Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajrá Gabóó! :D

Barbi! Mi 99%, hogy ott leszünk!!!! :D:D:D

Tényleg..micsoda idő... :shock:

Kép
Kép
encu

Na ez már döfi :D

Végre PONT! :D

Kép
Kép
encu

Honnan tudod, hogy a XXI. századben élsz?

1. Véletlenül a mikrosütőn ütöd be a PIN-kódodat.

2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.

3. Tizenöt különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.

4. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.

5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az email-címük.

6. Otthon is az “irodahanggal” válaszolsz a telefonba.

7. Otthonról is a 0-t ütöd először, hogy kijuss a “kinti” vonalra.

8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.

10. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.

11. Felhívod a családot, hogy megtudd, otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.

12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.

13. Ha véletlenül elmész otthonról mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész érte.

14. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.

15. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod.

16. Még rosszabb: pontosan tudod, hogy kinek fogod továbbküldeni.

17. Túl elfoglalt vagy, hogy észrevedd: nincs 9-es ezen a listán.

18. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.

19. … és most röhögsz magadon.
rnecsi

Sziasztok csilla

ez nagyon jó
anha

Sziasztok!

Hát ebből a taliból is kimaradunk, ugyanis hiába vagyok délelőttös délután 4-től fogadóóázunk! :twisted:
Ma reggel hattól dolgoztam és 6-ra értem haza az értekezletből!
Asszem megint kezdek fáradni! :cry:

Lányok ne dolgozzatok! :lol:
Vagy addig is élvezzétek az otthonlétet! :wink:

Kép
gabriel79

Csajok! Azért aki tud jöjjön :wink: Hagy játszanak egy jót a gyerekek :)

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka, nőtt a létszám????? :shock:
Nagyon sajnálom hoy nem tudtunk menni :(

Piros pötyis a pelus alatt a fütyije körül a Ricsinek és viszket neki. Dokihoz nem vittem, canestennel kenem és úgy néz ki múlik... már sajnos nem az első eset ez hogy gombás lesz neki. Amit kaptunk krémet a kukacára nyáron a sebészeten attól lett ennyire fogékony az ilyen gombás nyavajákra. Ahogy hozzányúl piszkos kézzel a kukachoz vagy a környékére már pöttyösödik is ki :evil:

Na megyek, most lettem kész a fürdetésekkel, jön a Peti, vacsi cici, utána Ricsi vacsi és megyünk aludni egy pótvacsicicivel egybekötve a Petinek :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, nem, nem nőtt a létszám ;) De bibibííí, úgykellmindnekinek, mi nagyon jól éreztük magunkat! :)

Most nem tudok írni, mert beköltözött a gép a hálóba, mellette van a gyerekszoba és a pötyögésemre nyekereg a gyerek.. :D

Kép
Kép
encu

Hát őőő izé Encu!
Igazán köszi! :oops: :(
Nos én fél7-re értem haza és most végeztem a vacsora és a törülköző kiosztásával!

Egyenlőre annyi a munka az óviban, hogy a jövőhétvégi 30.szülimre sem tudok készülni!
Hát úgy látszik így jártam! :lol:
Majd a 40. talán megtudom ünnepelni, hisz a remény hal meg utoljára!

Jajj akartam mondani, hogy van egy magyar írónő akinek szuper gyerekkönyvei vannak (és tuti szupi, mert próbáltam) Bartos Erika könyvei.
A tescoban is most lehet kapni Anna és Peti címen!Nagyon aranyos.
És itt volt a reklám helye! :D

Mindenkinek szép álmokat és jóéjszakát kívánok!

Kép
gabriel79

Gabó! Ne haragudj, nem akartalak bántani, nyílván nem úgy gondoltam, hogy tényleg úgy kell nektek... :oops: :roll: Nagyon jó lett volna, ha vagytok... :(

Majd még írok, csak most nem vagyok otthon. Ja, legközelebb nálam lesz a tali, és úgy, hogy minél többen legyünk!!!!

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??? Most mindenki engem utál...? :roll: :? 8) :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Mi sikeresen túl vagyunk lassan egy kezdődő tüdőgyulladáson.
Múlt hétfőn megkapták a bárányhimlő elleni oltást reggel, estére Bálint belázasodott, mert előjött a tüdőgyuszi...

Ma megyek be Pestre vonattal. Visszagondolva nem utaztam vele már kb. 2 éve... Elvileg a Cora-ban most vannak baba-mama napok. Az újságban láttunk gyerekülést, megnézzük, hátha van még a 4 ezer forintosból.
Ha megvesszük, azt rögzítjük az autóba ugyebár! Na akkortól lesz érdekes elindulnom itthonról velük! A gyerekülés az autóban a két gyerek a lakásban...

