Sziasztok!
Eszméletlen sokat termeltetek, úgyhogy 2 napomba telt míg visszaolvastalak tieteket. Bocsi hogy nem jöttem, de most jutottam úgy géphez hogy van időm írni is. Megpróbálok mindenkinek válaszolni, reagálni, ha valaki kimaradna, előre is bocsi.
enikő GRATULÁLOk a jó eredményekhez!
Kata Köszi a gratulációt!Neked (cicinek) jobbulást kívánok minél hamarabb jöjjön rendbe!
jeges maci, judy, köszönöm szépen a jelölést!
madiani hova jársz intimtornára?
vicuska baromira sajnálom, ami veled történt. Azért ne add fel, lehet még valami jó fog kisülni.
trundike én is elaludtam tegnap a Grace kilinikán...
baromi fáradt vagyok mostanában, 10-nél tovább én sem nagyon bírom. Köszi az infót a Bácskairól.
Basszus, ez a sztori nagyon kegyetlen!!Én nem tudom, hogy tudnám túlélni. Reméljük, minden jóra fog fordulni azért.
fzsuzso köszönöm az infót a Bácskairól!
Rólam, helyzetjelentés:
Ma voltam a Bácskainál, és el voltam ájulva!!!Nagyon de nagyon jó volt az első benyomásom, rendkívül alapos, és részletes volt. Mindent elmagyarázott, megmutatott. Ez nagyon fontos volt nekem.
Szóval:
CRL:83 mm a pici ülőmagassága.
BPD: 29 mm
tarkóredő: 1,2 mm
orrcsont is teljesen rendben van, csak most nem találom a papíromon, hogy melyik az....
Mindene megvan, mozgott, kapálózott, szóval mindent csinált. Van sztárfotóm is róla, de azt majd csak később tudom csak feltenni, mert nincs mivel beszkenneljem.
JA!!!!És képzeljétek!!!! Kis kukis lesz!!!!!!
95%-ban megtudta mondani a nemét!!!!