Új privát üzeneted érkezett!

Eszti,újra megpróbáltam elküldeni,majd írj,hogy odaért-e.

Kép

Kép
hajnus

Eszti,gondolom kicsit a szívedt szakadt meg,hogy ott kellett hagynod. :cry: Nekünk Istivel semmi ilyesmi gondunk nem volt.De hogy a Bencével mi lesz! :roll: Egyenlőre most nagyon anyás,remélem ez idővel változik majd,mert ha 2 éves lesz vissza kell mennem dolgozni.Ha kimegyek a szobából már kiabál:Anya!Ezt nagyon hamar megtanulta :D

Kép

Kép
hajnus

Én még mindíg nem kaptam semmit!!!!!!!!!

Eszti!Hú,de sajnálom,hogy nem volt pitty-putty!! :? :? :cry: :cry: :cry:

Eszter!Megadtam anyunak a számaidat,címedet hív ha hazajöttetek.Nagyon szívesen!Örömmel segítek!!
Vendég

Gabó,

megpróbáltam Neked is elküldeni. Hátha már át is ment.
e
u.i. várom majd Anyukád hvását.! :P :P

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok lanykak!

Gabo!
Tok jok a hisztis kepek! :D Ilyen mindenkinek van szerintem a sajatjarol, es egeszen egyformava valnak amikor eltorzult keppel uvoltenek. :)

Eszter!
Udv a topicban! En Kanadabol irok, 2 hete jottunk vissza, otthon voltam a gyerekekkel egesz nyaron Sopronban, igy az itt osszegyult tarsasag nagyreszevel szemelyesen is sikerult megismerkedni. A vonalzomon latszik, hogy ket fiam van, Bence 6 lesz 5 het mulva, Balint meg 18 honapos.

Eszti, Kriszta!
Utolag is boldog hazassagi evfordulot mindkettotoknek!!!

Hajni!
A tuti fogyokura receptet nekem is kuldd el legyszi. A cimem: agicalgary@freemail.hu Koszi elore is!

Na tegnap megvolt a Balintnak a 18 ho-s szuri. Jol turte, pici pityerges volt csak, azt is hamar abbahagyta. Estere hoemelkedese volt, 37.8, de ma mar minden ok.

Viol!
Nem ertem, a problemat a levelkuldessel (elvesztettem a fonalat :) ), de akkor en freemailen nem is tudom megkapni?

Most megyek ruhat hajtogatni. :roll:

Kép
Kép
agi

sziasztok

viol,hajnus
én mindent megkaptam,köszi mindkettőtöknek-meghatódtam,jövő héttől pedig fogyok :lol: :oops: :wink: :roll:

eszter(mármint szonjás eszter)
a lavórról jut eszembe:mióta elmentetek azóta míra úgy mos kezet,ahogy tőletek látta-előveszi a LABÓRT(így mondja),rááll,onnan felül a kád szélére,így nyitja meg a csapot,aztán visszaáll a labórra és mossa a kezét.és nem jegyzi meg,hogy az nem labór,hanem lavór :P :P :P
egyébként az én két nagyobb gyerekem nem sír(sírt) oviban,bölcsiben elváláskor.pedig most mírától nagyon féltem,de nagyon könnyen ment.már csütörtöktől ott is aludt-elintézte magának :wink: az óvó nénivel.

eszter(mami)
szia itt.én pont fordítva vagyok,mint te.mi febr végén költöztünk ide bp-re sopronból,de azóta is visszahúz a szívem.én nem rég kerültem be ide a társaságba,de imádok köztük lenni.ha már testben nem lehet,legalább lélekben ott vagyok.nekem 3 kölköm van,6,3,1 évesek.szecső most kezdte az iskolát,míra az óvodát,zóra meg szokja,hogy nincsen itthon egy tesó sem.nagyon jó munkád lehettet bécsben(na és az főleg,hogy ott,olyan gyönyörű város),gondolom az itthoni szürkeséget nehéz lehetett újra megszokni(ha meg visszajöttök ide bp-re!!!sopron után!!!most legszívesebben köpnék egyet :oops: ,húúúúú,de közönségesre sikeredett,nem vagyok ám én ilyen,de ez a város kicsit borzasztó,pedig mi kispesten lakunk,még jó is a környék).én eredetileg miskolci vagyok,na attól viszont százszor jobb bp is!

na megyek,mert esti műsor van(nagyok már megfürödtek,körömvágás,kicsi fürdés),bár apa megbírkózik minden feladattal ügyesen :wink: (csak a zóra elaltatása nem megy(ahhoz még cici kell :roll: :lol: )
jó hétvégét mindenkinek! Kép ők azok hárman

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hát lányok!!Ez annyira megható,hogy még a könnyeim is kicsordultak.És az ezene alatta.......!!Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!

