Új privát üzeneted érkezett!

Réka bealudt végre.......Most meg esik az eső.... :evil: :evil: :evil:

Mongi: Hú, gratula a 30. héthez! :lol: Magne B 6 ból akármennyit szedhetsz, mert kiürül a pisivel a felesleg. Nem tudod tehát túladagolni. Nekem a pezsgőtabli (Mg)jobban hatott. Még jobban egy kis pohár vörösbor.

Tényleg gyakori ez 2. gyereknél, egy halom ismerősöm járt így, de mindegyiknek gyönyörű babája született időre. :wink:

Ditke: Te hogy hívod a menstruációdat? Menstruációnak? :D

Én is láttam ezt a boltot, rengeteg rengeteg cipő van. majd meglátom, hátha mi is beférünk babakocsistul. :)

Nekem kb. 3 táskám van, télen hordom a barnát, nyáron a feketét. Gáz egy kicsit, nem? :D :oops: Ja, a 3.at útálom. :D

Nóri: Honnan szeded ezeket a válogatottan randa nénikéket? Nagyon tetszenek. :D :D

Köszönjük a váratlan, spontán köszöntéseket! :D

Megyek, alszom egyet, amíg lehet.

Szilvi: ???????????? Jobban vagytok már????
jaimee1

Mongi, no para, nekem is Imkével volt nyitott a méhszáj, de Petivel végig zárt volt. :shock:
Most nézek csak a vonalzójára Antának. Uram Isten, már három éves lesz a csajszi!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ancsikám ma városi diákolimpián van! A férjem megy érte, én most nem mentem, pedig mindig ott voltam, de nem volt gardedám a kicsikhez. :cry: Úúúúúúgy izgulok! :D

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jaja... javulgatunk!!! Levente már nem bírta tovább a bentlétet... így lezavartam az esőbe pocsojázni... :lol: az apjával! Én is úgy rohangásznék velük odalent, csak Dévid bealudt! (Persze a Ed helyett mentem volna csak... Dévid Bowie szétázott volna az esőben...)
szilbee

Erika! Boldog 3. hófordulót RékaCicának! ;)
szilbee

Most kaptam a hírt: Ancsika első lett a koroszályos kötélugró diákolimpián :!: Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

pocsoLYa.... :oops:

Ildi!
Gratula a nagylányodnak!!!
:mrgreen:
szilbee

GRATULÁLUNK ANCSIKÁNAK AZ ELSŐ HELYHEZ!!! Kép
Kép
Vendég

Na Lányok nem vagyok valami jól,nagyon rossz a közérzetem ,és ma a hasam is ment! :( azt hiszem benyeltem a vírust!Pont most! :cry:
Na megyek is! Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Boldog hófordulót Réka babának!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Ancsika!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Ildi,gratulálok Ancsikának!! :) :)
Kép

Hajni,márcsak ma kell apa nélkül aludnotok! :)

Erika,bocsánat,hogy elfelejtettem a hófordulót,szánom bánom,és boldog hófordulót Réka babának! :)
Kép
Pirivel kapcsolatban nekem is 2 hét szünet volt,aztán visszajött,megint elmúlt és utána rendes időben jött vissza :)

Nóri,nagyon klassz a táska :) Én is addig pakolok bele amíg tele nem lesz,de mondjuk ritkán hordok táskát,amugy is sportosabb vagyok,és leginkább hátizsákot hordtam,de azért már változtam :) Jó kis körutat tettél meg :)

Mongi,nyugi nem lesz semmi baj,nekem is előbb nyitva volt már a méhszáj,és mégiscsak a40ik héten született Luca.

Szilbee,örülök,hogy jobban vagytok!De jó Leventének pocsojázhat,az olyan jó móka,kár,hogy én már konőttem belőlle :oops:

Évi,elhiszem,hogy elvonási tüneteid vannak,remélem hamar kész lesz a gépetek,én is elveszettnek érzem magam gép nélkül.

Ezzel a képpel kívánok nektek jó éjszakát!
Kép Úgy imádom :)

Kép
Kép
tundi24

Hajni,jobbulást!!!!

Kép
Kép
tundi24

Írtam egy csomót mindenkinek elnyomtam véletlenül................ bocsi de nincs erőm újból írni

Hajni!!!
Remélem semmi komoly jobbulást neked!!!!

