Új privát üzeneted érkezett!

Na lányok,én mára azt hiszem kész vagyok!Megyek megfürdetem Francit aztán csak remélni merem,hogy alszunk is! Nagyon nyűgös volt egész nap,de mostmár én is az vagyok! :( Ha így haladunk holnap utánra olyan leszek mint egy felmosórongy :roll:Na pápá!Jó éjszakát mindenkinek! Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!
Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat annyira jól esett
Kép

Ma már nem volt hál istennek semmi hányás eddig is legalább remélem nem is lesz éjjel :) Igaz Zolika ma csak citromos limonádét ivott meg pár szál ropit evett semmi többet...már meg is jegyezte,hogy éhes nem eeeee lehetne már enni :D Ez már jó jel nem ???
Most az én gyomrom van elég carul :( Remélem nem kaptam el én is ...nem élem túl ha hánynom kell :(

Évi!!
Köszi a privit nagyon rendi csaj vagy!!!!!Csongi olyan nagyfiú már hallod a képeken !!!! Még barátnője is van háááát nem semmi :)

Ildi!!
Pedig úgy gondolnám,hogy családi házban azért nem olyan a szomszédi viszony mint társasházban,nálunk sajna nem túl jó a szomszédokkal a viszony vagy csak én lennék túl elfogult 1-2 dologban nem tudom. De pl. a felettünk lakó most éppen azért haragszik rám mert mertem szólni este 10kor,hogy fogják már vissza egy kicsit magukat mert az én 2 gyerkőcöm már alszik ilyenkor. Na ez nem igazán tetszett neki azóta nem köszön :( Szerinted???? Utálok itt lakni én is ha lenne rá módom el is költöznék gyorsan....de nincs :(

Andi!!!
Remélem minden rendben lesz Sziszikével ne izgulj,én drukkolok hogy minden oké legyen :)
Kép

KépKép
diÁcska

Köszönöm a dicséreteket a remekművemre :oops:

Ildi,most csináltam kivághatósat is,majd 2 oldlaú ragasztóval felragasztom,azok a konyhába készültek a csempére,remélem jók lesznek:)

Vali,ez már jó hír,hogy Zolika éhes,reméljük nem kaptad el!

Erika,Réka lehet ezt az időt érzi,borzlamas szerintem :( Mikor lesz már jó idő??

Judit,hol akadtál le a vonalzós dologban?Írnál egy kicsit magatokról?Lehet atöbbiek ismernek,de én le vagyok maradva...

Hajni,jó pihenést! Megyek én is elteszem magam holnapra!

Jó éjt mindenkinek!!

Többiek életjel! De nem jelentkeznek az elveszettek :cry:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap megint takarítottunk este 8-ig, csak hogy haladjon a dolog. Ha minden jól megy, hétfőn már rakják a laminált padlót :D még apura várunk, hogy legyen egy kis ideje felszerelni a fürdőszobát tudjátok mosdó, zuhanyzó, stb.
Ma megvettem a függönyöket a szobába. Hát... elég zsebbe nyúlós téma volt, a 9 méterért 26 ezret fizettem :evil: de legalább azt választottam, amelyik a legjobban tetszett.

Tündi, Csabi majd idén is a Komi rallyn indul, Üllőn. Amúgy ápr. 5-én Egerben (?) kezdődik az országos, én most nem megyek, mert Szegeden lesz tudomány, inkább ott okulok :)
Mindig elhatározom, hogy figyelem az útról a házatok, hogy melyik is az, de aztán leköt a forgalom, és csak elsuhanok ...
Néztem a képeket: háááát, Luca tiszta apja :D bár nem találkoztunk még a férjeddel élőben, de a fotók alapján le sem tagadhatná a lányát :D

Mano, köszi a kedves szavakat. A hugom segít be a takarításba, közben jól eldumcsizunk, meg kidumálunk mindenkit :twisted: :oops:

Évi, ki a közös ismerősünk a hurutosról? Csonginak boldog szülinapot kívánok!

