Sziasztok
Mar reg megjottunk, csak valahogy sosem jutok el idaig....most bepotolom...
Nyaralas jo buli volt, bar 3 napig igen syar volt az ido, szerencsere volt a haznak uszomedenceje, meg a villaparknak fedett elmenyfurdoje. Sajna a C vitaminkura nem jott be, kedden megjott. Elotte azert tudtam strandolni par napot. Eminek megunnepeltuk a szulinapjat elore, igaz csak 16-an volt, de egyíutt volt a csalad ugye.
Gyerekek elveztek, plane mert tesom gyerekei mindenben partnerek voltak, pedig mar nem kicsik.(11,14 es 16) Plusz az unokahugom baratja is ott volt. Hu azert kicsit elcsodalkoztam, hogy rendesen kulon szobaban aludtak ok ketten...
Szombatra jott vissza a meleg, annyira, hogy a delelotti strandolasban ki is doltumk es indultunk haza. Mindket gyerek vegigaludta az utat, pedig sosem alszanak nappal, na jo Danny neha.
Aztan 15-en vasarnap meg itthon buli sok gyerekkel. Jol elterveztem, hogy majd csinalok vetelkedot a kertben, meg is vettem a kis ajikat, erre olyan meleg volt, hogy csak az utolso feloraban mentunk ki. De az ajikat azert kiosztottam.
A bolt a szabadsag szezon miatt juliusban elegge docog, ugyhogy cemiatt, meg a meleg miatt is, csak delelott vagyok nyitva, de augusztusban mar egesz nap leszek.
Mar azt tervezgetem mennyi szep cipocsket hozok majd az oszre. Ja es lesz majd egy kis akcio egy-ket maradek modellt kisoprendo.(vagyis amibol mar csak 1-2 par van, 20-30%os kedvezmennyel kiteszem akcioba....topiktarsak elonyben!!!!:):):) )
Barbi
koszi,koszi a sok AVonos cuccost, nagyon szuperek. A lekvart valamikor atvesszuk. Meg nem tudom mikor, de majd irok elotte.
Uj topiktarsaknak udv!
NEHANY KEP:
HAbparty a jacuzziban:
Miss Emilia Curtis:(kis banya amugy)
Mr Daniel (almos) Curtis:
Itt mar nem olyan almos:(es anyukam)
Ket kis sello:(a masik a batyam legkisebbje)
Szelid motoros::)
Meg egy szelid gorkoris: