Még mindig alszik Eszter, gyorsan írok.
Köszönöm az együttérzést, nagyon rámfér, mert 1-2 napja frászban vagyok a fent leírtak miatt.
Ági,
elmentetek vérvételre végülis? Ha nem, mivel érveltél a dokinőnek?
Angi (de furi így, mindig az Angéla jön a számra,
tojáslé, keményítőpor, térfogatnövelő van benne, meg liszt. Azért gondoltam, h adok neki, mert tudod, a kekszet is imádja...
Legalább nem kell tojásos kajákat készítenem neki, mert én nagyon utálom. Meg csalános voltam tőle én is gyermekkoromban. Várom a rágicsát, majd megkóstoljuk. A bioboltban veszed?
Bejött a Milli és a SPAR jogi, imádja
))
Dancsi,
Eszter is ott nyugodott meg, nem tudom, tuti ez a hőingadozás az oka. A CORA-ban sokkal olcsóbb volta az AVENT tejgyűjtő zacsi, mint a patikában, asszem fele áron volt májusban.
Én is dobálom kifele a tejeket, mert 6 hónap után már úgysem tudom odaadni neki.
Ari vagy, amit a súlyról mondtál, nálunk általánosban mindig én voltam a legvéznább, most meg - van mire ülnöm rendesen ;)
Eszter is végigaludta az éjszakát, soha nem keltettük fel enni. Ha éhes a gyerek, úgyis felébred és kajál.
A szopiteát ne idd, az is termeli a csarnokba a tejet
rendesen.
Kármen,
Eszter 3420g-mal született és 55cm-rel(12.08.-án), íme a paraméterei:
02.09. 5090g - 59,5cm
03.08. 5760g - 61cm
04.05. 6680g - 64cm
05.18. 7300g - 66cm
06.21. 7930g - 68,5cm
08.09. 8090g - 70,5cm
Közben júniusban voltunk kórházban (leesett az ágyról), ahol 10 dkg-ot fogyott...
Szóval boldog, kacagós, nem sírós baba. És hurkás. Meg combos, mint az anyja (anyósom után szabadon).
A dokinő szerint kevés volt a 16dkg hízás 2 hó alatt. És szinte lebeszélt az anyatejről, h az nem elég már. Biztos, h kell mellé más is, de most akasszam fel magam, mert még mindig csomó anyatejet adok neki?
Én úgy látom, minden oké, próbálok neki Sinlacot adni, de úgy meg nem kell a jogi. A bébiétel sem kell neki. Pipihús az ujjamról oké. A répát utálja. Meg a krumpli is az ujjamról jöhet.
Felébredt Eszter, további szép napot Nektek, jó sétát. Köszönöm mégegyszer az erőt!
Felszáradt az út is.
Megyek palacsintát sütni.
Krisztina