(Tévedek! Mikor a gyerekek megszülettek és be kellett járnom a kórházakba, akkor ültem vonaton, de az egy más korszak volt, így kiesik kicsit... :oops: :oops:)
rnecsi

Csillu! Vonatozni 2 gyerekkel?! Aztamindenit! Nem lehet semmi projekt...
Szegénykéim, hogy mindig van valami baj... :? :roll: De nemsoká itt a tavasz, jön a jóidő, múlik a betegséges időszak. :) Alig várom!!!!! :D

TÖbbiek?...

Kép
Kép
encu

Encu!
Ennyire bátor azért nem vagyok! :roll: :roll:
Anyósoméknak tegnap és ma van a "síszünet" Ercsiben az iskolában. Ő meg a sógor jön át a 11 óra 5 perces busszal vigyázni a gyerekekre, így csak egyedül fogok vonatozni! 8) 8)
A Déliben megvárom apát, aztán irány valamelyik Cora!
rnecsi

Csillu! Ééééértem! :)
Ez így tényleg jobban hangzik! Én szerettem vonatozni, amíg úgy jártam dolgozni... jókat pihiztem és hallgattam zenét :)

Kép
Kép
encu

Drága Encu!
Eszemben sincs haragudni, megyünk hozzátok lakást pakolni! :lol: :lol:
Tudod, hogy szeretlek és írnék többet is, de ..........

Csilla!
Jó beleestetek akkor a betegségekbe. :? :shock:

Menek is, majd jelentkezem!

Kép
gabriel79

Ja!
-5kg-val bejebb vagyok! :D

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó, gratulálok!! Ügyi vagy! :D

Csilla, mi is voltunk a corában :wink: :D Szintén gyerekülés miatt, aztán ott hagytunk egy csomó pénzt :shock: :lol:
A Ricsi kinőtte a második ülését is pedig állítólag 18 kg-ig jó! :shock: És mivel már autóban sosem alszik (már nem kell a dönthető funkció), így megkapta az igazi nagyfiúknak való ülést :lol:
Mi eddig csak egyszer indultunk neki a két fiúval egyszerre 8)
Örülök, hogy jobban vannak a fiúk!

Tesóka ,egyszer kérdezted hogy hogy fogunk elférni a kocsiban... hát nem férünk el :lol:

Zsuzsa, hogy van Kornél?
A sulit elkezded? Hogy hogy suliba jelentkeztél és erre a szakra? Elárulod a terveid? 8)

Na erről az oldalról mazsolásztam, az előzőt majd legközelebb mert már elfelejtettem mit olvastam :oops: Rakok fel gyorsan képet :oops: aztán készülődök a holnaphoz... Ha már holnap, nekünk sem egyszerű most ez a szülcsinap :? Ricsi lázas, vagy az oltástól vagy a fogától mert áttört a minap a 18 és 19. foga is :P Az én kezem pöttyös, allergia lehet talán. Apa holnap hulla lesz, mert ma mennek céges buliba, pedig őt is ünnepeljük :lol:

BArbi!

Boldog 5. szülinapot a nagyfiadnak! Gratulálunk!

KÉpek:
Kép fiúk
Kép tudok mosolyogni is :D
Kép hurkagyurka, vagyis peti :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia

Moni holnap megyek .elősször . ja és ez elte csecsemö és gyermekgondozo

és hát ha elvégzem bölcsödei gondozó szeretnék lenni iletve 0-3 éves korig bárhova mehetek dolgozni állitólag . :)

Kornél meg van .most jobban van
de most kisérleteznek vele . mert ettöl a gyogyszertöl
jobban van és le
fogják állitani és akior ha rosszabul lesz akor mégis müteni kel
szoval nekem se tiszta de nagyábol értem mert ez a gyogyszer nyomáscsökkentö ami csökenti a nyomást az agyba .:(
anha

Barbi!

Mi is sok Boldog szülinapot kívánunk Szilárdnak!
Óviban is volt nagy ünneplés?

Móni!
Mennyire más Petike, mint Ricsi, pedig amikor megszületett nagyon hasonlított rá!

Zsuzsa!
Jó tanulást kívánok neked!

Voltunk sétálni triciklivel Flórával és naggyon szupi ez a tavaszi idő!

Kép
gabriel79

Sziasztok

Gabo köszi be vagyok tojva rendesen azért már rég tanultam :oops:

És nagyon ugyes vagy hogy fogytál . majd oszd meg velem is a receptet hátha én is fogyok :wink:
anha

Móni!
Boldog szülinapot Ricsinek és az apukájának!