Na most megyek tv-nézni.

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt olvasok vissza.

Csak elöbb nekem is küldjétek el a videót, had sírjak egyet!

Ide légyszi : papek@gaszi.hu

Köszi!

KépKép
KépKép
mirama

Én is küldök egy nagyon megható videót. Én bögtem rajta.

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... 50iSO5ZHHK

KépKép
KépKép
mirama

Esztermami! De érdekes munkád volt! Kár, hogy csak 3 hónap. Bár gondolom akkor nem bántad. 2 évet várni a babára nagyon sok idö! Gondolom most másodszorra gyorsabban jött, ugye?
Bécset imádom, olyan hangulatos város!
Jó lett a vonalzód! :wink:

Gabó! Igen, Harkára jár Mira. Ez volt a legegyszerübb megoldás, nem is bántam meg. 2 perc az ovi.
Hát sírás gyakran van a piciknél, de tudok a csoportban olyan gyerekeket akik soha nem sírtak. Vannak ilyenek is.

Ági! Mi az, hogy mész ruhát hajtogatni? A megszáradt ruhákat?

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Ági, érdekes lehet Kanadában, bár nagyon vegyes vélményeket hallottam róla. Te szeretsz ott élni?

Csilla,

az az igazság, hogy férjemmel mind a ketten Budapesten nőttünk fel és az elején hiányzott a nyüzsgés, de Vince előtt közvetlenül ugye Bécsben dolgoztam, és hát azért már ott is nagyon más a gyerekkocsis közlekedés - pl. majdnem minden metróba le tudsz liftezni - ezek után rendszeresen megyünk föl Pestre a Nagymamákhoz - felváltva a 2 családhoz, hogy mindenki elégedett legyen - és akár amíg anyósomék kertvárosi részben laknak, ahol nagyon szép nyugis, addig az én nagymamám teljesen a belvárosban. Anyosoméknál nagyon jó ott lenni, de bárhova el akarok menni, bármit el kell intéznem, minimum 1 órát buszozok :( :roll: ezt nagyon rosszul viselem. Autóval meg Pestre bemenni....
A nagymamámnál meg a belvárosban le sem merem vinni Vincét olyan a benzingőz :evil:
szóval azt hiszem megértem a gondjaidat. Hozzá kell tennem, hogy az én gyerekkoromban még mi az egész napot a kertben és az utcán töltöttük és alig járt arra autó. Ugyanebben az utcában ma alig lehet leparkolni. :x

Mirama, elküldtem Neked is az anyuci.pps-t. Remélem, megérkezik.
A munkám nagyon jó volt Bécsben - de végülis nem 3 hónap volt, mert nem volt próbaidő, hanem a szülésig dolgozhattam, ill. az ottani törvények szerint a szülés előtti 8. héttől tilos dolgoznod, szóval addig csináltam. Valóban nagyon jó volt. Persze a fizetés is a többszöröse volt a magyarországi hasonló állásomhoz képest. De a légkör egész más volt mint itthon. Remélem, mire visszamegyek itthon dolgozni itt is egy kicsit javulni fognak a dolgok.

Ja, a mostani pocaklakóval akkor estem teherbe, amikor Vince 9 hónapos volt!! éppen, hogy abbahagytam a szoptatást!! Természetesen kicsit meglepetéssell ért, de nagyon örülök neki - csak legyen minden rendben. Elég izgulós típus vagyok.

Na jó, abbahagyom! sziasztok
e

KépKép
KépKép
esztermami

Na jol van, bucira bogtem a fejemet. Mind a ketto nagyon tetszett!!

Eszter!
En tobb mint 10 eve vagyok itt, es ha tehetnem holnap mennek haza. Persze ez nem egeszen azert, mert olyan borzaszto rossz itt, hanem mert nekem Sopron az otthonom, es vegso soron majd egyszer haza szeretnek menni. Nem tervezem itt leelni az egesz eletemet. Van sok olyan dolog ami otthon sokkal jobb (pl. egeszsegugy), meghat nekem mindenkeppen, mert en oda tartozom.

