Új privát üzeneted érkezett!

Halika,
mindjárt visszaolvasok - remélem még lesz időm - csak azt akarom írni, hogy Dorka kicsit módosította az adatlapja fényképeit... :)

nadine81

Aki nem látja a képét, attól bocsánatot kér, de még nem tudta beszerezni...

nadine81

Vero,
köszönöm a választ. az óvónőképző jó ötlet.

Klassz, hogy így össze vagytok szokva. Az életben is sokat találkoztok?

e
esztermami

Vero!Az már csak igaz,hogy örökké nem járhatsz bennük!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én most épp paradicsomot ebédelek.Imádom!!!!!!!!!!!
Vendég

Most volt augusztus 15.-én egy babatalálkozó Harkán a Krisztiéknél,mert itthon volt Canadából Ági Námetből pedig Reni.Én van akivel most találkoztam először,de van akikkel már korábban találkoztam ha otthon jártam.De ha haza megyek igyekszem találkozni akivel csak tudok ami nem mindíg a terveim szerint jön össze..Katus és Nercsi szoktak szinte nap mint nap öszzejárni sétálni a picikkel!Vero és Eszti sógornők ők is gyakran találkoznak egymással.Sajnos nem mindenki Soproni így kicsit nehézkes a dolog,de mindent megoldunk.
Vendég

Na most megettem a 3 duci parit most jöhet a jó kolozsvári szali!!NYAMI
Vendég

esztermami!Hogy-hogy itt vagytok?Férjed itt dolgozik?Merre fele laktok?Mikor kellen vigyázni a picire?
Vendég

Igen, a férjem miatt vagyunk itt, mert ő itt tanul. Öreg gyerek már, de ő most szerez diplomát, az Alkalmazott Művészeti Intézetben jár építészetre. Most már negyed éves lesz. Amíg nem volt Vince és én dolgoztam, akkor pendlizett, ill. pendliztünk, mert egy időben sikerült Bécsben dolgoznom. De most sokkal jobb így együtt, emellett Vince is egy kis csoda, de hát ezt nem kell neketek mondanom.
Az az igazság, hogy ha minden jól megy márciusban Vincének kistesója születik és ugye járnom kell a terhesgonodzóba... stb. és szeretnék úszni is legább hetente egyszer eljárni, mert nagyon szükségem van rá. Amíg Vincét vártam, akkor is jártam és annyira jót tett a közérzetemnek. A férjem pedig - ha beindul az iskola - egyáltalán nem ér rá semmire,mert mellette dolgozik is és az amúgyis nagyon sok. Szóval nem tudok rá számítani.
Heti egyszer 2 - 2,5 óra, 13 óra körül lenne jó, a legjobb az lenne, ha nálunk, mert Vince kb. 1/2 12-től 1-ig alszik, szóval azaltt akár tanulhat is a felügyelő, csak utána rögtön meg kell etetni.
A többi meg függ a terhességi vizsgálatoktól, meg attól, hogy van-e egyéb feladatom - néha bevállalok egy kis fordítást németből.
A József Attila lakótelep mellett a kis posta épületében lakunk.
Nagyon jó itt lakni. Van zárt kert, benne hinta, 10 perc az erdő. Nem is tudom elképzelni, mi lesz, ha vissza kell mennünk, annyira megszerettem itt lakni.
hú, most jó hosszú lett.
Tényleg, amelyikőtök soproni, hova szoktatok játszótérre járni?
e
esztermami

