Sziasztok!
Tegnap megint takarítottunk este 8-ig, csak hogy haladjon a dolog. Ha minden jól megy, hétfőn már rakják a laminált padlót
még apura várunk, hogy legyen egy kis ideje felszerelni a fürdőszobát tudjátok mosdó, zuhanyzó, stb.
Ma megvettem a függönyöket a szobába. Hát... elég zsebbe nyúlós téma volt, a 9 méterért 26 ezret fizettem
de legalább azt választottam, amelyik a legjobban tetszett.
Tündi, Csabi majd idén is a Komi rallyn indul, Üllőn. Amúgy ápr. 5-én Egerben (?) kezdődik az országos, én most nem megyek, mert Szegeden lesz tudomány, inkább ott okulok
Mindig elhatározom, hogy figyelem az útról a házatok, hogy melyik is az, de aztán leköt a forgalom, és csak elsuhanok ...
Néztem a képeket: háááát, Luca tiszta apja
bár nem találkoztunk még a férjeddel élőben, de a fotók alapján le sem tagadhatná a lányát
Mano, köszi a kedves szavakat. A hugom segít be a takarításba, közben jól eldumcsizunk, meg kidumálunk mindenkit
Évi, ki a közös ismerősünk a hurutosról? Csonginak boldog szülinapot kívánok!
Jaimee, tündéri lányod van! Én még nem tudom, Babuci nemét, de valahol érzem, hogy kislány! Bár a múltkor azt lmodtam, fiam született!
Katlina, gratulálok Robikának a pápázáshoz, és a súlygyarapodáshoz is
ne aggódj, ha lassabban is, de a lényeg, hogy megy a súlya
itt végül is tegeztelek, nem haragszol, ugye?
Vali, hát szép kis vírust gyűjtöttetek be
örülök, hogy a gyerekek jobban vannak, a diéta sokat segített, hál istennek. Remélem, nem megy át rajtad is a betegség.
Cleo, mutassátok csak meg a szívdokinak azt a kis zörejt, meglátod, csak így lesz nyugtod neked is. Inkább kelljen oda feleslegesen menni, és derüljön ki, hogy csak egy ártalmatlan zöreje van amit kinől majd
Ma megint megcsináltam a kórházban a cukorterhelést. Úgy mentem be a megbeszélésre, hogy előtte felhörpintettem a cukros vizet ..... ki kellett jönnöm, mert már az ájulás kerülgetett, úgy émelyegtem tőle
elég ciki volt, de inkább kijöttem, mint odahánnyak
Na sziasztok, jó éjt mindenkinek! Gyógyuljatok, kis betegek!