KépKép
diÁcska

Réka Boldog hófordulót!!!!

Ancsika pedig nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Kép

KépKép
diÁcska

Ildi: nagynagynagy gratula Ancsinak!! :D

Köszönjük a köszöntéseket negyedéves fennállásunk alkalmából!! :D

Vali: Azért jól vagytok, ugye??

Hajni: Ó, villámgyógyulást kívánok! Aludd ki a nyavalyát! Vagy majd apa jelenléte helyrehoz! :wink:

Tündi: Remélem, követem példádat. :wink:

Szilvi: Dévid Bóvi? :D Hát mitagadás, nem emlékeztet rá Dávidbaba, nade gondolom, nem is onnan a név. :)

Új témát dobok fel: Milyen a jó etetőszék? Láttam olyan, ami dupla tálcás és dönthető a háttámlája... Más: mi a különbség a sima fürdető és a glicerines között?
jaimee1

Sziasztok!

Réka babának boldog hófordulót kívánok!

Ancsikának gratulálok az 1. helyhez!

Jaimee, nem mutogatja magát a babuci, amikor a doktor bácsi az ultrahangot lesegeti :) remélem a 4D-s UH-n meglátunk mindent :wink:

Ditke, sajnos nincs ilyen programom, de már dolgozok az ügyön. Köszönöm a segítséget! Zsani gyönyörű kislány!

Mano, a cukorterhelést már korábban meg kellett csinálnom, a 16. hét táján, mert mértek egy magasabb cukrot. De hál' istennek mindkét terhelésem szuper lett, meg sem kottyant az a 75 gramm cukor :D

Pircsi, úgy látom, Timi "kóstolgat" titeket, próbálgatja, hogy meddig mehet el :wink: az én 2 éves keresztlánykám ugyanezt csinálja :?

Mongi, Cegléden szülök majd Pusztai doktornál. Szülésznőt nem ismerek ott, de állítólag rendes mind. A szülőszobát sem láttam még, de nem is tervezek látogatást. Azt mondja a hugom, nagyon szép. /szebb mint Szolnokon/

Magamról csak annyit mára, hogy már megint bazira bedagadt a bokám :( de hozzá kell tennem, hogy fél órát álltam sorba a Tescóban a pénztárnál :evil: soha többet ne megyek oda munka után :evil:

Jó hír viszont, hogy holnap befejezi a munkát a villanyszerelő :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pimelinda

Mano! :cry: :cry: :cry: Igyál borsmenta teát, az nagyon jó gyomorerősitő!!!

Tündi! De ki huncut a csajszid! :lol:

Petri! Húúú de nem irigyellek! :( Fetrengős músort nekünk is adott elő Levente... de mivel szemlátomást csak röhögtünk rajta, hamar abba is hagyta. Okosak ezek a kölkök, ha látják, hogy fel tudják cseszni az agyunkat, annál jobban csinálják! :twisted:
szilbee

elin válltáskája nagyon szép, de én kicsit veszek mindig, mert ha nagyot vásárolnék, azt is tele tudnám pakolni. Mosonyiról meg annyit, bár lehet nem érdekel a véleményem, de nagyon pénzéhes. Nála szültem volna, de az utolsó héten cserben hagyott, pedig nem ezt beszéltük meg. Ráadásul a gyermek nemét is eltévesztette a nagy PHD szakorvos!Nagyon berágtam rá, pedig rokonszenvesnek találtam, de rájöttem, hogy egy nyájas ember. A szülés napján ott álltam orvos nélkül, mert csak őt ismertem, ígyhát megszültem az ügyeletes orvosnál. Jobban is jártam még a szülésznők is ezt mondták!De ez csak az én véleményem.Bocsi, csak leírtam, hogy én így jártam vele. De ember válogatja...
jaime1A menszeszt nem szoktam becézgetni.Ja dehogyisnem! "stuka""piros betűs nap"
Boldog szülinapot Rékának!
Nekem Peg-perego Prima Pappa etetőszékem van és nagyon meg vagyok vele elégedve. kb 4 hónapos volt a kislányom, mikor vettem még nem ült magától, de már beletettem, épp ezért vettem dönthető háttámlásat. De nem bántam meg. Segít az izmocskák erősödésében is, mert így gyakorolhatja a felülést is. Aludni is tud benne jókat.Egyszerűen ajánlom neked.
ditke78

