Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Lányok, ma akkorát csaviztunk, Lili most benn ájultam alszik az ágyikóban... :lol: Voltunk turcizni...
Bubó lovasparkban van, 3ra megyek érte. És ma reggel is jó kedvvel ment! :lol: :lol: :lol:

Brigi, igen hétfőn is simán bement Bubó, úgyhogy remélem haladunk...! :lol: Mi volt Dorinával, hogy ennyire nyűgös volt? Nem lehet hogy ez az időjárás is betsz neki, mert annyira nehéz, hogy reggel majd meglehet fagyni, délután meg dögmeleg van...

Hajni, szegény Lili :cry: most hogy van, nem lázasodott be?
Ennyi lesz az autó????????? :shock: De durva!

Orsi, :lol: :lol: :lol: én egész jól, köszi! :wink: bár a belsőcombomat érzem!!!! :D Mire hazajöttem Bubó már kidőlt, Lili még fenn volt aztán nemsokra rá el is aludt, párommal meg olyan jót beszélgettünk a jó forró kádvízben.... :D

Andi, ez tök jó! Ügyes vagy! Nemsokára nádszál vékony leszel!!!!! :D

Mia, fel a fejjel! Ne légy depis! Ott van az a kis csöppség!!!! Ő érte mindenre képes vagy hidd el!!!! Csak kitartás! Bízz Magadban!!!!!
Nem egy sétegalopp az anyaság, de megéri! Amennyi szeretetet fogsz Tőle kapni, mindenért kárpótol majd!!!!!
sylph

Vendég

lanyok kerdes:
be kell tartani a 3 oras eteteseket. na most Patrik ugy gondolja hogy o masfel ora utan ohajt enni. Viszont ha most adok neki akkor icipicit fog enni raadasul ossze-vissza es a napirend felborul.
(most megnyugodott egyebkent.) csak rakosgatja a szajaba az osszes kezet egyfolytaban...
Raadasul szerintem a gyomra is csavar es amiatt is sirdogal....
Ezzel mit tegyek?

sünciboglya

Anett:
jol kibogtem magam a pps.-en, gyonyoru!!!

sünciboglya

Mia drága!
Na nehogy már bedepizz itt nekünk!!
Tessék össze pakolni azt a kölköt,és végre elindulni sétálni.HOlnap gyönyörű idő lesz.Tessék fel öltöztetni Patrikot és elindulni dicsekedni minden szomszédnak.És sütkérezz a dícséretekben!!
És nyugi!!Semmi baja nem lesz Patriknak a levegőn,még csak agyon öltöztetni sem kell!
Mellesleg tessék csokit enni,ha már végre lehet :lol:

mimi12

Sziasztok!

Voltunk ma Ringatón,megint jól éreztük magunkat.Dorina ma is kiköpte az ebédet. :evil: Már olyan ideges vagyok! :(

Hajni!Lili nem lett lázas?
Ilyen nálunk is előfordult már,hogy nem hagyjuk pihenni.Meg kint játszottunk és bevonult,hogy megnéz egy filmet. :? Dorina meg kiabált,hogy Apa,már majdnem sírt,na erre lejött.Mondtam neki,hogy Dorinának nagy szüksége van rá is,ritkán látja,hiányzik neki. :(

Mia!Szerintem legtöbb újdonsűlt anyukánál előfordul a depi.Legalábbis én több hétig sírtam.Féltem a felelősségtől,a bezártságtól,tehetetlennek éreztem magam,a szülés emléke kavargott a fejemben.Aztán egyik pillanatról a másikra elmúlt.Neked itt vagyunk Mi,ott van Péter és persze Isten is.Tehát ne félj,nem vagy egyedűl!! :) Fel a fejjel!Pihenj sokat!Ne foglalkozz azzal,hogy nincs elmosogatva,vagy nincs beágyazva.Az megvár!Én az első időkben azt se tudtam,hova kapkodjak,aztán rájöttem,hogy a 2 egyszerre nem megy.Inkább a gyereket részesítettem előnyben.Most már összeszoktunk Dorcival,tudja,hogy délelőtt egyedűl játszik,mert Anyának dolga van.És énekelj sokat!Az megnyugtat és a babák szeretik hallani anyukájuk hangját,mégha bár is. :)
És ahogy Mimi is írta,menjetek sétálni.Engem mindig megállítottak az utcán az ismeretlenek.Beszéltünk pár sort,ezzel is eltereltem a gondolataimat és büszke voltam,hogy Ő az én lányom!
Etetés:Nem feltétlenűl kell betartani a 3 órát.Lehet,hogy rosszul tudom,de 1 hetesen még nem lehet elvárni a napirendet.

Anett!Ezt már láttam,de még mindig meghatódóm rajta.

Pénteken nem játszózunk :?:

Kép
tierno

Noemi:):):):):)

Igenis:) megprobalok nem bedepizni.

A babat nem szabad meg kivinni, 3 hetet varni kell sajnos. En vinnem szivesen !!!!

Sajnos pruszkolget is, bar remelem ez cask olyan "normalis" dolog babaknal?

