Új privát üzeneted érkezett!

Most látom Szintus,Sárábol Hanna lett :D .Az is nagyon szép név.

Kép

Kép
krisztina29

sziasztok.

Hazaertem.minden okes.
ctg re nem kellet varnom,rogton ramkotottek a cuccot.eloszor haton kellet fekudnom,aztan egyik majd masik oldalt.
az agy olyan kemeny volt hogy azt hittem letorik a derekam.iszonyu szar volt,eget a derekam.
Noci ketszer belerugott a tappancsokba meg elmaszkalt.
a gorbem majdnem egyenes,egy ket kiugras van csak rajta.
aztan bementem a dokihoz,volt Uh meg kiirta a kovetkezo ctg re a beutallot.visszaminositett kicsit fiatalabb Noci igy a kovetkezo heten leszek 36hetes szerinte.azt mondta akkor beszeljuk meg a szulest.

szintus ket gorbe van a ctges papiromon, a felso a kicsi szivhangja de az also az micsoda?
szep nevet valasztotatok :lol:

Kép
monyo83

Helló!És mikor kell megint menned ctg-re?Mennyit kellet fizedned a korházban?Gondoltam,hogy nem adnak a kényelemre :) ,mennyi ideig kellet feküdnöd?

Kép

Kép
krisztina29

jovo szerdan kell mennem,delutan.

semmit nem fizettem,viszont ha nem kerek beutallot akkor nem adott volna jovo heti ctg re :evil: raszoltam es kiirta.
uh ra nem volt beutallom de nem kotozkodtek a noverek,mondtam hogy nincs es kesz.
megkerdeztem tolle hogy kell e meg privatul mennem azt mondta mostmar nem,mostmar csak a korhazba kell maszkalnom minden heten.

30 percig kellet fekudnom,ebben benne van mindharom pozicio,kozben hallod a baba szivhangjat(mar ha el nem maszkal)bejon neha a noverke radnez megmondja merre fordulj.
amugy nem anyira gaz,van kisparna es be is takarnak,radkotnek ket tappancsszeruseget egy gumiszalaggal,fejed felett meg rajzolja a gep a gorbet.
aztan a vegen bejott egy dokino es mondta hogy okes a gorbe mutassam meg a dokinak.

Kép
monyo83

Monyó:)
Az alsó a méhtevékenységet méri!
Tehát ha sík egyenes,akkor a méhed még nem
készül a szülésre! :wink:
Akkor végülis akkora a kiscsaj,ahogy a menzid volt nem?
Azthiszem 1 nap van közöttünk!

A ctg-n kb.20percig kell feküdni,igaz?
Nekem annyit kellett a kiscsajjal.
Az utolsó ctg-n(már a korházban)egy akkorát rugott,hogy elfakadt a magzatburok teljesen!Tiszta víz lettem.

Kriszta néztegettem a poznán a képeket!Nagyon csini kismama vagy cool frizzel! :wink: Egyébként nekem kicsit hasonlitasz a férjem onokatesjára! :wink: Szép a lakásotok! :!:

Bakker én az éjjel eléggé beteg voltam hasmenés gyötör.
:( :(

Kép
Kép
szintus

szintus.

az also gorbe eleje 20as,aztan felugrott 40 fole majdnem 50(itt ereztem pici kemenyedest)aztan egy darabig 40en volt majd visszament 20ba.
igen akkora a kiscsaj,hivatalosan februar 3ra vagyok kiirva most.
a feje es a combcsontja 37 hetesnek felel meg a tobbi meg 35hetesnek.a doki ossze vissza mer.

30percig fekudtem,neked is kellet forognod?

szegenykem,a a hasmenes nagyon nem jo,egyel piritost nalam az megallitja.

Kép
monyo83

Majd kiprobálom a piritost,köszi.
Remélem segít,még ma is van,de már annyira nem vészes.
(az is igaz,h ma alig ettem valamit,nem birok..)
Nekem akkor kellett forognom,amikor nem volt ébren a kiscsaj.
De az tényleg csak egyszer volt,elötte mindég felébresztettem lépcsőzéssel,gugolásokkal!
(mert ugye Fruzsival nem csokizhattam)

Ma Fruzsi is nyűgi(akár az anyja)bizti erre a hüle időre.....

Kép
Kép
szintus

Szóval most már csak a korházi rendelések maradtak,fogy az idő lányok.Tele vagyok valamiféle izgatottsággal,meg persze keveredik bele egy kis félelem is.Nem igazán a szüléstöl félek,inkább a szülés utáni idöktöl.A korháztól,és hogy jó anya leszek e,tudom e majd mi a baja stb.Köszi Szintus,de most már egyre többször van fura formája a hasamnak.Én már észre se veszem,de a szülinapon is odajött egy csaj,hogy most ittvan oldalt a baba,mert mennyire egyoldalas lett a hasam.Most is mig irok motoszkál,szoktunk nagyokat vitatkozni,meg szoktam kucizni,azt szereti.