Jaimee, tündéri lányod van! Én még nem tudom, Babuci nemét, de valahol érzem, hogy kislány! Bár a múltkor azt lmodtam, fiam született!

Katlina, gratulálok Robikának a pápázáshoz, és a súlygyarapodáshoz is :D ne aggódj, ha lassabban is, de a lényeg, hogy megy a súlya :D itt végül is tegeztelek, nem haragszol, ugye?

Vali, hát szép kis vírust gyűjtöttetek be :( örülök, hogy a gyerekek jobban vannak, a diéta sokat segített, hál istennek. Remélem, nem megy át rajtad is a betegség.

Cleo, mutassátok csak meg a szívdokinak azt a kis zörejt, meglátod, csak így lesz nyugtod neked is. Inkább kelljen oda feleslegesen menni, és derüljön ki, hogy csak egy ártalmatlan zöreje van amit kinől majd :)

Ma megint megcsináltam a kórházban a cukorterhelést. Úgy mentem be a megbeszélésre, hogy előtte felhörpintettem a cukros vizet ..... ki kellett jönnöm, mert már az ájulás kerülgetett, úgy émelyegtem tőle :? elég ciki volt, de inkább kijöttem, mint odahánnyak :oops:

Na sziasztok, jó éjt mindenkinek! Gyógyuljatok, kis betegek!

Kép
pimelinda

Nem tudok képet felrakni, azt írja ki, hogy túl nagy! Hogy kell lekicsinyíteni?

Kép
pimelinda

Hali.

Köszi Katlina.hááááttt ez nem túl biztató :? .pedig akkor engem sem fog nagyon szívlelni,mert én meg szeretek tudni minden apró részletet.és az én csajom is izgő-mozgó.
de nem értem...hogy lehet akár majdnem felháborodva is egy 9hós gyerekre ???!!!! :evil:
eredmény amúgy jó lett?

Melinda.igen mindenképp elviszem.remélem oké lesz,de nagyon izgulok.de egyenlőre talon a téma-hisz még 2hét.

Vali.örülök,hogy alakultok :) .

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hulla vagyok, hulla vagyok, hulla vagyok...agyhalott...szörrrrrnyű nap volt, de a lényeg, hogy Réka végre alszik....Megint elfelejtettem, kinek mit akartam reagálni...bocsi. :cry: :cry: :cry:

Cleo, biztos minden oké lesz a dokinál!

Melinda: Uh-n nem mutatta meg még magát a Picúr?
Citromlevet nem tettél a löttybe? Úgy majdnem finom....nagyon majdnem.... :D

Szilvi: "amoda" reagálva - tesókéknak egy évnél is több időbe telt, mire nem betegedett le folyton a kislány. Nem minden gyerek szokik be 3-6 hó alatt sztem. Jó ötlet, ha nem megy egy darabig Levente.

Vali: Jobbulást Zolinak!!!!

Hajni: Húha, már csak 1 teljes nap Apa nélkül. :D :D

Tündi: Olyan nagy már Luca, el sem hiszem, hogy Réka is ilyen "kaliberű" lesz hamarosan....

Mindenkinek cupp!

Jó éjt! Bár már sztem mindenki alszik...
jaimee1

Szió!

Megvagyunk, csak betegek vagyunk. Dávid kifelé jön már belőle, Levente (3 nap bölcsi után) újra beleeset... én meg ki tudja melyik gyerkőctől, de már megint elkaptam valamit! A bölcsit felfüggesztjük egy időre! (Mindannyiónknak erősödnie kell, mert ez a 6 hónap betegeskedés sokat kivett belőlünk!)

Olvasó üzemmódban maradok egy időre, mert kicsit ki vok purcanva fizikailag... De figyelemmel kísérem (ahogy tudom) a dolgokat!
A táblit csinálom, amikor csak van rá időm.

