Sziasztok!
Jó rég jártam erre. Ennek oka, hogy 2 hétig itt volt Anyós és csavarogtam, barátnőztem, vásárolni voltam EGYEDÜL. A 2. heti ittléte nem volt tervezett. Becsípődött a derekam, olyan szinten, hogy nem bírtam felemelni Ádit, menni is nehezen tudtam. Ez szerencsére csak 1 nap volt, aztán ugyan fájdogált még, de el tudtam látni a gyereket.
Nem olvastam még vissza teljesen, de láttam, hogy az Eda, szülésznőválasztás, gátvédelem, szülőszék volt a téma.
Gátvédelem, Eda, nem igazán elterjedt a kórházunkban. EDÁt csak a Kozári csinál nőgyógyászok közül és úgy tudom, nem is nagyon szeretik ha vki így szeretne szülni.
A szülőszék nekem bejött. Ott volt rajta az a spéci lábtartó és kapaszkodó. Nagyon nagy segítség volt.
A szülésznők nem igazán szeretik.
Én az ügyeletes szülésznőnél szültem, aki a Benke Bea volt, de keresve sem találtam volna tőle jobbat. Nagyon meg voltam vele elégedve és ha Ádinak lesz tesója , biztos, hogy fogadott szülésznőnek választom.
Rólunk: múlt keddi mérés szerint 8640g Ádika. Foga még mindig nincs. Egyre elevenebb, dumálgat, forog és térdel. Próbál mászni, ami egyelőre csak arcal lent sikerül tehát nincs még meg a mozdulat.
Nagyon édesek a babák!
Délután megyünk megint szökőkutat nézni, viszek fényképezőt és fotózok.
Bocsi, hogy hosszú voltam