Kép
rnecsi

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :)
Móni! Hogy sikerült a buli? Utólag is boldog szülinapot Ricsinek! Petibaba meg nagyon édes hurkás :)

Gabó! gratula a fogyáshoz! Az oviban is volt buli, süti, szörpi, gyertyaelfújás...

Encu! Örülök, hogy itt voltatok a múlt héten! Most merre mentetek?

Mi sajnos dokihoz :( Vince iszonyúan köhög, náthás, tegnap lázas is volt, abszolút nem eszik, csütörtökön vissza kell vinnem, lehet tüdőgyulladása lesz, vagy meggyógyul... Múlt héten Szilárd volt iszonyú náthás, de ő simán leküzdötte a szülinapi bulijára :wink: Igaz addigra Vince kezdett köhögni... Én is várom már a tavaszt :?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Nagyon eltűnt mindenki! :cry:
Elegem van ebből az időjárásból! Tegnap is és ma is majd szétmegy a fejem! :? :? :? :?
Ti hogy viselitek ezt az ingadozást? A babók nem hisztisek nálatok nagyon?
rnecsi

Zsuzsa!
Ne haragudj, hogy itt válaszolok, de nemigen tudok sms-t írni ezzel a telcsimmel! :oops:
Én szabadidőben és pólóban dolgozom és amikor köpenyben nyomtam, akkor is az óviba jöttek ilyen munkaruha árusok és ott kaptunk ilyesmit!
Itt a közelbe nemtudom hol van, de az üllői úton a hobbi bolt mellett van egy munkaruházat.
A kálvin térnél a benzinkúthoz közel!

Csilla!
Igen ez borzasztó idő, vagy essen egy nagy adag hó vagy tavaszodjon, de ez a köztes állapot!

Megyek bedobok egy adagot a gépbe és pakolászok!

Kép
gabriel79

Sziasztok

köszi megoldodott. a ruhagond .
anha

Sziasztok!

Csilla, Barbi! Köszönjük szépen a köszöntést!! :D

Csilla, nekem is fáj a fejem :? Ahogy megérzem, már veszek is be gyógyit, kül. elviselhetetlen lesz a fájdalom :oops:
A fiúkat is megviseli ez az idő, nálatok?

Barbi, és Nektek hogy sikerült a buli?? :wink:
A miénk nem lett valami fényes... többet tuti nem hívok senkit és anyóst leütöm ha bele akar szólni :twisted: Párom nővéréék voltak itt, délre hívta őket anyós annak ellenére hogy tudta, a Ricsi ilyenkor már nyűgös. Szerencsétlen gyerek 11-től próbált elaludni, háromszor sikerült is neki de mindig felkeltették. A végén már sírt hogy aludni akar. Aztán persze nem sikerült neki, lementünk mi is ebédelni. Már az ebéddel felidegesített anyós, kitaláltuk apával hogy mi lesz a menü, ő meg még ezt is azt is :twisted: Kajálás: az egyik beszól hogy szar a kaja, a másik meg végig húzta a száját. Nem látványosan, de lerítt a fejéről, hogy nincs kedve itt lenni. Az 5 éves gyerekük meg ebéd közben piszkálta a Ricsit! Az arca előtt hadonászott, kiabált, folyamatosan csesztette. A Ricsi meg ment volna utána, mert ő két falat között asztalalá bújt, játszott.... A végén rászoltam a gyerekre hogy hagyja békén a Ricsit mert neki ennie kell, majd utána játszik... Majd megöltek a szemükkel :roll: Jött a torta, annak ellenére hogy mondtam anyósnak hogy csak egy tüzijátékos gyertyát vegyen, kettőt vett mert két éves a Ricsi és közölte mindig annyit fog venni ahány éves, ne szóljak bele. Bekajálták a tortát és feláltak a kedves vendégek, hogy akkor ők mennek az auchanba vásárolni! A Ricsi meg majdnem sírva fakadt. Az ajándékbontást meg sem várták, mindegy, sokkal jobb volt hogy elmentek. Feljöttünk mindannyian, Ricsi kibontotta az ajcsikat. Kapott asztalt, széket, és sok-sok duplo szerű építőkockát, rucikat.