Üdv az új tagoknak! :) Aki a táblihoz csaltakozni szeretne, az visszamenőleg a 159. oldal alján (azt hiszem) megtalálja a táblis infókat! 8)

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!! :( :)

Pusssz!
szilbee

Melinda!!
Én kérdezhetném,nekem nagyon fura volt hogy amúgy magáztalak itt meg kapásból letegeztelek :D :oops: ,de hát ez így van rendjén,nem vagyunk mi öregek.......

Cleo!
Remélem ti szerencsésebbek lesztek ezzel a nővel,amúgy minden rendben volt,és maga a vizsgálat is csak pár percig tart

Szilbee!
Jobbulást nektek,gondolom a padló alatt érzed magad :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ditke, üdv a csapatban!

Vali, örülök, ha segíthettem! Na, az éhség már jó jel lehet!
Kezdek én is parázni, már a fele csoport otthon van ezzel a vírussal :( Abban reménykedem, ha tőlem nem kapta el, talán már megússza... Tudjátok a remény hal meg utoljára!

Judit, most vettek fel az APEH-hoz nekem is egy ismerősöm! Hogyhogy rugalmas a munkaidő?!
Tudom melyik tanítónéniről beszélsz, nekem is ő volt a szimpatikus, de szerintem már legalább két osztályra való gyerek oda szeretne menni. Azt mondta, kérni mindent lehet, aztán majd az igazgatóság dönt... :?

Katlina, ne izgulj a súlya miatt, Csongi 8,1 kg volt egy évesen :wink: Hát én sem nőttem túl nagyra, apa sem, ez van!

Andi, nem hallottad még, hogy a dokinéninknek ez az egyik "heppje". Az ismerősi körömben kb. minden második gyereket elküldött erre a vizsgálatra. Mindenkinél rendben volt minden! Azért legalább Te is megnyugszol, ha túl lesztek rajta!

Melinda, na akkor már haladtok a takarítással! Jó kis ára volt a függönynek! Marcsinak hívják, van egy Bence nevű kis fia.

Hát egy két "kedves" szomszédom nekem is van. A nyugdíjasokkal rendszeresen meggyűlik a bajom a gyerek miatt, meg a játszótér miatt. Hát ez van. Csak reménykedem, hogy belőlem nem lesz ilyen házsártos öregasszony, mint amiket most tapasztalok.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Linda,pedig valamikor benézhetnél hozzánk ha arra jársz,ami gondolom elég sűrűn van :P Nem fogunk egymástól messze lakni :)
Biztosan nagyon szép a függöny,hát mi is egy vagyont fizettünk érte :( Luca meg bizony tiszta apja jól látod :)

Szilbee,jobbulást nektek!!Azért néha írj ha van egy kis időd,és energiád.Szerintem is jó ha egy darabig bölcsi szünetet tartotok!

Erika,Réka is nemsokára akkora lesz,mint Luca.Nekünk a ma éjszakánk volt borzalmas,köztünk is aludt,mert kb fél óránként ébredt,és 3/4 6 óta kukorékol,alig aludt ma is valamit.Én az időre tippelek.

Nóri,találtál jó üvegfestéshez mintákat? Én csináltam a konyhára is,még tegnap azok már jobban sikerültek,Ildi féle módszert próbáltam ki.

Megint beborult az idő :(

Kép
Kép
tundi24

Üdvözlet mindenkinek!
Az én kislányom tegnap végig aludta az éjszakát!úgy örülök neki. Kép Z Kép Zsani 7 hónapos.
ditke78

Sziasztok!

Tündi! Igen, találtam sablont! :lol: 2 nyuszi, 1 csibe meg 1 tojás, amin most dolgozok...már színezem.
Én a genotermre csak lemásolom a monitorról a képet (mert ugye nyomtató sz@r), a mintát meg arra a régifajta iratmappára csinálom, ami olyan merevebb. És lehúzom, úgy tapasztom fel. Nem értem, ha kivágjátok, mivel ragasztjátok fel? :shock: Ragasztóval :shock: Miért jobb az úgy, mintha magában ragasztjátok???? Meg sztem úgy macerásabb is. A kivágott fajtáját is a merevebb alapra szokták csinálni, de azt azért, mert utána fel lehet akasztani pl. lámpára :wink: Ha egyszer kész lesz Lilcsi szobája, majd csinálok olyat is.