Igen, a férjem miatt vagyunk itt, mert ő itt tanul. Öreg gyerek már, de ő most szerez diplomát, az Alkalmazott Művészeti Intézetben jár építészetre. Most már negyed éves lesz. Amíg nem volt Vince és én dolgoztam, akkor pendlizett, ill. pendliztünk, mert egy időben sikerült Bécsben dolgoznom. De most sokkal jobb így együtt, emellett Vince is egy kis csoda, de hát ezt nem kell neketek mondanom.
Az az igazság, hogy ha minden jól megy márciusban Vincének kistesója születik és ugye járnom kell a terhesgonodzóba... stb. és szeretnék úszni is legább hetente egyszer eljárni, mert nagyon szükségem van rá. Amíg Vincét vártam, akkor is jártam és annyira jót tett a közérzetemnek. A férjem pedig - ha beindul az iskola - egyáltalán nem ér rá semmire,mert mellette dolgozik is és az amúgyis nagyon sok. Szóval nem tudok rá számítani.
Heti egyszer 2 - 2,5 óra, 13 óra körül lenne jó, a legjobb az lenne, ha nálunk, mert Vince kb. 1/2 12-től 1-ig alszik, szóval azaltt akár tanulhat is a felügyelő, csak utána rögtön meg kell etetni.
A többi meg függ a terhességi vizsgálatoktól, meg attól, hogy van-e egyéb feladatom - néha bevállalok egy kis fordítást németből.
A József Attila lakótelep mellett a kis posta épületében lakunk.
Nagyon jó itt lakni. Van zárt kert, benne hinta, 10 perc az erdő. Nem is tudom elképzelni, mi lesz, ha vissza kell mennünk, annyira megszerettem itt lakni.
hú, most jó hosszú lett.
Tényleg, amelyikőtök soproni, hova szoktatok játszótérre járni?
e
esztermami

Soha nem késő elkezdeni tanulni ha valaki érzi,hogy végig is tudja csinálni és kedve is van hozzá.
Gratulálok a második kis jövevényhez.És ha férjed találna itt munkát akkor is viszza mennétek?Bár Pesten sokkal nagyobb a lehetőség!
Édesanyámat megkérdezem ő nem dolgozik nagy gyerekimádó!! :D :D Hát ha valaki Sopiba kerül úgy megszereti,hogy el sem akar menni.Van valami vonzereje a városnak.
Vendég

hú, ez nagyon kedves Tőled, természetesen fizetnék érte valamennyit.
Nem tudjuk mi lesz később, de az az igazság, hogy mindenkink pesten van. Nekem még állásom is van ott, csak most babázom.
Sopron tényleg nagyon klassz!

Vince felébred, gyorsan enni kell. Héjában sült krumpli van spenóttal és főtt tojással. nagy kedvencünk. futok.
esztermami

Dobok fel két képet amin ordít a fiam!!Vagyis hiszti kitörése van!!

Kép Kép

Ha gondolod este felhívom és megkérdezem!!
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Annyira zizi vagyok!! Most visszaolvastam, és semmire nem emlékszem! :roll: :oops: :cry: :lol:

Hajnus, a jövő hetet megdumcsizzuk.

Mi ma megyünk Győrbe. :lol:

Képzeljétek bevállaltam itt a házban a közös képviselőséget. :shock: :shock: Csak egy oka volt, ablakcsere és fűtéskorszerűsítés előtt állunk, és az előző közös képviselő meghalt. :cry:
Senki nem vállalta, így elbuktuk volna az egészet. Így bevállaltam, bár utólag belátom nagy falat így a gyerek mellett. De csak addig zűrös, míg ezek a munkák meg nem lesznek. Aztán nem akarom ám sokáig csinálni, csak míg kész nem lesz minden, meg a pénzügyi részét rendbe kell tenni a háznak. Sajnos az elődeim nem voltak precíz emberek.
Úgyhogy én lettem a Magdi anyus. (barátok közt)

Esztimami lakunk mi is a Józsefen

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó,
nagyon jó képek a fiadról! Vince az utóbbi 1 hónapban kezdett el erősködni.
ha tényleg nem probléma, hogy megkérdezd. természetesen ha ráér és szívesen csinálná. Tamás anyukája néha-néha lejön, de az elég ritka.

Nercsi, ha van kedved egyszer összefuthatnánk. Most nagyon kassz lett itt a játszótér.

megyünk vásárolni. este visszanézek. sziasztok
e
esztermami

Sziasztok!

Hát ki az az ismerős,aki ma az iwiw-en jelentkezett?????
A Dorka baba?!
Ismerjük ám!Persze csak képről.
Nagyon édik a haverjai!
Viol:Küldtél a nagylánynak egy meghívót?
Biztos nagyon ráértél ma . :lol: :lol: :lol:

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Szia Eszti!
Én sem tudok neked gyerekvigyázót ajánlani, maximum negyediknek idehozni a legényt...
az AMIban végeztem én is, bár már 2000-ben.
Nekem sincs a városban senkim aki vigyázna rájuk, egy lányt ismerek, de neki az általad ajánlott időpont nem lenne jó.