Vasárnap meg elmentünk gyalog négyesben apával a tescoba. Kifelejövet kitalálta a Rics, hogy cipeljem, hát én nem cipeltem. Elkezdett torka szakadtából hisztizni, szirénázott ezerrel. Aztán lenyugodott, de félúton kitalálta hogy engedjem el a kezét. Jött is pár lépést szépen mellettünk, aztán elszaladt. Apa babakocsistúl kergette. Na innentől üvöltött hazáig, a kezénél fogva húztam hazafelé és közben folyamatosan üvöltött és a földre akart feküdni, tépte ki a kezét a kezemből, ami simán megy neki, nekifeszül a 15 kilójával és kirántja és szalad. Égő volt :shock: Többet utcára vele nem megyek :roll:

Ma meg homokoztunk! Úgy élvezte, lapátolt ezerrel :lol: Peti meg végig üvöltötte, nem bírja elviselni hogy be van öltöztetve.

Na, kiveséztem az elmúlt nap eseményeit 8)

Nagyon haldoklunk, merre vagytok????????? Tessék írni! :wink:

Barbi, jobbulást Vincének!

a Ricsi két napig volt lázas, most két napig hasmenése volt a Petinek, ma meg fürdésnél ezerrel vakarta a Ricsi a popóját (a végbélnyílását) :shock: hááát remélem nem kukacos lesz :shock: :shock: :oops: Viszont áttört a 20. foga is! Teljes a létszám :D :D Jöhet a Peti :lol:

Befejezem ,megyek aludni :D

Jajj még Gabó, köszi! Tényleg nem hasonlítanak annyira egymásra, ég és föld a két gyerek, hihetetlen, hogy tesók :lol:

Flóra már teljesen szobatiszta??

Zsuzsa, hajrá suli :D szép szakmád lesz ha nagy leszel :wink: :D
Kornélnak meg sok ++++, remélem megússzátok műtét nélkül! Drukkk!

Tényleg megyek aludni, sziasztok :D

http://www.fn.hu/ado/20090211/alakul_br ... to_csomag/ :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

remélem nem haragszotok meg érte 8)
Kép tortázunk
Kép nem akarok aludni :lol:
Kép ezt meg csak úgy, már ilyen szépen tartja magát! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

...avagy a nők és a WC

Kislány korodban anyukád mindig elvitt a mosdóba, megtanította, hogy legelőször le kell törölni a wcdeklit wcpapírral, majd ezt követően kis darab wcpapírkákat tett a wcdekli teljes felületére.

Végül megtanította: "Soha ne ülj rá a nyilvános vécékre".

Ezt követően megtanította "a pózt", azaz, hogy tartsd meg az egyensúlyodat a vécé felett úgy, hogy rá se ülj és ne is érj hozzá a felületéhez.

"A Póz" megtanulása olyan első leckék egyike egy kislány életében, amely végigkíséri őt egész hátralévő életében. De még felnőttként is nehéz megtartani amikor a húgyhólyagod a kidurranás határán van.

Amikor el "KELL" menned vécére nyilvános helyen azzal fogsz szembesülni, hogy akkora sort kell végigállnod, mintha ott bent nem más, mint Brad Pitt várna rád. És vársz., mosolyogva, kedvesen és látod ahogy a többi nő is diszkréten keresztbe teszi a lábát és a kezét, ami a hivatalos kifejezése annak, hogy "behugyozom".

Végül rád kerül a sor de hirtelen megjelenik a tipikus anyuka azzal, hogy "ne haragudj, a kislányom nem bírja már tovább".

Ekkor végignézed az összes többi helyiséget is, hátha nem látsz valahol lábakat.

Mindegyik foglalt. Végre, valamelyik kinyílik és ráveted magad, szinte kiszeded az illetőt, aki éppen jön ki.

Bemész és konstatálod, hogy a zár nem működik (sosem működik), nem baj. Rátennéd a taskád az akasztóra de nincs (sosincs), gondolod majd a kilincsre, az sincs, ezért szemügyre veszed a területet, lenézel a földre és látod, hogy gyanus meghatározhatatlan víz van a földön, nem mered a földre tenni, inkább a nyakadba akasztod, miközben nézed, hogy himbálózik alattad, nem beszélve arról, hogy szinte megfojt, mert annyira tele van, hogy alig bírod el olyan dolgokkal amiket szép lassan tettél bele, de a nagyrészét nem is használod, de mégis ott van hátha kelleni fog valamikor.