Ide is ideért a borulás....pedig most indulok el. Nem baj...hideg nincsen.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok lányok!Bocsi, de most kezdtem a netezést és minden olyan nehezen megy. Azt hittem hozzám senki sem szólt, pedig csak el kellett volna olvasni a többi lapot is. Hajni barátnőm segített.
Szóval: először is Szolnokon lakom, de nem a szecskán, hanem a Szántó körúton. A kislányom 7 hónapos jelenleg és 9 kiló felé közeledik. Már ül, mászik, gagyarászik, és tegnap a fürdőkádban felállt magától. Az apjával csak lestünk. Anyatejes, van egy tejtesója is. Örülök, hogy írtatok és bocsi az ügyetlenkedésemért.
ditke78

Sziasztok lányok!Bocsi, de most kezdtem a netezést és minden olyan nehezen megy. Azt hittem hozzám senki sem szólt, pedig csak el kellett volna olvasni a többi lapot is. Hajni barátnőm segített.
Szóval: először is Szolnokon lakom, de nem a szecskán, hanem a Szántó körúton. A kislányom 7 hónapos jelenleg és 9 kiló felé közeledik. Már ül, mászik, gagyarászik, és tegnap a fürdőkádban felállt magától. Az apjával csak lestünk. Anyatejes, van egy tejtesója is. Örülök, hogy írtatok és bocsi az ügyetlenkedésemért.
ditke78

ditke78

Szia Ditke! Üdv! :D Nagyon szép a kislányod!!
Csapj szét közöttünk, ha nem szólunk hozzád, bár olyan nem szokott lenni!

Továbbra is hulla vagyok, alig aludtam az éjjel. Nem Réka miatt, csak úgy... :cry: Ja és Ferraris Piri megint itt van. :cry: Két hétig (sem) bírta nélkülem. :cry: Na, nem nyavalygok... :oops: A jó hír: Itt volt a védőnéni és nagyon tetszett neki Réka. :D :D

Olvasó üzemmódra kapcsolok egyelőre.
jaimee1

jaimee:Szép kislányod van.Réka lányod hasfájós. Ki az a Piri?
ditke78

Nóri nem kell hozzá ragasztó akkor sem, ha kivágható üvegmatricát csinálsz, mert a festék maga ragad. Szerintem, ha csüngőset csinálsz, akkor tegyél mind a két oldalára merev átlátszó lapot, és utánna szúrd ki valalmivel. / Talán tűvel, csak vigyázz az ujjadra. :twisted: / Ez most jutott eszembe, mert akkor nem porosodik úgy, na meg amúgy is nagyon gázos törölgetni az üvegmatricát. :roll:
Tündi, biztosan ismered a dekopázs-csak magyarosan- technikát. Szalvétából vágsz ki valamilyen motívumot, szétszeded a szalvétát három részre, bekened a felületet ragasztóval és ráteszed a kivágott mintát, de csak a legfelső réteget, a többit ki kell dobni. / Ezek a drágább szalvéták, amelyek több rétegűek. /

Na csurgok, mert egész délelőtt a gép előtt voltam, csináltam a bábszínházam forgatókönyvét....stb. Nemsokára le kell adni. :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Pimelinda:Képet úgy kicsinyíthetsz, hogy rákattintassz a választott képre, és jobb gomb /társítás /microsoft office manager/képek szerkesztése/átméretezés/egyéni szélesség magasság ott beírod pl.: 300*300 és ilyen képet kapsz, amit most küldök. persze mentsd el más néven mert ha nem, felül írja az eredetit.Kép
ditke78

Ditke: Mensi. :D :D Na, már jobb is a kedvem.
jaimee1

jaimee1: Biztos úgy van, ha te mondod.Semmit sem értek belőle, de mindegy ez az én napom. Az üzenetet is háromszor küldtem el.
ditke78

Ditke,majd belejössz :) Nagyon aranyos a kislányod,és tök jó,hogy tejcsizik :) Kihez jártál tanácsadásra? Mert mi anno a kassain laktunk,és csak 2 hó van a babucijaink közt,lehet egyszerre jártunk tanácsadásra!