Ma jól sikerült a napunk, mindkét ovisom remekelt! :wink:
Mindját indulunk is gépezni :lol: :lol: :lol:

Vero, rám se jön fel semmi sajnos, mindjárt itt az ősz és hiába keresgélek a ruhák közt.
Csilla mindig megjegyzi, hogy milyen sovány vagyok :D , csak nem annyira mint voltam, de 1év volt mindkétszer, Janka előtt szinte etióp lettem :oops:
amica

Nercsi, nem vagy semmi,:!: :!: :!: idén a mi szintünkre került a közösképviselősség, de időben visszamondtam, mert 3gyerekkel ez már nem menne, na meg mi januárban elköltözünk, itthon már csak "albérlők" vagyunk :wink:
amica

Helloka! :)

Csilla,
"csordaszellem" :lol: :lol: :lol:
Hűű, Péter melóbeosztása valóban nem a legelőnyösebb egy családnak, de ha vki egyedülálló lenne, akkor is megkeverné rendesen, hogy így összevissza kell menni melóba... :?

Hajus,
Bence ilyen nagy súllyal született?? :shock: Húúú...
Én is, én is, én is szeretném azt az étrendet!!! :D
ggviol@freemail.hu vagy ide :) Köszönöm! :)

Andi,
én észrevettem ám Márton, ott álldogál a két gépóriás között! :) És párod mit csinál a faiparban?

Ági,
remélem tényleg minden okés lesz az oltáson! :)

Eszti,
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek és még sok-sok együtt töltött boldog évet! (Hármasban vagy többesben, kívánom, hogy így legyen! :))
Komoly az a lavór? :) Vagy csak nagyon vizuális vagyok, meg hiszékeny is? :) Komolyan benne ülsz? De most ne röhögjetek, ha beugrottam... :) :) :)

Eszter,
nagyon aranyos kisfiad van, remélem találsz valami megoldást a felügyeletre! :) Az óvónőképző tényleg jó megoldásnak tűnik! :)

Gabó,
jajj, lehet, hogy ki kéne cserélni Dorkának az adatlapján a vőlegénye képét erre? :) :) :) Istenem, de ennivaló! :) Ő is hogy le tudja biggyeszteni a száját, amikor hisztizik! :)
Ja, és ez is jó volt: "gurulós kokodil" :lol:
Jó, akkor majd valamikor küldöm a fotót, aztán mondod a véleményt. De nem ám nekem felteszed valamilyen csúnya oldalra?? :lol:

Erika,
és mit kell csinálni, mint közös képviselő? Neked is kell utánajárnod a felújítási dolgoknak? megrendelések, ilyesmi?
Hűű, én ki nem állhatom Magdi anyust, de te aranyos közös képviselő leszel! :) Még ha nem is húzol olyan otthonkát... :lol:

Anita,
jaja, gondoltam megdobom a lánykát egy meghívóval... :) :) De különben csak annyira értem rá komolyan, hogy megcsináltam, feltettem képeket. Amúgy elment a délelőttöm ezzel-azzal, főzőcske, pakolászás - az nálunk mindennapos - stb.

nadine81

Van most itt valaki, aki nem freemail-es? Küldhetem azt a mailt, amit aztán kérem, hogy küldjön el a ggviol@freemail.hu-ra?

Vagy Beus, veled beszéltem erről tegnap. Itt vagy? vagy leszel? Mert most néztem, jó az easymail-em.

nadine81

Sziasztok!

még nem mindig tudok mindenkit beazonosítani, de nagyon összeszokottaknak tűntök!! :P
Az az igazság, hogy csak most kezdtem el tényleg babavigyázót keresni, de remélem, mindenképpen a legjobb megoldást találom meg.

Amúgy én sem férek bele a régi ruháimba, pedig már a nyár elején még mielőtt ismét pocaklakóm lett volna kezdtem egy-két doldogba beleférni. Mondjuk most megint van indokom, de nem szeretnék nagyon ráhízni, mert a Vince előttti állapotomhoz képest így is 8kg plusszom van. :cry:

Érdekes, hogy Erika pont most írt a közös képviselőségről, mert pont azon gondolkodom mostanában, hogy bevállaljam-e itt vagy sem. Kb. 2 hónap múlva elköltözik a jelenlegi és senki sem akarja vállalni, de nem tudom, hogy egy március közepi szüléssel nem értelmetlen túlterhelés. Nem is tudom pontosan mennyi munka lenne és mennyi pénz.