Jah, az orraban van valami takonyfeleseg.... picit neha szorcsog.
Csinaljak valamit vele? Ki kell szivatni belole, vagy hagyjam?

Csoki: Nagyon moderatoval lehet csak:( A cukromnak esze agaban nem volt eddig visszaallnia sajnos, azt mondja a orvos hogy dietaznom kell meg egy ideig hogy szep lassan visszaalljon! Remelem visszaall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sünciboglya

Mia!Miért nem szabad kivinni? :shock:
Nem tudom normális-e,de Dorci is prüszkölt.Még most is szokott,mégha nem is beteg.
A tej is visszafolyhat az orrába.

Kép
tierno

Mia!
Én akkor etetem a Regit ha éhes.Nem mindig tartjuk be a 3órát.
Ha fája pocija akkor babusgatás!Ezeken az első heteken túl kell jutni!!!Vannak ezek a lötyik,amik segítenek kicsit.Infacol espumisan sabsimlex.
Én a sab simplexet használtam,mert árban az volt elfogadható.Az infacol nagyon drága és nagyon hamar elfogy,kb 1 hétre elég.
Kicsit tedd hasra is ha ébren van,masszírozd a pocakját és a lábait nyomkodd a pocakja felé.Ezek segítenek pukizni. :lol:
Ja és a kaja....lehet csak szomjas.Én arra is cicit adok!!!

mimi12

Mia!

Hát ha szopizik a babó akkor nem kell betartani a 3 órás etetéseket(többek között ezért is jó szoptatni :wink: )
Nekem Fruzsika 2 óránként szopizott, de 4 hónapig a hangját sem hallottam, mert egyet nyekkent és már cici volt a szájában! :wink:
Annyira kis husa baba volt! Kilókkal nem volt gond az biztos, aztán szépen lenyúlta a babahájat! :lol:
Kép

Itt nosztalgiázok! :cry: :cry: :cry:

Mikor Fruzsika 2 hónapos volt, nézd csak miket csináltam! :lol:
Egész a nap a telken voltunk, kocsiban szoptattam, de Fruzsika tök jól elvolt! Kép Kép

Annyira szééép időszak volt az életemben és most elnézve a képeket, hogy ilyen husa voltam, már az sem számít! nem is bánom! :wink:
Vendég

Jaj nehogymás ne vidd ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azonnal kifelé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mire kivihetnéd már zima lesz!

Most menjetek ki a teraszra!
Vendég

Mia!
Nyugodtan kiviheted!!!
A Regit már másnap kivittem az udvarra a Fannit aznap a Szabi januári de vele sem vártunk 3 hetet.
Most menjetek míg szép az idő!!!Mert aztán jön a hüvös és bent ragadtok.
Amúgy ez a 3 hét egy nagy marhaság,a babának kell a napfény a levegő mert abban van sok D vitamin!!!
Úgyhogy irány a levegőre!!!!Ne hallgass a régi begyepesedett emberekre :lol:
Orrában a trutyi...az lehet a magzati kor alatt felgyülemlett nyák ami még 1-2-3 hétig távozhat,de lehet tejecske is amit mondjuk félre büfizik.Ha nem okoz gondot neki,hagyd a csudába.Ha úgy látod nem jól kap levegőt szívd ki orrszívóval.

mimi12

Még jó, hogy uagyanazt tanácsoljuk! :lol:
Vendég

Orsi!Hú de picurik voltak a gyerekek! :)

Mi is kivittük már az első napokban.Mondjuk mi fokozatosan,szóval első nap még nem egész napra.De most olyan szupi idő van,mint tavasszal!Nem akarok telet!!!

Kép
tierno

Sziasztok

Mia
Én nagyon depis voltam, amikor az első kisfiam született. De az egész szoba a kórházban, felváltva bőgtünk :lol: :lol: többnyire nem tudtam megmondani, hogy mi bajom...szerintem a hormonok miatt volt, meg aztán a szopi is nehezen ment, pont az ilyen jótanácsok miatt, hogy 3 óránként egy mellből.
aztán kb 2 hét alatt magamhoz tértem.
Másodszor pedig nem hallgattam senkire, Gellike is kapott cicit, amikor kért. akkor a depi is elkrült szerencsére:)

Orsi
Gergőm jól elfáradt a kiránduláson:)
voltam én is szülőin. magatartással, szorgalommal nincs baj, jól beilleszkedett, vannak barátai. ami nem megy neki, az a betüzés, ezt én is észrevettem, pl villamos szót nem tudta betüzni. írást nekünk is kell gyakorolni, ezt is gondoltam, mert balkezes a drága.
Aztaaa, gyönyörű baba volt Fruzsi:)nekem is ilyet:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nézd csak!

Itt kisebb volt Bogi mint most Patrik!!!!!! :wink: Kép
Vendég

Judy!

Mikor hoztad el Gergőt?
Mindig azon agyalok, lehet hogy egymás mellet sétálunk el! :lol:

Nekünk a szótagolással nincs gond! De pl a DI-JÓ-t érdekesen válassza el! :lol:
Annyira cukik! Most már kezdek én is belerátzódni a suliba, először baromi nagy para volt!