Kép

Kép
krisztina29

most ahogy ott fekudtem a ctg en ugy ereztem nem akarok szulni,az a korhazi feeleng nem igazan jott be.amugy is gyulolom a korhazat,dehat ugye mostmar nincs visszaut,a gyereknek ki kell jonnie.

Kép
monyo83

Ja,én se csipázom a korházat,de bizom benne hogy nem autóban fogok szülni :D ,akkor már inkább a kórház.Csak az a légkör...Azért a régi gólyás módszer lenne a legjobb.Szintus igyál sok folyadékot,ha megy a hasad,jobbulást

Kép

Kép
krisztina29

Hát igen,a korházi feeleng az nagyon car.
Lehet,hogy szebb lenne otthon szülni,de ha valami komplikáció akad akkor mit csinál az ember lánya,igaz?

Én nem merném bevállalni.... :?

Amikor a férjem bevitt éjjel és aztmondta a nővérke,hogy nos ellehet búcsúzni.Az egy kicsit fura pillanat volt.Csak egy gyors ölelés puszi és szia!Tudtam(tuk)hogy én innen már babástul térek haza.
Nem lesz mindegy,no de majd megtapasztaljátok!

Kriszta a hasforma nálam is megvan.Szerintem lefordult a baba,mert keményen nyom,feszít.A kis popójára gyanakszom,hogy fent van.
Amikor ti megfogjátok(taperoljátok)a pocitpkat,akkor érzitek a baba részeit?(mármint a fenekét,fejét,kezét?)Én igen.. :D

Visszatér a tél.De jóóóó :roll:
Vagy mégsem? :oops: :roll:

Kép
Kép
szintus

Monyó mi jól időzitettük a babagyártást!
Majdnem egy napon fogantak a csemetéink... :lol: :lol: :lol:
(látom átformáltad a vonalzódat)
Milyen érzésed van?Túlviszed?Elöbb születik?
Én végig azt gondoltam,hogy 2 héttel elöbb megérkezik.
De mégsem,3 nap ráadás volt :wink: :D

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!Én még mindig ugy érzem,hogy Ármin csücsül.Lent egy kis dudor a kis foghagyma gerezd popója,a lábai egészen oldalt jobbról,ott rug belém jó nagyokat,fejecskéje fennt.Én igy érzem,de lehet rosszul tájolok.Ármin mostanában rengeteget csuklik,van hogy csak pár percig tart,de van hogy egészen sokáig.Olyankor bepipul,és vadul nekiáll helyezkedni.Hajnalban is keményedésre,görcsökre ébredtem,kezdek azért belefáradni.Még egy kicsi,és 2010-et irunk.

Kép

Kép
krisztina29

Még 2 nap Kriszta és 2010-be lépünk.
Istenem,gyorsan elpörögnek az évek. :roll:
2012-ben pedig megszületnek a kistesók nálatok.. :lol:

Ha minden rendben megy és nem lesz semmi komplikáció,akkor mikor szeretnétek kistesót?(remélem azok is spontán összejönnek nektek,mint ezek a babócák) :wink:

Kép
Kép
szintus

sziasztok.

pocsek ejszakam volt,gorcsoltem is meg kemenyedtem is,hulla vagyok.

szintus eleinte en ugy voltam vele hogy biztos elobb erkezik,mostmar nem tudom.azt mondjak ha elobb szeretned hogy jojjon tutira tulhordja az ember.na azt nagyon nem szeretnem.
nekem a feje lent van pont a szemeremdomb folott,a labat tudom kitapintani meg a popojat a tobbi testresze rejtej hogy hol van,illetve azt tudom hogy a veseje az a koldokom korul van valahol mert most a doki ott Uh zott es mondta hogy a vesek rendben vannak.

nalunk nem lessz kisteso,nem szeretnem.ha megis lesz majd akkor kb 4-5ev mulva de ez meg kerdeses nagyon,egyenlore nem tervezunk megegy babat.

krisztina a gyogyszerek ellenere gorcsolsz?az nem nagyon jo.
Noemi is naponta tobbszor csuklik,eleg kellemetlen mert olyan mintha valaki a mehszajamon tancolna.