Vona Ildikó:Gratulálok lányod eredményéhez. Csak így tovább!Én is sportoló voltam, de most szüneteltetek. Sportolni sem tudok a szoptatás miatt, pedig hiányzik.
Pimelinda:A bokádat felpóckolva pihentetni kellene!Vigyázz a saját egészségedre is.A hidegvizes zuhany is bejött nekem vagy tedd fel függőlegesbe a lábad a falra és úgy pihenj legalább öt percet, meglátod máris jobb!Na lányok ezt ne értsétek félre!
manó 76Hajnalkámnak pedig üzenem hogy pihenjen, mert holnap nagy örömben lesz része, amit már meg is érdemel.Francit és Dávidot puszilom és jó éjszakát, ha tudsz egyáltalán aludni az izgalomtól.
ditke78

Kép Még egy képet küldök Réka szülinapjára.Jó éjszakát mindenkinek! :roll:
ditke78

Melinda: Már 100 nap alatt vagy!
Az nem nehéz...mármint hogy a szülészet szebb Cegléden, mint Szolnokon. Bár jó élményeim vannak, csak ne kellene egymás hegyén hátán szülni. :? :?

Ditke: Köszi, ára is van az etetőszéknek? :oops:

Az etetőszékről jut eszembe, Réka folyton fel akar ülni. Karba véve, fektetve már nem is marad meg, kiflibe kanyarintja magát, emeli a lábát és törzsét. :shock: Ha tehetné, ülne az ülemben is, azt nagyon csípné, de max. az autósülésébe szoktam ültetni, ott elvan fél órát kb. Többet is ellenne, de terheli még a gerincét. Tündi, szerinted? Melinda?

Jaj, még egy sztori, mostanában szopi után olyan jól elvan az ölemben. Felnéz rám azokkal a gyönyörű szemeivel (bocs, elfogult vagyok, mint egy anya...hehe....) és mosolyog, vigyorog, huncutkodik. Meg lehet zabálni!!!!! Aztán beszélek hozzá, pl. hogy milyen gyönyörű :oops: :oops: és hogy jót főztem e, fincsi volt e a tej... :lol: :lol: nahát erre teljesen beindul, úgy vigyorog. De amit észrevettem, hogy idegenekkel máris tartózkodóbb. Ma kimentem a szobából, a nagyszülei maradtak vele és hallottam hogy hirtelen elsírta magát. Amikor visszajöttem, megint vigyorgott. :shock: :shock: Azt hittem, ebben a korban még mindenkire vigyorognak, mint vadalma, de RÉka nem.... :shock: :shock:

Na megyek, elteszem magam holnapra.

Hajni: Neked külön szép álmokat!!!!! :wink: :wink:

Cupp mindenkinek!
jaimee1

Szép jó reggelt!

Erika,etetőszék ügyben nem vagyok jártas még.Ülést illetően pedig ha Réka magától csinálja akkor nem megterhelő neki.Luca is próbálkozott már ennyi idősen is,most meg ha felültetem,van hogy meg is ül egyedül.Nem olyan sokáig,de megül,persze egy idő után el is dől és vigyorog :)

Linda,hátha majd a 4d-s uh-n megmutatja magát a babuci :) Azt a programot amit ditke írt,ha van a gépen office,akkor megtalálod.Tessék többet pihengetni!Fanni meg nem is rossz kislány :twisted: A múltkor nálunk is hisztizett egy kicsit,de kis aranyos volt :) Monjduk otthon biztosan máskép viselkedik!

Vali,kár,hogy elveszett az írás.Azért jól vagytok?

Szilbee,Levente ki pocsojázta magát? Luca pedig huncut ám,igazad van :)

Petri,tegnap lemaradt hsz-om bocsika,de szerintem is hagyd rá Timikére,és ha látja,hogy nem tud vele felidegesíteni,akkor abbahagyja.az én uncsiöcsém is csinált ilyeneket,és azóta lett ilyen eldobálom magam,meg van hogy rug is,amióta a Shreket nézte folyton.Na de aztán az anyjáék leszerelték,de még nem teljesen.