Erika,örülök,hogy jobb kedved van! :) Írj is ne csak olvasgass :)

Ildi,a dekopázst ismerem :)

Nóri,én kétoldalú ragasztóval raktam fel,de meg sem látszódika ragasztó :) Amugy sztem maradni fogok a lehúzósnál,csak kipróbáltam emezt is :) Merre felé jártál 8)

Kép
Kép
tundi24

Ditke,menstruásciót becézgetjük pirinek :) meg ferrarinak :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi 24: Süvegesné a védőnénink, meg vagyok vele elégedve. Tancsik Andrea a dokinénink, ővele is nagy szerencsém van. Na én meg találgathattam volna ki az a Ferraris Piri. Jól belekérdeztem a javába...
ditke78

ditke,én is hozzá tartoztam :) Szerettem én is a védő nénit :) Akkor látásból lehet ismerjük egymást,elképzelhető,hogy anno összefutottunk az sztk-ban tanácsadáson :)

Kép
Kép
tundi24

Lehet, de túl kicsi a kép rólad.küldj egy nagyobbat és este megnézem, mert felkelt Zsanikám.
ditke78

Sziasztok!!

Ditke!

Nekünk is Süvegesné Gyöngyi a védőnőnk és Tancsik Andrea a doktor nénink!Nagyon szeretem őket annyira kedvesek!

Jaimee!

Rékának ki a védőnője?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Helló Lányok!

Egész délelőtt nem volt netem,pedig akartam már írni reggel! :? Az éjszakánk most nagyon jó volt,ééés Franci most kb.már 1 órája alszik!Remélem minden visszaáll végre a régi kerékvágásba! :D

Ditke!
:lol: :lol: :lol: Olyan jót kacagtam ezen a ferraris piri dolgon! :lol: De hál istennek Erikának is jobb lett tőle a kedve!Majd belejössz te is a dolgokba,mindenki így kezdte! :wink: Én legalábbis! :roll:

Vali!
Hát ha már enni akar az már jó jel! :D Remélem nem megy végig a családon ez a fránya vírus! :( Én is azon imádkozom,hogy Dávid ne hozzon haza semmit a suliból! :( (mármint vírust)
Dius akkor most jár bölcsibe,vagy otthon maradt!Bocs ha már mondtad!

Erika!
Bizony ma már apa elindul hazafelé tralalalala... :lol: :lol:
Szegénykém akkor tegnap megdolgozott téged egy cseppet a kis Réka babó!Na meg megint ez a fránya piri :evil: Remélem ma már jó napotok van,és lesz!

Szilbee!
Jobbulást nektek!

Melinda!
Annak idején én is éreztem,hogy kislányom lesz,volt fiú nevünk is azért de mi már a pocakban Francinak hívtuk! :D Szóval takarítás közben megy a pletyózás.. :wink: :lol: Aha! :lol:
Hogy-hogy már megint megcsináltad a cukorterhelést,mért kellett megit,csak nincs valami gond?

