Új privát üzeneted érkezett!

Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nézd csak meg a hozzászólás számlálót! :lol:
Vendég

Szasztok!

Orsi, örülök, hogy jól sikerült a mai nap (is) !!!! :lol: Virág is, Lady Gaga is... :lol: Mi punnyadtunk egész nap, kicsit pakolásztam, mostam, de ennyi. :wink: Összekészítettem a benti rucikat a Lilinek... holnap bölcsi.. :wink: :cry:
Csizmás cicus kép ari.... :wink:

Mimi, persze, jó ha vannak barátai az embernek, akikre a bajban is számíthat! De minden ember más, én biztos nem tudnék netezni, de ez én vagyok... :wink: Mindegy is, a lényeg, hogy minél előbb meggyógyuljon, és újra együtt legyenek! :D
sylph

Orsi,
Ez nem ér!!!!!! Mostantól naponta 5x fogok írni :D Annyira jó anya vagy!!!!!

Szilvi,
Ezért akartam Orsi lánya lenni, teljesen pártfogol már :D :D Köszi nekünk is olyan kis laza napunk volt, én két megszakítással 11-ig aludtam, Robi rendes volt mert felkelt reggel a gyerekekkel, adott nekik reggelit. Csak sajnos ebéd után megint bement Pestre, még mindig a boltot rendezik, holnap nyitnak újra. Holnapra egy kalappal neked hogy minden rendbe legyen Lilivel is. Nekem is kéne egy új csizma :D

Dolli,
Hullahopp karikája van manónak, csak lent van anyunál. Na majd felhozatom bár nem vagyok benne túl ügyes. De a twist is nagyon jó a derékra :D

Mia,
Én nem vagyok vallásos, imádkozni sem tudok, de küldök neked nagyon sok pozitív energiát, hogy minél hamarabb meggyógyulj és együtt legyetek Patrikkal és Péterrel :D

Kép[
Kép[
kostyika

Mia!

Ezt Neked találtam!

Régi magyar áldás

Áldott legyen a szív, mely hordozott,
És áldott legyen a kéz, mely felnevelt,
Legyen áldott eddigi utad,
És áldott legyen egész életed.
Legyen áldott benned a Fény,
Hogy másoknak is fénye lehess.
Legyen áldott a Nap sugara
És melegítse fel szívedet,
Hogy lehess meleget adó forrás
A szeretetre szomjazóknak,
És legyen áldott támasz karod
A segítségre szorulóknak.
Legyen áldott gyógyír szavad,
Minden hozzád fordulónak.
Legyen áldást hozó kezed,
Azoknak, kik érte nyúlnak.

Áldott legyen a mosolyod,
Légy vígasz a szenvedőknek,
Légy te áldott találkozás
Minden téged keresőnek.
Legyen áldott immár
Minden hibád, bűnöd, vétked.
Hiszen, aki megbocsájtja
Végtelenül szeret téged.
Őrizzen hát ez az áldás
Fájdalomban, szenvedésben,
Örömödben, bánatodban,
Bűnök közti kísértésben.
Őrizze meg tisztaságod,
Őrizze meg kedvességed.
Őrizzen meg Önmagadnak
És a Téged szeretőknek.

Szeretünk és visszavárunk!!!!!
Vendég

SZIASZTOK:)

estenkent fogok tudni jonni, maskor itt "bolondokhaza" van. (huh az ironikus volt) Ja, Net nincs a korhazban, ezt parom vette es mindig fel lehet toletni ha elapad a municio. (Nagyon kell a kommunikacio, ezert talalta ezt igy ki, mert a telefon nagyon draga :(

Osszefoglalva:

Igen, a zart osztalyon kezdtem a pszichiatriai palyafutasomat. Miutan penteken elmentunk a sajat dokimhoz, azt javasolta hogy be kene menni a korhazba mert gaz van.
Fel is hivta a kollegajat, pont ugyeletes volt es azonnal bejottunk a Szent Imrebe. (Ralatok a szuleszetre!!!!!!!)

Fel is vettek, mondta a doki hogy sajnos be kell dugjon megfigyelesre a zart osztalyra. Na az nem semmi egy hely!!!!!!!!!!!!!!
Nyolcan egy szobaban, volt ott minden. Persze meg jobban beparaztam, de probaltam nem mutatni mert tudtam akkor sosem engednek ki. Azt mondtak hogy vasarnapig kell ott lennem........ (Nyeltem nagyot es elkonyveltem hogy vege az eletemnek....)

Egesz ejszaka imadkoztam, mar amikot lehetett a visitasok, rohogesek, sirasok kozott amiket hallottam....

Masnap megtortent a csoda, az orvos reggel mosolyogva kozolte hogy ugy latja nem vagyok kozveszelyes, igy kimehetek a nyilt osztalyra!

