktuk telerakni.
A blogodnak biztos lesz jó pár olvasója! :wink:

Nóri! Együttérzésem :cry: A bürokrácia nagyon meg tudja keseríteni az ember életét... De most már jönnie kell valami jónak is!

Na megyek, mert nálam is halomban áll a vasalnivaló.
judit_79

Sziasztok !

Mi kapjuk a gyermekvédelmi támogatást , így ingyenes az óvoda és gondolom a bölcsöde is , és tényleg kapunk júliusban és novemberben gyerekenként 5500 Ft-ot (legalábbis tavaly ennyit kaptunk ), de ezt nem kell igényelni , autómatikusan küldik annak , akinek jár a gyermekvédelmi kedvezmény. Iskolás gyerekeknek pedig a tankönyv és az étkezés is ingyenes. Egy évre adják a támogatást.
35625 Ft egyfőre jutó jövedelem alatt adják.
edo 1

Füstjel..

Megvagyunk, hisztismirtill is. NEm is annyira hisztis vagyis nem az a földöhözverem a seggem típus hanem inkább akaratos de az extrán! Úgy leordítja a fejem hogy csak na. Idegen helyen meg tök beszari. :?
A dadogás viszont még megvan, nem mindíg de sokszor. :cry:

Judit
Azt hiszem téged láttalak a játékfesztiválon, néztelek de nem voltam biztos benne. NEked nem rémlik? Ott a nagy bubboréknál.
Örülök hogy meggyógyult Marci! Milyen jó hogy a fehérköppenytől se fél :D

Nóri
Azt én is úgy élvezem hogy egyre jobban lehet csacsogni a kis sz@rossal :wink: :D
A pech szériádat sajnálom.

Nálunk jövőhézen lesznek nyíltnapok az oviban, utána pedig a beíratás, hihetetlen hogy már itt tartunk.

VAli
A napokban én is kipróbálom a kalácsodat, istenien néz ki :D és az ízére is kíváncsi vagyok. :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ja Ovi! Majus 5-9. az egész városban. Most tudtam meg, csak olyan információ jellegel írom.
szilbee

Nem lép előre a tickerem... tegnap is emiatt cseréltem le... hmmm...grrr
szilbee

Na hazaértünk :) Jó volt a suli vizit :) Lucus is jól érezte magát,tetszett neki,hogy sok gyerek van,mindenki ölelgetni,puszilgatni akarta,de nem engedtük neki,csak lábikóját simizhették meg,de annyira édik voltak! :) Kérdezték is,hogy mikor szeretnék vissza menni,meg ilyenek,tul képpen nem értem őket,mert aszerződésemet mégis felmodnták anno :O Na mindegy,azért jól réeztük magunkat.Ahogy jöttünk el,Lucus egyből belaudt a kocsiban :) Mc-iben is voltunk,olyan jól esett :)

Köszike mindenkinek a vonalzós dicséretet :) De nem zavar benneteket,hogy ilyen nagy? :?

Nóri,hát rád jár a rúd rendesen :( De minden rossz után jön vmi jó :) Lilcsi meg igazi kis scerfej lány lesz meglásd :) Veteményes kertünk nincs,csak ez a füvecske a tujákkal! :)

Szilbee,nagyon jó a kép,Dévid még milyen pindurka volt :) Nekem is oylan ismerős apukád,de hogy honnan nem tudom :?

Erika,szép a hűtű,mienk is ilyesmi :) Én is nagyon szeretem,és anno sokat nézegettem,nyitogattam,mint egy kisgyerek :P

Judit,nagyon ügyes nagyfiú Marci :) Örülök,hogy végre teljesen meggyógyult! :)

Vali,akkor végre kapsz egy kis pénzt,nem siette el a dolgot a volt főnököd! :evil:

Andi,jól megszenvedsz a fogaddal.doki mit mond,mikorra tudja rendbe rakni?