Na most egyenlőre ennyi léptem! Pápá!
Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Egy kis életjel rólunk.. nem vagy jó formában mondhatni sz@rul vagyok.
Timi nagyon sokszor kiborít. Nagyon erőszakos, parancsoló hisztismirtill. :evil:
Mikor látja hogy kihúzta a gyufát, mondja nekem hogy: NYUGI!NYUGI! :shock:
Az utcán is egyre jobban elszalad, persze én meg utána nehogy elüsse valami. A drágám meg jót röhög hogy fogócskázunk. Akkor „élvezem” ezt legjobban mikor tele a kezem szatyrokkal. HA nem akar jönni akkor lefekszik és kész, röhög. Olyankor nem hajlandó lábra állni, elhagyja magát.
Megmondja pl. hogy egyek. Nem úgy, nem úgy, így! Hallanátok milyen mérgesen és parancsolón.
Biztos jó főnök lesz belőle. :twisted: :twisted:
Hétfőn este elkezdett minket röhögve verni, az apja nem bírta sokáig és ráütött a meztelen seggére. Be is pirosodott a helye, először persze üvöltött és kiabálta: apa nem ver! Eltelt egy pár perc és folytatta ugyanúgy.
Próbálom összeszedni magam valahonnan majdcsak kerítek egy kis energiát. :roll:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Na, hát mostmár végképp nem értem Ildi! Mit vágsz körbe, miért, ha magával a matricafestékkel rakod fel mégis? A másik....mind2 oldalára nem hiszem, hogy lehetne tenni átlátszó lapot...vagyis lehetne, de olyan is lenne....szétnyomódna a festék...sztem :roll:
Maradok én annál, ahogy eddig csinálom/tam :lol:

Hogy én ma mennyit mentem 1 nyamvadt válltáskáért....Tündi....elmentem az OTP-be pénzt kivenni. Nem volt jó a gép :? Elmentem az állomásra, ott sem volt jó :shock: . Így a 2. postára csekket fizetni már nem is mentem. Elmentem a Kertészek boltjába, mert ott most egy olyan kínai nyílt, ahol csak cipő és táska van. Megnéztem, van-e a gusztusomnak megfelelő táska. Volt. Na, akkor elmentem a Sparhoz pénzért. És ni! Itt kaptam pénzt :lol: ! Visszabattyogtam a Kínaiba, megvettem a táskát. Hazajöttem, ettem. Utána át akartam pakolni az új táskába, és mit látok???? Hiányzott az egyik cippzár húzókája. :evil: Úgyhogy megen felkerekedtem és visszamentem kicseréltetni. Ott meg azt kérdezték, "Nincsen benne a zsebében?" Mondom "Köszi" De kicseréltem, körbenéztem, minden meg van-e rajta és elhoztam...

Erről, hogy ki az a Piri, az jutott eszembe, hogy hogy is hívják azt a bácsit, aki mindent elfelejt? (Altzheimer, csókolom, Altzheimer!) :lol: :lol:

He-he! Én meg a ház ajtajában találkoztam össze a védőnőnkkel....ezt is megúsztam. A miénket a sunyiba kívánnátok biztosan...igaz Ildi? :lol:

Az én üvegmatricáim is száradnak. Még majd kéne valami a folyosóra néző ablakra is, a hópihéket leszedegettem. Sztem majd valami virágokat kreálok rája.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Petri!
Húú,nem semmi amit írsz elhiszem,hogy kivagy! :(A kisasszony minden energiádat leszívja! Timike lassan átveszi az irányítást?Ajaj! :(
Vendég

Húúú, Pircsi! Itt valami nagyon nem stimmel Timivel....de én nem is tudom, nem is merem mondani, mit kéne csinálnod másképpen. :cry:

Erika! Ha gondolod, kézenfoglak és elviszlek Mosonyihoz. Mit szórakozol az egészségeddel? :evil:
Védőnőt nem kérdezted erről? Bár az mit tudott volna mondani..?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Te is táska mániás vagy?Mert én igen!Nem raksz róla képet? :wink:
Vendég

Hát mániásnak nem mondanám magam :lol: ...2-3 évente veszek egyet...de az legyen nagy, semleges színű, sokzsebes-rekeszes.
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Azért tud ám normális is lenni. :oops:
Új helyen meghunyázkodik ám!