Most itt vagyok a 206-os szobaban, nagyon fejedelmi, 2 szoba van ami ilyen jo, a tobbiben tomegnyomor. (Protekciom van talan??? csak tudnam honnan es ki....)

Eddig csak nyugitablikat kaptam, de ma elkezdtek a kezelesemet, kaptam mindenfele cuccot, hangulatjavitot. (amit latszik, SZOFOSAST okoznak a cuccok, pedig az estit meg nem is kaptam meg..... :D

Az orvos javasolta hogy irjak ki mindent magambol, kerdeztem itt lehet-e, mondta, persze. Kell a barati kor, kell hogy biztason mindenki es kell hogy latogassanak.
Szoval evvan lanyok. Aszongyak hogy meggyogyulok 100 %-ra.

Sajnos a tejemet el kell apasztani, mar elkezdtuk, kaptam gyogyszert, mert a baba nem kaphatja meg.:( Pedig mar 100 milliket fejtem, es nagyon jo minosegu volt a tejci:(:(:(:( Szegeny kisfiam.

De azt mondta az orvos hogy nyugi, osszeborult nagyon a hormonhaztartas az agyamban, viszont ezt meg tudja javitani nekem, mintha uj lennek ,
mert IDOBEN jottem. Ha meg vartam volna 3 napot akkor nagyon nagy bajok lettek volna... (nem kerdeztem ra inkabb a reszltekre.....)

Bocsi, a novellaert, orvosi utasitasra rizsaztam ennyit. :D

sünciboglya

Szilvi:
Teljesen igazad van, viszont itt nekem csak a Net van. Naplot nem vagyok hajlando irni, az nem az en stilusom. Ezert kerdeztem meg az orvost errol a megoldasrol. Orult neki, csak ovott hogy ki ne lopjak a laptopot a kezem alol...... szoval ha abbamarad az iras akkor elloptak ... (remelem nem!!!)

Lehet jonni latogatni. Anyu ma mar volt nalam, a gyogyszerek nagyon jol hatnak es tudok jol kommunikalni! Peter delutanonkent jon. A koztes idoben mindig van szabadido (itt cask az van!)
Ja, meg lehet idejonni barmikor. Tiszta atjarohaz ez itt....

sünciboglya

Mia!

De jóóóóó! Nagyon örülök, hogy írsz! :D
Igen-igen! Írd ki minden érzésedet! Nekem is sokszor az segít átvészelni egy nehéz napot!
Tudom, hogy sokszor unalmas, hogy leírom mit fogok csinálni, vagy mit csináltam adott napon, de nekem nagyon sokat segít! :oops:
Ha valaki otthon van és maga osztja be az idejét, akkor kell hogy legyen valami kontroll! Én mindig megtervezem a napomat és legtöbbször akkor mikor pont írom!

Lehet meglátogatunk valamelyik nap Bogikával ! :D Ha nem gond!
Aztán nehogy bezárjanak engem is! Kép Látszik rajtam, hogy megvislet a mai nap????
Vendég

Orsi:):):)
Nem semmi a foto...... nos itt a 16 zart osztalyos kezelt mindegyike kb, igy nez ki, a kinti 30-bol meg a fele........ vannak nagy arcok!!!!!

Dejooooooooooooooooo persze hogy orulnek a meglatogatasnak. Remelem Bogi nem kap fraszt a bacsitol aki ugy maszkal hogy az egyik papucsat huzza maga utan....

Megkaptam a bogyoimat.......... kettoig nem latok lassan.....elhullok vizszintesbe mert ezek a cuccok rosszabbak egy atmulatott ejszakanal.

puszka mindenkinek innen a bolondsarokbol. :shock: :mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok!

Köszi mindenkinek köszöntést!Kép

Egész nap nem volt netünk. :evil: De anyáméknál volt,szóval nem értem...mondjuk routerük van,lehet azért ment nekik?Nem értek hozzá. :oops:

Mia!Először azt hittem,ez csak vicc! :roll: Gyógyulj meg,mert vár Téged 2 nagyszerű pasi és nem tudom mennyi nagyszerű fórumos csajszi!! :) Én sem tudok imádkozni,küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi!Akkor hamar hazaértél!Persze mihez képest ugye...Ti együtt voltatok?

Hajni!10kor talizunk?

