Sziasztok!
Jelentem, megoldódott a tejcsiproblémánk!
A két óránkénti szotatás meghozta a remélt eredményt, és ma reggel már fejni is tudtam, és Boti 6-kor kelt fel először! (Utána még aludtunk fél 10-ig!) Szóval Kata, kitartás, mert nálad is minden rendben lesz. Írod, hogy már alakul is, nagyon örülök!
Vera, a szülésről még biztosan kapsz majd sok-sok infót, mindet érdemes meghallgatni, aztán nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
Én például úgy jártam, hogy annyi rosszat hallottam, hogy felkészültem mindenre, és a végén olyan kellemesen csalódtam! Sokkal rosszabbra számítottam.
A szülésznőkről. Egerben egészen jókat hallani, mi is kitárgyaltuk már mindegyiket. Meg kell mondjam, Gyárfásnéról többen mondtak negatívumokat,itt a topicon is és a topicon kívül is, többek közt az egyik legjobb barátnőm is... Szakmailag nagyon jó, de a kedvessége hagy kivetnivalót maga után. Persze ezek nem az én tapasztalataim, na meg mindenki mást vár el abban a helyzetben, van, aki nem szereti a tutujgatást.
Nos, én sejettem, hogy nekem olyanra van szükségem, aki végig ott van, mindent elmond, támogat, és vigasztal, ha kell. Nagyon sokat kérdezgettem a szülés előtt, és végül Tóthné Hasilló Annamarinál kötöttem ki, és bátran mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Személyesen is megtapasztalhattam, amit korábban mondtak róla, hogy anyám helyett anyám volt a szülőszobán, előtte többször találkoztunk, a férjemmel is megismerkedett, minden megmutatott nekünk a kórházban. A szülés után is sokat segített a szoptatás nehézségeinél. (Azóta már ajánlottam egy ismerősnek, és ő is nagyon meg volt vele elégedve.)
Egri kórház. Nem akarom a többieket untatni, mert ezt már megírtam a szülés után, az archívumban megtalálod október elején. Csak annyit, hogy a szülés után én a sebészeti osztály hotelrészlegén voltam, így csak pozitív élményeim maradtak a szülésről és az utána következő napokról. Szerencsém van, mert nekünk egy eü.pénztár fizette az elég húzós összeget(15 ezer/éj,3 éjszakát voltam bent), de a 2. gyereknél akkor is odamegyek, ha nem fizetik, mert mindent megért, hogy 4 napig mindent megkaptam, és első osztályú ellátásban volt részem Botonddal együtt. Ha esetleg emellett döntesz, szívesen adok telefonszámot és infókat. Persze ezzel még nagyon ráérsz!
De nagyon gyorsan megy majd az idő, és hipp-hopp, itt lesz a legifjabbik!
Bocs, hogy ennyit okoskodtam, csak emlékszem, hogy a terhességemkor én ittam a többiek tapsztalatait, amit itt osztottak meg velem!
Sasiorsi, gyógyulást! A szülés után én egy felfázást szedtem össze, és akkor engem is egy pénteki napon fogadott Varga Zsolt, megnézte a vizeletemet is, nem is kellett mennem a körzeti dokihoz.
Borsolyka, neked is jobbulást! Lándzsás útifű szirup? Engem mindig az tesz helyre, ha köhögök.
Maris, azért az éjfélt megvártad? Akkor felébresztett az sms-em!
Zita, kitartás, biztosan rendeződik Jázi hamarosan. Igaza lehet Borsolykának, valami nagy áttörés következik! Voltatok oltáson? Vagy lemaradtam?
Mi ma megkaptuk a 3 hónapost, Boti mélyen alszik, amióta hazajöttünk. Ha felébred, kapja a lázkúpot, remélem, nem lesz semmi gond. Meg sem nyekkent, amikor megszúrták, és végigmosolyogta, amíg a doki vizsgálta. 3 hét alatt 2 centit nőtt, a születése óta 10-et.
Hízásnak is indult újra a múlt heti megállás után, a gyakori szopi mindenben meghozta a várt eredményt szerencsére.
Még a szilveszterről, aztán lelövöm magam.
Barátokkal Pétervásárán voltunk egy étteremben, Boti a szüleimmel volt. A buli fergeteges volt, hajnalig táncoltunk, 5 órára értünk haza. 7-kor mentünk el, előtte megetettem Botit. Fürdés után lefagyasztott tejcsit kapott, szó nélkül megette, elaludt, és csak akkor kelt, amikor hazaértünk hajnalban.
Nagyon rendes gyerek, szerencsére nem volt gond vele. Próbáltam nem gyakran hazatelefonálni, mert apukám azt mondta, hogy kocsit küld értem és hazahozat, ha állandóan hívogatom őket.
Az est fénypontja volt, amikor 1 órakor felvonultam a panzió társalgójába, és lefejtem a tejet! Murisan festettem a kisestélyimben!
Betti, nektek hogy telt a szilveszter? Többiek? Volt még valaki buliban, vagy csak én voltam ilyen szívtelen, hogy a gyerkőc nélkül ünnepeltem?
Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!
Puszi, Judit