Sziasztok!
Amíg ne mrángat a kölök, tudok írni!
Norcsi! Nagyon örülök, hogy gyógyulgattok
Sasha! Neeee én is így voltam! Ne idegesítsd magad, elég hetente egyszer lemérni, ha többszöri alkalommal nem gyarapodik eleget, akkor is ráérsz gondolkodni. Norcsinak igaza van a pelusok számát illetõen
Egyél, pihenj, igyál eleget, akkor minden rendben lesz. Csak nem anyós mondta, hogy biztos kevés a tejed? Ismerõs lenne
Úgyis mentek jövõ héten mérickélni, addig nyuuugi!! Amúgy a doktornéni nagyon könnyen ír tápszert, ne hagyd magad! Peti 30-40 dkg-okat gyarapodott a tejcitõl, mégis felírta
ja, a mérleg egy rémálom, a következõ gyereknél tuti nem lesz
Mert: amikor éhes, üvölt, rugkapál, 10 dkg-ot is csalhat a mérleg
utánna elalszik, hagyhatnád ott, ahol elaludt, de rárakni az alvó gyereket a mérlegre, ami hideg is, csattog is
semmi értelme.....és ha azt méred, hogy 60-at evett? akkor is elaludt, úgysem ébreszted fel...csak ideges leszel a következõ szopiig, meg a szopi alatt, hogy vajon most mennyit eszik???? Ez a legrosszabba tejcinek...
Szóval, biztosan elég a tejci, szoptass csak nyugodtan, akár többször is
Elõbb-utóbb beáll a kereslet-kínálat
Golyó: A camomilla 30-at a plusz melletti gyógyszertárban, de az Eötvös utcaiban a sparral szemben is lehet kapni. Annyi, hogy camomilla 30-as homeopátiás bogyó. Így kell kérni
Norcsi: Nem is tudtam, hogy mi mindenre jó..én csak fogzásra vettem. 1 db-ot kell adni???
na, röviden megpróbálom gyorsan leírni.
A fényképésznél rögtön berohant a mûterembe, lepakolt mindent, kapott egy naaagy méhecskét, arra ráfeküdt, felpucsította a seggét
Nagyon tetszett a fényképész néniknek.
Aztán voltunk a Westendben, ott berohangált az üzletekbe, összenyalta a tükröket (puszilgatta saját magát) ott nem örültek ennyire neki
aztán anyósnál voltunk a HM-ben, végigvittük a fél házon
megebédeltünk, érdekes módon köpködés nélkül ette a vargabélest
Aztán a tescóban a tortáért, meg a túrós pogi alapanyagokért
Itthon 17,06-kor megtartottuk a szülinapot, hát pillanatok alatt semmi nem lett a tortából
na nem megettük, széttrancsírozta.....amúgy elég sok volt tényleg a krém..de a túrókrém finom volt. csak a tetején sok volt a vajas-tejszínhabos valami
No megyek, mert elég nyafi, remélem nem azért, mert az Apja egy másfél órája véletlenül fellökte
és hátra esett természetesen megint a kövön
Puuszi: Kata
Jajj, rángatnak