Fent a Lövérekben láttam valami játszóház féleséget. Nem ismeritek véletlenül? Vagy nem is működik már?

Nadine, nekem van vagy 3 emilcímem, szívesen elküldök valamit valahová, ha kell. az egyik cím: mullerstahl@yahoo.com

e
esztermami

esztermami!Beszéltem anyuval és nagyon szívesen elválalná.
Elküldöd privibe a telcsiszámodat?

Nadine!NA most,hogy felhívtad a figyelmemet a képpek kapcsolatban lehet,hogy felteszem egy disznó oldalra.
Még megálmodom!!Nem ám HIHIHI!!Csak szivatlak.!

Na mára ennyi megyek vissza Lostot nézni.

Jó éjt nektek és a babóknak.
Vendég

Sziasztok!Üdv Esztermami!Gratula a második babához!Engem Zsaninak hívnak és van egy 3éves kislányom.
Hajni!Nagyon jól nézel ki most!Szerintem már nem kell fogynod.Bence nagyon édes,kis mosolygos a drága! :P
Eszti!Nagyon boldog házassági évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!
kola2

Eszter,
köszönöm, akkor küldök egy mailt - szép :) - és azt szeretném, ha azt elküldenéd nekem a ggviol@freemail.hu-ra, hogy körbeküldhessem a többieknek. Mert az a gond, hogy ez az email az easymail-es postafiókomban van és onnan valamiért nem tudok freemailre semmit küldeni. És itt sokaknak freemail-je van.
Köszönöm, mindjárt küldöm. :)

Különben nekem egy 4 hónapos kislányom van, Dorka. Hegykőn lakunk, korábban én is soproni voltam, csak még tinikoromban szüleim itt épültek házikót. :)

Na de Gabó!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázz, mert Lost leszel te is! :lol: :lol: :lol:

nadine81

hhh
kola2

Kép

Kép
hajnus

Látom már Eszterrel megbeszélted.Csak beugrottam 1 pillanatra.Megyek nézem a LOSTOTO!(Gabó :wink: :lol: )
Holnap jövök délután és majd mindenki fogyózhat. :lol: :lol:
Jaj,Zsani,nagyon köszi :D

Kép

Kép
hajnus

Ja,de bunkó vagyok.
Szia Esztermami,üdv itt nálunk.Ti is a Mikola doktornőhöz jártok?

Kép

Kép
hajnus

Ja most kicsit elgondolkodta,hogy vmi nem stimmel.Szóval aki NEM freemail-es!Most esett le! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:
Látszik,hogy fáradt vagyok..Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Gabó!
nagyon nagyon köszönöm. Elküldtem privin a számaim, meg a címem, azt is írtam, hogy kívételesen a jövő héten Budapesten Nagyszülőzünk, de utána itt leszünk. Nagyon szívesen találkoznánk (Vince meg én) Anyukáddal!! :D :D :D

Nadine, elvileg elküldtem, de nem lehet, hogy a freemail azért nem megy, mert nagyon nagy a csatolás? Ott limitálva van a csatolmányméret. Bocsánat, ha csak oktondiskodom.

szia Zsani, köszi az üdvözletet. A második miatt még kicsit izgulok, de a 18 hetes Uh után remélem, teljesen megnyugodhatok.

Szia Hajnus, nem. Az az igazság, hogy nekünk annó a Szőnyi doktornőt ajánlották, így hozzá járunk. Őszintén szólva, nekem eddig nagyon szimpatikus volt. Mondjuk hozzá tartozi, hogy Vince Bécsben született, mert akkor még nekem osztrák munkáltatóm volt.... bonyolult. szerencsére mostanra már teljesen visszaköltöztünk Mo-ra.

Remélem, Nadine megpatad az emilt. még egy kicsit később visszanézek.

e
esztermami

úgy látom, mindenki távozott! szép álmokat!
e
esztermami

Sziasztok Csajok!