Hajni,hogy aludtatok?Mikor érkezik ma apa?Vagy már itthon is van? Olyan jó nektek!!Te nem voltál előre szomorú amikor tudtad,hogy kimegy?Mert én az vagyok.Tegnap voltak orvosin,elvileg minden rendben van.Olyan rossz lesz,hogy nem lesz itthon fél évet :cry:

Szép napot! :)

Kép
Kép
tundi24

Szép jó reggelt mindenkinek!

Az éjszakám úgy telt,hogy többször is meg kellett látogatnom azt a bizonyos mellékhelyiséget ment a hasam,és egyszer hánytam is de aztán vettem be B6-ot,és utána rendbe voltam!
De a hasam még mindíg megy rendületlenül,van itthon Smecta csak nem találom a papírját mennyit vehetek be belőle,és mennyi folyadékba öntsem bele! :? A közérzetem most nem olyan vészes,úgyhogy most mindjárt rendbe teszem magam,és elkezdek főzőcskézni mielőtt még elmegy az erőm,és a kedvem az egésztől!
Apa szerintem olyan este 6-7 felé már itthon lesz! :D De jó,már szeptember óta ezt a percet várom! :D

Erika!
Etetőszék:nekünk a hagyományos van,nem dönthető a háttámlája olyan 10ezer Ft volt!Én meg vagyok vele elégedve,bár ebbe csak már stabilan ülni tudó babát lehet beletenni!A dönthető háttámlás mondjuk azért is jobb mert picin is beletudod tenni,nincs terhelve a kis gerince!
A fürdetőhöz nem tudok mit szólni! :roll: :oops:

Na pussz!
Vendég

Tündi!
Tudod,én már attól a perctől rosszul éreztem magam amikor megtudtam,hogy ki akar menni! :( Elősször nem engedtem,de újra és újra elő jött a téma! :cry: Tudod apának ez volt az első missziója és hát nem tudom mi zajlik le ilyenkor a fiúkba,de volt benne valami olyasmi is,hogy bizonyítási vágy,hogy ő sem kevesebb mint a többiek akik már megjárták ezt! Na mindegy szóval leültünk beszélgetni és arra jutottam,ki kell,hogy engedjem,mert addig még nem megy ez csak mindíg visszatérő vita lesz kettőnkközt!Úgyhogy engedtem,de szörnyű volt mert rohamosan szaladt az idő a szeptember felé,és ugye jöttek a felkészítő gyakorlatok,ilyen tanfolyam,olyan tanfolyam,szóval nagyon ki voltam,mert keveset volt itthon velünk!! :cry: Áhhh,szóval nem egyszerű!Amikor meg el kezdett pakolászni,na ne tudd meg! :cry:
Szóval nem irigyellek,mert te most kezded!De az mindenképp jó lesz,hogy tudtok majd beszélni akár minden nap,és ugye itt lesz neked Lucus aki lefoglaljon,hogy ne folyton ott járjon a gondolatod! Na pussz!
Vendég

Hajni,hát átérzem ezt a dolgot,mert amikor mi összejöttünk apával,2 hónapra rá ment kifele,szóval mi már egy 7 hónapos Afgán missziót átéltünk.És tényleg jó,hogy mindennap lehetett beszélni.De akkor nem volt annyi időm erre gondolni,hisz a felkészítések alatt nem voltunk még együtt,de most rosszabbnak érzem,mert már most tudom,hogy megy :( Igen szerencsére itt lesz Lucus,de nem tudom,hogy fog majd telni az idő,most olyan gyorsan szalad,Luca is már 5hónapos!Persze ha kint lesz,meg meg fog állni azt hiszem:( Na de nem szomorkodok,hanem örülök,hogy végre ti már együtt lehettek,és persze annak is örülök,hogy még augusztusig mi is! :)

Estére pedig gyógyulj meg valahogy! :) Napközben ha tudsz majd gyere fel msn-re :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Oké! :wink:
Ja és elfelejtettem írni az előbb,hogy Lucus tündéri a képen! :D
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnap délután óta :lol:

Ildi, azta, fantasztikus teljesítmény! Minden elismerésem, gratulálok az első helyhez! És a büszke anyukának is :wink:

Hajni, erről a betegségről az jutott eszembe, hogy én rendszeresen akkor kapok el valami nyavaját, amikor apa jön hazafelé... nem akarlak elkeseríteni, de azért még egy-két nap lehet, hogy gyenge leszel. Nem baj, most már itthon lesz apátok és rengeteg időtök lesz egymásra :lol:
Mit főzöl az uradnak? :wink:

Melinda, miért Cegléden szülsz? Érdekes, hogy itt dolgozol és mégsem itt fogsz szülni...