Évi,az ovi és a suli,legtöbbször szó nélkül nyúlja le a szülőket sztem :evil:

Menek dógozok egy kicsit. Ja,és egy hatalmas piros pont,mert sokat írtatok! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! NEM zavar... engem legalábbis..
szilbee

Tündi! Nem apum... apósom.. :) aZ enyim őszhajú és magas. Ádámé meg... és fekete! :lol:

Szerintem ezzel sokan vannak így... hogy ismerős neki /nekik apósom, mert ő olyan nyüzsgő ember. :wink: :lol:
szilbee

Évi!
Nem fogom hagyni ezt a 4 órás dolgot az biztos....de hát tudod próbálkozik mindennel csak ne kelljen neki sokat fizetni :wink:

Erika!
A mi hűtőnk is hasonló nagy monstrum csak nekünk whirlpoolunk van :D Tényleg ha blogot írsz majd a címet kérjük ám /egyébként nekem is van ám / :wink:

Judit!
A töltelék semmi extra csak 25dkg túró,1 tojássárgája,1 van.cuki,mazsola,citromhéj,cukor ízlés szerint és 1 kanál tejföl. :) Ez a tészta mennyiség felébe elég a másik nálunk mákos rúd lett :)

Petri!
De édes lehet már Timi ahogy csacsog :) Biztos be sem áll a szája ...Na Diust is úgy kell néha "lelőni" hogy kicsit hagyja már abba..pedig emlékszel ,hogy mennyit aggódtam az miatt hogy nem beszél???
:D
Jaaaaa igaz nem túl ide illő de elkell,hogy mondjam nektek!!Képzeljétek tegnap este Dia kérte a bilit és abba kakilt :lol:
Úgy örültem neki :)
Kép

KépKép
diÁcska

EDO!! Köszi a felvilágosítást!!! Megen olyan helyről kaptam segítséget, ahonnan nem is számítottam rá :lol:

Pircsi! Ti már oviba mentek szeptemberben? :shock: Bnőmnek decemberi a lánya, de szeptembertől bölcsibe adja -igaz, fél napra- mert így automatikusan mehet oviba....ahová ugye évközben nem vennék be. :? Ezért ez a testcselpuszi

Judit! Tök Kép, hogy Marci meggyógyult! Maradjon is így! Holnapra meg kitartást!

Szilvi! Csak kizárásos alapon gondoltam, hogy a Sectortól ismerős apósod....semmi konkrét.
Az oviknak az utcanévsorát, hogy ki hová tartozik, én is megnézem....mert hozzánk a Levente úti van a legközelebb, de az messziről sötétlik :x

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na, megnéztem, mi a Jósikához tartozunk :cry: Attól vihetem a Liget útiba, ugye? A za zálmom :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Tündi, engem sem zavar, ha nagy :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Most esik le, hogy ti hol is laktok... Hát Ádám melóhelye egy köpésre van tőletek.. az APEH mellett!
szilbee

Éljen! Délutánra sikerült váltania a tickeremnek! :twisted: :twisted:
szilbee

:lol: Akkor hát az volt az a nagy koppanás, Szilvi?!

Vonalzót én is megnéztem, amikor írtad....Törpirié megy rendesen :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, hol van az a Levente úti óvoda??? Nem is hallottam még róla :oops:
Szerintem nem árt bemenni a Liget útiba érdeklődni. Elvileg úgy van, hogy a körzetes az első, és ha van hely, akkor vesznek fel mást is. Ivett Fannija oda jár :wink:
De ha rám hallgatsz, hagyod még egy évet bölcsiben, és csak utána adod oviba...

Judit, tök jó, hogy Marci meggyógyult! Akkor holnap meló... :?

Tündi, édesek lehettek a gyerekek Lucával!

Évi és
Kép
csongianya

No majd akkor,ha legközeleb arra járunk a törpékkel, akkor majd szólok. Levente szereti azt a "játszót" ami a suli megett van.
szilbee

Tündi: Dehogy zavar a vonalzód! Hiszen gyönyörűűű! :D

Judit: De jó hogy meggyógyult Marci! Milyen ügyes, hogy igy kommunikál a doktornénivel. Nekem ez sokkal később sem ment. Anyunak mindig égett a képe miattam. :oops: :oops:

Nóri: Lehet, hogy kevesebbet jövök, még nem tudom. Nem kiforrott még a blog sem.