Tegnap két órán keresztül vágtam ki a betüket és ragasztgattam a betütartót!
Vendég

Mimi!

Tudtok korábban jönni?

Enyimé kölkök kint saraznak, de annyira élvezik, hagyom nekik!
Ki tudja, lehet már csak jövőre saraznak már! :roll:

Hétvégétől jön a zima! :?
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
MEnnyivel kerekebb volt az arcocskád :shock: :D :D :D :D , ezt nem hagyhattam ki!!!

És, hogy ne egyformát mondjunk!
Mikor mi hazajöttünk, (március) nekem hat hétig szobafogság volt, persze ez első gyereknél ez könnyen kivitelezhető!!!!
Amikor mi hazajöttünk akor influenza járvány volt olyannyira, hogy a kórházakba hazajövetelünk után két nappal karantén volt!!!

Mimi!
Akor én begyepesedett lennék??? :oops: :oops:

Csajok, remélem ezért nem lincseltek meg!!!!! :?: :?:

Viszont mi mindig levegőztünk fagyba is!!! Olyan jókat aludt a teraszon bebugyolálva a kocsiba, apával komoly harcokat vívtam, mert ő kiakadt, hogy kiraktam a gyereket a zimába aludni!!!!!

Tüsszögés:
Nekem anno azt mondta a doki, hogy eleinte normális, hisz neki idegen még a por meg a szösz, ha szörcsög: tegyél a szobába ahol alszik kamilla teát párologni, ezt úgy 2-3 naponta cserélni kell. Mikor a Dorina született nekem a gyerekorvos javasolta. Ez valamelyest fertőtleníti si a levegőt!!!

Etetés:
nem aranyszabály anyatejes babánál a 3 óra, DE egy cicit mindig ürítsen ki a gyerek (nálad a fejés) szóval, ha fél óránként szopik a gyerek akor nem kell fél óránként váltogatni a cicit, hogy ne csak az előtejet szívd ki, hanem a tartalmasabb, zsírosabb is a pocakba kerüljön!!!
Fejés előtt testápolóval masszírozd át a cicidet így könnyebb lesz fejni.
Próbálgasd cicire rakni, hidd el Ő is most tanulja a szopizást és még nem fog neki profin menni, DE bele fog rázódni és a legkényelmesebb a szoptatás, mert: az mindig kéznél van/lesz, az mindig langymeleg, - az mindig steril, később ha mentek valahova nem kell külön csomagolni, üvegeket kifőzni stb...........
Eleinte, be-be alszik, ki ki köpi, elfárad, hisz még olyan pici, törékeny, de a egy-két hét és megerősödik és addigra pár perc lesz egy szopi, akor pedig minek fejnél, fertőtlenítenél és még az etetés!!!!

Szilvi!
Az a lovarda, azt hiszem Sóskút felé va a Frühwallddal szemben, lent a völgyben, hogy tetszett a gyerkőcnek, mesélt róla??
Na léptem csajok léptem ma még benétek ám :) :) :) :)
Vendég

koszonok lanyok mindent! kicsit valtoztattunk mar most, tobbet fogunk etetni amig eleri a 3000 grammot. A Suttogos konyvet olvasva is ezt javasolja az irono, olvastunk jo dolgokat (pont amit ti ajanlottatok!)
hat akkor 2 orankent etetes.... klassz! :D

jelentkezem majd! nem tudom mikor, de jovok es beszamolok!

puszka es jok legyetek addig is :D

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!

Nagy gratula Nektek! Sokat haladtatok mióta a lépcsős fotó készült! Én úgy szeretem nézegetni az itthoni képeket és ilyenkor mindig átgondolom, hogy mennyi mindent tettünk már ezen a házon, de még hol a vége????

Hogy néz ki a pénteki napod, mert lehet, hogy egy francia lakkozásra igénybevennélek pénteken, mert én kifestettem, de meglátnád percekig kacagnál, na jó nem lett tökéletes, de ha nem érsz rám megértem.
Ugyanis szombatra szép köröm kéne nekem!!!!

Sziasztok, jó éjt!!!
Vendég

Zsandikám gyere bátran!
Délután át tudsz szaladni?

Itt voltak Mimiék! :D
Annyira édes Regibaba! Tényleg hatalmas lett és mosolyog, jaaaaaaaaaj meg kell zabálni!

Mimi Drága! Örülök, hogy itt voltatok, nagyon szépek vagytok!
Tényleg megbeszélhetünk valamikor egy jó kis délelőtti traccspartyt! Úgy örülök, hogy Szabi és Fruzsi ilyen jól elvoltak!
Bocsi Bogi miatt! :oops:
Ja meg bocsi a fördés miatt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia: nekem Lili az elején óránként evett. Nem állt másból a napom, mint, hogy Lili evett elaludt a cicin, akkor a másikat gyorsan lefejni (mert annyira megtelt, hogy azt hittem kipukkan) mire befejeztem felébred evett, fejtem, evett, fejtem……. :D
Nagyon kimerítő volt és el sem tudtam képzelni, hogy ezt a többi anyukának hogy megy. :shock: Mára egész jól kijövünk, bár még mindig vannak napok amikor lépni alig lehet a kupitól. :lol: Mert nekem első a Lili, második apa, harmadik a rend, negyedik én. De ezt hiszem ezt mostmár felcserélem harmadik leszek én!! :wink:

Orsi: amit Miának írtál az hűha! Nagyon hasonlítasz belsőleg egy barátnőmre, aki Győrben lakik és NAGYON NAGYON hiányzik nekem! Te igazán JÓ ember vagy! Teljesen elérzékenyültem!!! Na összeszedem magam. :oops:

Jó még neked a péntek? Ha igen, akkor mikor? Nekem 12re kell mennem a GECCOba. (mert múlthéten hívtam a tanácsadót azt mondták 1 hét múlva adnak időpontot, de azét hívjam őket a héten. Hívtam őket, erre ma már 2 hetet mondtak. :shock: Ne én meg nem fogok itt hónapokat várni, elmegyek oda, megnézetem minden rendben van e, és akkor ennek megfelelően tudom alakítani a dolgaimat) A pedinél meg arra gondoltam, a nagykörmömre tehetnék valami szép kis követ a zselébe, ha nincs köved akkor beugrok előtte a fodrászkellékesbe, csak szólj. Ha meg még sem jönne össze a péntek, akkor meg jövő héten megyek. Türelem szép körmöket terem :lol:

Noémi: annyit gondoltam rád!! Voltunk baba találkozón. Egyik anyuka bejött a házba, ment egyből kezet mosni és utána nyúlt a babához. Mivel kiszállt a kocsiból, kivette a csomiból a babakocsit…..jó lelkiismeret furim volt, hogy én meg kézmosás nélkül kivettem a hordozóból. Aztán kiment kinyitotta a kaput a másik anyukának, kézmosás utána baba. Kiment a teraszra felvitte a babakocsit, h abban aludjon a baba, kézmosás baba. Na ekkor eszembe jutottál, h veled kéne beszélgetnie és akkor lazább lenne egy kicsit! Mindig meglepődöm milyen lazán és jól kezeled a dolgokat. Igaz Regi nem első baba, de akkor is! Úgy hogy én is beszerzem az immunerősítőt Lilinek és kerülöm az SZTK-t és igyekszem kevésbé túl féltő, túl aggályoskodó, túl izé lenni! :lol: :lol: :lol:

még akartam egy csomó mindent, de már lusta vagyok leírni, majd holnap. JÓ ÉJT

jaaa Brigi nem voltunk ringatón, mert hajnali 2től reggel 7ig nem tudtam aludni, így nem volt leki erőm 9kor felkelteni Lilit és magamat :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi!Boldog szülinapot!

Kép

Kép
tierno

Brigi! Kösziiiiiiii! :D
Te voltál az első, második a férjem! :wink:
Te sütötted ezt a tortát? Nagyon ügyes vagy!

Jaj akartam írni, hogy Bogi is tiszta zizi! :? Néha teli a hócipőm!

Linike!

Persze, hogy jó a péntek, akkor jöttök amikor tudtok itt várok Rátok! :D
Van kövem (nem vesekövem :lol: ), kitalálunk valami szépet! :wink:

Pont akartam írni, hogy olyan jól összerázódtatok már Lilikével, nagyon ügyes vagy!Az meg számomra megható, hogy már most úgy érzed szeretnél kistesót!
Iminerősítő! :D Szerintem is hülyeség ez a rengeteg kézmosás!
Bőrünk védő funkciót tölt be, többekközött a fertőzések ellen is, ami a savköpeny segítségével valósul meg!
Amikor kitalálták pár éve ezt a sok fertőtlenítő kézmosót, akkor jó nagy baromságot csináltak, mert megölték vele a természetes védekezőrendszerünket! Ha megfigyeltétek el is tüntek ezek a termékek! :wink:
Én mosom mindig a kezemet(mert hülye majom vagyok és idegesít ha nem tiszta), de pl a gyerkők csak evés előtt, wc után mosnak kezet, meg ha vásárlásból jövünk haza! :oops:

Lányok! Láttátok, hogy jön a hideg! :shock: :? :cry:
Bár szerintem annak is örülni kell, hogy ilyen sokáig szép idő volt!

Megyek vasalom a csajok ruháit, hogy csinik legyenek a fényképezésen! :wink:
Vendég

DOLLI MERRE VAGY????????
Megharagudtál Rám a kedd miatt?????? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Orsi:
Kép

Gondoltam jól megleplek de Brigi éjjeli köszöntését nem tudom
" felülmúlni".

ISTEN ÉLTESSEN MÉG NAGYON NAGYON SOKÁIG!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára piriczkihajni 2009.10.08 07:22-kor.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

ORSIIIIIIIIIIIIIIII! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép
sylph

Orsi,
Legkedvesebb boszi barátnőm, BOLDOG SZÜLINAPOT :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!Nagyon boldog szüli napot Neked!