Mongi, nekem már 26 hetesen nyitott volt a méhszájam. Volt is ugye problémám, de azért 39 hétre született Csongi. Nekem azt a magnesium citricit kellett szednem, és nagyon utáltam.

Erika, sajna én már etetőszékről nem tudok nyilatkozni... olyan régen volt :oops:

Az oviban a fele csoport hiányzik....

Évi és
Kép
csongianya

Jajja én is elfelejtettem. Tündi, nagyon jó ez kép Lucáról! Olyan nagylányos, és huncut arcot vág :lol: Szééééép.

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

....Hát le a kalappal a katonafeleségek előtt!!! Fél év apa nélkül.... :cry: :cry: :cry: ....fogalmam sincs, hogy bírnám ki.

Tündi: Juj, akkor mégsem telt az éjszaka valami fényesen, node legalább most jobban vagy!

Szép napot mindenkinek! 3 hós oltást kapuni délután, majd beszámolok, mi volt!
jaimee1

kapunk! :D
jaimee1

Erika,gondolunk Rékára délután.De biztosan ügyes kislány lesz :) Hát nem könnyű katona feleségnek lenni,de azért vannak jó dolgok is benne,a sok támogatás!Igaz ezek sem pótolják a nem itthon töltött időt!

Évi,neked sem lehet könnyű,ráadásul neked mindig megy a férjed,nekünk meg csak néha.

Köszönjük a kedves szavakat a képhez! :) Luca bizony nagyon huncut kisasszony :)

Kép
Kép
tundi24

Na, majd csak beenged a Babanet...mostanában olyan lassú....

Gratulálok én is Ancsinak! Ügyes! De ez természetes :wink:
Oké, majd megmutatod Ildi a matrincát, bár mostanában nem terveznék újból a nyakatokra ülni :oops:
Imi mi szépet hozott a gyerekeknek?? És milyen élményekkel jött haza? Bár beszéltetek közben, de akkor is volt mesélés, gondolom.

Katonának lenni sztem is jobb és kifizetődőbb, mint sok más foglalkozásúnak. Pont a sok kedvezmény miatt. Elég dühítő volt nálunk is, hogy 40 éves nyugdíjas katonák dolgoztak, és a katona-nyugdíja magasabb volt, mint a keresete. És kapta mindkettőt :? És amit mondtak, hogy mit csináltak a seregnél, hát abba sem izzadtak bele 8) . Pedig sokan mit nem adtak volna az ő helyükért, mert pénz nélkül voltak...mennyi munkanélküli lett volna a helyükre...? Szerencsére megszüntették az adómentességüket, így gyorsan lepattantak.

Nekem azért kell a nagyobb táska, mert én ebben hordtam régen a kajámat, most meg ebben van a pelenka, cumisüveg, keksz, kenőcs is. Ez praktikus. Egy picibe mi fér? A kulcsom meg a telefonom. Az meg édeskevés.

Hajni! Remélem, jobban vagy már! Nem lehet, hogy az ideg is belejátszik a dologba?
Igaz, én is 2. napja olyan émelygős-szédelgős vagyok, de ráfogom a vérnyomásomra. Ma már főztem kávét is.
És hol várjátok apát? Van valami hivatalos része a dolognak? Vagy lakásra mennek egyből a hazatérők? :lol:

Erika! Most is az orvos megy hozzátok? Vagy ti mentek a rendelőbe? Kíváncsi leszek, most is olyan sírást produkál-e Réka? :lol:
Amúgy miért vigyorogna mindenkire még ilyen korban? Igenis csak a megszokott kis ismerős környezete az, amiben biztonságban és jól érezheti magát. Lilcsi is jóban volt a mamájával, kivéve, ha nem voltam ott. :wink: Sőt, volt olyan is, hogy meglátta és sírva fakadt, pedig előző látogatáskor még semmi probléma nem volt. És 2-3 naponta vittem pedig.....és bizony pár látogatásnak el kellett telnie, hogy megint minden simán menjen kettőjül közt. Szegény anyum is majdnem sírt már a szitutól :cry:

Etetőszék: nekem is a hagyományos van. Míg nem ül stabilan, én sem tettem bele, addig meg a hordozóban evett. Tökéletesen megfelelt a célnak.
Biztos tetszik neki, hogy ha ül, mert úgy többet lát. Viszont így nem ösztönzi semmi a forgásra, gurulásra, nem erősödnek az izmok. Jó, persze, bele lehet tenni, de ne sokáig. Szerintem

Fürdetőhöz én sem tudok szólni. A popsikenőccsel vagyok így mindig, mikor íratom ki, és kérdezik, hogy "melyiket, a simát, vagy a glicerineset?" :lol:

Ditke: Én azért írtam Erikának Mosonyit, mert ő az ő orvosa, nem az enyém, nála szült (meg még egy jópáran). Most nehogy engem toljál le ezért. :?
Én is az ügyeletesnél szültem, így is volt tervezve, legközelebb is így csinálnám.

Még volt valami, de nem ugrik be....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, megvan! Hajni! Ha beírod a keresőbe a gyógyszer nevét, kiad egy csomó linket, ahol általában le van írva az, ami a papírján is van :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni, úgy sajnállak! :roll: Pont most! Lehe, hogy csak az ideg? :shock:

Nóri, volt élménybeszámoló, bár mi minden nap beszéltünk, igaz csak nagyon rövideket. Nagyon fárasztó volt nekik, mert Veronában volt a kiállítás, ők meg Vicenza-ban laktak és az út elég hosszú még kocsival is, kb. 1,5 óra. Ott a cég telephelye. Amúgy minden kaját kipróbált, sok tengeri miafrancot. 8)
Gyere nyugodtan bármikor, már ha itthon vagyunk.

Tündi, azt hiszem te kérdezted egyszer, hogy sokszor szokott-e menni a férjem külföldre? Szerencsére nem, tavaly csak három napot volt, tavaly előtt nem volt ......szóval ezek olyan terápiás utak. Tündi, Luca egy tündérmanó!

Ja, azt még nem is írtam, hogy Ancsika a formációs gyakorlattal ezüstérmes lett. Ezt még akkor nem tudtam, amikor feltettem ide a nagy hírt. Ő tanította be a lányoknak a gyakorlatot, biztos nagyon ügyesek voltak. Formációban most indult először a csapat.

Délelőtt takarítottam, valahogy mindig csütörtök a takarítós napom, már kb. egy éve.

Jaimee, nekünk fa etetőszíkünk van, az is jó. Lanolinos türdető abban különbözik a hagyományostól, hogy a lanolin egy természetes zsiradék, vagy mi, ami táplálja a bőrt és nem szárítja. Azt hiszem. De majd Szilbee, biztosan ad valami tudományos magyarázatot is rá, ő tudja ezeket pöpecre! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hajni! Hát remélem ez a fránya kórság végre békénhagy, mire a párod hazaér!!!

Ildi! Te honnan veszel ilyeneket!! :shock: Nekem halvány lilám sincs mi a különbség! :shock: :lol:

Erika! Etetőszék terén érdemes megvárni, hogy mikortól akarsz vagy kell hozzátápolni.. Mert ha már korán kell, mielőtt a csemet biztosan ülne, akkor a dönthető a jó választás vagy a sima béby hordozó, ha nem a konyhában akarod etetni a csajszit. Ha viszont már stabilan ül, mikor bevezetitek a szilárd kajcsit, akkor egyértelmű, hogy a hagyományos jobb, hiszen nem altatni akarjátok benne a gyereket... bár nálunk előfordult kajánál beszunyálás... :roll: :lol: , de az egy másik dolog... A tálcás meg azért lehet hasznos, egy perc alatt el tudod előle tüntetni a mocskot, csak kérdés mekkora a mosogatótok! :lol: Mert azt meg nem könnyű elmosni. De ami szerintem a legfontosabb a biztonsági öv!!! Pláne,ha addigra igazi kis örökmozgó válik beőle. Nekünk 5 pontos biztonsági öv volt asszem,,,, vagy 3... már nem is emléxem biztosan. :oops: De azt tuti, hogy nem tudott belőle kimászni! ;) :twisted:

Ööööö most ennyi, mert Dévid minnnyá lerúgja a légzésfigyelőt... :shock:
szilbee

Sikerült lerúgnia.... :twisted:

Ditke! Hát én is nála szültem... A második gyerkcőnél én is éreztem effélét... megfordult a fejemben, hogy nem e azért mert mondtuk neki, hogy 1 harmadikkat nem valszinű, hogy bevállalunk... Ennek ellenére jó szakembernek tartom és nálam ez volt a döntő érv, mikor őt választottam dokimnak.