Kép
monyo83

Ja görcsölések maradtak.Egyben jön a csomag,elkezdek keményedni,és már görcsöl is.Hihetetlen,hogy tegnap is kivonzott a szép idő,körbesétáltam az udvart,és már rohantam is be,hogy leüljek mert már rosszul voltam.Annyira idegesitő,állandóan azon aggódok,hogy most akkor mi van,most akkor előbb fog megszületni,de ugye neki semmi baja stb.Esküszöm nektek erős lány vagyok,de néha elkap a sirhatnék.Nem tudom jövő héten hogy dolgoznak a szenténél,mikor is van szerb karácsony?Kistesó???Fogalmam sincs,én már 30éves vagyok,megint munkát kell találnom,fogalmam sincs hogy beleférne e az életünkbe.Nem szép az anyagiakra fogni,és nem is akarom azt se mondani,hogy soha,de őszintén egyértelműen azt se mondhatnám hogy egyenlőre foglalkoztat.

Kép

Kép
krisztina29

Monyó,ha kell a gyógyszerből szólj!Habár remélem,hogy nem lesz ez gyakori nálad.Ez a görcsölés mostmár mondjon le!!Majd a jövő héten elmegyek!!

Kép

Kép
krisztina29

Ju,most megleptetek a kistesó projektel. :D
Azthittem egykettőre potyognak majd a következő bébik!
De ugylátszik tévedtem 8)

Remlélem elmúlnak a görcsölések nálatok.
Nekem betonkemény a hasam bármikor álok,ülök.
Csak fekve nem,de ugye ki bir egész nap feküdni.

Bakker én most értem ahhoz a ponthoz,amikor már nagyon várom a végét.Én ugy birnám ha már a betöltött 37.-dik hét után megszületne.
Nekem mostmár tényleg terhes ez az állapot.Mint egy bálna.Csak vonszolom magam.Már főzni sincs kedvem mindennap,de kell a kiscsaj végett.De mostmár após nem jár át mindennap enni.
Annak véget vetettem.Már terhelő volt. :?

Kép
Kép
szintus

egy oran at kokemenyen josolgattam,tiszta idegben voltunk a parommal.kb 10perce mult el egy kis meleg zuhanyzasnak koszonhetoen.

ma a dokink bent van a korhazban igy vegulis ha roszabodna a dolog be tudunk menni,de szerintem ezek csak joslok,rendszertelenek es meleg viz hatasara elmulik.
basszus felek az ejszakatol :roll: :cry:

Kép
monyo83

Monyó éjszaka++++++++++++remélem minden rendben veled....
Azthiszem ha melegvíz hatására elmúllik,akkor csak jósló.
Mindenképpen jelentkezz,hogy mi van!!!

Kép
Kép
szintus

Kedves vajdasági lányok!
Mindkettőtöknek és kedves családotoknak nagyon boldog,egészségben,kitartásban,jólétben gazdag új évet kívánok!!! Kép

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!Köszi Szintus,én is kivánok minden szépet ,és jót a 2010-es évre.És nem vagy egyedül,én is szeretnék már tul lenni rajta,mégha korábban is,főleg egy átszenvedett éjszaka után.Legyen szép napotok :D :D :D

Kép

Kép
krisztina29

sziasztok.

egyben,minden okes a joslok elmultak egyenlore.

Mindketotoknek kellemes ma estet es Boldog uj esztendot kivanok:)

jovore ugyanigy igyanitt :lol:

Kép
monyo83

Hello lányok!

Hogy múlt el az újjévvárás?Hogy érzitek magatokat? :wink:

Nekünk okés volt,jókat nevetgéltünk ,kártyáztunk.
Én jól éreztem magam.Fél kettőkor indultunk haza,addig a kiscsaj is kibirta.Éjfélkor koccintottunk,majd kimentünk az utcára a tüzijátékot nézni.Szép volt.Sokan löttek fel(a szomszédba egy német család él és ott olyan érdekes és szép tüzij.voltak)

A barátunk pedig felöltözött télapónak a 3 gyereknek.
Ugyanis az ő apósa szokott télapó lenni Temerinben és elkérte a ruciját.Nagyon édesek voltak.Bár Fruzsit nemsokáig kötte le a bácsi. :lol: :roll: Ő inkább csintalankodott valamit. :wink:

Majd teszek képeket!Puszika!Legyetek jók.

Kép
Kép
szintus

Kép Gyerekek a télapóval :D Kép Fruzsi a privát télapóval :lol:
Kép Szavalnak a gyerekek :D
Kép Télapóbácsi elmegy :D
Puszikaaaa
szintus

Sziasztok!Gondolom belevoltak merülve gyerkőcök a játékba,látszik Fruzsi hajacskáján,hogy kivolt melegedve.Tőlünk 2kor mentek el a barátnőmék,ettünk,dumcsiztunk,nevetgéltünk.Kész csoda,hogy kibirtam ébren.Tegnap éjszaka nem aludtam szinte semmit,nagyon görcsöltem,most már érzem,hogy tompulok.Mi is kivonultunk éjfélkor az udvarra,de megtorpantunk az ajtóban mert szakadt az eső.Szomszédok próbálkoztak rakétával,de valószinüleg az esőtöl nem sültek el rendesen.

