Sziasztok!
Köszönöm szépen, a fiúk nevében is
Barbi!
Merre van a Dózsa Gy. utca ?
Csilla!
Hogy bírsz a fiúkkal? Sikerült őket visszarázni a hétköznapokba?
Pihenés
Te el tudod képzelni, hogy a fiúkat félretéve heverésszél?
Talpon vagyok mióta kiengedtek. Az első két nap volt húzós, azóta jövünk-megyünk. Játszó, séták, bevásárlás, nincs megállás
Amúgy ez a laparoszkópos teknika egy csoda, a műtét utáni első napon éreztem magam úgy mint a császik utáni 3-4. héten! Most már semmi sem jelzi, csak az a pár pici heg hogy műtöttek.
Adri!
Nyaraltok Debiben? Jó lehet, szép város, főleg az aqua parkja tetszik. Mindig oda menekültünk Hajdúszoboszlóról, ha nyaraláskor rossz idő volt.
Olvaslak Titeket, ha nem baj
Szépek voltatok a keresztelőn! És a sütik, nyammm
Az a péksütis süti milyen süti?
HOgy bírod félkézzel ellátni a gyerekeket?
Jártunk a dunaparti játszón, lesekedtem, hátha... de ezek szerint ti jól messze vagytok
Naná, hogy a talira jönnöd kell! A legjobb ha két gyerekkel együtt jösz majd
Tesóka!
Örülök, hogy már testileg jól érzed magad. Lelkileg? Még nagyon a béka segge alatt... ? Karcsi hogy viseli? Karcsikát beavattátok? Bocsi, ha nem akarsz NE válaszolj!!!!!!!!
Karcsikának gratula az első csókhoz!
Arcra adta? Olyan cukik ilyenkor
Flóra kapta? Mert ha "megcsalta" akkor lecsapunk rá
Állítólag azért voltam rosszul, mert a bélből vissza folyt a gyomorba az epe. Marta a gyomrom.
Itt volt védőnéni... Mondta hogy nézessük meg a Petit, mert elég lassan fejlődik a mozgása. Hétfőn megyünk dévényeshez. Remélem csak a súlya miatt megy neki nehézkesen
A Ricsi húzásaira meg annyit mondott: türelem és büntessük a rosszaságért. Nem mondott ezzel újjat, de jó tudni, hogy végül is jól próbálkozunk és állítólag ezek a dolgai életkori sajátosságok és ennél még nehezebb lesz