Sziasztok!
Minden ünnepeltnek sok boldogságot kívánunk
Így utólag is köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntéseket
Kicsit eltüntem, ez az idő nem mindig volt jó hatással a hangulatomra, nem akartam itt szórni a negatív energiát
De jól vagyunk. Molli már teljesen nagy csaj. 8 hósan 10kg 15dkg volt
Már nagyon aktív, lelkesen próbálkozik a felállással, már térdelésbe sikerül is felhúznia magát, tovább még nem megy, hát hiába, nehéz a koffer
A négykézlábazás is heteken belül beindul majd, mert már állandóan kutyázik. Õ is kis dumagép, be nem áll a szája egész nap. Fogai száma is szépen gyarapodik, már 5db van. Beni is jól van, már várja nagyon az ovit, de megvárjuk a szeptembert.
Lányok
Árulja már el valaki a nagy titkot, hogy hogy lehet, két gyerekkel bevásárolni
Hulla vagyok a végére. Már több verziót is kipróbáltam, de nem igazán jött be egyik sem. Az eddigi győztes: Mollit magamrakötöm a kendőbe, Benit pedig beültetem a bevásárlókocsiba.
Marika
Keményedésekkel mi újság?
Tápénz: nekem anno a háziorvos azt mondta, hogy ő kismamát nem írhat ki, csak a terhesgondozó orvos. Ott meg nem kértek semmi papírt a magándokimtól.
Cat
Kendőt használod?
Csípőszűrésen minden rendben volt?
Rita
Hogy vagytok? Keményedés van még?
Dodus
Lóri nagyon édes a képeken.
Remélem nem leszel sokáig távol
Davallia
Üdv itt
Nagyon édes a kislányod
Betti
Úgy látom, jól összejött neked ez az éveleje. Nyelvvizsgázni milyen nyelvből fogsz?
Ági
Remélem a bárányhimlő elkerül benneteket. Én is nagyon félek tőle.
Muffinsütéssel hogy haladsz?
Koda
Kalácsot én is jobban szeretem a sütőben kisütni, igaz a kakaóskalácsot a gépben szoktam hagyni.
Köpködés
Na attól én is félek, hogy Beni majd az oviból mennyi "rosszat" fog hazahozni.
Marci mennyit nőtt és szerintem egyre jobban hasonlít Gabira.
Búzaszem
Hanna nagyon édes a szilveszteri képen
Fény
MM: hétfő 10.30, helyileg tudod, hogy hol van, vagy leírjam?
Kodának van egy nagyon fini túrós muffin receptje, de most nem találom sehol
Én sem lakom messze a Selyemréttől
(2 megálló) ha esetleg úgy gondolod....
Kebi
Üdv itt
Ti hova jártok úszni?
Kriszta
Jó hallani rólatok is
Lepény miatt ne aggódj, biztos minden ok lesz, csak kíméld magad. Mikor lesz már otthon neted? Hiányzik az éjszakai chatelésünk
Rityak
Üdv itt
Ditta
Jól esett, hogy hiányoltál.
A Kata féle kenyérrecepttel annak idején Kriszta is így járt. Lehet, hogy Katának nagyobb a gépe. Mert pl. az én gépembe 60dkg liszt a max. amit lehet tenni.
Gyerekszobával hogy álltok?
Kalácsod nagyon szép lett.
Tokajkincse
Üdv itt
Egyik barétnőm júniusban szült Szabó Zsoltnál és ő megvolt vele elégedve.
Az én dokimnál a terhesgondozásért a magánrendelésen 5000-et kell fizetni.
Ancsa
Üdv itt
Mindjárt dobok egy táblicskut is, már jó régen volt. A héten majd frissítem is, aki már nagyon régen írt azt kiveszem belőle.
Újak, nem szeretnétek bekerülni a táblázatba? Ha igen, akkor dobjatok meg egy mailben az adatokkal. Címem a profilomban.
Puszi mindenkinek, Janka