Kép

Kép
krisztina29

sziasztok.

orulok hogy mindenkinek jol telt a szilveszter,mi is 2korul fekudtunk le,addig tv et neztunk.

egyebkent jol vagyok,eleg sokat alszom mostansag,ejjel is tudok valamenyit meg nappal is igy egesz jol elvagyok.
tegnap megint volt par joslo fajas de aztan szepen elmult,meg ket het es johet Noci :lol:
szerdan megyek dokihoz,kivancsi vagyok lessze mehszajvizsgalat,mar felido ota nem volt es kivancsi vagyok hogy allok,de ha nem akar piszkalni ugy is jo.

januar elsejen vettunk egy babakocsit aukcion,nagyon olcso volt kivancsi vagyok menyire van lestrapalva talan ma felteszik a postara es a napokban meg is kapom.

lanyok ti hogy erzitek magatokat?a ti babaitokat nem viseli meg ez az idojaras?

Kép
monyo83

Sziasztok!Én szenvedek,mint a kurva kutya,bocsi,de kezdek már nagyon nyűgös lenni.Az alvás nálam kivan iktatva,éjszaka alszok kb 11-től,hajnali 3-ig,délután pedig max 1órát.Úgy érzem,hogy a gyereknek most jutott eszébe megfordulni,csak nem nagyon megy neki.Szörnyen fáj amit művel,most ugy érzem,hogy keresztben megrekedt,de a fene tudja.Holnapra bejelentkeztem a dokihoz,majd kiderül.Nekem elég sokszor van olyan nyilaló fájdalmam,mintha tágulna a "kijárat".Már én se bánnám ha a 35-ik hét után meglenne.De jó,Monyó,hogy meglett a kocsi is,majd tegyél fel képet,meg hát a héten el is megyek.

Kép

Kép
krisztina29

Hello leánykák!

Nekem josló fájásaim nincsennek,csak keményedik a pocim.
Ennyi.De én Fruzsival is kitágultam 6 újjnyit ugy,hogy szinte észre sem vettem.Igazán akkor kezdtem el szenvedni,amikor rámkötötték az oxytocint. :roll:
Csak azt nem értem,hogy miért kell ilyen módon sietettni a kismamákat. :roll: Miért nem hagyják,hogy a természet rendezze a dolgát?Mert az infuzióval szerintem 10-szer annyira fáj,mint ha magátol megy a dolog(ez csak magán vélemény..)

Kriszta a nyilaló fájdalom nekem is megvan a lenti csontokban.
Az azért elég durva.Tegnap este elkezdett fájni csak nyöszörögtem,Fruzsi pedig csak vigasztalt,hogy ne fájjon.
Nagyon édi volt.Holnap doki?De jóóóó.Majd várjuk a beszámolót! :wink:

Alvás nálam is egy nagy 0 :(

Monyó majd tegyél képet a kocsiról! :D
Mit értesz azalatt,hogy megviseli-e az időjárás a babát?
Az enyém baba néha többet mocorog,néha kevesebbet függ.

A Fruzsit viselte meg mindég az időjárás a pociban.
Ha esett az eső,akkor szinte alig moccant egész nap.

Kép
Kép
szintus

Elejében én is jobban éreztem a különbséget mozgásban,de mostanában elég aktiv Ármin kukac.szoktunk is veszekedni,habár elég egyoldalú a diskurálás.Azok az ismerőseim is nagyobb fájdalomról számoltak be akiknek inditották,mint pl másodikat,vagy elsőt természetesen kivárták,hogy nyiljon magától.Ülve vasalgatok,de már elültem a popsim.Lehet a hétvégére,vagy jövőhétre meglesz a pelenkázó komód,akkor jöhet a nagymosás,vasalgatás,pakolászás.Ágyat is összerakjuk majd,annyi,hogy még az ágynemüt,meg a többit még nem tesszük bele.Annyira szeretném már látni hogy néz ki a kispasi,várom már a találkozást,másrészt meg halálosan izgulok,hogy minden rendben legyen.

Kép

Kép
krisztina29

szintus neked a csaszival megvarjak a veget vagy elobb kiveszik Hannat?
azt vettem eszre hogy Noci beporog ha fronthatas van.na mondjuk en sem birom nagyon a frontokat meg apaja se.

tegnap este ugy dobalta magat hogy megijedtunk az urammal hogy szetrugja a hasam,aztan szepen lassan elaludt de eleg remiszto volt a hasamat latni hogy mit muvel.