Ha tudtam volna :oops:
(lopok a sarkon virágot) :lol:

Lini!
Szerintem az ,hogy a csaj ennyire félti a gyerekét,az otthonról jövő dolog.Nekem anyukám is eléggé laza,és már mikor a Fanni született,akkor is lazára fogta a dolgokat ha segíteni kellett.Viszont az exem anyja az pár dologban már akkor 14éve közölte hogy majd a lányának nem engedi,hogy így csinálja mert...Pl sosem használtam pólyát,és közölte,hogy majd a lánya fog ha lesz gyereke,meg tönkre teszem a gerincét a gyereknek,mert ültem a hinta ágyban és a FAnni úgy aludt hason a hasamon.Pont mint ahogy a Regit a kendőben hordozom.No de a lánya (azex sógornőm)most februárban fog szülni.Hát majd a Fannit kikérdezem,hogy hogy vitte haza a kisbabát a nagynénje? :lol:
És akkor már megint jövök a szomszéddal.Kettő gyerekük van.A nagynál volt kézmosás meg túlzott féltés,meg hű meg ha mert első unoka.SZóval túlzásban minden.Ő eléggé beteges,egy kis szél megfújja és már krihácsol.A kishúga meg mint a beton,de eszi is a virág földet :lol:
Amúgy meg mindkettő sokkal többet beteg mint a SZabi,és ők sokkal többet fertőtlenítenek otthon,sokkal jobban oda figyelnek a domestosos meg hasonló tisztításra.Nálunk ilyenek nincsenek is,mert én fuldoklok tőle....Így marad az ecetes felmosás :lol:
(amúgy ha egy uszi víz túl klóros azt is megérzem)

Mia!!!Mi a szitu felétek???Voltatok sétálni???

mimi12

[b]Orsi!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked!!!!!!![color=brown]
[/quote]
[/color]
Vendég

sziasztok:)

Lanyok, van egy csomo szobanovenyem amiken tul kell hogy adjak, nem tudok veluk foglalkozni. Arra gondoltam ha kell valakinek, eljohetnetek es megszabadithatnatok toluk!
Vannak nagyok, kicsik, szepek mindegyik.! Zsand latta oket es Orsi is.

Kerlek segitsetek, ha nektek nem is kell de anyos-apos, barat, stb....
nagyon nagy segitseg lenne a szamomra ha errol le lenne a gond!

Kerlek irjatok privit !!!!

sünciboglya

Orsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) :D:D:D
Boldog szulinapot kivanunk az egesz csalad!

Elnezest hogy Patrik nem ezen a napon jott, de azert o is sok puszkat kuld neked :D:D:D:D:D

sünciboglya

lanyok holnap kell mennem a pszichiatriara most beszeltem a doktornommel.... drukkoljatok nekem, hogy valami okosat kitalaljon a doktornenim. Sajnos az ujult nalam ki amivel kezeltek 2008-ban, ezen segiteni kell mert nem tudok magammal mit kezdeni egyedul es ebbol baj lehet ha igy hagyjuk.

sünciboglya

Szasztok!

Skacok szunyálnak, van egy kis időm írni! :lol: Bubónak ma reggel hőemelkedése volt, gondoltam nem viszem, feküdje ki.... utána mintha elvágták volna semmi nem volt, de később a játszás után megint lepihent, meleg is volt, úgyhogy jó, hog ynem vittem, remélem ezen is hamar túl lesz, mint múltkor....

Mia, sajnálom! Megy a drukk és remélem találtok megoldást!!!!
Na, hogy megy az etetés? Voltatok kinn?
Cukor nem akar visszaállni?! :( Szólj majd ha rendbejött, megyek a két adag pogival!!!!! :lol:

Orsi, de tündéri babafotó!!!!! :lol: Ásás... nem semmi! Én terhesen csináltam... :wink:

Zsand, utána néztem, Sóskúton van valahol a lovarda! Tetszett neki, de mi maradt meg az egészből?!.... Mikor kérdeztem mi volt..... azzal kezdte: látott egy nagy kakát(lókakát), meg volt egy cica, akinek fájt a lába, biztos megharapta egy kutya, meg volt ott trakror, ami sineket rakott le.... :shock: :lol: Na és persze a busz, amivel mentek.... :lol: Kérdeztem lovagolt-e, vagy etette-e a pacikat, de nem, a lányok etették, azt mondta... :wink:
De jól érezte magát! És ez a lényeg!
sylph

Sziasztok!

Voltunk ma baba-mamán.Arról is szót ejtettünk,hogy az apáknak is szerepet kell/kéne vállani a gyermek nevelésben.Néha ők is tisztába tehetik a gyerekeket.Hát,igen.... :roll: 2 hét múlva pedig egy orvos fog jönni,akitől lehet kérdezni.
Orsival is összefutottunk. :)
Jövünk haza,látom itthon a kocsi.De jó,itthon van Apa.Belépek a házba,köszönés helyett úúúúgy leteremtett! :( :evil: Hol voltam eddig,miért nem veszem fel a telefont.adjam oda,mert széttöri.Mert Ő neki állt főzni,emiatt nem tud menni Diósdra.Pedig voltam boltban,vettem kajának valót is.Elkezdtem sírni,akkor meg jól van,neki is ki kell ereszteni a gőzt.Egy kis leszídás miatt nem kell bőgni.Mondtam,hogy az annál nagyobb volt.Jobb is,hogy most nincs itthon. :cry:

Orsi!Ez virág torta.Gondoltam vigyázok a vonalaidra! :wink:

Visszagondolva én is tipikus első gyerekes anyuka voltam,de már lazábban fogom fel.Nem fertőtlenítek,nem mosom percenként a kezem,Dorinának is csak evés előtt,után,meg ha hazajöttünk valahonnan.Annyi szutykot összeszed játék közben,szerintem már immunis rá.

