Jó regg!
Na igen, jó korán kell mennem.
De még mindig jobb, mintha az egész napom széttörné, ebédre és alvásra pont Gézuval lehetek, akkor is, ha após van vele itthon, akkor is, ha apumhoz viszi be párom. Tegnap apumnál voltunk, tisztára otthon éreztem magam: Valaki fél 12-től 3-ig fúrt, kalapált, a parkban flexeltek... Ennek ellenére valamicskét nekem is sikerült aludnom, mert hulla voltam. Csak az a hülye eső!!! Gondoltam, csavizunk egyet, ha már Pesten vagyunk, nem jött össze.
Szilvi! Gumifa rendben!
Már látom magam előtt, ahogy átalakítják a környéket!
Bubónak nagy gratula! Milyen kis ügyes!
És tényleg milyen pöttömke volt!
Lili szegény, sokat gondolok majd Rátok ma! Aztán hátha neki is jól alakul majd, sőt, tuti, hogy kis ügyi lesz!
, csak azok a kezdeti nehézségek ne lennének.
Vezetés köszi, megyegetett. Egyszer megcsináltam egész tipp-topp módon a kötelezőket, majd a következő körben olyanokat rontotta, hogy ihaj: lefulladtam, 2-es helyett 4-est kapcsoltam, 30 helyett kb 80-90 centire parkoltam a járdától...
Aztán megmutatta a fickó az emelkedőn indulást, a tolatva parkolást, komolyan mondom, egyszerűbbnek tűnnek, mint a kötelezők...
Asszem veszek +2 órát a rutin részen, mert a mai nappal igazából vége lenne a dolognak, de még ma fog mutatni 3 újat...
Jól felpörögtetek lányok, látszik, hogy esős idő volt!
Andi: csizmáért szólj fogadott anyukádnak!
Ha mi is beleférünk a keretbe, mennénk csütörtökön! Majd igyekszem úgy osztani a vezetést, hogy ne aznap kelljen menni!
De jó, hogy ilyen előre mondtad!
Lini! Nem bánom a hóban tanulást, akkor legalább hóban is kimerek majd menni az utakra!
Tegnapi esőt észre sem vettem, annyira mással voltam elfoglalva vezetés közben!
Orsi! Örülök, ha tudtam valamit segíteni, még ha csúszással is!
Kivi vagyok az eredményekre, mert nagyon jól hangzik a dolog!
Na megyek, öltözni kék!
Dolli