Kriszta!
Ruhat akkor hajtogatok, amikor kiszedem a szaritogepbol, es ha olyasmi amit nem kell utana vasalni. :D

Kép
Kép
agi

Sziasztok csajok!!!
Megjöttem a messzi Horvátországbol....tegnap 13 orát utaztunk haza.Nem volt klönnyü a Petrussal,de a naggyal sem,sőt én is untam az egészet.
Csajok,nagyon jol éreztük magunkat...nagyon barnák vagyunk,eszméletlenül szép a táj arrafelé.Hát azt hiszem rossz helyre születtünk...én inkább ott laknék...
Nagyon szép mediterrán hangulatu kő házak voltak...kövek mindenfelé halomba rakva,tenger....és 32 fok meleg,24 fokos tenger hőmérséklettel...
Sajnos képeket még nem tudok küldeni,mert csak fényképeztünk.De amint előhivatom őket,bescenneltetem aztán mutogatni fogom boldogan...
Sajna visszaolvasni nem tudok,mert halomba áll a mosás...kajáért kéne mennem valahova boltba,na meg földért mert hoztam pár érdekes növényt,és kaktuszt..
Amint lecsillapodtam itthon jövök...
(ja és a Rékával is tanulnom kell a mult heti kimaradt tananyagot....huuu de nagy kedvem van...)
Sziasztok..
Vendég

esztermami!Hát persze,hogy minden rendben lesz miért is lenne másképp.Egyébként én is olyan izgulós fajta vagyok! :D :D :D

Ági!Szóval te sem ott akarsz nyugovóra térni!!ez jó! :D :D :D
Én sem itt számdékozom alulról szagolni az ibolyát.

Rik!Jó,hogy újra itt vagy.Biztos nagyon szép lehetett én csak jót hallottam eddig Horvátról.Kanizsa 3/4-e oda jár nyaralni.Várjuk majd a képeket biztos szuperek lettek.Hú,de szar lesz visszaszokni mi?
Vendég

Eszter!
Köszönöm,már van tagságom az IWIWre csak én is szeretnék küldeni és nem tudom,miképpen lehet.
Neveken már gondolkodtatok?Mi lett volna Vince neve ha kislány lett volna?

Csajok,ma néztem meg az apás kisfilmet is és ezen is bőgtem egy sort.

Kép

Gabóca!
Sajnos annak idején a nászéjszakánkon sem volt akció mert akkor már várandós voltam Szonjával és a sok ugrabugrától kicsit görcsölt a hasam.Ennek szellemében az évfordulónkon is kihagytuk(a változatosság kedvéért amiatt mert görcsölt a hasam :D )

Hajnus!
Köszi a fogyis receptet.Mennyi fogyás garantálható és mennyi idő alatt?
Amikor viszem a Szonját oviba és sír vagy szombatonként amikor én dolgozom ő meg otthon marad néha elfut az ideg és azt mondom soha többé nem megyek dolgozni mert a kislányomnak szüksége van rám.Aztán megnyugszom és rájövök,hogy sajnos úgy nem megy. :cry:

Rik!
Üdv itthon.
Élménybeszámolót és ha lesz képeket kérünk.

Csilla!
Örülök,hogy maradandót alkottunk(Szonja)míg ott voltunk.Legalább minden nap többször is eszetekbe jutunk. :D
Szonja pedig a krétát nem tudja megjegyezni,mindíg grétát mond rá.Szerintem direkt mert én rendszeresen kijavítom.
Mostanában úgy játszunk,hogy én vagyok az ő kislánya ő pedig az én anyukám és reguláz.Tükröt állít elém.Valóban,úgy rendez és szeret ahogy én szoktam őt.

KépKép
eszti76

Sziasztok!Nekem is küldjetek videót!!!!lajtsi@freemail.hu-ra.
Hajni!A fogyis receptet nekem is elküldhetnéd!Köszi!
Kriszti!Nektek is boldog évfordulót!!
Eszti!Szívessen mennék sétálni de anyósékhoz megyünk. :?
kola2

Jó reggelt!

Esztermami, nem kaptam meg a mailt. :( Elküldenéd mégegyszer? Vagy valaki? Azt a várandósat. Köszi!

Rik! Üdv. újra itthon! Kiváncsi vagyok a képekre! Melyik részén voltatok H.országnak, hogy ilyen sokat utaztatok?