Messziről sötétlik? :lol: :lol: :lol:

Petri: Na végre egy kis füstjel. Aranyos lehet a te kis szövegládád is!

Vali: Diusnak gratula! :D
jaimee1

Oké Szilvi!! De jó lenne látni a skacokat!
Suli mögött? Az az 1 szem csúszdás mászóka? :shock: Végülis Lilcsi is szereti, csak a homok már olyan, nint a beton....meg hinta nuku. De asszem, fel lesz újítva. Vagy csak a pálya kerítése? Már nem is tudom.... :roll:

Évi! Ami itt az Intersparnál van. Vagy az nem Levente út? :oops:
Én sem akarom még oviba adni. Csak... majd.... ha....pár ezer év múlva :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Megnéztem: Károly Róbert úti Tesz-vesz (Tetves :oops: ) óvoda. De az udvara a Levente útra, a Spari felé néz.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

2 hete voltunk allergia-vizsgálaton a Hetényibe Kristóffal, de még nincs kész az eredmény.
Van valakinek tejfehérje allergiás csemetéje ?
Ugyanis a gyerekorvos szerint a tejre érzékeny. Már egy éves kora előtt kezdődtek a bőrproblémái az arca mindig nagyon csunya ekcémás és a testén is vannak különböző foltok.
Már legalább 10 fajta kenőcsöt kipróbáltunk , de ha hatott is valamelyik , ha abbahagytam a kenegetést , akkor visszajött a probléma.
Ha kiderül hogy tényleg a tejre érzékeny elég nehéz lesz távol tartani tőle a tejes dolgokat , mert még úgysem fogja megérteni ,hogy ha a többiek eszik a túró rudit meg a finomabbnál finomabb dolgokat , akkor ő miért nem ehet.
edo 1

Lányok!
Hol lehet megnézni,hogy körzetileg hová tartozunk oviba??

KépKép
diÁcska

Edo! Én sajna nem tudok segíteni! :(

Bár nekem is el kell vinnem a kölköt (Leventét) bőrdokihoz, mert elmúlik, majd megint előjönnek a piros foltok....
szilbee

Tényleg! Tudja vki esetleg Bálint (asszem) Zsuzsa (Mosonyi doki felesége) rendelési idejét?
szilbee

A rendelési időt nem tudom , de van egy telefon ami el lehet érni

06-30/206-49-79 persze , ha jó még a szám
edo 1

Köszönöm! :D
szilbee

Vali! A www.szolnok.hu-n most ki van téve...

Edo: Nekem egy ismim lányának volt, de elmúlt neki 1 éves kora utánra. Először itt vitték el Szolnokon ahhoz a drága maszek dr-nőhöz, de az csak a lét nyúlta le, segíteni nem tudott. Végül Pestre vitték.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali! :D:D De jó! Látod csak meg kellett érnie a dologra! :)

és amit szintén akartam, de lemaraddt...

Judit! Örülök, hogy már jól van Marci! :D
szilbee

Megtaláltam a rendelési időt is
Rendelési idő:
Kedd: 08-10 és 17-19 óráig
Csütörtök: 08-10 és 15-18 óráig
Péntek: 14-16
edo 1

Óóóó köszönöm szépen! :D
szilbee

Edo,nálunk is van ekcémája Lucusnak. De nekünk a kence segített,és egy ideje rendben van szerencsére!És már nem kenem neki mindig,csak ha előjön.Reméljük nem tejcsire lesz allergiás,meg másra sem.Nem szoktad figyelni mire jön elő neki?

Vali,mi a blog címetek?Már ha publikus persze :)

Erika,te hol fogod írni a blogot?