Krisztina,sajnalom hogy nem tudsz aludni.
mi kb 12-1 ora mire lefekszunk es altalaban 5ig tudok aludni egyhuzamban,aztan mar szenvedes de ez is jobb mint orankent ebredni.Delutanonkent en is alszom egy orat.
szoval holnap doki,jol nezd meg Armint mert lehet nem latod tobbe Uh an,a korhazba nem forditja oda a doki a monitort es ugy all a gep hogy semmit nem lehet latni belole.

rohadtul nem varom a ctg et,de menni kell majd.most azon parazom hogy delutan csinank-e egyaltalan,ha hiaba bemegyek megut a guta,dehat a doki mondta hogy delutan menjek.

Kép
monyo83

Ha jól emlékszek Monyó,multkor szerdán délután volt ott pár kismama aki ctg-re jött.Azért emlékszek,mert ott álltam a pultnál,és hallotam amikor a nővér mondta a csajnak,hogy oda menjen be,és mindjárt ott lesz ő is.Ma voltak itt anyámék egy kávéra,és már a nevetés kerülgetett,anyám teljesen bepörgött.Most már állitsuk fel az ágyat!Nem pakoltam még bele a táskába??stb.Apuval csak mosolyogtunk,majd megnyugtattam,hogy a héten lassan elkezdünk mindent,lassan fokozatossan.Anyuék utcájában van egy kőgazdag ikerpár(lányok),ha jól tudom 32 vagy 33évesek.Az egyik terhes lett,és az anyja rábeszélte tartsa meg a babát,mert mind a 2csaj kijelentette nekik nem kell gyerek,igy nagyi kapott az alkalmon.Veszélyeztetett terhes volt,a szülése is komplikált volt,Radulovitynál szült 2hete.Lényeg az,hogy már visszament dolgozni,rohant fodrászhoz,meg szoláriumba,késő este jár haza,kisfiúra pedig dadus vigyáz.Amikor megközeliti a gyereket az üvöltve sir,és kérdezte a dadust,hogy mi baja van a gyereknek,az csak annyit mondott,hogy nem ismer.Szegény kisfiú jól kifogta,lehet anyagi gondja nem lesz,de családja sem.Különben a nagymama is állandóan a pénz után fut,az sincs vele.Azért gondoljunk bele magára hagyni egy 2hetes babát..

Kép

Kép
krisztina29

Krisztina ez az "anyának"nevezett szörnyeteg
egy hülye. :( Meg a nagymama is gyagyás,hogy rábeszélte a
lányát,hogy tartsa meg a babát.Minek???Minek egy ilyen nőnek gyerek?Kiakaszt az ilyesmi.
Jövök én a sablonos szövegemmel de annyian örülnének
annak a babának.. :evil:
Bocsi,ez kijött...

Bizti boldog lesz szegény gyerek az életben...... :(

Kép
Kép
szintus

sziasztok.

hat jol behavaztunk :roll: :? nem orulok neki tulsagosan.

krisztina.az ajanlat meg all ha holnap akarsz velunk bejonni a korhazba,csak szolj este doki utan hogy tudjam.
nalam mindenki a taskarol kerdez,marmint hogy be van e pakolva mert az fontos hogy ne akkor keljen ha itt az ido.Mar egy honapja elkezdtem belerakni a cucot de meg mindig nincs teljesen kesz.
az ikreparokrol csak anyit hogy hulye a csaj de az anyja is.az anya azert mert rabeszelte a babara a csaj meg azert mert azert tartotta meg mert az anyja mondta neki.
egyebkent mindent elmond a csajrol az a teny hogy ra lehet arra beszelni 32evesen hogy szuljon meg egy babat,szerintem ezt mindenkinek maganak kell eldonteni.

szintus.mjad teszek fel kepet a kocsirol.ma varom hogy megerkezzen,te hogy vagy?pocifotod nincs?meg nem is lattuk a hasadat.

Kép
monyo83

Sziasztok!Ma bepakoltam a mosógépbe a halom textilpelust,ágyneműt,mire eljutott az agyamig,hogy ezt hol fogom kiterigetni!?Gyorsan kértem kölcsön a szomszédból még egy benti száritót.Nemsokára mindenfelé pelus lesz nálunk.Én még mindig fejben pakolok a táskába,mit tegyek alulra,mi is kell stb.De még van egy pár dolog amit meg kellene venni,nem szeretnék számtalanszor ki-be pakolgatni.Havazás nagyon szép,de nem tudok neki örülni.Pont ma amikor menni kell a városba.Ok Monyó majd szólok.