Eszti! Én is várandós voltam Mirával az esküvön, de csak 6 hetes. Az elötte való héten derült ki, nagyon meglepett. Meg is ijedtem, úgy terveztem, hogy a lagzin becsiccsentek. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!Nekem is küldjetek videót!!!!lajtsi@freemail.hu-ra.
Hajni!A fogyis receptet nekem is elküldhetnéd!Köszi!
Kriszti!Nektek is boldog évfordulót!!
Eszti!Szívessen mennék sétálni de anyósékhoz megyünk. :?
kola2

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!
Én akkor már 12 hetes múltam.A melleim akkorra akkorára nőttek,hogy veszélybe került a kiválasztott ruhám viselése.Aztán valahogy belegyömöszöltem. :D
Mi terveztük az aszthmámra való tekintettel.Kaptam a dokitól egy tól-ig időszakot amikor nem veszélyes számomra a gyógyszerek elhagyása.Aztán az első héten teherbe is estem. :D és az az érdekes,hogy a terhességem alatt még a megengedett gyógyszereket sem kellett szednem.
Az animációdból itélve talán fáradt vagy? :D :D :D

KépKép
eszti76

Vero!
Sajnos nem tudom elküldeni nektek az anyás kisfilmet.

Esetleg valaki közűletek elküldené Veronak?

KépKép
eszti76

Sziasztok.
Elvileg elküldtem Veronak.

Kép

Kép
hajnus

fogyisat megkaptam (köszi mégegyszer), filmet nem. :cry:

Beírom a profilba az e-mail címem, valaki eldobja?
Köszi!!
Vendég

sziasztok!

Kola, Mirama elküldtem az anyuci-t. remélem, most átmegy.

Mi Vero emilcíme, szívesen elküldöm neki is.

Most szaladgálok dolgomra :oops:
e

KépKép
KépKép
esztermami

Hajnus, nekem is elküldöd a videót? Köszi!

Eszti! Nekünk Mira elsöre összejött. Azért is lepödtem meg, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyorsan is mehet. Egyszer csak késett a mensim, vettem egy tesztet de nem számítottam rá, hogy két csíkos lesz.
Nem vagyok fáradt, szerencsére elég jó éjjelünk volt. Egyszer keltem 4-kor Noelhez és aludt fél 8-ig.

KépKép
KépKép
mirama

Zsani,neked is :D :D

Eszti,én 10 kilót fogytam vele,65ről 55re.Nem emlékszem pontosan mennyi idő alatt,talán fél év.

Kép

Kép
hajnus

Kriszti,már küldtem is :lol:

Kép

Kép
hajnus

Katus! Neked még lógok egy cd-vel, akkor ráírom a képeket. Kell még? Jövö héten feldobom! Vagy lehet ma is járunk arrafelé, nem tudom, hogy otthon lesztek-e.

Képzeld, az egyik Erdö-mezö cd ugrik. Most vettem észre. A Roland majd megnézi, lehet még menthetö. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Most beírtam, de van egy másik, hátha a hotmailre nem megy át: veronikabertha@citromail.hu

Köszi!

Esztermami, tök érdekes munkád lehetett! Én is "dolgoztam" Bécsben, egy szingapúri-német házaspár kisbabájára vigyáztam. Nagyon klassz Bécsben kisbabával is, mindenhová el lehet jutni. Szívesen laknék is ott (Ausztriában máshol nem), dehát...
Vendég

Köszi Hajnus!

Ezt ismertem, már régebben megkaptam. Tényleg megható.

KépKép
KépKép
mirama

Apucisat még én sem kaptam!! :cry: :cry: :cry:

Ki milyen finomságot főz ma?Én már fél 8-óta a konyhában serdülök-fordulok kicsit már unom is!
Én husikalevest meg hortobágyi palacsintát csinálok!!
Délután meg megyünk bandázni barátainkhoz egy másik hyegyféleségre!!
Vendég

Na, Esztertöl is megjött a kisvideó. Be is jelöltelek az iwiwen. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Szia Lanyok!

Mar ezer eve nem voltam itt a babaneten, ill. pontositok nem irtam, de azert neha-neha elolvasom am amit irtatok!

Esztermami!

Üdv itt a topicban! En Nemetorszagban elek ket es fel eve es nekünk van egy 8 honapos kislanyunk! Majd teszek fel rola mindjart egy kepet!

