Sziasztok!
Szeszike: Virág a Lőkert sori oviba jár, napközis, mindig is az volt, mert ugye mindketten dolgoztunk. Most éppen öcsi miatt hazahordhatnám, de nem akarom, mert ha vége a gyesnek, akkor meg sokkal rosszabb lesz neki szerintem, ha ott kell maradnia az iskolában. Szokja meg rögtön elsőtől, hogy délután 4-1/25-ig suliban van, és akkor később sem lesz ezzel gond. Annyi előnye volt és lesz a gyesemnek Virággal kapcsolatban, hogy idén nem kellett nyári oviba menni (tavaly járt), és 2 nyár meg van oldva. Hogy utána hogy lesz, még nem tudom, de nyilván nagyszülőkre leszünk kénytelenek hagyatkozni, meg egy kis szabira.
Angi: hát persze, hogy gondolunk rád, aztán ha sikerül az összes vizsgád, meg is ünnepelhetnénk egy péntek este
Ildi: a tali jövő héten nekem kora délutáni időpont a jó, hétfő kivételével bármelyik nap. Te mint házigazda, jelölj ki egy napot, ami neked szimpi, és mi akkor megyünk, oké?
Szilvi: Ruszlánával nem tudom mi van, egyáltalán nem jelentkezett mostanában, pedig esténként mindig írt. Lányod nagyon szép kislány, én szívesen látok róla képeket, mindig eszembe jut mikor Virág ilyen kicsi volt. Most már olyan nagylány. Ma névnapozni volt, 3-6-ig egy ovistársánál, nem is nagyon akaródzott hazajönnie. Ja, Virág látta Anna fotóját, és kérdezi, hogy minek öltözött a kislányod farsangkor?
Anett: sétálni azóta nem voltam, mióta egész nap esik. Pénteken anyu kivitte Ákost, de csak addig amíg elaludt, utána kinthagyta a fedett teraszon aludni. A súlygyarapodás tudod, mindenkinél más, bár azt mondják 6 hós korig a heti 12 dkg a mérvadó. Ákosom eddig havi 1 kg körül hízott, 4 kg-mal született és 5 hósan 9 kg volt (nagy vonalakban). Mi jövő héten kedden megyünk méreckedni, de a súlyából ítélve most is meglesz az előírt. Azt meg te tudod, hogy mennyit és hányszor eszik egy nap.
Úgy vettem észre, hogy amióta esik Ákos nyűgösebb, amikor jó idő volt, alig hallottam a hangját. Bár akkor többet voltunk kint.
Ma délelőtt voltunk 4-en a tesco-ban, vásároltunk, Ákos tök jól elvan mindig, nézelődik, nézi a lámpákat. Vettem neki egy rágókát, mert ami volt még Virágtól, azt nem találom sehol a lakásban. Vettem neki Hipp jóéjt papit, 6 hós kortól van, hát nem ugrott érte, de 1/3 üveggel megevett. Vettem még pár üveg ételt és ital, van most egy-két fajtára 40%-os akció.
Erről jut eszembe!
Csajok, nem akarja valaki megvenni a Huggies Superflex pelenkáimat? Rendes, eredeti Huggies pelus, DM-ben vettem, 38 db még van belőle, Micimackós mintája van, 8-14 kg-ig szól. Nincs semmi baja, csak nekem nem tetszik, ahogy Ákoson áll. Odaadnám 30 Ft/db áron, a talira Ildiékhez el is tudnám vinni. Ha nem kell senkinek, akkor elhasználom én, csak valahogy megszoktam már a Liberot és ez más fajta... Szóval kell valakinek?
Na, mára ennyi, megyek, megnézem tart-e még a Megasztár, megnézem a végét.
Jó éjszakát!