Szilbee,ó bocsika a keverésért :oops:

Nóri,a liget úti oviról eddig én is jókat hallottam,megértem,hogy miért szeretnéd oda íratni Lilcsit! :) Én szurkolok nektek! :)

Akkor hagyom ezt a vonalzót ha nem zavar benneteket! :) Nekünk is van naplónk a babaszobán :)

Kép
Kép
tundi24

Pénteken ütköznek a rendelések? :shock: Az érdekes lehet....

Tündi: Mikor mondták fel a szerződést? Biztos írtad régen, csakhát...Nekem akkor volt terhesagyam. :oops: :D

Naaaaagyon nyűgik vagyunk. Főleg RékaCica. Hogy a foga e, a pocakja, az időjárás e....én nem tudom. De nyála, mint a tenger.

Nekünk itt van a Dobó street-en a Nyitnikék ovi. Meglepődnék, ha nem oda tartoznánk, mivel kb. 5 perc babakocsival.
jaimee1

Tündi: Freeblog-on van. És a tiétek? Ha publikus...

Vali: Nem is mondod, hogy blogod van???? FEKETEPONT! :D :wink: :wink: :wink: :wink:
jaimee1

Hali.

Most csak gyorsan Elinnek -most értünk haza oviból :)

Elin.

látom írt Edo,de kiegészíteném 8)

Szóval az a 4-5e Ft,nem az amit csak úgy küldenek (de tényleg van olyan is-aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kap:--ingyen kajcsi bölibe/oviba stb.),hanem asszem évi 2* lehet ezt amit én mondok külön igénylőlapon igényelni (ezek mondom egyszeri támogatások).

De ha bemész-ott mondod a hölgynek,hogy mit akarsz--megkérdi legalább nagyjából,hogy mennyi az össz lóvé-és elmondja,hogy mire tudsz támogatási igényt benyújtani.kapsz igénylőlapot,beszerzed a hozzávalókat...és elbírálják

KépKép
KépKép
cleo27

Petri! Ti is ott voltatok a játékfesztiválon? Nem vettelek észre :oops: pedig néztem, hogy van-e ismerős... (bár én néha simán elmegyek az ismerőseim mellett is :oops: )

Ovi: nálunk is az a helyzet, hogy decemberben tölti be a 3. évet a Marci, de azt tudjuk, hogy év közben úgysem vennék át az oviba. Jobb is lesz neki még jövőre végig a bölcsiben. De azt is megmondták a bölcsiben, hogy az hogy bölcsibe jár, nem jelenti azt, hogy automatikusan fölveszik majd az oviba!
judit_79

Köszi Andi! :lol: Holnap ott lesz nálam az összes papír, igazolás, majd ügyeskedek... :wink:

Hűűű, Judit! De furi vagy ilyen sötét hajjal :shock: :lol: De jó az avatarod.
Hát itt a Jósikán másképp lehet akkor ezek szerint, mert Dia direkt ezért adja be bölcsibe Dorkát....hogy biztosítva legyen a helye... :roll: amúgy eszébe sem lett volna.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,mienk a babszobán van. http://www.babaszoba.hu/services/blog/kerekesluca
a szerződésemet juni15el mondták fel,tehát nem hosszabítottak,és azért mert kismama voltam,ezt meg is mondták igy szépen :roll:

Judit,nagyon jó az új avatarotok! :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee, én egy kicsit le vagyok maradva, amikor írtad, hogy hol dolgozott apósod megnéztem a képet a Szilvási családról. Hát bizony én ismerem az apósodat, ugyanis az anyukám kollégája volt az NBH-nál. Szilvási Laci, ha jól emlékszem a nevére. Milyen kicsi a világ!

Dorka, lehet, hogy együtt vártuk a Télapót a rendőségen, bár te nagyon fiatal vagy.....de Ádám biztosan emlékszik a vetítésekre.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Nóri!
Köszi az infót :) Megnéztem pont ahová tartozunk oda is szeretném íratni Diust :) Ez így akkor szerintem nem okoz túl nagy fejtörést :D

Erika,Tündi!
A blogom megtudjátok nézni ha itt a kis házikóra kattintotok a www. kezdetűre :wink: Már 1000éve van lassan jubilálunk 1 éve írom már májusban úgy,hogy van mit olvasni benne :lol:

KépKép
diÁcska

Ildi! :lol: no majd megkérdem tőle! :lol: mármint Ádámtól...
szilbee

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali: Ez nagyon jóóóó! :D Visszaolvaslak majd! Főleg, ha még van pár ilyen isteni recepted, mint a túrós...meg a kalács. Mákjuk van a gyerkőcöknek, hogy ilyeneket tudsz sütni. :wink:

Nóri: Mi van a csókával?