Régen voltam, Mira a héten kezdte az ovit. Hétfö-kedd ott voltam Vele végig, szerdán már 1 órát otthagytam. Persze üvöltött. Rossz volt hallani. Mikor mentem érte meg nem akart hazajönni, kérte had ebédeljen ott. Engem meg elengedett. Másnap megint sírt mikor otthagytam, ebéd után mentem érte, megint alig lehetett hazarángatni. A sírás állítólag csak 2 perc volt. És tegnap már nem sírt elválláskor sem! Olyan jó lenne ha ilyen hamar megszokná!

Ma itt a faluban ilyen szüreti felvonulás lesz. Megyünk mi is, ott lesznek az ovisok is, készítettek fejpántot is.

Amica! Örülök, hogy Nektek is müködik az ovi. Egyszer majd összefuthanánk valahol, Mirának nagyon bejött Janka. :)

Eszti! Boldog h.évfordulót utólag is! Tudod, nekünk is 7-én volt! :wink:

Gabó! Nagyon jók ezek a hisztis képek Leviröl! Ilyen hisztik nálunk is vannak, mindkét részröl. :lol:

Szia Esztermami! Aranyos a kisfiad! Nekem egy lányom és egy fiam van, látni is a vonalzómon. :wink:
Mit dolgoztál Bécsben?

KépKép
KépKép
mirama

Eszter,
köszönöm, megjött a mail. :)

Viszont én asszem feladom a próbálkozást, nemtom miért, de nem tudom innen sem elküldni nektek... :evil: :( :evil: :cry: :evil: Majd egyenként próbálom talán...

nadine81

Az az igazság, hogy korábban már easymailről lementettem a gépre, és próbáltam onnan, mellékletként csatolni. Csatolni csatolta, igaz elég sokáig tartott neki - gondolom a mérete miatt - viszont nem küldte el, de ugye angolul írta ki a lelkem, hogy mi a gáz, én meg ugye angolul nemtok... De mindegy, te láttad? Szép, igaz?

Most asszem azt fogom csinálni, hogy elküldöm azoknak, akik nem freemailesek, és aki akarja, továbbküldi azoknak, akik azok. Mert fogadni lehet, hogy tudnám, sőt, tudom is, hiszen tőled megkaptam. Csak továbbküldeni nem tudom. De mindegy, lehet, hogy aki olvassa, már el is vesztette a fonalat, annyira megkevertem... :lol:

nadine81

Na, elküldtem:
Veronak, Hajnusnak, Beusnak, Katusnak, Csillának.

Aki kimaradt :(:
Niki, Reni, Erika, Eszti, Zsani, Gabó, Ági, Andi (a te címedet nem is tudom :oops:)

Aki tudja, küldje tovább nekik! Köszönöm! :)

Hajnus,
a te címed imazal@freemail.hu? És a chello-s él még?

nadine81

Kriszti,
nektek is Boldog házassági évfordulót kívánok! :)

nadine81

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!
Egyben Krisztinek boldog évfordulót kívánok! Kép

Gabóca!
Csak mi ketten voltunk kajálni.Naná,hogy odabújtam a férjemhez mert gusztustalan volt a film.Egyébként mindíg úgy nézzük a TV-t,hogy én a hasán fekszem.
Olyan édi Levi a hisztis képen. :D :D

Viol!
Kép
Persze,hogy nem igaz a lavoros sztorim.
Miképpen lehet meghívót szerezni az IWIW-re?

Hajnus!
Nem kaptam meg az emailedet. :cry: :cry:
Elküldenéd mégegyszer?
szonja2003@freemail.hu

Eszter!
Szia!Üdv közöttünk!
Én Kópházán élek a férjemmel és a majdnem 3 és fél éves kislányommal.Nomeg egy anyóssal a hátsó udvarban. :D
Igen,jó kis összeszokott csapat a miénk.Nem is adnám ezt az ismeretséget semmiért! :D

KépKép
eszti76

Viol!
Mi az amit küldessz másoknak?Biztosan írtad de akkor elkerülte az estére amúgy is lagymatag figyelmemet.
Nekem is,nekem is,nekem is......
szonja2003@freemail.hu

KépKép
eszti76

Viol,megkaptam,köszi!Annyira gyönyörű szerintem!Könnybe lábadt a szemem.Én az ilyesmitől úgy el tudok érzékenyülni!
Gabónak elküldtem,remélem megkapta

Kép

Kép
hajnus

Eszti,küldöm én ha Viol nem tudja!