Hajni!Akkor ezek szerint jösz még ebbe a Sparba? :)
Az egyenleg feltöltő oldal fizetős?Mert annál a résznél elakadtam.

Kép
tierno

Holnap el kéne ütni valamivel az időt..Ha jó idő lesz,nem jöttök játszóra :?: :?: :?: :?:

Kép
tierno

Szijasztok Csajszik!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :D

Brigi! Tök jóóóó volt találkozni! Olyan csini vagy, nem tudsz átvágni mert látom, hogy sokat fogytál!
Direkt megnéztem a tavaszi képeket és nagyon látszik a különbség!
Dorci annyira aranyos!!!!
Párod hüleségét sajnálom! :( Egyből az jutott eszembe, hogy tutira Ő is látja milyen csini lettél és elkezdett féltékenykedni! :D
Amúgy annyira muris volt, hogy pont vasaltam anyósom szoknyájának a bélését és kinézek az ablakon és nem is érettem előstzör hogy látok oda! :shock: Aztán mondja, hogy kivájták a thujákat és akkor nézem, hogy ül ott egy ismerős fiatal csajszi! :D
Utána jutott eszembe, hogy mikor mentünk Szigetbecsére akkor is csütörtök volt és jöttetek baba-mama klubba és most is csütörtök van! :lol:

Szilvi! Jót mosolyogtam Bubón, ahogy kiemelte a kirándulás fontosabb mozzanatait! :lol:
Hogy van szegény???? Van láza most??? Valami azért csak lappanghat benne! :cry:

DOLLI MERRE VAGY???????????????????? :cry: :cry: :cry:

Mia!

Nagyon sajnálom amin most átmész, de hidd el van kiút!!!!!!
Át kell vészelnetek ezt az időszakot!
Virágok maradjanak csak ott, rakjad a nappaliba egy kupacba és heti egyszer egy kannával meglocsolod! Utána megbánnád, hogy ezekről is le kellett mondanod!
Majd írjál, vagy hívj mi volt dokinál!!!!!!!!

Mimi!

Én imádom a domestos illatát! :oops: :oops: :oops:
Az volt az oviban a jelem! :lol:

Apa még sehol mert ma jutott eszébe ajcsit keresni nekem! :?
Persze Lady Gaga cd-t keres, de még jó, hogy nem talált, mert azt kértem sógórnőméktől, hogy másoljanak nekem! :lol:

Linike holnap várlak Benneteket!

Pusszantás Mindenkinek!
Vendég

Jó estét!

Orsi! Ari vagy, nincs gond, csak elhavazva és hullán vagyok, néha beolvasok 1 percre, de elvesztettem a fonalat. :(
Most is csak gyorsan, talán holnap tudok kicsit jönni, de ez függ az éjszakánktól!
És itt is:
Kép

Mia! A lányok mindent elmondtak, amit lehetett, nem könnyű megbirkózni a rengeteg változással, de erős vagy, és Patrikból mindig erőt meríthetsz a következő napokra! Higgy magadban! És mi mindig itt vagyunk, ha kell egy kis tanács, biztatás! Küldök neked sok-sok pozitív energiát!!!

Szilvi! Remélem, jobban van Bubó!

Brigi! Sajnálom amit a párod csinált. :( Remélem, azóta szent a béke!

Lányok! sorry, hogy most nincs erőm és időm végigolvasni és reagálni, ígérem, igyekszem összeszedni magam. :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!
Azért remélem nem domestossal mosol fel és főleg nem télen ha megy a padlófűtés.Nagyon veszélyes!!!És főleg a padló közeli gyerekekre.Simán kaphatnak egy fulladásos allergiát tőle.
Én spec köhögök a clóros cuccoktól.És ok használok én is néha,pl fehérítésre,vagy a rötyi tisztítására de a lakást már soha nem mosom fel ilyennel.
Mosogatószer plusz ecet :lol:

Mia!!!Tessék felállni megrázni magad!!!!A kicsike fiacskádnak az anyukájára szüksége van!!!!

mimi12

Sziasztok!

Mia küldött egy sms-t megírta, hogy volt kint a gy.orvos, minden rendben és adott hasznos tanácsokat!