Kép
tierno

Jó reggelt! Mindjárt megy a vonatom... :wink:

Mia! Örülök, hogy jelentkeztél,és hogy idejében sikerült elcsípni a bajt! Jó, hogy tudtad, kihez kell fordulni, és hogy érezted, gáz van! Tessék sokat pihizni, és sokat "csacsogni" (írni), az tényleg hatásos! És naná, hogy 100%-ra meggyógyulsz! :D
Küldök neked én is sok-sok pozitív energiát, erőt, meg mindent, ami szükséges, hogy mihamarabb együtt lehess a kis családoddal!
Péter! Mi is Infacolt használtunk, tényleg segít! Meg van valami tea is pocifájásra, de ezt gyógyszertárban meg tudják Neked mondani! Remek apa vagy, csak így tovább! :wink:

Andiii! Tényleg, a twist! Na ha hazaértünk este, akkor riszálok egyet! Bár az én derekamra most nem fog hatni! :D

Orsi! Örülök, hogy ilyen jó lett a buli! :D
Lehet, hogy én is émelygős/hányingeres és étvágytalan leszek a vastól? :shock: No még pár napig szedem, azt meglátjuk, de ez így nagyon nem ok, 3 napja alig csúszik le valami falat, mióta szedem ezt a vackot!

Mentem, Duna Pláza környékén mindenki csak saját felelősségre kujtorogjon! :wink:
Be vagyok tojva a mai vezetéstől is! :(

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Húúúúúúúúúúúúúúú Dolli!
Szegénykém, ennyire korán kell menned???? :shock:
Vas miatt sajnállak! :? Blőőőőaaaaa! :oops:
Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a fogalmazást! Nagyon jóóóó lett!
Most már csak össze kell állítani, meg kéne írni valami befejezést!
Egyenlőre kinyomtatom a Te változatodat képekkel, hogy holnap tudjak adni a lányzónak aztán hozzáírunk még!

Brigi!

Nálunk sem volt net egész nap! Vagyis reggel még volt aztán elment, este jött csak vissza!
Ahhoz képest nagyon későn értem haza, hogy 6-kor már kelnem kellett és készülnöm a vendégségre! :wink:
A kövi bulit úgy időzítjük, hogy másnap egész nap aludhassak! De semmi pénzért nem hagytam volna ki! :lol:

Na megyek, ma korán kell beérnem a suliba, ithhon meg vár egy tonna vasalás, meg mosás is!

Ezt láttátok! :shock: :shock: :shock:

http://w7.koponyeg.hu/

Téli kabátokkal, csizmákkal elő!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Lányok nem tudom mi lelte Lilit. Megint felkelt hajnali kettőkor, evett aztán négyig sikongatott, forgolódott. :shock: :roll:
Fél hatkor megint kelt de aztán szerencsére visszaaludt és most keltünk. Ráadásul Apa ma már dolgozik. Ötkor kelt, úgy sajnáltam. Alig aludt Ő is. Ez a lakás meg olyan kicsi, hogy nem tud elbújni Lili elől. :?

Brigi: Felhúztam a redőnyt és sírok. :cry: Úgy vártam, hogy végre talizzunk. Egy hete nem voltam sehol! :? És ha Orsi linkjéből jól látom ez így marad. Sőt! :shock: :evil:
Pedig szerdán menni akarok ringatóra!!!!

Mia: Gyógyulj meg! És légy nagyon büszke Péterre és Patrikra, szuper pasik!!!!! :lol: :lol: :lol:

Péter: Nekünk is az Infacol használt bár ritkán fájt Lili pocija. VAlószínűleg azért mert mi a kezdetektől Édeskömény teát itattunk vele. Lehet kapni patikában, filteresset. Kicsi vízet felforralsz és csak annyira beleteszed a teát, hogy kicsit megszínezze.
Lilinek nagyon jót tett. Tudott sokat pukizni. :oops: :lol: :lol:

Dolli: Szegény! Jó korán jársz vezetni! Csak óvatossan! Ráadásul ebben a szutyok időben. :?

Orsi: minnél többet olvaslak annál jobban tisztellek és irigyellek. HONNAN VAN ENNYI ENERGIÁD???????? Igazi kis energia bomba vagy. Én a felét sem tudnám megcsinálni annak amivel te egy napod alatt zsonglőrködsz. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! Nincs több energiám, csak Optimistább vagyok! :wink:

Én optimista klub tag vagyok van 10 pontunk! :wink:

OPTIMISTA SZABÁLYZAT

1 - Soha ne add fel!

2 - Hinned kell önmagadban, hiszen képes vagy kitûzott céljaidat elérni, ha képességeiddel összhangban vannak. Légy türelmes és kitartó.

3 - Légy segítõkész és kedves társaiddal. Ha nyitott vagy az emberek felé, meglátod, személyes kapcsolataidban többszörösen "megtérül" majd kedvességed.

4 - Mindig jól fontold meg jelentõs döntéseidet

5 - Nehéz helyzetekben is optimistának kell maradnod. Ez nem könnyû, és lehet, hogy ilyenkor egy picit torzító szemüvegen keresztül kell nézned a valóságot, hogy elviselhetõbb legyen.

6 - Gondjaidat, de örömeidet is oszd meg barátaiddal, szeretteiddel. Nekik okozod a legnagyobb örömet azzal, ha boldog és sikeres vagy.