Szívesen fogadom a tanácsokat!!!
Szoktam én hagyni hisztizni is. A szomszéd napok óta szerintem csak azt hallja hogy zúg az orrszívó (taknyos Timi) vagy a hisztit.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi!
Itt oldalt ha a Fisher Price-ra kattintasz,van egy olyan hogy tanácsok szülőknek,és azon belül viselkedés fegyelmezés! Ha gondolod nézd meg sok mindenre választ kaphatsz belőle,nagyon érdekes dolgokat ír!
Vendég

Pircsi! Nekem lövésem sincsen, mit kéne csinálni, azért írtam....hogy nem merek mondani semmit. :cry:

Akkor írjál egy pár gyerekszájat is tőle :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

MAno
Köszi! Megnézem.

Nóri
Tuti ez a táska!!! :D Nekem is kell

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi!
Tudjuk mi,hogy szokott normális is lenni! :D
Ha megnézed a fisher price-t a szakértői tanácsokban keresd a viselkedés fegyelmezést! :oops:
Vendég

Nóri!
Na ez a tatyó nekem is bejön! :D Hol is vetted?Nekem is kell ilyen!!
Egyébként ti is úgy vagytok vele,hogy bármilyen táska is legyen,bármennyi zsebe is legyen a végén úgy tele pakoljátok,hogy alig fértek benne?És ha megpróbáltok benne rendet rakni,néhány koszos pzs kivételével mindent visszatuszkoltok mert az oda kell!! :?: Vagy csak én vagyok ilyen? :oops: :oops:
Vendég

Ivett: Süvegesnét jól ismerem. De nekünk Szőke Ágnes a védőnőnk.

Nóri: Juj, juj, ne lőjj rám, ártatlan vagyok! :D Váltsunk témát inkább:Nekem nem vettél táskát? Nekem is tetszik! :D :wink:
A sztori nagyon jó, főleg a körbenézős része érintett meg. :D :D

Pircsi: Sztem nincs gond, csak annyi, hogy azt hiszi, ő az alfa. Pedig nem. De ezt már írtam egyszer. Máshol azért hunyászkodik meg, mert látja, hogy ott nem ő a főnök....Nem könnyű a gyereknevelés...

Megyek, ma is rémes napunk van, már túl vagyunk egy adag édeskömény teán. Itt van anyu, csak azért élek még.... :D Majd éjjel jövök...addig írjatok ám!

Ja és senki nem vette észre, hogy ma vagyunk 3 hónaposak. Kollektív feketepont mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

:lol: Igen....nekem is azért kell nagy és sokzsebes, mert külön fakkokba pakolom, amit mindennapi szinten előkapok, vagy amit kevésbé, meg amit átpakolásnál csak :lol: Pl. nálam van bicska és körömreszelő is. Még egyiket sem használtam....de ha nem lenne a táskában, 100%, hogy abban a minutumban kéne valamelyik valamire. :lol:
Az állomáson a Heliker bolt mellett volt a Kertészek boltja. Ott van ez a kínai.
És a Helikerből is le van választva egy rész, ott meg bútorbolt van. Még nem voltam bent, de mintha rattan lenne bent leginkább.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Bocsánat! Sorbaállunk és kövezz meg minket! :cry: :cry:
Rékának boldogságos 3. hónapot!!
Kép

...és igen. Az első verzió úgy szólt, hogy "körbenéztem és elhoztam... ", aztán toldottam be, hogy "minden meg van-e rajta" :lol: De akkor még így is félreérthető volt? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Kép
Vendég

BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK RÉKA BABÁNAK!Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hú, Nóri, pont a napokban hallottam arról a boltról. Engem meg cipő érdekelne, el is megyek megnézem, hátha van valami 35-ös tavaszi cipellő is! Jó a táska! Bár én ilyen nagyot már nem veszek, mert olyan vagyok, mint Hajni. Tök mindegy mekkora, mindig tele van pakolva mindennel. Így inkább legyen kisebb, abba nem tudok annyi hülyeséget belepakolni :lol:

Nyáron általában több táskám van, váltogatom a ruhámhoz. Na, ekkor jönnek az újabb gondok, mert mindig át kell pakolni... mindent nem rakok át, aztán meg ha keresek valamit, nem tudom melyikbe raktam :lol:

Petri, hú, nem semmi csajszi Timi... rendesen próbálgatja a határait az biztos. Nem akarok indiszkrét lenni, de a párod hogy viselkedik vele, veled? Nagyon kikészülhetsz ettől idegileg... legyünk optimisták, talán ahogy idősödik elmúlik!

Évi és
Kép
csongianya

Rékának boldog hófordulót!

Mindjárt megyek haza, otthon meg elvonási tüneteim vannak. Nem tudom mikor lesz kész a gépem!

Jók legyetek holnap reggelig!

Évi és
Kép
csongianya

Ááááá, Nóri, majd megmutatom, ha már egy kicsit közelebb leszünk hozzátok, vagy ha kijössz megint hozzánk! :lol: :lol:

Táska: nekem is több van, főleg nyáriból és Évihez hasonlóan a ruhámhoz választom, az éppen aktuálisat. :oops:

Petri, a rossz dolgok mindig úgy tűnnek, mintha örökké tartanának. De majdcsak megelégeli egyszer és abbahgyja. Próbálgatja magát, meddig mehet el, nézd csak meg a szemét, amikor "rosszalkodik". :shock:

Hajni, akkor már nagyon nagy az izgalom! :lol:

Erika: Kép

Réka baba, komoly három hónapos lettél! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Én sem voltam mostanában túl jó hangulatban ezért nem is irtam.
Köszi a hiányolást.

Szóval szerencsére jól vagyunk csak elég rendesen tele lett a liberom a multkori orvosi vizsg. után. Azóta elég sokat pihenek, remélem nem lesz semmi gond, majd legközelebb a 32. héten megyek megint dokihoz. A védőnő is nyugtatott, hogy 2. gyereknél ilyen elő szokott fordulni, de azért szedjem a magne b6- ot 3*2- vel, a doki meg 3*1-et mondott.

Cleo! Visszaolvastalak téged meg Ewát a méhszájas topicban.

Mi is voltunk kint a gyerek kardiológusnál, hát elég gáz volt, Attilának nagyon vissza kellett fognia magát, hogy ne ossza ki a dokinőt, szörnyü stilusa van, pedig Antának egy hangja sem volt.

Biztos nem lesz semmi baj Sziszinél.

Hajni! Akkor végre holnap iilyenkor már itthon lesz a férjed.

Melinda! Úgy láttam te 4 héttel fogsz utánam szülni.
Ki a dokid? Szülésznőt fogadtál? Én majd most akarok.

Szilbee! Nagyon sajnálom, hogy megint betegek vagytok, most már csak vége lesz ennek a kórságos időszaknak.

Petri! Fel a fejjel. Szerintem, ha mindig rendreutasitjátok ilyenkor a kisasszonyt előbb utóbb megtanulja, hogy nem szabad ilyesmit csinálni.
Nálunk volt, amikor egy hiszti után az apja nem engedte, hogy megnézze a mesét, látszott rajta,hogy tudja hogy bűnös.
Én meg elég keményen el szoktam vele beszélgetni.

Jaimee! szóval megint itt van a piri? De mi a fenétől már megint?
Rékának boldog hófordulót.

Ildi! Petike milyen sokat nött. Sajnálom, hogy nem éreztétek jól magatokat Szandán. 1* 2* mi is kimentünk szétnézni, de rájöttünk, hogy nem tudnánk megszokni a kinti életet.

Mi már nagyon várjuk a nyuszit, Anta játékból festi az itthoni disztojásokat.
Bő 2 hét múlva meg szülinap, nagyon gyorsan eltelt ez az év.

Akinek most nem irtam: Bocs

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?