Nekem is elég rázós napom volt!!!
A Cora újságban kinéztünk Dorinának egy kabátot megbeszéltük, hogy ma el is megyünk megvenni, elhoztam délbe az oviból irány a Cora a hőn áhított kabátér. Bementünk még ott a legelején megnézte Dori a plédeket mondván ez milyen jó lenne a kutyáknak, mondtam maradjon itt 5 lépésre voltak az öblítők, megyek megnézem. Jövök vissza gyerek SEHOL!!!! Keresem kiabálok SEMMI, el szokott bújni, de akor válaszol, semmi válasz, megkérdeztem egy ott dolgozót, nem látta-e, nem látta, keresem jövök, megyek, eszembe jut az az email, hogy gyereket loptak valamelyik áruházban. Rohanás az információhoz aki ott volt mindenki telefonált, álltam, rohantam föl, le. Végre lerakták a telefont. Az őr mondta menjek végig a sorokon ő szól a kollégáinak!!!Végigrohantam az áruházat, de már zokogtam, rohantam, visszaértem az őrhöz, mondja, hogy nem látták a kollégák!!! Mondja az őr menjek ki a kocsihoz, hátha kiment, már nagyon sírtam, remegtem úgy éreztem elájulok!!!!
Irány a kocsi, gyerek sehol!!!!!!! Kérdeztem az őrtől, hogy ki tudják-e vinni az áruházból, mire azt mondta elvileg nem!
Rohánás még1*- a fősoron. Gyerek sehol!!! Visszamentem oda ahol eltűnt, aztán a csatoknál sírva kiabáltam, hogy Dorina mire válaszolt, hogy igen anya!! Zokogva rohantam hozzá, nézett rám a nagy barna szemeivel és láttam rajta, hogy nem érti miért sírok, mi történt!!!! Fölkaptam, sírtam szegénykém úgy megszeppent. Mondtam, neki, hogy anya nem talált és nagyon megijedt, mire Ő anya itt voltam!!!
Aztán mentünk szólni az őrnek.
Csajok, amikor hazaértem úgy éreztem magam mint akit agyonvertek!!!
SZÖRNYŰ VOLT, rohantam zokogva, sírva, gyerek sehol!!!!!

Sziasztok, jó éjt!!!!
Vendég

Orsi: nagyon boldog szülinapot!

neked az jó, ha holnap GECCO után megyünk az kb 1:30 vagy jobb lenne délelőtt előtte?

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Orsi!Tényleg!Akkor azért volt fura,hogy átlátok! :idea: :)
Én meg azt figyelgettem,melyik lehet anyósod ablaka. :) Aztán láttam,hogy a lányok bekiabáltak.
Jaj,azért ne túlozz!Annyit nem fogytam!
Végülis mit kaptál Apától?

Dolli!Jó,hogy jelentkeztél!Már megint aggódtam :?
Béke az van..egy kis tüske még maradt.

Zsand!Ez iszonyú lehetett.Még olvasni is rossz volt. :(

Lini!Majd írjál mi volt a Geccon!

Csajok!Érdemes venni esőnadrágot?(asszem így hívják)Ki lehet használni,vagy tök felesleges?

Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok!

Csak egy gyorsat mert elaludtam! :oops:

Zsand! Ez borzalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is elpityeredtem ahogy olvastam! :shock: :cry: Szörnyűűűűű, ilyenkor érzi az ember, hogy mennyire félti a gyerekét, nekünk Fruzsika "veszett" el tavasszal, de az kb 3 perc volt! A Briconál kívül nézegettük a köveket a falon és egyik pillanatban mellettem volt a gyerek a következő pilanatban sehol! :shock: Én is rohantam az autók között Apja kiabált neki, aztán elkurjantottam magam, arra rögtön előjött a kiállított várból! :D Jaaaaaaaj én is azt hittem elrabolták ezt a szőszi kis angyalkát!
Én ezen a pedofil bébiszitteren akadtam ki! Hogy a francba nem tűnt fel a szülőknek, hogy gáz van????? :evil:
Basszus soha eszembe se jutna egy férfit alkalmazni bébicsősznek!
:shock: :shock: :shock:
Ja meg tök olcsón dolgozott SZERETETBŐL! :? Hát tényleg abból, remélem elkapja hátulról a bartönbe egy nem idén barnult 150 kilós büdös állat! :evil:
Ne haragudjatok, de én annyira kiakadok ezen, egyszerűen! Ne mondják már hogy betegség!Vagy ha tudja magáról miért megy gyerekek közé????

Lini! Talán jobb is a 13:30, mert akkor már itthon van az összes csimó, Bogit nem tudtam lepasszolni, de azért nem egyszerű eset! :? Ha itthon van Bubu és a Fruzsi akkor tök jól elvannak itt fent!
Szóval nyugodtan gyertek Gekko után, nem kell sietnünk, Neked sem, meg nekem se a suliba-oviba!

Brigi!

Ajcsi! :? Nem igazán jött össze Apának! Vett egy alapozót, igaz hogy Maybelline amit imádok és használok, de pont most vettem alapozót és a máik fajtát használom, illetve vett mellé egy szép szemhéjpúdert, de azt meg lejtette! :lol: :lol: :lol:
Rendelt egy pizzát ami kiért 20 perc alatt, de bűűn szar volt és hideg! :lol: :lol: :lol:
Na mindegy majd a 32.-nél próbálkozhat! :wink:
Azért valami zűdnek örültem volna! :cry: Imádom a krizantémot és mindig vesz egy bokrot Api, amit el lehet ültetni, de most az is elmaradt!