Viol!

Nagyon aranyos ötlet volt az iwiw-en amit csinaltal a gyerköcökröl.
Es nagyon szep a fülbevaloja a kis Dorkanak, ha jol latom ugyanolyan mint amilyeen Laranak van. :)

Gabo!

Remelem azota mar meggyogyultal es ha jol emlekszem Te kerdezted, hogy müködik a Solar( baszki, hogy hivjak magyarul?) :oops: Szoval JOL! A nyaron nem is kellet bekapcsolni a fütest minden napra eleg volt a melegvizünk!

Nalunk minden okes, Lara ujra vegigalukalja az ejszakakat es elkezdett hatrafele maszni. :) Olyan edes amikor emelgeti a popsijat es elöre- hatra mozgatja! En dologozgatom szombatonkent es tökre elvezem! :)
Most mennem kell, mert felebredt! Igyekszem sürübben jönni!
Mindenkienk szep vasarnapot!

RENI Kép

Kép
Kép
reni76

Ja es ez az e-mail cimem:
galavicsreni@freemail.hu
vagy
ET-fritsch@t-online.de

Küldjetek el nekem is a videot!
KÖSZI

Kép
Kép
reni76

Gabó! Én ma nem fözök, ebédelni megyünk Balfra. Anyunak a szülinapja volt. :wink:

Reni! Édes Lara ezekkel a fülbevalókkal. Tiszta Dieter ez a gyerek! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Reni!Napelem!Akkor bejött.Mert mi is gondolkodunk ilyenen ha elköltözünk.Ari Lara a képen!Biztos édes lehet ahogy hintáztatja magát olyankor meg lehetne őket zabálni.
Szupi,hogy ennyire élvezed a melót gondolom neked is külön jót tesz,hogy kicsit kimozdulsz.Multkor jól hallottam a talin,hogy kicsit töröd a magyart?

Mira!Akkor jó étvágyat és boldog szülinapot anyukádnak! :lol: :lol:

Mindenkinek jó étvégyat az ebédhez!! :lol:
Vendég

Vero, megpróbáltam újra elküldeni a citromailre. talán most elmegy. Bécsben tényleg jó lakni, bár a helyiekkel nagyon vegyes a tapasztalatom, mert addig, amíg nem vagy versenytárs nagyon kedvesek, csak ha konkurencia leszel...de gondolom mindenütt így van ez és a város valóban nagyon klassz. Nagyon szeretjük a schönbrunni állatkertet! A koalák teljesen megbabonázták a kisfiamat, alig lehetett onnan elréngatni. De a szülésem nem volt egy pozitív tapasztalat. Kiváncsi vagyok milyen lesz most majd itthon. :o

Gabó, az apucishoz Mirama tette fel a linket:
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... 50iSO5ZHHK
mondjuk én nagyon megrázónak találom.

Szia Reni, nagyon helyes a kislányotok.
elküldtem Neked is a videót.

Gabó, én ma pizzát sütök, pedig ez a férjem reszortja, nem is tudom a tésztát egyedül megcsinálni :lol:

Mirama, mindjárt visszaigazollak a wiwn.

jó étvágyat Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!
Milyen néven vagy az IWIWen?Én Horváthné Bertha Eszter néven futok. :D Krisztinél(Mirama)megtalálsz.

Gabóca!
Én sem főzök mára mert a tegnapi óriás adag erőleves és tejszínes-gombás tészta megmaradt és az anyósom is számít ránk ebédügyileg tehát ma jó dolgom van. :D
Vagyis takarítok,hajat mosok,mosogatok,mosok és teregetek mert tegnap dolgoztam holnap meg megyek ki Ausztriába vasalni egy ürgéhez.Még jó,hogy a munkahelyemen a hétfő a szabadnapom így ilyenkor kimehetek.
Egyszer 3 helyen dolgoztam egyszerre.Ugyanis elköltöztem albérletbe és kaptam anyuéktól egy autót és mindezt fenn kellett tartanom.Reggel fogászaton,délután egy naturpatikában este pedig Ausztriában egy borozóban.Fél évig bírtam.Elég is volt.