Kép

Kép
hajnus

sziasztok!

Viol, csak most jutottam oda, hogy megnézzem, tényleg nagyon szép. Látszik, hogy pocaklakóm van, mert záporoztak a könnyeim :oops:
más esetben valószínűleg a mosolygásnál megmaradtam volna.
Esetleg én is megpróbálhatom elküldeni.

Eszti neked megpróbálom, mert látom itt az emiled. Amúgy szívesen meghívlak a wiwre, nekem még van meghívóm. örülnél?

szia Mirama,
művészettörténész vagyok és a bécsi várostörténeti Múzeum életrajzi gyűjteményének voltam az egyik vezetője. helyettesítésre vettek fel, mert az elődöm elment babázni. erre én 3 hónappal a munkakezdés után terhes lettem. :lol: kicsit ferdén néztek rám, meg persze nem volt szerződéshosszabbítás, de akkor én már majdnem 2 éve vártam, hogy terhes legyek.
Amúgy nagyon érdekes munka volt. Izgalmas egy ilyen gyűjtemény régi naplóktól fényképeken át mindenféle van benne.

Lányok, hogyan csináltátok a vonalzót? én is szeretnék, de még nem sikerült megfejtenem hogyan. :?

Eszti, akkor menetközben elküldtem Neked, kiváncsi leszek, megérkezik-e.

sziasztok
e
esztermami

Eszti,küldtem a fogyit is,megkaptad??

Kép

Kép
hajnus

Eszter!Oké átadom anyunak a számodat meg a címet és fel fog hívni nagyon örült mikor mondtam neki.

Viol!Miket küldessz szerteszét?

Hajnus!Még nem jött semmi!

Eszti!Nagyon tuti,hogy csak ketten voltatok!!! :lol: :lol: :lol:
Szonja mamizott?És iccaka?

Mirama!Ez szuper,hogy Mira szereti az ovit.Ez a pici sírás belefér senki nem ússza meg.Vagy igen?Ott Harkán jár oviba v. bent a városba?
Vendég

Csajok!
Potyognak a könneim a történettől amit Eszter jóvoltából meg tudtam nézni.Pedig én nem vagyok várandós.Nagyon megható!
Köszönöm Eszter!

KépKép
eszti76

könneim=könnyeim

KépKép
eszti76

Gabóca!
Szonja mamizott de csak 9-ig.Aztán elaltattam és jött a horror.Ritka gusztustalan volt.Kínzókamráról szólt.A többit el tudod képzelni.Az a bizonyos dolog elmaradt a felfázásom okozta fájdalmak miatt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jól és jó áron vásároltál!

KépKép
eszti76

Gabó, nagyon köszönöm ismételten, Vincével biztosan nagyon jóban lesznek.

Szívesen Eszti, másnak is elküldöm, ha adtok emilt.

lehet, hogy sikerült vonalzót csinálnom???

KépKép
KépKép
esztermami

:P :P :P :P :P

KépKép
KépKép
esztermami

Kriszti!
Nálunk is így volt annak idején a beszoktatás.Amikor otthagytam sírt(óvónénik elmondása szerint csak pár percig)aztán meg nem akart hazajönni.Mennyire egyformán tudnak ezek a gyerekek viselkedni.
Most,hogy ismét jár (3 hét szünet után )volt,hogy sírt amikor otthagytam.Ma reggel pedig mennem kellett dolgozni és csimpaszkopdott rám,hogy ne menjek és sírt.A szivem szakadt meg de mennem kellett.Amíg a kakaóját itta szorosan ölelte a nyakamat csak,hogy ne menjek el.Ilyenkor sajnálom,hogy nem a régi időket éljük amikor a férfi keresete elég volt a család fenntartásához és az anya a gyerekekkel és a háztartással foglalkozott.

KépKép
eszti76

Hajnus!
Köszi,tőled is megkaptam az anyus történetet.A fogyit nem. :cry:

Kinek van kedve velünk sétálni holnap 4 és 5 között?
A Pócsi utcából indulunk egyelőre ismeretlen cél felé. :D

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?