Na megyek készülődni!
Vendég

[quote="mimi12"]O írta:mimi12rsi!
Azért remélem nem domestossal mosol fel és főleg nem télen ha megy a padlófűtés.Nagyon veszélyes!!!És főleg a padló közeli gyerekekre.Simán kaphatnak egy fulladásos allergiát tőle.
Én spec köhögök a clóros cuccoktól.És ok használok én is néha,pl fehérítésre,vagy a rötyi tisztítására de a lakást már soha nem mosom fel ilyennel.
Mosogatószer plusz ecet :lol:

Mimi!

Mindenféle kiokítás mentesen írom ezt, csak nehogy beparázzon más is a Domestostól! :wink:

A Domestos az egy lúgos kémhatású tisztítószer, ami Nátrium-hipokloritot tartalma (NaOCl)
Ez egy bomlékony anyag, elbomlik közönséges konyhasóra (NaCl), és naszcensz (atomi állapotú) oxigénre ('O').
Ha megfelelően használjuk, semmiféle veszélyt nem jelent a szervezetre, DE ha SAVVAL keveredik (pl vízkőoldók, lefolyótisztítók)
Akkor a rekacióba lépnek és Cl2 klórgáz szabadul fel belőle!
Ez a veszélyes!!!!!!!! Én vagy lúgos, vagy semleges kémhatású tisztítószereket használok csak!

Szóval a félelmed alaptalan, hogy a padlóról párologva klórgáz alakul ki!

Amúgy a fertőtlenítés azért érzem fontosnak, mert mégiscsak a lakásban van a kutya! :? Amíg mi levesszük a cipőnket ha bejövünk a lakásba, addig a kutya behozhat minden cart! Akár macskacarba léphet stb.....
Én leheletnyit teszek a felmosóvízbe is.
A WC-ben és konyhában használom még!

Amúgy tényleg nagyon jó az ecet, tísztít és fertőtlenít az is, de nem szeretem a szagát! :?
Vendég

Jó reggelt!

Na,ettől féltem,hogy ma ilyen szutyok idő lesz. :cry:

Orsi!Szerintem a pedo betegség.Normális ember ilyet nem csinál!!!!És pont azért megy gyerekek közé.Azt én is furcsálom,hogy a szülők nem vették észre.Ki tudja hány családnál megfordult és egynek sem tűnt fel?? :shock: Én is remélem,hogy szétba... a seggét!
Azért jár a pont Apának is,nem?Valahogy nem tudok elképzelni egy férfit sem,ahogy válogat a sminkcuccok között.Ezek szerint van,csak én nem találkoztam vele. :?

SÜSS FEL NAAAAAP!!!!

Kép
tierno

No jó regg! Ismét csak gyorsban (bár az éjjel/hajnal megen gáz volt. :( ), mert ezer meg egy dolog....

Orsi! Lesz holnap uszi? Illetve ha igen, utána ráérsz fél órácskát? Épp viszem gépbe az anyagod... Ha ez nem jó, nekem jó nagyjából bármi megfelel szombaton egész nap vagy vasárnap délelőtt olyan 11-ig bezárólag. Tudom, hogy hétvége, de jövő hetem is havazósra sikerül.

Brigi! Édes vagy nagyon, ha csibe hagyja, akkor még jövök most délelőtt és írok, de semmi nem garantált, mi is hisztis korszakunkat éljük. :?

Zsand! Hú, ez nagyon kemény lehetett! Jobban vagy?

Kép
Kép
tekiroll

Jaj Dolli!

Persze, hogy ráérek utána, de úgy szégyelem magam, hogy miattam ezzel bajlódsz! :oops: :oops: :oops:
Annyira aranyos vagy!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Brigi olyan hangosan felröhögtem azon amit írtál, hogy Bogi kérdezgeti MI JAN ANYAAAAAAAAA? :o

:lol: :lol: :lol:

Andika! Milyen volt tegnap torna?
Akartam írni, hogy annyira széééép hugod van és nagyon szimpatikus kedves! Nekem is jó lenne egy lánytesó! :cry:
Vendég

Szasztok!

Orsi, leszek a tesód, ha gondolod!!!!! :wink: :lol:
Ajcsi.... jájj, ez az mikor utolsó pillanatban akarnak ajándékot venni... legutóbbi karácsonykor a párom szinte az utolsó napon vette meg, de ő minden "szart" összevásárolt.... :cry: inkább ne tette volna.... :? :lol: Szülinapkor, névnapkor a virág nála sosem marad el!
Bubó viszonylag jól van, taknyos szegénykém....

Zsand, még olvasni is nagyon borzasztó volt!!!! Szegénykém!

Brigi, azóta szent a béke a pároddal?!

Dolli, szióka!!!! Miért húzósak az éjszakák? Felkel Gézu? De nem beteg ugyi?!
sylph

Dolli!Mi volt éjjel?Gézu? :(
20+1? :shock:

Orsi! :) Melyik volt olyan vicces?
Nekem meg egy tesó. :cry:

Válaszoljatok az esőnadrágra,mert akkor jövőhéten megveszem,ha érdemes.

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?