Sziasztok!
Nem volt jó a gépünk
bezzeg most egyfolytában lett volna időm netezni
Megint csak gyorsan futtottam át a hsz-kat, végre alszik mindkét fiú, de lassan kel a Ricsi és tőle a Peti
gyors leszek...
Csilla, a 3 napos láz pöttyökkel jár!!!
Nekünk sosem volt a nagykönyv szerinti lefolyása a betegségnek. Eddig 3szor vagy 4szer mondta a doki hogy 3 napos láza van a Ricsinek és mindig utólag tudja diagnosztizálni. Az elsőnél először pöttyösödött és miután elmúltak a pötyik rá két napra belázasodott a Ricsi pár napra. A másodiknál láz volt 3 és fél napig és jöttek a pöttyök majd egy hétig olyan volt. A 3.nál meg egy hét láz, csillapíthatatlan jó magas és fülgyuszival társulva. Másfél hétig volt láz és utána pöttyök. Az utcsónál meg gégegyuszival társult, ismét csillapíthatatlan magas láz több napig és utána egy napig halvány pöttyök csak mellkason. Akkor négyszer volt ilyen betegségünk.
Remélem mára már a pötyik halványodtak, vagy el is tűntek!
Gabó, jobbulást mindkettőtöknek! Vitamint nem szedtek, immunerősítőt?
Jó lehetett korizni, azt meg nem csodálom hogy Flórának nem tetszett. A Ricsi sírva fakadt amikor jégre lépett és nem bírt lábra állni miután kifeküdt
És ez csak itthon a teraszon volt
Barbi, majd tavasszal beindul Vince odakint is.
A Ricsi meg egyáltalán nem hajlandó felöltözni, kergetőzni kell vele. Ha meg már kint vagyunk, nem jön be. Be kell rángatni, húzom magam után
Tesóka, mi még szopizunk
Gratula az éjszakákhoz, jajjj de irígy vagyok
Bár most volt az első átaludt éjszaka, ill. lett volna, mert hajnalban keltettem a Petit, mert márt fájtak a cicik
Ha jönni szeretnétek, gyertek! De előre is elnézést azért ami lent van az öregeknél
A héten minden napra van valami, de jövőhéten itthon leszünk és apa is, úgyhogy gyönyörködhettek mind a négyünkben
Vagy amikor jó nektek
Talira megyünk mi is, azt nem mondom hogy legyen nálunk, az öregek miatt nem szeretném, meg amúgy is a környezet....
Na még gyorsan képek, ha sikerül mert új képszerkesztő lett felrakva most és még nem használtam
Ja, és majd 8 hetes a szentem és ma leesett a köldökcsonk!! Piszok egy ragacs volt!