Reni!
Ugye jó egy kicsit kimozdulni tudván,hogy úgyis csak pár órán át vagy távol Larától de mégis kicsit mást csinálsz?
Én akkor éreztem jól magam amikor heti egyszer 6 órára bementem dolgozni aztán felfrissülve haza és újult erővel babáztam.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Huuuuuu, mennyit írtatok, majd egy órámba telt mire végig olvastam! :)
Nem panaszkodás kép, ezt tök jó! :)

Esztimami!

Üdv köztünk! Nekünk is egy 1 éves kisfiunk van, Máté, és mi sem vagyunk Soproniak, Pécsről költöztünk ide lassan 3 éve.
Megértem, hogy rossz, hogy nincs senki, akire rá tudnád bízni a kisfiadat, sokszor nekem is olyan jó lenne egy kis segítség.:(

Eszti!

Áll még ma az a sétálás?
Nem kaphatnám kölcsön azt a jó filmet, hátha örülne az uram, ha hörögnék este? :lol:

Kriszti!

Gyertek bátran, ha erre jártok, elküldöm majd a számom, meg a címet emailba.
Ha nem megy a lemez, szól, átírom:)

Eszti, Kriszti!

Boldog évfordulót!

Rik!

Üdv itthon!

Elfelejtettem mit akartam még............ :(

Ja, Viol

Nem kaptam meg a videot!!!!

A másikat megnéztem.......bögtem

katus78

Esztermami!Nyami a pizza is nagyon fincsi.És nem félsz most a szüléstől,hogy nem voltak pozitív élményeid?Én 98%-ban a félelem miatt nem akarok még gyerkőcöt.Vagyis ha elköltözünk akkor már jöhetne.

Eszti!Tyű nem vagy semmi!3 helyen egyszerre!!Minden elismerésem.És Ausztriába régóta jársz ki melózni?Csak egyszer mész egy héten?Valami ismerős?

Katus!Épp mielőtt leültem a gépelé eszembe jutottál,hogy rég voltál!!
Vendég

sziasztok

hajnus
és egy fél évig ezt a heti "menüt" etted?nem is csoda,hogy elfogytál :lol: :lol: :lol: .de tényleg,hogyan is kell?amíg fogyni akarok,csak ezt egyem :cry: ?ma még akkor utoljára jól belehúzok az evésbe :oops:

esztermami
és miért izgulsz a pocaklakó miatt?volt valami gondod,vagy csak úgy óvatosságból izgulsz?nekem szerencsére egyikkel sem volt semmi bajom,se pocakosodás alatt,se szüléskor(harmadszorra jó segítségem volt-betha eszter!).csak az alvás hiányzik nagyon.tegnap du lefeküdtem én is-először 20 percet sikerült aludni(míra felébredt korán és nyafizott),aztán 10 percet(akkor meg elkezdtek egymás után wc-re járni).így inkább le sem fekszek ilyenkor sem,minek?

gabó
neked a szüléskor elba..tak valamit,hogy ennyire nem akarsz szülni,ill később(sopronban majd,ha jól vettem ki a szavaidból)?

na,holnap hajnalban kelni kell,sajna nem lesz itthon péter,egyedül rohanok iskolába,oviba.szép napot mindenkinek.sétálóknak jó időt!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok! :)

Mi most jöttünk meg Nyárligetről - Gábor ott lakott - búcsú van, nagykanállal ettünk! :) :) :)

Ő pedig ezekben a percekben áll már a harkai focipálya kapujában! :) :) :)

Amit én küldtem az nem video, hanem powerpoint-os izé, és azoknak tudom küldeni, akik nem freemail-esek. Elvileg tegnap már megtettem, ki nem kapta meg?

nadine81

No, végigolvastam mindent becsületesen, jegyzeteltem is, mert annyi volt, de írni majd később, mert Dorka üres pocakja szólítja a teli cicmet, szal megyek. Aztán majd altatás is kellene, szal nemtom mikor, de jövök! :)

Ja, annyit, hogy meghívót át lehet adni az iwiw-en. Meg kell nyitni annak az illetőnek az adatlapját, akinek küldeni akarsz. Ott van egy olyan kis szöveg kék keretben vagy mirossebben, hogy : "Átadok neki" vagy "Meghívó átadása"' vagy vmi ilyesmi. És akkor elvileg az illető kap egyet. Mindez persze akkor okés, ha neked van még szabad meghívód. Vagy ha nem regisztráltnak akarsz küldeni, akkor meg fent vanb olyan a menüben, hogy meghívó, klikk és értelemszerűen ki kell tölteni.
Nekünk az a bibi, hogy ugyan van szabad meghívóm, de vmiért nemtok átadni, hiába klikkelek arra a kék szarra, csak ugrik egyet a kép és nem történik semmi. A másik szar meg az, hogy amikor regisztrálsz az iwiw-en, kapsz 5 meghívót. Na, Gábor egy darabot sem kapott.

nadine81

Zsani!