7 - Összpontosíts a jelenre! Ha így teszel, a sebek idõvel begyógyulnak.

8 - Az emberekben inkább a közös vonásokat igyekezz megtalálni, ne a különbségeket.

9 - Védd a természetet, csak így élhetsz harmóniában környezeteddel is.

10 - Egy mosollyal többet érsz el, mint gondolnád. A humor, a pozitív hozzáállás segít, hogy mindig tudd: az élet szép.
Vendég

Ja és az eső az nem természeti csapás, hanem jelenség!
A tengerekből elpárolgott víznek valahol le kell esnie!:lol:
Eső ellen jó az esőkabi, vagy az esernyő!
Hideg ellen pulcsi kabát!

Hidd el mindenre van megoldás! Arra is, hogy szebb színbed lásd a világot! :wink:
Vendég

Orsi: még nem is olvastalak de már úgy döntöttem nem adom fel.
Lilit jól felöltöztettem, betettem a kenguruba, fogtam egy esernyőt és lementünk a sarki boltba. Tök jó volt!!!! :lol: :lol:
Szerdán megyek Ringatóra! :lol: :lol:

Ezt a tízparancsolatot elküldöd e-mailben? Csak vannak benne szavak amiket nem tudok elolvasni. Ki akarom tenni a hűtőre. :lol:

Brigi: SZERDÁN RINGATÓ! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Nagyon ügyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vagy! :D :D :D :D
BÜSZKE VAGYOK RÁÁÁÁÁD!

Igen elküldöm, mert itt az Ő betüket
õ-nek írta! :shock:

Mi is megjártuk ovit, sulit! Bááár nekem könnyű dolgom volt, mert Andi barátosném kihozta Fruzsit, Bubu meg már kint várt suli előtt!

Ebben az esőben akkorát fogok aludni délután, remélem nincs sok leckéje Bubunak! :roll:
Vendég

Szasztok!

Na, túlvagyunk az első napon Lilivel.... nem tudom mi lesz holnap?! :? Ma ott maradhattam vele, de végig az ölemben ült, holnap lesz üvöltés asszem' :cry: én meg majd kinn üvöltök. :cry:

Andi, itt a quelle 36os méret... (még két hossz közt kérted az usziban.... :lol: ) M: 82-85 D: 66-69 CS: 92-95

Mia, örülök, hogy jobban vagy!!!
Ha a doki javasolta az írást és Neked is jobb tőle, persze írj! :)
Minden ember más, másképp dolgozza fel a dolgokat/problémákat, én olyan befordulós típus vagyok, és biztos nem tudnék írni.... de ez én vagyok. :oops:
Remélem hamarosan minden rendben lesz! Addig is gyere csacsogni!

Dolli, ne aggódj, majd ültetünk gumifákat a Dunapláza környékére!!! És biztonságban leszel Te is! :lol: Na, hogy ment ma?

Orsi, én most licitáltam a teszveszen egy jó meleg kabira, Bubónak!!!! :lol:

Bakker, 22,5 fok van itt benn és fázom :cry: asszem' benyomok egy teát! Kép
sylph

Szilvi: én is most vettem egy kabit Lilinek a teszveszen. :lol:
Akkor lassan mindkét babód kirepül? :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, jaja, olyan furi lesz nélkülük.... Kép
Bubóval, már minden okés, miatta már nem kell annyira aggódnom, ma is örömmel ment be, de most Lili jön, ő még pici, meg anyás is... jájjj :? :cry:
Teszevesz: ne tudd meg most én is azt bújom, egy nacira is licitáltam Bubónak, mert kinőtte a ruháit... egyóra múlva jár le... :wink:
Annyi jó cuccot lehet találni ott! Egy csomót megfigyelek, aztán nem veszem meg, csak ami nagyon fontos és baromi jó áron van, mert ha mindet menvenném.... azt a pénztárcám nem bírná :wink:
sylph

Szilvi: furi lesz otthon egyedül nem? :roll:
Teszveszen és is próbálom visszafogni magam. Ó ez csak 100 Ft, ez csak 50, ez csak..... és máris elment a Családi. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi: Most nézem! Bubó 10 nap múlva 4 éves????? :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Értelmes vagyok! :oops: LEírtad, hogy furi lesz nélkülük. Én elolvastam és megint rákérdeztem, hogy furi lesz nélkülük? :oops: :oops: :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, semmi, gond! :lol: :lol: Igen, furi lesz nélkülük! :lol:
Igen, négy éves lesz az én kis csöppem.... :wink:
Ilyen kis tökmag volt :lol:
Kép
és milyen nagyfiú lett.... és még milyen nagy lesz, úgy elrepül az idő.... :cry:
Milyen jó volt, olyan boldog voltam, hogy végre megszületett, sokat vártunk rá...
sylph

Hajni, meg van a kabát! :lol: A naciról sajna lecsúsztam.... :cry:
sylph

Bekapcsolták a fűtést :D Fincsi meleg van a lakásban.

