Sziasztok!!
Norcsi, én örültem, hogy hazaértünk, abban a szélben!!! Remélem, Bánk nem lesz betegebb, bár ahogy be volt bugyolálva, kötve hiszem
Nagyon jó lehet a torta!! Jövõre mi is ott rendeljük!! Szorítok nektek holnap!!!!!!! Bánkóca, szülinapra tessék meggyógyulni!!! Vagyis dehogy arra sokkal - sokkal hamarabb!!! Norcsi, mennek a lányok oviba akkor is, ha Bánk neadj Isten még beteg hétfõn?? Nehogy még valamit összeszedjenek neki....
Sasha! Tudom, hogy buta kérdés, de nem a sok tejcitõl nem alszik? Ez biztosan butaság, mert tejcibõl nem lehet túletetni. Ugye, figyelsz arra, mit eszel? Petinek az aludtejes-prószától fájt a pocija. (én ettem, de egy egész tepsivel, amiben több mint fél liter kefír volt + tejföl a tetejére........
A pocifájásra mi azt csináltuk, hogy jó meleg vasalóval megvasaltunk egy pelust, és persze nem forrón, de melegen a pocira tekertük. Szerette nagyon. De én valahol láttam szõrös (plüssállat alakú)melegvizes pici palackot, nem tudom, milyen a gyakorlatban, de megfordult a fejemben, ha nem nehéz, a pocijukra rakni, meg télen úgy sétálni...lehet, hogy naaagy hülyeség? Lehet. Így visszaolvasva. De 2 hónap, és tündéri gyereked lesz. (legkésõbb) utánna meg jön a fogzás
De disznó vagyok......
Golyó!!
Sejtettem én, hogy nem ér semmit a Panadol meg a C vitamin
Nagyon szemtelen volt tényleg az ügyeletes orvos ?(a gyerekhez ügyeletet hívsz topicban olvastam, milyenek) Mennyire volt magas a láza???
Te ez a doki még engem is érdekelne!!!!!!!! Akkor is havi 3000 ha történetesen semmi baja a gyereknek hónapokig? Nappal is kijön? Írsz errõl egy picit többet??
Sok sok gyógypuszi Gerinek
Szegény manó!! Most már hamar meggyógyul, remélem. Fõzzél este kamillát, áztass bele 3-4 textilpelust, csavard ki, és teregesd az ágyára.
Nálunk lekopogom, minden rendben, vasárnap óta nem hány, szerda óta nem köhög, ma úgy néz ki az orrfolyás is múlóban, már csak 2x kellett leszívnom, akkor is csak átlátszó (nyál-szerû) pici jött. De este kettõ akkorát tüsszentett, és semmi nem volt az orra alatt.
Elaludt, 7-kor, felkelt egy fél órára, és 8 óta ismét alszik
Tegnap anyuéknál voltunk, egész nap csak oda aludt 1/4 órát, mást semmit, na húztuk a hazaindulást, nehogy a kocsiban elaludjon, de 1/2 6-kor kidõlt
Hazahoztuk, átöltöztettük, fel se ébredt. De evett tápot 3x is, igaz, a harmadikat már reggel. Viszont sokszor fennvolt az éjjel. Állítólag nagy hidegfront volt. Most már próbálom ezt figyelni, hátha fronttól is függ a dolog. Ha igen, legközelebbi front elõtt kap vibrucolt.
Sasha, errõl jut eszembe, a Peti a nagy szeles idõkben hasfájósabb volt. Lehet, hogy Gabóca is a tegnapi frontot érezte meg
Továbbbra is tartom, hogy jó gyerekem van
ez már rekord azt hiszem, nem? Már vagy egy hete mondom????
No megyek, elhatároztam, éjfél elõtt alszom 2 órát, ha tudok, akkor állítólag kevésbé fáradt az ember lánya
Puszi, mindenkinek jó éjszakát, a betegeknek jobbulást, most már tényleg, gyógyuljatok meg!!!! Gabó, hagyd aludni anyádat!!!!
Puszancs:Kata