Sziasztok!
Ildi: tejpépet Virágnak 4 hós kortól adtam, Ákosnak meg csak adnék, mert nem kéri. Egyébként tényleg tehéntej alapúak, úgyhogy neked kell eldönteni, hogy adod-e vagy sem. Receptre lehet felíratni Milupa HA tejpépet, az hypoallergén, nekünk a tápszer mellé írta fel a doktornö, vanília ízben, csak még nem bontottam ki. Ez talán jobb, mint a hagyományos tejpépek olyan szempontból, hogy nem okoz allergiát. Kérdezd meg a gyerekorvost, úgy tudom csak receptre lehet kapni.
Szivi: lesz hétfön babaklub, ez bizti. És az is, hogy én megyek, csak az idöt nem tudom, mikor, mert Mákos délelöttönként szunyálni szokott. Ha felébred, megyünk.
Anita: nem kaptam meg a képeket. Vagy még nem küldted? Az is lehet.
Angi: erre a tanfolyásra már 1,5 éve jársz? Én azt hittem, hogy ez most kezdödött nemrég. Egyáltalán nincs elegem a nyavalygásodból, csak nyugodtan, azért vagyunk itt. Mit gondolsz, én a kilóimmal? Az is nyavalygás. Mindenkinek van valami baja, és azért vagyunk itt, hogy nyavalyoghassunk is egy kicsit néha, nem? De. Naugye!
Szilvi: nyugodtan írhatsz az ímélemre, bármivel kapcsolatban
Tegnap este tök jó volt egy kicsit a gyerekek nélkül. Este 9-re tudtunk hazaérni, így is a vacsiasztal mellöl a desszertes tányértól keltünk fel, de hát a többiek ráértek, nálunk senkinél sincs gyerek, csak nálunk. A tiramisum nagy sikert aratott
Papa elvolt a gyerekekkel, bár már Máki nyügösködött szegénykém, jól el is csúsztunk, majdnem 10 volt, mire ágyba került. De hát ez nem mindennapos, úgyhogy ez van. Reggel 6-kor kelt szopizni, aztán 9-ig aludt.
Az éjszakám nagyon rossz volt, csak forgolódtam, alig tudtam aludni, melegem volt, Tibi szerint valami hormonális változás van bennem (lehet, hogy meg fog lassan jönni), és ma is olyan ingerlékeny vagyok. Szóval ez nem az én napom.
Ákos most alszik, én is lepihenek, kapcsolgatok egy kicsit. Ilyenkor nem szeretek lefeküdni, mert ha mondjuk fél óra múlva felkel, olyan vagyok mint a mosott sz. Szóval vagy aludhatok egyhuzamban amennyit szeretnék, vagy le sem fekszem.
Jók legyetek!