De visszatérve az ajtóra. Mivel nem volt rajta zár, az egyetlen módja, hogy zárva tartsd az, ha az egyik kezeddel fogod, miközben a másikkal egy rántással lehúzod a bugyid és odateszed magad "a pózba". Micsoda megkönnyebülés!!!... Ahhhh. Végre! És akkor hirtelen érzed, ahogy a combjaid elkezdenek remegni. mert lógsz a levegőben, a lábaid behajlítva, a bugyid elvágja a vérkeringésedet a combjaidban, a kezed amely tartja az ajtót kinyújtva és egy 5 kilós táska a nyakadban.
Nagyon szeretnél leülni, de amikor bejöttél nem volt időd letörölni a vécédeklit és bevonni papírral. Valószínüleg nem történne semmi, ha leülnél, de anyád szavai visszhangoznak a fejedben: "sose ülj rá a nyilvános vécékre", ezért úgy maradsz "a pózban" remegő lábakkal.

De jaj. egy rossz kalkuláció miatt érzed ahogy egy vékony sugárban végigcsurog a pisi a fenekeden, talán a harisnyád is olyan lett!!!

Egy kis szerencsével megúszod, hogy a cipődet ne érje, de hát óriási koncentrációt ígényel megtalálni a helyes "pózt".

OK, próbálod elfelejteni ezt a szerencsétlenséget és inkább elkezded keresni a wcpapírt, de . a k. életbe!!!

Üres, nincs papír (mindig üres)! Ekkor esdekelve könyörögsz, hogy legyen a táskádban az 5 kiló lom között egy nyomorult papírzsebkendő, de ahhoz, hogy megkeresd el kell engedned az ajtót. Egy pillanatra kételkedsz hátha valaki pont akkor nyit majd be, de nincs mit tenni muszáj elengedni.

És persze, hogy amikor elengeded valaki belöki az ajtót, amit meg kell fékezned egy erős, gyors és nagyon határozott mozdulattal miközben
kiordítod: FOOOOOOOOGLALT!!! Viszont ekkor megbizonyodsz, hogy mindenkihez eljutott ez az informació, aki kint várakozik, ezért az ajtót már nyugodtan elengedheted, hiszen senki nem fog újra rádtörni (ebben mi nők, nagyon tiszteljük egymást) és végre nyugodtan elkezdheted keresni a papírzsebkendőt. Szeretnéd mindet felhasználni, de tudod, hogy micsoda kincset érhet hasonló esetben, ezért elteszel egyet.
Ekkor már számolod a másodperceket, hogy végre kimehess, mert rajtad a kabát, hiszen nincs akasztó, ömlik rólad a víz, őrjítő, milyen meleg tud lenni ezekben a pici helyiségekben, ráadásul ebben az erőltetett testtartásban, amiben még mindig vagy a vádlid már majdnem szétrobbant.

Nem beszélve, hogy rád törték az ajtót, megfojtott a táskád, csorog az izzadság a halántékodon és a végigcsurgott lábadról.

És tudod, hogy anyukád most nagyon szégyenkezne miattad, ha így látna, mert az ő feneke sosem ért hozzá egyetlen nyilvános vécéhez sem és hát valljuk be, "nem tudhatod milyen betegségeket lehet összeszedni egy ilyen helyen"... már teljesen ki vagy merülve, amire felállsz, nem érzed a lábaidat sem, gyorsan magadra húzod a ruhádat és lehúzod a wc-t.
Ezután átmész a kézmosóba. Minden tiszta víz, nem engedheted el a táskádat, a válladra helyezed. Nem tudod, hogy működik a csap, olyan sok fajta szenzoros csap van manapság és addig érintgeted amíg egy hajszálvékony hideg vízsugár meg nem jelenik. Gyorsan beszappanozod a kezed, megmosod egy olyan pózban, mintha a notre-dame-i toronyőr púposa lennél, hiszen nem szeretnéd, ha lecsúszna a táska a válladról.
A szárítót már nem is használod, hanem gyorsan beletörlöd a gatyádba, mert ugye nem fogsz egy egész papírzsepit erre áldozni és kimész.

Ha szerencséd van nem húzol magaddal egy darab papírzsebkendőt a cipődön vagy ami még rosszabb nem akadt fent a szoknyád a harisnyádban amikor fénysebességgel felrántottad magadra a ruhádat és kivillant a feneked.
Ekkor meglátod a pasidat, aki bement a férfi vécébe, kijött és még egy újságot is volt ideje olvasgatni, míg rád várt.

"Miért voltál bent ilyen sokáig?" -kérdezi az idióta.

És csak ennyit válaszolsz: "Sokan voltak".

Ez az oka annak, hogy a nők csapatostul mennek mindig a mosdóba, szolidaritás miatt, mert amíg bent vagy az egyik tartja a táskádat és a kabátodat, a másik az ajtót és a harmadik beadja a papírzsebkendőt az ajtó alatt és így sokkal gyorsabb és könnyebb megtartani a "pózt"
és a méltóságodat.

