Sziasztok!
Kész a mai gyümileves!
Eszti,
nekem is tetszenek az orosz nevek, egy ideig bent is volt a kalapban a Tatjana - az orosz, ugye??
- de lefújtuk.
Te most akkor Ivánnak a keresztanyuja vagy? Már megkereszteltették Veroék?? Vagy csak elfelejtettem...
Vero,
persze változott Iván a születése óta, de sztem az orra, a szája az maradt.
Nekem ott tűnt fel nagyon, azon a képen, amikor Apujával van.
Az a sapkás kép istenííí!!
Meg a hintás is.
Ez már az új haja, igaz?
Szerintetek én ne vágassam le Dorka haját? Nem lesz azért ritkább, mert nem vágatom le? Szeretném, ha szép dús lenne majd. Jön már neki is az új, mert látni, de ezek a fürtök ott figyelnek a tetején.
Nitta,
nekem Berkes volt a dokim, én felkértem, hogy legyen ott. És 30-at adtunk neki. Sok, kevés, elég, nemtom. Ennyit szántunk.
Tesóddal durva a sztori, így én sem szeretném, hogy a gyerekem keresztanyja legyen...
Nekem is csak egy doki - Berkes - mondta, hogy lány lesz, az lett.
Hogy ez függ-e attól, hányan mondják... Passz. SZtem talán nem. Persze vannak tévedések!
Ugyan bíztam benne, hogy jól látja, de azért magamban azt mondtam: "Majd AKKOR kiderül, az a tuti."
A Bikkes-eset...
Hűűű, ciki... De jóóó!!
Beus,
ilyen satu a a nő?? Találkoztam velük vmelyik hétvégén meccsen, Endréden. Őt egyáltalán nem ismerem, és sztem tesód sem tudta ki vagyok, nem is mondtam. Sztem a gyereket jöttek megnézni, megmutatták az ő gyereküknek. Nekem ott szimpinek tűnt, de ezek szerint ennyire szemét?? De miért??
Sztem a doki(k)nak nincs bátorságuk belenézni a borítékba, az qrva ciki, nem? Berkes legalábbis nem nézett bele, talán zavarban is volt, vagy csak úgy csinált, mintha zavarban lenne, végülis mindegy. Előtte is vigyorgott mindig rám, és aznap is, miután odaadtam, meg azóta is. Most is leszólított, mikor anyut vittem a kórházba. Odajött pajtizni, de aztán lehet, hogy gőze nem volt ki vagyok.
Végülis minden nővel nem áll le, annyi talán rémlett neki, hogy az ő betege voltam. Aztán az is lehett, hogy tényleg tudta. Mindegy. A lényeg, hogy sztem nem mernek belenézni ott előtted, legalábbis nekem tök durvának tűnik. Merjen vmi rosszat szólni, megmondanám, ha nem tetszik, lehet szépen visszaadni!