Sziasztok!
Csilla, Barbi! Köszönjük szépen a köszöntést!!
Csilla, nekem is fáj a fejem
Ahogy megérzem, már veszek is be gyógyit, kül. elviselhetetlen lesz a fájdalom
A fiúkat is megviseli ez az idő, nálatok?
Barbi, és Nektek hogy sikerült a buli??
A miénk nem lett valami fényes... többet tuti nem hívok senkit és anyóst leütöm ha bele akar szólni
Párom nővéréék voltak itt, délre hívta őket anyós annak ellenére hogy tudta, a Ricsi ilyenkor már nyűgös. Szerencsétlen gyerek 11-től próbált elaludni, háromszor sikerült is neki de mindig felkeltették. A végén már sírt hogy aludni akar. Aztán persze nem sikerült neki, lementünk mi is ebédelni. Már az ebéddel felidegesített anyós, kitaláltuk apával hogy mi lesz a menü, ő meg még ezt is azt is
Kajálás: az egyik beszól hogy szar a kaja, a másik meg végig húzta a száját. Nem látványosan, de lerítt a fejéről, hogy nincs kedve itt lenni. Az 5 éves gyerekük meg ebéd közben piszkálta a Ricsit! Az arca előtt hadonászott, kiabált, folyamatosan csesztette. A Ricsi meg ment volna utána, mert ő két falat között asztalalá bújt, játszott.... A végén rászoltam a gyerekre hogy hagyja békén a Ricsit mert neki ennie kell, majd utána játszik... Majd megöltek a szemükkel
Jött a torta, annak ellenére hogy mondtam anyósnak hogy csak egy tüzijátékos gyertyát vegyen, kettőt vett mert két éves a Ricsi és közölte mindig annyit fog venni ahány éves, ne szóljak bele. Bekajálták a tortát és feláltak a kedves vendégek, hogy akkor ők mennek az auchanba vásárolni! A Ricsi meg majdnem sírva fakadt. Az ajándékbontást meg sem várták, mindegy, sokkal jobb volt hogy elmentek. Feljöttünk mindannyian, Ricsi kibontotta az ajcsikat. Kapott asztalt, széket, és sok-sok duplo szerű építőkockát, rucikat.
Vasárnap meg elmentünk gyalog négyesben apával a tescoba. Kifelejövet kitalálta a Rics, hogy cipeljem, hát én nem cipeltem. Elkezdett torka szakadtából hisztizni, szirénázott ezerrel. Aztán lenyugodott, de félúton kitalálta hogy engedjem el a kezét. Jött is pár lépést szépen mellettünk, aztán elszaladt. Apa babakocsistúl kergette. Na innentől üvöltött hazáig, a kezénél fogva húztam hazafelé és közben folyamatosan üvöltött és a földre akart feküdni, tépte ki a kezét a kezemből, ami simán megy neki, nekifeszül a 15 kilójával és kirántja és szalad. Égő volt
Többet utcára vele nem megyek
Ma meg homokoztunk! Úgy élvezte, lapátolt ezerrel
Peti meg végig üvöltötte, nem bírja elviselni hogy be van öltöztetve.
Na, kiveséztem az elmúlt nap eseményeit
Nagyon haldoklunk, merre vagytok????????? Tessék írni!
Barbi, jobbulást Vincének!
a Ricsi két napig volt lázas, most két napig hasmenése volt a Petinek, ma meg fürdésnél ezerrel vakarta a Ricsi a popóját (a végbélnyílását)
hááát remélem nem kukacos lesz
Viszont áttört a 20. foga is! Teljes a létszám
Jöhet a Peti
Befejezem ,megyek aludni
Jajj még Gabó, köszi! Tényleg nem hasonlítanak annyira egymásra, ég és föld a két gyerek, hihetetlen, hogy tesók
Flóra már teljesen szobatiszta??
Zsuzsa, hajrá suli
szép szakmád lesz ha nagy leszel
Kornélnak meg sok ++++, remélem megússzátok műtét nélkül! Drukkk!
Tényleg megyek aludni, sziasztok
http://www.fn.hu/ado/20090211/alakul_br ... to_csomag/