Köszönöm mindazoknak akik, voltatok velem mosdóban és voltatok fogasok vagy tartottátok az ajtót!!!...
De ez az email minden olyan férfinak is szól aki eddig nem értette, miért mennek a nők egyszerre vécére. íme a válasz.
rnecsi

Zsuzsa, Livinek boldog névnapot kívánunk!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla, :lol:
Fiúk hogy vannak?

Csajok merre vagytok, miért nem ír senki?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Én minden nap bekukkantok, és olvasom, h kivel mi van, de írni nincs időm :shock: vagy a gyerek nem hagy...
de azért remélem, h nem haragszotok :oops:

A suli tök jó, tetszik :)
Marci már szépen jár, de csak a szobában. a cipőt nem tűri meg a lábán!

Aztán: a felettünk lévő lakást egy éve vették meg, nem laktak itt, időnként bulizni jöttek ide. most kitalálták, h felújitják. 2 hete csinálják, viszont a lakásunk majdnem minden pontja beázott (konyha, közlekedő, háló, nappali, előszoba).
A másik ami szétidegesit, az a kopogás. Ami persze tudom ezzel jár, de Marci délután nem tud aludni, ebből kifolyólag iszonyú hisztis, mert fáradt. és ez is egy dolog, de este is kopognak, tegnap is 9kor még javában dübögtek, Marci 3-szor ébredt fel. Múltkor is 10 előtt 10 perccel hagyták abba...
Már beszéltem a közös képviselővel, beszéltem velük is (azaz a csajjal), egyből azzal jött, h márciusban babájuk lesz, gratuláltam, mondtam, h ez tök jó, viszont nekem is van egy 1 éves fiam, és megkértem őket, hogy ha lehet, akkor 8 után már ne nagyon kopogjanak, (ezt állitólag a közös képviselő is kérte tőlük). A csaj megigérte, h nem fognak, amúgy sem szoktak :shock: Ja, és nyár közepéig akarnak felújítani :shock: Ha ez igy lesz, én nyár közepéig megőrülök :shock: Szóval már nem tudom mit tehetnék, mert Marci egyáltalán nem piheni ki magát :(

Bocsánat, h csak igy jöttem, magunkról irtam, meg panaszkodtam :oops:
Igyekszem gyakrabban jönni, csak marci már rángat el a gép elől!

szisszka

Sziasztok!

Én is olvasóüzemmódban vagyok, mert nehézkes regényeket írni a földön görnyedezve.. :P

Tegnap voltunk 15 hós oltáson, ahogy hazajöttünk a gyerek bealudt és 39 fokos lázzal ébredt és egész nap lázas volt. Eldurrantottunk 3 kúpot is... De ma meg semmi baja (kopkopkop) :)

Egész nap rosszalkodik, pörög és a hinta az isten, amit az apja felszerelt neki itt bent. Tesóka, tőletek loptam az ötletet és nagyon bejött :)

Én már jó ideje hányingeres vagyok, ma éjjel arra ébredtem, hogy nagyon rosszul vagyok, de a dokim nem jött még rá, hogy mi bajom...

Na, mostanségi önmagamhoz képest egész sokat írtam :)

Utólag is mindenkinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!! ÉS nagyon jók a képek!!! Barbi, te is tehetnél fel!

Na, megyek, eltakarítom a romokat, amíg a gyerek alszik :)

Ja, Szisz! Gratula a járáshoz!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tegnap visszavittem Vincét a dokihoz, szájfertőzése van, de nincs tüdőgyulladás, meg társai, csak nátha, igaz javulgat, csak még most éjjel is lázas volt, (már 4 napja lázas) szegénykém már tök kivan, nagyon fáradékony, nem eszik rendesen, bár már tegnap kicsivel többet evett...szóval már remélem meggyógyul...
Közben nem tud rendesen pihenni, mert folyton zaklatom, menni kell reggel, meg délután az oviba Szilárdért, meg néha azért vásárolni is kell...na, mindegy, nem tudom ezt más hogy oldja meg :oops:

Tegnap volt az oviban a farsang, Szilárd iszonyúan élvezte, még este is itthon jelmezben futkált, fiúk lovagok voltak, lányok meg királylányok, minden gyerek elégedett volt ezzel. :)

Szisz! Gratula a járáshoz, és ne aggódj nekünk is kellett idő a kint szaladgáláshoz. Hótaposóban nem is ment, csak rendes magasszárú cipőben, és először a járdán, és csak múlt hétvégén próbálkozott Vince a fűben...szóval türelem... Igaz Vince már elég gyorsan tud menni bent, mindig Szilárd után kell futnia, úgyhogy van inspiráció...
:lol:

Mennem kell...írjatok :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Sikeresen kijöttünk a tüdőgyulladásból. Jövő héten kedden megyünk a látásfejlesztőbe, szerdán viszem Bálintot tornázni, csütörtökön délelőtt megyünk egy másik gyerekszemészhez, délután indulunk haza a szüleimhez Borsodba. Pénteken reggeltől szerelik az autónkat, szombaton este bálba kellene mennünk... Most ennyi a történés velünk.

