Sziasztok!
Ne tudjátok meg,hogy Patrik milyen ordítást rendezett!Egyszerűen nem lehetett megnyugtatni SEMMIVEL!
Valamelyikőtöknél volt már ilyen?Mert nekem ez új.
Még most is hüppög.És akkora krokodil könnyei voltak,a szívem szakadt meg.
Heppi!
Köszi,elolvasom majd,remélem ki tudok okoskodni valamit,már csak 64 kiló vagyok,ami kevés szerintem a 170 centihez.Attól tartok,hogy meg sem állok míg 60 kiló alatt nem leszek.
Azért szépen leadtam 14 kilót két hónap alatt.
Még azt sem mondhatom,hogy nem eszek.
Gyere amikor csak tudsz,ha emberi szóra vágysz!
Betti és én majdnem mindig tartjuk itt a frontot.
Mica!
Mikor készül el az autó?Látom nem hagyja,hogy unatkozzatok,vagy feleslegesen pénzt költsetek másra!
Tényleg,szerdát írtál,ez a nagy sírás kitörölte a maradék kis eszemet is.
Melyik a csecsemős főnővér?Inkább paramétereket írj,névről nem biztos,hogy beugrik.
Azt hiszem én is helyben rendezem le a nőgyógyászt,ugyanis még a 6 hetesen sem voltam.
Na,nem vagyunk nagyon duhajok Ruszlánnal,de nagyon nem szeretnék meglepődni!
Betti!
Nem tudom,most sárgásat kakilt Patrik,de kicsit nyákos és nagyon sokszor kakil.Holnap remélem mond valami okosat a gyerekorvos,bár ez nem jellemző Rá.
Raul nagyon érdeklődik mostanában olyan dolgok iránt,amit jobb,ha lát-így könnyebb elmagyarázni.Sokszor olyanokat kérdez,hogy csak nézünk.Kedvenci az utóbbi időben a dínók-sorolja a nevüket és a bolygók,naprendszer.
Rendszeresen járunk könyvtárba is,mert itthon,hiába van sok könyv,nem mindig akad Neki való.
Estére jól betaknyosodott,jól jött ez az üvöltés közepette.
Túl szép volt a vasárnap...
Az a virágállvány engem is érdekelne ott a szomszédban!
A virágaid lehet,hogy belepusztultak a féltékenységbe.De az is lehet,hogy kevesebb időd maradt locsolni őket.
7 évig laktam Pesten társasházban,na az idegeim tönkrementek a drága szomszédoktól.
Közvetlenül mellettünk 24 nm-en négytagú család élt és három nagy kutya.Képzelheted,mennyit aludtunk,mert a lakók ordítoztak,a kutyák vonyítottak.Raul le is szokott másfél évesen az alvásról.
Látom akadnak az utcán is bunkó emberek szép számmal,akik azzal szórakoznak,hogy márkajeleket szednek le.
Holnap megírom mi volt.Remélem Patrik nem fog sokat szenvedni oltás után!
Puszi.
Kata