ööö akartam még vmit, de ebbe a nagy dumálásban nem tudok gonsolkozni.... :lol:
szilbee

... no meg írni sem helyesen... :oops:

... de közben eszembe jutott...

Erika! Leventénél is volt ilyen felülős műsor (és most Dávidnál is előfordul). Kaptam az ívet rendesen rokonoktól, hogy minek ültetem!!! :shock: :shock: :shock: Mondtam nekik, hogy dehogy ültetetem, felhúzza magát szopi közben és úgy eszik.... ha döntve próbáltam szoptatni, akkor meg üvöltött. :shock: Úgyhogy rábíztam a dolgot... de az érdekesség az, hogy ettől még nem ült fel magától korábban és a háta se lett megterhelve. Ma napig olyan egyenes háta, hogy ihajjj!! :lol:

Ja és új műsor, hogy megfogja a két kezével az arcom és röhög!!! Fene vicces képem lehet!!! :lol:
szilbee

No látjátok! Itt vok.. van időm, enerdzsim és erre sehol senki!! :shock: :lol: :lol:

Nóri! Mi már felmálháztuk Leventét. :lol: Ha vhova megyünk, ő hozza az elemózsiáját meg az innivalóját és a váltás alsógatyáját, vmint a kisautóját a saját pici zsákjában, amin van egy pici fehér maci is ha vhol aludnia kéne, legyen mivel. Mondjuk általában csak a babakocsiig kell levinnie van a ford-ig, de laglább nem az én kis táskám van tele a cuccaival.
[/b]
szilbee

Ildi
Ancsikának gratulálok!!! NAgyon ügyes és büszke lehetsz rá!

Tündi
Annyira cukifalat Luca azon a mosólygós képen :D

Vali
Jól vagytok már??????????
Dius szereti a bicajt? Gondolkodtam hogy Timi névnapjára (május) kap egy olyan bicit mint a Diusé. Szerinted tudni fogja használni vagy kicsi még hozzá?

etetőszék: Nekünk fa van (3 funkciós) szeretem is meg nem is. Összehasonlítási alapom nincs a többivel.
előnye (szerintem)
-nem borul könnyen mert súlya van.
- mostmár beletud ülni egyedül is
- kis szék és kisasztal is(gyurmázni ott szokott)
- megfordítva pedig hinta

hátránya
-nem lehet összecsukni
- talán amihez van tálca akkor tisztábban enne :? mert azt közelebb tudom húzni hozzá. Az asztalt meg nem, max ráborítani tudom :wink: :lol:

Timi félévig csak szopizott. Először amikor még nem tudott ülni én is hordozóban etettem. Szerintem tökéletes volt.
A csajomat én nem ültettem amíg egyedül nem húzta fel magát. HAsizomból nyomta a drágám :D
JA igen, biztonsági öv nincs hozzá de nekünk nem kellett :)

Fürdető: passz mi nagyon sokáig a gyógyszertárit használtuk de nekünk nem volt választási lehetőség. A dokinő mindíg ugyanazt írta fel.

elküldöm mielőtt elszáll, aztán megpróbálok még írni de előbb le kell nyomni Timit. Délelőtt Kisújszálláson voltunk és aludt a kocsiban 40percet. Ugrott a megszokott napirend

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ja igen! A tegnapi pocsolyázás jól sikerült... már nagyon ráfért Leventére a mozgás... De jó is lenne egy kertesház!!! :roll: De addig még min. 4 évet gyűjtögetnünk kell... :?

