És az én kicsi történetem....
Programozott csaszi.
29.-én reggel fél 8-rs a szülészeten kellett lennem.
Ott voltam.Időben!
Felvettek,átvették a papírjaimat majd felküldtek a patológia részlegre.
Ott is behívtak beszélgetni,megnézték a papírjaimat(a vér.vétel.papíron a fibrinog.megint magas,
vettek vért újra,persze kiderült,hogy Temerinben tévedtek a specik
)
Akkor azért bevallotam,hogy egy kicsit megvagyok fázva.
áááá,akkor valószínű holnap nincs műtét,de menyjek le mégegyszer a belgyógyihoz.Oké.Ő semmit sem mond csak azt hajtja h hétfőtöl szabira megy...
Vissza vánszorgok az osztályra,elviszik a papirjaimat a komiszióra várok várok...közben telefonál anyum,hogy meghalt a nagytatám...sírni nem akarok,nem szabad...
Majd megszületik a döntés,hogy hétfőn műtenek,mivel megvagyok hűlve!2-3 órám belül behívtak az ambulantba és mondták,hogy mehetek haza.Hétvégét töltsem otthon,majd vasárnap jöjjek vissza!
Ennek nagyon örültem,itthon feltöltődtem,minden percemet a kiscsajommal töltöttem...
Majd vasárnap este vissza.Megborotváltak,ctg és alvás következett volna,ha nincs a szobába egy nagyon horkolós csaj és egy éppen akkor szülő csajszi.
Eljött a reggel,beöntés és várakozás....
Fél8-kor jött egy kiscsajszi(nővérke)és vezetett fel 2-ket a műtőbe.
Elöttem ment egy csas addig nekem beadták a gyógyszereket.És ott is vártam és elaludtam,,,mosolyogtak is,hogy hogy bírok ilyen nagy esemény elött aludni jaaa azért mert éjjel egy percet sem tudtam...
Majd eljött az én időm is..innn már nincs visszaút nincs menekvés ideges lettem,vérnyomásom felszökött.DE az anesztens doki nagyon aranyos volt.Beszélt hozzám,nyugtatott,simogatta a pofim.
Elaludtam....,ajd ébreszgettek.A barátnőm végig ott volt velem a császárnál.Ő mutatott képeket Hannusról rögtön,amiket nem is láttam rendesen.
Csak oár percen belül homályosodott ki a látásom.És behozta nekem egy percre a babókát.Olyan jó volt őt rögtön látni,az én kicsi Hannámat...
No hogy a sokkszoba sem legyen eseménymentes tahikardiás lettem(szivem 120-130 között kalimpált)meg véreset köptem...ű
A szivem azért vert sokat,mert nagyon kevés volt a hemoglobinom,a tubussal pedig megsértették a torkom onnan a vér...de elötte jól beijesztettek,még tüdőrötgenre is akartak vinni hála az égnek elmúlt...
Majd átvittek a szobába,ott semmi kül nem történt.
2.-dik nap hozták a babót szopizni,3.-dik nap hazajöhettünk.
Rengetegen szülnek Újvidéken,aznap 40 baba ment haza,amikor mi.Bolondok háza.Rengeteget dolgoznak azok a nővérek ott.
Hát így volt.A férjecském jött értünk...