Szilvi,
Köszi a méreteket, kiírtam a másik mellé :D

Csajok tarthatnánk egy talit jövő csütörtökön nálunk, 9-től jöhetnétek. Ki tudna jönni?

Kép[
Kép[
kostyika

Nálunk is bekapcsolták a fűtést! :D

A ruhák már nem száradnak kint! Elég randa látvány a szárító a nappaliban! :? De ez van! Jővő tavaszig el kell viselni!
Most besszintottam a kanappé és a radiátor közé, ottz talán gyorsabban száradnak! :wink:

Csimók még alszanak, elszürcsizem a kávémat, befejezem a vasalást amit nem sikerült délelőtt.
Még megg kell csinálnom az kezelőlapot a holnapi fogyimasszázshoz!
Jaaaaaaaaaaj lányok! Én mááááár úgy vártam ezt! Olyan jó volt mindent beszerezni hozzá!Remélem jól fogja érezni a lányzó magát a kövi 5 hétben és a végén elégedett lesz az eredménnyel! :D Úúúúúúúúúúúgy meg dolgozom, reszkessetek zsírpárnák! :lol:

Szilvike! Tudom, hogy most nehéz lesz a következő 2 hét, de utána meg tök jóóóóó!
Figyi, ha majd ott kell hagyni Lilit, feljöhetnél hozzánk addig dumcsizni! :wink: Megiszunk egy fincsi teát és addig sem arra gondolsz, hogy esetleg pityereg a pici lányod!
Tényleg milyen kis pöttöm volt Bálintka! :D
Te meg felháborítóan csini szülés után! :twisted:
Vendég

Andi: Mi ott leszünk csütörtökön! :lol: :lol: :lol: DE csak 10-re mert a 9 nekünk elég korán van.

Nálunk még csak most fogják bekapcsolni a fűtést. Párom most ért haza, most vonul le a garázsba. :lol: 23 fok van de Lilire két réteg ruhát kell adjak, mert hideg a keze. :?

Lejártnak teszveszen a dolgaim és csak egyre jött licit. :? Pedig kellene a pénz nagyon a kocsira. :roll:
Persze nem mi nyertük meg a lottót. :evil:

BRIGI MERRE VAGYOL??????

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: milyen konstrukcióval fut nálad a fogyi masszázs? Mennyi idő alatt hány centi? Gondolom szaunával párosítva.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi: a kabi nekem is megvan. :lol: Nacira meg nem licitáltam. Én most a jó meleg, plüss rugikra gyúrok. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok,

Rég voltam. De most vagyok. :twisted:

Orsi: körmöm még apának is tetszett :shock: pedig őt nem szokták meghatni ezek a dolgok.

Hajni: Lilim sajnos hetek óta rosszul alszik, én már kezdem megszokni, h zombi vagyok. :( Délelőtt csak akkor alszik ha lemegyünk. Vasárnap esett, nem mentünk le gondoltam elringatom és majd úgy alszik. Hát egy nagy frászkarikát! Semmit nem aludt délutánra meg tiszta hiszti lett. Ma lementünk, igaz esett. Neki jó, mert van eső védő a babakocsihoz, de én nem tudok esernyőt fogni és kocsit tolni egyszerre, így maradt a kapucni. Azt agyaltam ki veszek eső kabit. Van még egyáltalán olyan forgalomban? Vagy zacsit húzok a fejemre. :lol: remélem ez a nyügi koraszak hamar elmúlik, de még így is IMÁDOM ezt a huncut babaát!!! :P

Jön a hó szerdán????? Naaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry:

Dolli: én hóban tanultam vezetni, lehet te is így jársz. :wink:

Mia: nagyon rendes párod van, nagyon ügyesen ellátja Patrikot. Gondolj rájuk, h szükségük van rád. Mi meg gondolunk, imádkozunk értetkek!

Szerdán mi is megyünk REMÉLEM ringatóra!!

Ja Hajni mikor talizzunk? Mi csütörtökön megyünk tanácsadásra, többi nap semmi extra.

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: mintha magunkat hallanám. :o Már én is észrevettem ha nem viszem ki Lilit akkor kezelhetettlen. Ezért is mentünk ma ki. Nekem is van esővédőm a kocsihoz de félek, hogy nem kap alatta levegőt. :? Mostanában meg csak úgy alszik el ha ringatom és énekelek neki a folyosón. Ha elindulok a szoba felé rögtön sírni kezd. :? Néha nagyon nehéz, főleg ha semmi nem jó neki és csak sír. De aztán hirtelen elmosolyodik és akkor minden bosszúság tovaszáll. :lol:
Hát szerdán Ringatózunk. Csütörtökön Kostyikázunk? Talizhatunk Nála is. De jöhettek ide is pénteken! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Linike!