Kép

Kép
krisztina29

mar 4szer elsoportem a havat a jardarol mert mar nem lehetne maskent bejutni hozzank,jol razenditett a hoeses.

krisztina nem irigyelek most a dokihozmenes miatt,de nezd a jo oldalat legalabb nincs hideg.

sok helyen olvastam hogy erdemes ket csomagot kesziteni,egyet a nagy taskaba meg egyet kulon a szuloszobaba,csak foggalmam sincs mit tegyek a szuloszobas zacskomba.
gondoltam beleteszem a haloingem amiben szulni szeretnek meg a papucsot,esetleg a furdokopenyt meg egy betetet,de nem tudom kell-e meg oda valami,meg egyaltalan hol lessz addig a masik taskam.

Kép
monyo83

Hello megjártam a dokit!
Majd pénteken megyek be a szülészetre!
Akkor adnak időpontot a csaszira! :wink: 8)
A baba már fejfekvésű,jó nagy baba lesz ő is!
1 héttel idősebb a koránál,3200 gr körül van.
Gondoltam,hogy lefordult,hisz éreztem,hogy a gyomromat ugy nyomja,mint régen a Fruzsi.Meg a gyomorsav is gyötör,ami ugyi edig nem.Meg megkell csináltatnom a sárgasági tesztet is pénteken N.S.-be.Még kb.3 hétig leszek egyben..Ott volt a dokinál egy csajszi,akinek péntekre irták ki a csaszit,6 nappal a termin elött.
Gond.nekem is ugy lesz.Már nem izgulok,lesz ahogy lesz..

Nálunk még 3 nappal ezelötti hó van.Ma csak pár szem szállingózott.
De gond.majd ide is ideér. :?

Volt nekem is 2 csomagom. Egy a szülőszobára,meg a koffer.
De most mindent a kofferba teszek,max.külön zacsiba azt,amit a szülőszobára kell vinni...(vagyis a műtöasztalon ugyis mezittelen leszek,nem is kell oda cucc.... :lol: )

Kép
Kép
szintus

Hú pelusok elöntötték a nappalit.Semmiképp nincs kedvem menni a dokihoz,elfogott valami hatalmas lustaság.Hú Szintus Hanna szépen gyarapszik.Közel a vége...Nemsokára a babáink dolgairól csevegünk majd.Én is még megakarom érdeklődni,hogy pontosan mit és hogy pakoljak el,majd megint lebombázom kérdésekkel a Matildkát.Ugy gondoltam viszek magammal pár zacsit,szennyesnek,meg ha éppen kell ott dobálok egybe bele cuccokat.Nem tudom ma is lesz e sima vizsgálat... :?

Kép

Kép
krisztina29

Krisztina pelusok :D Istenem,én amikor a Fruzsinak mostam a cuccait
tiszta lázban égtem,alig vártam,hogy megszáradjanak
és vasalhassam őket.
Nos Hanna cuccait anyám fogja vasalni.Bejelentkezett.
Én pedig örömmel elvállaltam,nem akadékoskodtam! :oops: :wink:

Látjátok ilyen ha az emberlyánya már nem elösször terhes!
Hát még ha negyedszer.... :lol:

Áhh,mérges vok.Ma voltam a bankba,hogy a kreditemet elrendezzem,ami van,gondoltam,ami letét ott lett hagyva abbol kifizetjük és nem kell már arra is gondolni.Nos erre ma kiderült,hogy már nem lehet.Amikor végig kifizetjük,akkor kapjuk vissza.Fasza!!!! :evil: De most kimérgelődöm magam,azután meg abbol megveszzük szeptemberben a tüzrevalót és kész....(ying-yang)

Őszintén mondjátok meg van nektek az a pénz,amit nem tudtok elkölteni?Nekem nincs :oops: Szégyelhetem magam! :roll: 8)

De már ahol birok ott sporolok.De egyszerűen nem tudok elég okos lenni....

No most ez a karácsony padlóra küldött azthiszem nagyjábol mindenkit..Báris minket igen.A szülinapom is volt,meg az ebéd,meg az ajándékok,meg a tesókám szülinapja...soroljam még?Inkább nem...pénteken 2 gyerek szülinapi bulijára megyünk :D :roll:

Kép
Kép
szintus

Ismerős Szintus,amikor mindent kikalkulálok,beosztom azt a kevés kis pénzt,akkor meghivnak szülinapra,vagy más hasonló dolog közbejön,engem meg elfog az ordithatnék.Nem tudom van e az a pénzmennyiség amit ne lehetne elkölteni,én még nem találkoztam vele,sajnos.Már most is égnek áll a hajam,hogy ha kézzel is vizsgál a doki+ultrahang,az sok pénz lesz nekem.Nálunk én vagyok a spórolós,multkor is amikor rosszul lettem a rodityba,és a Laci maradt bent vásárolni,ne tudjátok meg mennyi marhaságot(főleg édességet)összevásárolt.Persze ami fontosabb lett volna,az elmaradt,mondtam is neki,hogy máskor rászabom a pénzt.Dühös voltam nagyon.De más férfiaknál is észrevettem ezt a kényszeres össze-vissza vásárlást.Nemsokára indulhatunk,a hó pedig csak esik....

