Pfujj, hogy én milyen bunyevác vagyok!
Jeimee, Réka baba nagyon édi, csak mindeig magamban dünnyögöm, aztán meg aszita agyammal elfelejtem....leírni.
Üdv Ditke köreinkben! Te is szecskás vagy?
Tündi, nagyon fini lett a kaja és apa is már nemsokára hazaér. Nemrég hívtam és valahol a határátkelőt keresték! Remélem nem Szibériában!
Hát én nem tudom, de nekem mindig összeszorul a gyomrom, ha a határátlépésre gondolok. Tulajdonképpen semmi kézzelfogható különbség nincsen, vagyis úgy értem, hogy nem fúj máshogy a szél, nem ér véget az autópálya, de mégis, mintha lenne egy vonal, amit ha átlép, már itthon van az ember.
Judit, a reggeli buszozás, főleg szombaton tényleg nagyon gáz, nekem is volt már olyan, hogy taxival mentem a vasútállomásra.
Amúgy megszokható a közlekedés.
Az is biztos, hogy telejesen más egy emeletes házban lakni itt szandám, mint kertesben. Itt nem úgy van, hogy a lépcsőházból, vagy a szomszéd házból mindig van itthon valaki. Itt nem szeretnek ismerkedni a szomszédok, kivéve a mellettünk lévő házaspárt. Néha összejövünk grillezni, vagy csak beszélgetünk a kerítésen kerszetül, de az összes többi vagy dolgozik, vagy még arra sem hajlandó, hogy köszönjön.
Itt nincsen társasági élet, sőt inkább telefonálgatnak, hogy mi minek zajongunk állandóan! Hozzáteszem, hogy amikor ideköltöztünk, akkor csináltattuk meg a tetőt, szóval az nem éppen egy halk munka, és akkor volt még egy konfrontáció, amikor a lomtalanítás volt. valamelyik pofátlan szomszédasszony idetelefonált, hogy fejezzük be a hangoskodást, mert már nagyon elege van belőlünk. Persze Ancsikának mondta, aki reszketett az idegtől utánna. De azért felvilágosította, hogy általános lomtalanítás van, és az ő lomjait is elviszik, ha akarja, csak ki kell tennie a háza elé. Szóval az elég rosszul esett. Amúgy pont ez a nő szokta nyáron hátvégenként iderendelni a fűnyíró brigádot, akik reggel hétkor elkezdik fűkaszával! vágni a füvet, na akkor persze nem pampog. Na meg amikor hazajön dudál a kutyáinak! Szegény kutyák, milyen megalázó, hogy a gazdájuk nem nézi belőlük, hogy megismerik a kocsija hangját. Persze ez akkor a leg irritálóbb, ha éppen alszanak a gyerekek. Na de hagyjuk is, nemsokára úgyis elköltözünk....
Vali, gondoltam, hogy végigsöpör nálatok a vírus, vagy mifene.
Hajni, hát inkább ébredjek fúrásra, mint arra, hogy az alattam lakó éppen azt kiabálja: jajj, csak az arcomat ne a gázra! Ezt csak szűk egy évig bírtam
Ja, és a rendőrök nem csinálnak semmi, vagyis nem csinálhatnak!