Tündi: Kedvesek.... :twisted: :twisted:
jaimee1

Sziasztok!

Szilbee, hát annyira örülök a kislánynak, hogy ott majd kiugrottam a bőrömből. De azt hiszem, ha fiút láttunk volna, akkor is így éreznék :lol: Dávid milyen nagyfiú, azok a nagy szemek :lol: 4 hónapnál többnek nézném, az biztos :wink:

Tündi, jó a vonalzó!

Nóri, elég gáz napod volt, próbálj lazítani! Uh-on Szolnokon voltunk, a Mátyás kir. úton. Dolgozok, ill. bejárok dolgozni, amíg tudok, meg bírok, mert amikor az elején táppénzem voltam, naggyon megérezte a pénztárcám :? meg aztán ha tul. képpen semmi bajom nincs, miért ne mennék :wink: bár elég lusta lettem, azt vettem észre, hogy már nem idegesítenek fel olyan dolgok, amik korábban igen :P meg nem izgulok azon, hogy minden el legyen végezve délutánra 8) és lássatok csodát, mégis minden el van intézve :lol:

DiÁcska, többiek, lány nevünk még nincs :!: Annyi biztos, hogy nem Csaba lesz :lol: Diusnak gratulálok a bilihez, nagy lépés ez egy pici lánykának :D

Andi, Csabi is örül a kislánynak, persze nem hagyhatta ki, hogy el ne eresszen egy poént az uh-n: "hát nekünk ez jutott" :roll: láttátok volna a nő arcát :shock: ő nem értette a viccet :lol:

Erika, a mi hűtőnk is ilyesmi, de sajna még üresen áll :(

Mongi, hogy vagy :?:

Kép
pimelinda

[quote]l írta:áttátok volna a nő arcát ő nem értette a viccet

:D :D
jaimee1

Nóri,nagyon aranyos Lilcsi a videón! :) Jó kis hangja van,szépen kieresztette :wink:

Linda,nálunk is beszólt apa,és azóta is mindenkinek ezt mondja,ha mondja vki hogy rá hasonlít,vagy hogy milyen szép Luca,erre ő "szép,mint az apja" :) Csodálkozott a nő,de igazat adott neki,mert tényleg rá hasonlított már akkor is :)
Kép van a babuciról? :)

Erika,hát ez jutott :roll: :evil: Mi lesz a ti blogotok címe?

Vali,megnéztem az elejét a blognak,nagyon tetszik :) Babaszobáról is sokan átpártoltak már máshova,mert sokkal szebben lehet vezetni ott a mindennapokat:)

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Melinda: Nekem a barátnőm a munkahelyről ment szülni. Na nem szó szerint, de olyan jól érezte magát, hogy végig dolgozott. Vannak ilyen mázlisták....SZóval, ha oké a meló, dolgozhat a kismama, ameddig akar.
jaimee1

Nóri! Most megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekem visít a hess-hess-hess-él... :lol: :lol:

Linda! :lol: Nekem is ilyen a párom... :lol:
szilbee

Ildi! Ádám nem emléxik... Ez nem meglepő. :wink: Férfiból van... Majd megkérdem anyósoméket is! :)

Húúú Csajok! Megsétáltattuk a fiúkat rendesen... 16-ra értem a bölcsihez... onnan gyalog-galopp a Zagyva sétány... aztán 18 után értek a fiúk haza... (Nekem haza kellett hozni a kocsit,mert Ed nem akarta a babakocsit begyömöszölni a Fordba.)
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?