Rakjál képet lécci Liliről!
Annyira édes a kis kerek pofikája és a mosolya!!!!!!!

Sajnálom a nemalvást! :(
Van még esőkabát, Tescoban láttam valamikor! :roll:
De szerintem Dechatlonban biztosan találtok!!!!!

Andika! Mi is csak 10-re érünk oda, ha nem gond, ha végeztem a "meló"-val! :D

Hajni! 5 hét múlva saját tapasztalataimat mondom el! :wink:
Amúgy nem lehet általánosítani! Állítólag férfiaknál nagyon látványos a hatás! Nőknél azért nagy mértékbe függ attól is, hogy a táplálkozási tanácsokat is betartják-e! A legfontosabb a sok folyadék ilyenkor!
Nagy általánosságban mondhatom, hogy az 5 hetes kúra alatt kb 4-5 kilót lehet fogyni ami centiben még látványosabb, mert onnan megy le leginkább ahonnan kell!
De pl. egy 100 kilós csajszinak nem ajánlom, az előbb fogyjon le és én a makacs zsírpárnákkal (has alja, belső comb, fenék)tudok mit kezdeni! Ami garantál, hogy a bőr sokkal feszesebb lesz és nincs jo-jo effektus, mert a nyirokkeringésre hatunk! :wink:
Kép
Vendég

Orsi: megírod pü-ben, hogy mennyibe kerül? Lehet kérnék Apától egy ilyet karira. Rámféren pár centi mínusz. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Ma tompa napom van, egesz nap csak aludtam a szobatarsammal egyutt. Nem kommunikativ volt a dolog. De jo volt aludni, csak a drog amit adtak nagyon eros.... szedelgek meg nem tudom nyitva tartani a szemem.

Koszi a biztatast! Nagyon kell es jol esik.

Orsi, elnezest hogy nem tudtam veled beszelni az alvas miatt.

Zsand, toled is elnezest kerek, de aludtam szinte egesz nap.:(((

Bocsanat ha nem veszem fel a telefont, ez a gyogyszer amit kezdenek beallitani nalam eleg brutal!

most megyek is vissza aludni! joejt lanyok es puszka

sünciboglya

Sziasztok!

Nekünk sem volt gépünk egy napig.

Hétvégén pedig szüreti felvonuláson este pedig szüreti bálban voltunk. Apa beöltözött csikósnak, SZUPER volt.
Részletek holnap.

Mia!
Ha így beindult a tej lehet jobb lenne fejni és ha már nem kellenek a gyógyszerek megkaphatná Patrik!
Azért csak az a legjobb egy gyerkőcnek és egy anyának pedig a legkényelmesebb.
Nem lányok :?: :?:

Nálunk ma szülői volt, csupa jókat mondtak Dorináról.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok,csak én is zombi vagyok,holnap jövök.

Kép
tierno

Jó regg!

Na igen, jó korán kell mennem. :( De még mindig jobb, mintha az egész napom széttörné, ebédre és alvásra pont Gézuval lehetek, akkor is, ha após van vele itthon, akkor is, ha apumhoz viszi be párom. Tegnap apumnál voltunk, tisztára otthon éreztem magam: Valaki fél 12-től 3-ig fúrt, kalapált, a parkban flexeltek... Ennek ellenére valamicskét nekem is sikerült aludnom, mert hulla voltam. Csak az a hülye eső!!! Gondoltam, csavizunk egyet, ha már Pesten vagyunk, nem jött össze. :(

Szilvi! Gumifa rendben! :lol: Már látom magam előtt, ahogy átalakítják a környéket! :D
Bubónak nagy gratula! Milyen kis ügyes! :D És tényleg milyen pöttömke volt! :D
Lili szegény, sokat gondolok majd Rátok ma! Aztán hátha neki is jól alakul majd, sőt, tuti, hogy kis ügyi lesz! :wink: , csak azok a kezdeti nehézségek ne lennének. :cry:
Vezetés köszi, megyegetett. Egyszer megcsináltam egész tipp-topp módon a kötelezőket, majd a következő körben olyanokat rontotta, hogy ihaj: lefulladtam, 2-es helyett 4-est kapcsoltam, 30 helyett kb 80-90 centire parkoltam a járdától... :lol:
Aztán megmutatta a fickó az emelkedőn indulást, a tolatva parkolást, komolyan mondom, egyszerűbbnek tűnnek, mint a kötelezők... :roll:
Asszem veszek +2 órát a rutin részen, mert a mai nappal igazából vége lenne a dolognak, de még ma fog mutatni 3 újat... :shock:

Jól felpörögtetek lányok, látszik, hogy esős idő volt! :wink:

Andi: csizmáért szólj fogadott anyukádnak! :wink: :lol:
Ha mi is beleférünk a keretbe, mennénk csütörtökön! Majd igyekszem úgy osztani a vezetést, hogy ne aznap kelljen menni! :D De jó, hogy ilyen előre mondtad! :D

Lini! Nem bánom a hóban tanulást, akkor legalább hóban is kimerek majd menni az utakra! :D Tegnapi esőt észre sem vettem, annyira mással voltam elfoglalva vezetés közben! :D

Orsi! Örülök, ha tudtam valamit segíteni, még ha csúszással is! :oops: :wink: Kivi vagyok az eredményekre, mert nagyon jól hangzik a dolog! :D

Na megyek, öltözni kék!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Húúúúú Dolli! Nagyon korán keltél! :shock:
Örülök, hogy ennyire lelkes vagy vezetésben! :D Ma is mész?????
Mikor lesz vizsga? Mikor tudunk gyakorolni????

Csajok nagyon rosszúl aludtam! :? Bogi is óránként megébredt a viharos szél miatt!

Szilvike!

Megy a drukk a mai napra! Ne aggódj, ügyes lesz Lilike!Ha ma nem, akkor holnap!Kitartás! Tudom, hogy nagyon nehéz! :(

Na rongyolok is tovább, jövök masszázs után ha elhoztam Bogit anyósomtól, kb. 11 felé!

Pusszantás!

Öltözzetek melegen! :?
Vendég

Szasztok!

Lányok ezt a zimát... :? fúj ez a nyamvadt szél is..... :(
Még jó, hogy nem kell kimozdulni! Sajna a skacok betegek :cry: tegnap voltunk a dokinéninél, és azt mondta inkább nem menjenek közösségbe... kicsit örülök is :oops: mert így még egy hetet velem vannak :wink: Köhögnek, folyik az orruk...

Andi, tali nálatok?! :) Gyerek nélkül is lehet menni? :wink: :( Addigra remélem már mehetnek oviba/bölcsibe....

Hajni, nem Ti nyertétek meg a lottót?!.... mi sem... :cry:

Lini, mi van Lilivel, hogy nem alszik? :cry:

Dolli, és akkor mikor lesz a vizsga? Gyakorolgass, ügyes leszel!!! Nekem is nehéz volt az eleje,kettésnél úgy éreztem már száguldom... :wink: pároddal nem tudtok valami placcra kimenni?
sylph

Orsi, na hogy ment a masszázs? :)
sylph

Szilvi: szegény babók. Nagyon nyűgössek? Gyógyuljanak meg hamar!

Gondolom az alvás nem csak nekünk nem ment éjjel. :roll: Ez a szél nagyon durva. :evil: Nem tudom Lilit annyira felöltöztetni, hogy ne fújjon át rajta. :x Remélem holnapra csitul.

Lini: közben rájöttem, hogy Andihoz jövő hét csütörtökön megyünk. Jöhettek csütörtökön is! :lol: :lol: :lol:

Megjött Apósom és beindult a flex. Itthon lesz egész héten szabin, tuti, hogy lesz egy két összeakaszkodásunk. :?

Brigi: mi ez a nagy hallgatás? Gyertek holnap Ringatóra mert két napja nálam van a névnapi ajándékod. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!
Milyen szélről beszéltek????Itt minimum cunami van :lol: :lol:
No de tényleg,olyan szélvihar van,hogy ez nem szél,hanem valami orkán vagy hasonló.Fel döntötte a vas állványú csúszdáját a SZabinak,és visz mindent.Hála égnek a cserepek egyenlőre nem potyognak(már arra is volt itt példa)

Ha minden ok ,jövő héten mi is mennénk Andiékhoz :lol:

Tegnap voltak itt Andiék.
Hát ne tudjátok meg!!A Szabi mint egy hibbant debil gyerek,úgy viselkedett.
Te tényleg nemnormális volt....de nagyon nem.Szegény Veronikát végig ba..tatta :cry:

Szilvi!Jobbulást a skacoknak!!Remélem csak valami gyorsan elmúló közösségi trutyi.

mimi12

Sziasztok!

Hétfőn Dorina felkelt hajnal negyed 2kor,mikor írtam ide az üzit,nem is tudtam befejezni.Alig tudtam visszaaltatni.Próbáltam ringatni,mászkáltam vele,magam mellé fektettem,semmi.Elmúlt 3 is,mire bealudt.Most előszőr aludtunk egy ágyban.Nem volt valami kényelmes,de jó volt magam mellett éreznem.Reggel úgy ébresztett,hogy piszkálta az orromat+ a számat.Egész nap ko voltam,délután mondom alszok vele egy jót.Fél óra lett belőle. :? Ma is felkelt hajnalban,aztán visszaaludt.Egész nap nyűglődik,nyafog,anyázik.Jó lenne már kimenni. :?