Vedejó a pocsolyázásról Nem nagy szám alapvetően... :roll:
szilbee

Szilvi! Én itt vagyok, olvasgatlak! :lol: csak így tovább.
Lilcsinek most rendeltem egy kis macifej alakú táskát, de hát abba nem sok minden fér..keksz, kisautó, zsepi. De meg ajándék lesz, még nem is adtam oda neki. :wink:
Hátizsákot meg nem adok rá....mikor a játszóra megyünk, vagy sétálni? :shock: Meg az még nagy lenne....na, dehát van neki hordárja.. :wink:

Most ki is fogja kacagva az arcodat? :shock:

Pircsi! Jó lehet az az etetőszék...multikulti? :wink:
A biztonsági övre nekünk sem volt szükségünk. Az asztallapot betoltam teljesen (a mai napig), és a lába közt van egy heveder, mint a babakocsikon, és annyi elég. Még most kezdte el, bár már ritkán eszik benne, hogy a lábtartóval kifeszíti magát, de kimászni így sem tud.

Elolvastad amit Manó mondott Pamperses linket? Írt valami értelmeset? Nekem nincsen ott semmilyen ikon, nem tudtam elolvasni... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én meg egy lusta disznó vagyok! :roll: Még írni sincs kedvem! :cry: Pedig tudnék mit,na majd még később megpróbálom!

Évi!
Igazad lehet,mert most is nagyon gyengének érzem magam! :cry:
Húslevest főztem,meg délután még sütök egy kis rántott csirkemellet sültkrumplival!Készen is vagyok!
Apa azt mondta ne csináljak semmit ha nem vagyok jól,de szegény hazajön majdnem egy fél nap utazás után farkas éhes lesz!Úgyhogy összekapargatom magam,és nekilátok!
Kép
Vendég

Hajni! Te most ne főzőcskézz!!! Tessék ágyba bújni!!

Nóri! Hja!! Az alany már megint lemaradt! :lol: A megfejtés... Dávid!
Ó tényleg! A felsorolásból kimaradt a zsepi, meg a vizes törlőkendő! Én is inkább csak a kezébe nyomom, hogy vigye és tegye be a csomagtartóba. ;)

No lépek, mert már totál zagyván "beszélek".... :oops:
szilbee

Szilbee,Dávid akkor aktivizálta magát! :) De nem rá esett ugye?

Petri,sikerült elaltatni Timit?Akocsi alrázta délelőtt a popóját :)

Ildi,akkor neked jó,hogy a férjed csak ilyen ritkán megy külföldre!Ancsika meg nagyon ügyes csajszi!Gratulálok mégegyszer!!!

Kép
Kép
tundi24

Nagyon édes Levente! Ahogy szedegeti a lábát.... :lol: toccsanás/pocsolya :lol:

Picuuuur! Ne menj mééééég :lol: !

És Ed mindig kalapban nyomja, vagy csak eső idején? De klassz :wink: ...ha érted :wink: :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Kép Kép A sapka másik oldala :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

jaime1:Az etetőszék ára nem olcsó.23.000 Ft.Nem tartozom a felső tízezerhez, de azért választottam ezt, mert még akarunk majd gyereket, és ő is ezt fogja használni.
Ha Réka fel akar ülni, hagy üljön, ő majd ezt szabályozza. Nálunk is ez volt. Ja! és nem vagy elfogult, én is ugyanezt az érzést érzem Zsanival, mint te. Ma volt a védőnő, és kicsit meglepődött, hogy már ül, mászik, állással próbálkozik 7 hónaposan. Nem én erőltettem neki. Az oltásnál nem lesz semmi baj, csak át kell élni.
elinKatona a férjed, hogy ilyen jól informált vagy?Igazad van, tényleg szar a katonafeleségeknek, az jobb, ha a nő is katona, mert jobban átlátja mi is van valójában.Civil feleség ezt nem mindig tudja úgy tűrni.
Mosonyival nem akartam senkit se letolni, jó szakember, csak engem átvágott egy kicsit. De én vonzom az ilyen eseteket...
De már találtam helyette mást.
Köszönöm Szilbe, hogy egy kicsit együttérzel velem ezzel kapcsolatban.
ditke78

Mint írtam, volt egy pár katona kollégám, egy boltban. Akik már letették a lantot. Azok meséltek a seregről. Innen a "tapasztalat", hogy király hely.
És katonafeleséget is ismerek, tőle viszont csak a panaszkodást hallottam..... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?