Közben szerdán majdnem rávettem magam, hogy beadjam a jelentkezésemet az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karára gyógypedagógia szakra látássérültek pedagógiája szakirányra, de én nem tudok 2-3 nap alatt dönteni az ilyenben. Ehhez egyébként is kellene valószínűleg minimum egy középfokú C típusú nyelvvizsga is, nekem pedig csak alapfokú C van. A nyelvek tanulása sohasem ment, így 3 félév alatt vizsgákra készülni, szakdolgozatot írni 3 középfokú nyelvvizsgát letenni kicsit gázos lenne a gyerekek mellett...
Nincs valakinek egy "eladó" nyelvvizsgapapírja? :lol: :lol: :lol: ... még február 16-ig beadható a jelentkezés neten keresztül! :wink: :wink:

Elég volt a poénokból, megyek mosogatni, meg játékot pakolni a gyerkőceink után!
rnecsi

Sziasztok!

Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csillu! CSatlakozom Mónihoz! :)

Te is nagy fába vágtad a fejszéd ;) Gondolom levelezőn végeznéd, ugye?

Én is gondolkodom ilyeneken,de én is lassú víz partot most emberke vagyok.. :)

Többiek?

Kép
Kép
encu

Csilla

Szerintem van olyan is ahova nem kel nyelvizsga
és várj szeptemberig aztán utána beadod keresztfélévesre adig a fiuk is változnak könyeb lesz a döntés
anha

Lányok

Kornél holnap lesz egy honapja hogy korházba van
borzasztó :cry:
anha

Lányok!
Ez szörnyű! Mi jöhet még???? :x :x :x :x
"Bruttósítják és lényegében adóztatják a gyedet és a gyest is
A szociális területen nemcsak a családi pótlékot bruttósítják fel (emelik meg), és teszik adóterhet nem viselő járandósággá, hanem a gyest és a gyedet is. Ez azt eredményezi, hogy ezeket a megemelt juttatásokat lényegében 19 százalékos adóval sújtják - aminek eredményeként az alacsony jövedelműek egy fillérrel sem járnak rosszabbul a mai állapothoz képest, ám az átlagbér felett keresők nettó módon már kénytelenek lesznek valamennyi juttatásról lemondani."

Zsuzsa!
Ha tanulok, akkor csak olyat aminek hasznát tudom venni itthon is! Jelenleg a Bálint helyzete miatt a látásfejlesztő lenne a legoptimálisabb választás nekem. Majd utána fogok járni rendesebben, mert nagyon úgy néz ki, hogy csak a 8 féléves alatt végezhető el....
rnecsi

Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a szép téli időhöz? Engem nagyon idegesít! Miért pont most kell esnie a hónak, mikor minden nap mennem kell valahová a gyerekekkel?
Nálunk a nagy hír, hogy Bálint egyedül felül és képes 15-20 percet is ülni! Az egyik kezével még támaszkodik, de a másikkal már el meri engedni a lábát! :)
rnecsi

Jó reggelt!

Csillu, én speciel örülök a hónak (végre valami télre emlékeztető dolog történik), de téged nagyon megértelek...

GARULAA Bálintnak!!! :) De ügyi! :) Gondolom élvezi ezt a szabadságot :)

Ha felébred a gyerek, talán megyünk szánkózni egyet ;)

Képzeljétek lányok, ugye már benne vagyunk a babaprojektben, nekem az a hányingeres izém nem múlt el, csak szimplán stagnál, azt nem kenhetem esetleges korai terhességi tünetnek.
De tegnap annnyira fájt a hátam meg a derekam, onnan lesugárzott a combomba, hogy el kellett menjek dokihoz. Ahogy álltam az ajtóban, hogy bemenjek, majdnem elájultam és éreztem, hogy tök meleg vagyok.
A doki azt mondta, hogy ezek mind lehetnek korai terhességi tünetek. Duuurva. Aztán hazaértünk végre, nekem meg felment a lázam 38,2re. Ma reggelre meg semmi. Maradt a 37 körüli hő, ami terhességhez jó. Lehet, hogy elkaptam azt az egy napos lázat, ami a gyereknek volt...