Andi!Mi is mehetünk? 22én?

Hajni!
Ajándék? :oops: Ne hülyéskedj!
Én is akarok menni Ringatóra!Olyan szar itt a 4 fal között.Nem tudom egész nap lefoglalni Dorinát.Mind2en nyűglődünk. :(

Orsi!Optimista órákat nem tartasz?

Szilvi!Jobbulást a gyerekeknek!

Zsand!De jó!Kisangyal Dorinád van?

Tegnap átvitt minket párom Diósdra,Dorcinak tökre tetszik,hogy rohangálhat az üres szobában.Alakulgat,a hátsó szobákat már lehetne takarítani,csak még ott a bojler meg a radiátorok.Szegény páromnak fáj mindene.Egyik reggel meg azt mondta,el kéne mennie egy kivizsgálásra,mert mindig fáradtnak érzi magát és bevett egy C-1100at.Kissé beparáztam. :(

Kép
tierno

Brigi: ha nagyon nem bírod már gyertek fel hozzánk. Hozz játékot Dorinának és elütjük az időt. :lol: Tényleg szar idebent, Lili is tök nyűgös ha nem megyünk ki a levegőre. Kiállok vele kicsit a teraszra de hát az nem ugyanaz. :roll:
Csak jelképes az ajándék, inkább csak azt akarja jelenteni, hogy gondolok Rád. :lol:
Párom már kérdezte mikor lesz a kövi találkozó? :lol:
Párod nem csoda ha fáradt!!!!! Pörög ezerrel. Csak nehogy tényleg az egészségére menjen!!!! :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Észrevettétek, hogy a legtöbb babó nyűgös időszakát éli? Nem is csoda, mi sem bírjuk ezt az időjárást nemhogy ők. :? Pár nap alatt két évszakot ugrott az időjárás. Pénteken még pólóban mentünk délután sétálni most meg már anorákot kell adjak Lilire ha ki akarom vinni. :shock: :x Idebent viszont unatkozik. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Lányok, délelőtt voltam kinn fél percre míg összeszedtem amit a kutyák szétszedtek... :wink: :? és azt hittem lefújja a szél a fejem! :shock: Pulcsiért is visszajöttem, baromi hideg és erős a szél.... :( még jó, hogy nem kell a gyerekeket sehova vinni! BRRRR.....

Hajni, ahoz képest, hogy betegek.... semmi nem látszik rajtuk, nem nyűgösek, nem bágyadtak, nem akarnak pihenni sem.... játszanak, rohangálnak mint a mérgezett egerek... :wink:

Mimi, cunami? :wink: :lol: :lol:
Itt is baromi erős, a gyerekek hintáját fel is döntötte, pedig le van fúrva :shock:
Csajozott a Szabi? Szegény Veronikát úgyis dobta a pasija!
Igaz Andi?! :wink: :(

Bridi, Ti is éjszakáztok?! :cry: Jajj, szegénykéim! Hát télen nem egyszerű lekötni a gyerekeket a 4fal közt! Olyan roszz ez az idő, :cry: nem lenne baj ha hideg lenne, de ez a szél..... ebbe nem lehet őket kivinni.... :cry:
Remélem párod csak a sok munkától fáradt!!!! Azért keményen nyomja már egy ideje....
sylph

Hajni!Aranyos vagy! :) :oops:
Ma már nem tudunk menni :( 2 körül alszik,mire fölkel,odaérünk lenne 5-6 óra.Holnap menjünk mindenképpen ringatóra!Ha esik,ha havazik!!!!!

Kép
tierno

Lányok hoztam egy kis meleget....
Kimegyünk a partra? :wink: 8)
Kép
sylph

Na végre ideértem ma. Délelőtt Tücsök zenén voltunk, utána majd egy órán keresztül túrtam a garázsban hogy előszedjem Zsombornak a meleg kabátokat.

Szóval akkor mindenkit szeretettel várok okt 22-én, amikor csak tud jönni, mi 1/4 1-ig ráérünk, gyerekkel vagy gyerek nélkül :D

Szilvi,
Most kaptunk új Deichmann újságot, vannak benne jó csizmák, azt hiszem holnap délelőtt le is megyek megnézni. Nem volt "pasizás", vitatkoztak a lovon :D Induljunk azonnal napozni!!!!!

Kép[
Kép[
kostyika

Lányok! Keményedik vagy feszül vagy mi a túrót csinál a hasam alul... Mariann azt mondta, no para, pihi, emelt magnézium, de én akkor is parázom! :(
Írjatok valami biztatót! Gézuval nekem nem volt ilyen! :roll: :roll: :roll:

Megyek pihi-cidri üzemmódba!

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?