Kép

Kép
krisztina29

Sziasztok!Monyó megérkezett e a babakocsi?Tegnap de szar volt az út,szinte a városig meg se szólaltam.Doki után meg mentünk a Laci főnökéhez,kis zug utcákon keresztül,tiszta jégpáncél volt mindegyik.Most az eső esik,ezt a hülye időt.Tegnap a városba mindenfelé szánkózó,hógolyózó gyerekeket láttunk.Szenténél is levolt parkolva egy szánkó.Majd 1órás késéssel bejutottam a dokihoz,valami keveredés lehetett az időpontokkal,új aszisztens van,és szerintem valamit megkutyult.Meg többen is sokáig benn voltak a dokkernál.Életében először a párom is bejött a váróba,fázott a kocsiban.Bementem hozzá,hirtelen elébem ugrott az ágytól,azt mondta látom szépen előre haladt a terhesség,na gondoltam finoman igy mondják azt,hogy de kikerekedtél kisanyám.Megvizsgált először kézzel,méhszáj zárt,azt mondta rövidebb :shock: ,fogalmam sincs az mit jelent,és azt mondta tapintásra már nem kemény a méhem,elégedett volt.Azután jött az uhu,feje fenn,popsi lenn,lábak pipában,az oldalamban,ahogy éreztem is.Megkérdeztem van e rá esély,hogy megfordul,azt mondta 10%,de az ő véleménye,hogy nem fog.Annyira tudtam,olyan mérges voltam a kis piszokra.Azt mondta doki,hogy ha második gyerek lenne,megpróbálhatnánk elinditani a természetes szülést,de első gyerek,inkább a császárt ajánlaná.Mondtam jó,ez van,de azért nem volt mindegy hallani.Visszatért minden emlékem a műtétröl,nem is aludtam jól,mert csak ez járt a fejemben,majd megemésztem lassan.1,80dkg a fiatalember,egészséges,minden ok vele,és csak ez számit,a többi majd lesz valahogy.Majd 3-4 hét mulva kell mennem ctg-re,és gondolom akkor a császárt is levitatjuk.

Kép

Kép
krisztina29

sziasztok.

krisztina a megrovidult mehnyak valoszinuleg a gorcsoktol van.ilyenkor ajanlatos nagyon sokat fekudni mert ez elore jelzi a mehszaj kinyilasat.
ezt olvastam a neten,szoval fekves amenyit csak tudsz,had nojjon meg Armin .
azert akkor meg van eseje befordulni,de ha nem akkor a csaszar szerintem meg mindig jobb mint egy faros szules.
igen megerkezett a babakocsi,szetszedtuk kimostuk es mar ossze is raktam este.mindjart teszek kepet,igazi kiscsajos jargany es nincs is agyonstrapalva,nincs kifakulva szakadva.

szintus ez tok izgi hogy penteken megtudod mikor szulsz :)
A kredites dolgot sajnalom.

akkor lehet mindharman januariak leszunk?bar ugye en semmit nem tudok az allapotomrol,es semmi jele hogy elobb jonne Noci.

itt a kocsi.
Kép

Kép
monyo83

Jaj,de helyes járgány!!Nagyon jó állapotban van,és még rózsaszin is van benne.Ma estefelé elmegyünk anyumékhoz,és elhozzuk a icipici cuccokat,hogy kimossam azokat is.Hát nem tudom Monyó mikor lenne a csaszi,de a 40hetet tuti nem várjuk meg,mintha ugy értelmeztem volna.Csak azt nem értem miért mondta,hogy 3-4hét mulva hivjam fel a mobilján,akkor megbeszéljük a ctg-t,meg a többit.Minek kell ahhoz felhivnom??A ctg-hez kell beutaló,hát bemegyek érte,kapok időpontot,és utánna bemegyek hozzá.Felhivom 3hét mulva,és azt se tudja majd,hogy ki vagyok :x .Szerinted holnap dolgozik a transzfuziológia,ebben a nagy ünnepben?

Kép

Kép
krisztina29

biztos hogy dolgoznak a transfuziologian,a mi karacsonyunkor is dolgoztak.

en megmondom azt nem ertem hogy miert 3-4het mulva hiv be ctgre?
nekem azt mondta 36ik hettol kell ami neked pont 3het,ugyhogy ma meg a ctges papairt is kiirathatnad vele mert egy honapig ervenyes.
na meg ez a hivd fel a mobiljan???ezt sem ertem de jol van.
mondtad neki hogy ma megy a verveteles papirert?