Viszont a hátam meg a fejem fáj.... :?

Na, jó kis anamnézist írtam ;)

Merre vagytok? Mikor lesz nálam a tali? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Én sem örülök a hónak....már a tavaszt várom :lol: Szilárd teljesen be van a hótól indulva...Vince nem szereti :shock:

Encu! jobbulást, vagy ha terhes vagy, akkor csak 9 hónap múlva gyógyulj ki...
Mi megyünk bármikor :wink: Vince is meggyógyult már, kezdtem kételkedni a dokiban ,hogy nem ad semmi gyógyszert, pedig már 4 napja lázas a gyerek...
megyek, mert nem hagy békén

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Örülök, hogy jobban vannak a babák! :D

Vééégre hóóó :D még van egy hete a télnek aztán tavasz! :D :D :D :D Remélem így is lesz :lol:

Zsuzsa, ez nagyon szomorú! Hogy van most Kornél?

Tesóka, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :wink:
Egy napos láz csak gyerek betegség! Bár mi örök gyerekek.... :wink: :lol:
Nekem is folyamatosan hőemelkedésem volt! Állandóan reszkettem, mintha beteg lettem volna :shock:

Csilla, gratulálok Bálintnak! :D :D
Jó sűrű progitok van :shock: :shock: :roll:

Barbi, a Ricsi sem szereti a havat (már) :lol: Azt mondja hideg :lol: Homokozni akar fáradhatatlanul :lol:

Szisz, van valami változás szomszédok terén??

"Pici babánk" három nappal ezelőtt pucéran kaja előtt 8 kiló volt! :shock: :shock: Ezért kell neki a 4-es pelus és a 74-es 86-os ruci :shock: :lol: Durva nem?? :roll: Szélesebb mint hosszabb :lol:
Végre kitalálták a dokik, hogy csípőügyileg is rendben van a Peti. Kétszer voltunk a benedeknél uh-n, szerinte nem okés az egyik csípő, nincs rendesen kifejlődve. de az ortopédus szerint minden ok, úgyhogy mivel a benedek szerint úgyis az ort. szava dönt, elhiszem hogy ok :D

Na mennem kell mert ejjj ejjj, ajjj, ajjj és már üvölt is a Peti.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

vagyis az egyik oldala a csípőnek 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! 8 kiló?!?!?!?! Aztamindenit!! Milyen tejed van neked? Vajas? :D
NEm semmi... :)

Igen, szép nagy hó esett, Karcsika eleinte félt tőle, aztán már bele mert menni, ha fogtam a kezét :)
Ha holnapig marad ez a hó, akkor még tán szánkózunk is egyet itt az erdőben :)

Kép
Kép
encu

Tesóka, :lol: vajas :lol: Zsíros, mint a gazdája :wink: :lol: Itt volt az Anna ma és lesett amikor benyögtem a súlyát, bár ő már a 2 hósnál is hüledezett :lol:

Hajrá szánkó :D A Ricsit erőszakkal kellett belegyőrni és belekötözni, bezzeg amikor elkezdte apa húzni, már tetszett... :lol:

Nikiékről tudsz valamit???? Olyan ritkán ír és már rég is írt! :(

Visszatérve egy régi témára, fitymaszűkülete a Ricsinek nem oldódott 100%-osan, úgyhogy nem tudom mi lesz... Maradt egy szűk gyűrű, így tudom meghatározni ami igen szoros ha hátrahúzzuk. Már most azon agyalok, megint jön a rettenet és akkor még ott a Peti is, víz van a herezacskójában ami vagy elmúlik vagy nem és akkor műtét egy éves kor után :(

Na jó, inkább megyek aludni 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, boldog névnapot!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Nem semmi, 8 kilós már a Peti :shock: Szerintem a heréje rendbe fog jönni, Vincének is tök sokáig olyan nagy volt, aztán szépen helyrejött magától, bár fogalmam sincs, hogy mikor, az biztos, hogy 2 hónaposan még nagy duzzadt neki.

Vince még mindig nem szereti a havat, egyszerűen nem megy bele, bár a hóemberépítés nagyon izgatta, mégsem jött bele...így Szilárdot sem tudtam elvinni szánkózni, de ma az ovival mentek. Vittük reggel a szánkót, beleműtöttem a twingóba, alig fért bele :lol:
Emlékszem Szilárdot 10 hónaposan vittem szánkózni, és nagyon imádta, remélem jövőre Vince is szeretni fogja. :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?