Mi voltunk szerdán a Torna utca sarkán!:) Nekem is későn esett le, hogy ti vagytok :oops: , na de majd legközelebb! :lol: :wink:

katus78

Húúú, micsoda sírás volt... :cry: :cry: :cry:

Eszti,
és egész testeddel a hasán fekszel vagy csak a fejeddel? :wink:

Eszter,
én is pocakosan olvastam először az anyucis mailt és én is mentem gyorsan bőgni a fürdőbe... :) Ez van... :)
Húúú, izgi lehetett az a meló Bécsben! Kár, hogy csak 3 hónap volt, dehát a baba az BABA! :) :) :)
Jó lett a vonalzód! :)

Ági,
freemail-re meg lehet kapni azt a bizonyos mailt, csak asszem továbbküldeni nem megy. Legalábbis nekem ez volt vele a gondom. Akkor neked most megvan? Valaki, aki nem freemail-es, küldje el Áginak is! :)

Erika (Rik)
üdv újra itthon! :) Jó, hogy ilyen szép élményekkel tértetek haza, várjuk a képeket is, ha megvannak! :) Unokatesómék tegnap értek oda, kíváncsi vagyok, ők mit mondanak. :)

Reni,
Lara tényleg tiszta Dieter! :) Olyan kis mosolygós ő is! :)

Most hívtam Gáborékat, kikaptak... :cry: Ez van. Harka mumus nekik, ott mindig szar eredmény van... :(

nadine81

Szóval az iwiw-hez még annyit, hogy én Gábornak küldtem, regisztrált, szal neki indulásként kellett volna 5 db meghívót kapnia. De nincs neki egy sem, pedig nem is küldött, hisz nem volt miből.
Nekem pl a térkép sosem jön be. Hogy miért, passz.
És tényleg. HIába van szabad meghívóm, meghívni ugyan tudok embereket - Dorkámnak is én küldtem - átadni vmiért nem sikerül.

nadine81

Aranyköpések
:lol: :lol: :lol:

--------------------------------------------------------------------------------

Nem értem miért mondják, hogy megint felment a benzin ára? Ma is ötezerért tankoltam!

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Az alkohol elterelte a gondolataimat... Nem, inkább kiírtotta Őket...

Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...

...és Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete!!!

Az ateizmus gyenge pontja: nincs kinek hálát adni.

Nem értem, miért nem tudnak a zsidók és az arabok leülni és jó keresztények módjára rendezni ezt az ügyet.

A fekete lyukak úgy keletkeztek, hogy Isten nullával osztott.

Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy megettük az utolsó kannibált!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek
tovább.

Frédi és Béni is karácsonyoztak, pedig Krisztus előtt éltek!

Éhes makkal az ember disznókat álmodik.

Nem az az égő, ha traktorral mész diszkóba, hanem az, ha az ekét elfelejted lekapcsolni.

Nem szép, de van benne valami visszataszító.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.

Örökké akarok élni! Eddig sikerült...

Isten bizony ateista vagyok!

Meghalt az anyósom. Eszébe jutott a balta.

Ketten jönnek kifelé az erdőből. Az egyik futva, a másik medve.

Korán keltem. Hol az arany?

Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!

Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?

Oooo, hogy a villamos szabja rád a rövidnadrágot!

A számítógépem megver sakkban... de kick-boxban én vagyok a jobb!!!

Azért van a vonaton két mozdonyvezető, mert ott akkora a zaj, hogy egy ember el se tudná viselni!

Védd a fákat! Egyél hódot!

Én úgy vagyok a hányással, mint Ady a versírással. Egyre könnyebben megy és egyre mélyebbről jön.

A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Többet nem mondják rám, hogy tyúkeszű!!! Majd lesnek, ha kikelnek a tojások!

Méghogy tetőfedő!!! Hát minek a tetőt még plusz lefedni?!

A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, karalábé!

"Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai."

katus78

Tárgy: népi bölcseletek :lol: :lol: :lol:

* * * * * * * * *
Rögtön tudtam, hogy nemkívánatos gyerek
vagyok, mikor
kenyérpirítóval kellett játszanom a fürdőkádban.
* * * * * * * * *
A férfi olyan, mint a hal. Feje is van,
de a farka
irányítja.
* * * * * * * * *
A szex olyan mint a hóember készítés:
előbb meggyúrjuk a
golyókat, aztán jöhet a répa...
* * * * * * * * *
Mi a különbség a Szerelmes, az Igazán
Szerelmes és a
Hivalkodó
között?
- A Szerelmes kiköpi, az Igazán Szerelmes lenyeli, a
Hivalkodó
gargalizál.
* * * * * * * * *
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk
másokon, akkor minek
vannak
mások?
* * * * * * * * *
Miben hasonlít a gumióvszer és a feleség?
Mindkettő több időt tölt a tárcádban, mint a farkadon.
* * * * * * * * *
Román hi-fi torony?
Barna medve nyakában oláh cigány hegedül.
* * * * * * * * *
Aki a vonat alatt fekszik, annak nem
természetes a mosolya.
* * * * * * * * *
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség.
Kevesebbet eszik és már
bundája is van.
* * * * * * * *
Milyen a férfiak péniszmérete női szemmel?
1 - Kicsi
2 - Közepes
3 - Nagy
4 - Úristen!
5 - Van fehérben is?
* * * * * * * * *
Lehet rád számítani, mint hintaló után
a lószarra.
* * * * * * * * *
Légy kedves gyermekeiddel, hiszen ok
választják ki neked a
szociális otthont.
* * * * * * * * *
A nők annyira vágynak a kedvességre, hogy
időnként szexre is
hajlandóak érte.
A férfiak annyira vágynak a szexre, hogy időnként
kedvességre is hajlandóak érte.

katus78

Sziasztok,
már jó régen nem irtam, de igazából több a munka a suliban, mint gondoltam, meg ez a fegyelmezés teljesen kiszivja az energiámat.
De azért élvezem :D

Estermami,
üdv, majdnem ikrek lesznek a gyerekek, olyan kicsi a korkülönbség :)
Hú művészettörténet, az szuper, Dürerről írtam a diplomamunkámat,
imádom a reneszánszt. Ábel is Firenzeben készült :oops:

Gabó,
mia helyzet a fogászati sulival?
És a szemeddel?
Lehet, hogy már irtad, de nem volt időm teljesen végigolvasni, csak átfutottam azt a több száz oldalt, amit egy hét alatt irtatok :lol:

Kriszti,
biztos hamar megszokja Mira az ovit, elhozod ebéd után?
Nem tudnál Ábiról egy fotót feldobni, én az előbb próbáltam, de nem sikerült.

Eszti,
kérdeztem már hova jár Szonja oviba?

Csilla, Andi,
hogy birtok reggelente 3 gyereket időre elkésziteni?

Még próbálok kicsit visszaolvasni, mindenkit üdvözlök, és kellemes jövő hetet kivánok!

Zsanett
ábibaba

Zsanett!
Mivel mi Kópházán lakunk az egyszerűség kedvéért ide is járatjuk oviba.Anyósom a dadus és ha a férjem és én is(én mindíg)sokáig dolgozunk és nem tudunk érte menni ő hozza haza.Az ovi kb 50-100méter a házunktól.Szóval még közel is van.Suliba viszont Sopronba fog járni mert az itteni nem tettszik nekünk.Horvát nyelvet tanulnak a nebulók ahelyett,hogy valami emberi nyelvet tanulnának. :oops: :D
Ezek mellett mi ugyan Római Katolikusok vagyunk de nem gyakoroljuk a vallást itt viszont kötelező a hittan.Persze rosszat nem tanulna hittanon de én meghagyom neki a lehetőséget,hogy ha már érti a dolgokat ő választhasson,hogy akarja e vagy sem.Az én szüleim is rámhagyták.Aztán én 24 évesen megkeresztelkedtem.Igaz,Szonjának volt keresztelője.

Katus!
Nagggggyon jók a tanmondatok és a népi bölcsességek.Legjobban a férfi teremtése és a jobb ötlet tetszett. :D :D :D :D Egyet kell értenem a néppel,mert bölcs!
Sajna csak most olvastam el,hogy érdekelt volna a séta velünk. :cry: :cry: :cry: :cry: Majd legközelebb!

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?