Kép
monyo83

Igen mondtam neki,hogy az ellenanyag szűréshez kellene beutalló.Ma azért mégegyszer rákérdezek,hogy muszáj e felhivnom?Most 1hetet visszaminősitett,de nem nagyon hiszek én azoknak a számitásoknak,én tudom,hogy pont 33hetes multam,na de mindegy.Azért megkérdezem majd őt is,hogy szerinte dolgoznak e,Laci azt mondja minden zárva lesz

Kép

Kép
krisztina29

ja ha visszaminositett akkor az mas,akkor tenyleg 4het mulva kell menned.
szerintem az egeszsegugyben dolgoznak,ott nincs olyan hogy zarva.

Kép
monyo83

Szerintem ma még mindenfelé dolgoznak,csak holnap nem!
A holnapi nap állami ünnep,még a privátok sem dolgoznak,nem hogy az állami firmák :roll: :wink:
Azért megyek én is pénteken..

Én kb.2 hét múlva megyek ctg-re,már majdnem a 38.-dik hétben.
Nem siet a dokinénim.Jövő héten szabadságra megy,nem lesz.

Ti mentek arra a sárgasági tesztre?(hepatitis B)

Krisztina még símán befordulhat Ármin,ezen ne idegeskedj!!!
Látod,Hanna is most fordult fejjel lefelé.Az utóbbi 1-2 hétben.
Tehát no para!!! :wink: :wink: :wink:
A csaszival nehezebb 100-szor a felépülés(ok,nem minden esetben,néha tud lent is bazi fájdalmas seb lenni..)de meglásd minden jó lesz,ha még ugy is lesz meg a babóca. :D
Fő,hogy minden rendbe legyen!De azért szortok neked,hogy beforduljon!!!! :wink:

Ma badnje vece van,azthiszem.

Monyó szép a kocsi,nekem tecc. :D
Hú,multkor volt a megaba nagyon jó babyjárgány 6000-ért,csak addigra már volt(van)2 kocsink így nem is néztem tovább!
De nagyon cool volt,3 kerekű mmmmm....

Mindenkit pusszantok!Megyek én is mosni!pá-pááááááá

Kép
Kép
szintus

Hát Szintus nekünk ez a hepatitis akármi nem hiszem,hogy lesz.Igy is néha annyira zokni a doki,hogy nekünk kell emlékeztetni,hogy most mi következik,mire irjon ki beutalót.Nem parázok a csaszitól,a baba egészséges,csak ez számit,én majd kialakulok.

Kép

Kép
krisztina29

Kriszta itt hepatitisre a tesztet kötelező megcsináltatni.
Ha nem(pl.koraszülött a baba)akkor ők megcsinálják.

Már mindhároman a finishben vagyunk.Ez is eljött! :D

Lányok nektek néha nem hijányzik a nagylánykori életetek?
Nekem igen! :oops: Amikor minden laza volt,szóval értitek(ne értsetek félre,boldog vagyok én így is,de...)
Hijányoznak a felhőtlen bulik,az összebújások a párommal,
a melóhelyem hijányzik,,,hát igen kipanaszkodtam magam,ne haragudjatok!!!

Remélem 1-2 éven belül találok majd melóhelyet,lefogyok és akkor majd kicsit visszahozzuk azokat az éveket!!! :lol: :wink:

Puszi lányok

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!Hát látta popsink Szabadkát.Lent a salterok dolgoztak a sizben,de a munkaügyisek nem,majd hétfőn.Tegnap óta szörnyen érzem magam,mindentöl rosszul vagyok,éhes vagyok,mint állat,de ahogy eszek,vagy akár iszok egy korty vizet,már jön vissza,émelygek,hányinger..Egész éjszaka nem aludtam,buvárkodott a kajám.Arra gondolok,hogy Ármin a kis buksijával el-el zárogatja a gyomorszájat,de a fene tudja különben mitöl van.Éjszaka már ittam volna egy kis gázosat,ittam pár korty pepsit,pár perc mulva megmozdult a fiatalember akkor mortyogott tölle a hasam,vissza mozdult,megint csönd,utánna megint elmozdult megint ment le a pepsi.Kész szenvedés.Szintus,érzem,hogy az életünk most gyökerestöl meg fog változni,kötöttebek leszünk,ha elakarnánk menni valahova,az már nem lesz olyan egyszerű,de még átérezni nem tudom.Elég pörgős lány voltam,imádtam a zenét,táncot,szórakozást,tud hiányozni.Főleg,hogy 25évesen mentem férjhez,és addig mozgalmas volt az életünk,utánna jött a spóroljunk,sehova,semmit,csináljuk a házat...Nem ártott volna egy kicsit többet költeni magunkra,mert arról végképp lemondhatunk.Megint esik ez a fránya eső :evil: .Ti hogy vagytok?

Kép

Kép
krisztina29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?