Új privát üzeneted érkezett!

Na Franci be is aludt!Azért van jó oldala is a délutáni fél órás alvásnak! :D

Erika!
Jaa,így már értem az ovis dolgot! :D
Ha mű a barka akkor nem gond,húsvétig majd csak felkerül a lakásba! :wink: :D

Cleo!
Sziszikének jobbulást,neked pedig depi mentes napokat kívánok!

Tündi!
Jó üvegfestést kívánok neked,majd tegyél képet a műről! :D Sablon nincs hozzá,vagy az nem is kell! :oops: Na meglátzik mekkora nagy üvegfestő vagyok! Életembe nem csináltam még :oops: én olyan lusta vagyok az ilyesmihez,pedig tetszik!Inkább megveszem készen a boltba! :roll: :oops:

Vali!
Remélem,hogy Diussal nem lesz semmi gond,és mehet a bölcsibe!

Na megyek elteszem magam holnapra!
Kép
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!
Kép
Vendég

Naaa! Én meg most jöttem volna... :shock:

Erika! Tünemény Réka baba! Nekem meg az uccsó képen teccik nagyon! Képekért dehogy macerálunk! Szerintem anno én is elég sok képet tettem fel, de csak mert volna valaki szólni :wink: Most már nem változik olyan gyorsan (szerintem), hogy sűrűn kéne képeket rakosgatni.

Tündi! köszi a kérdést, jól van Lilcsi! Mondhatni, sokkal-sokkal jobban, mint tegnap volt. Orra is alig folyik, köhögni sem köhögött délután már. Sz'al oké...
Ma is sokat takarítottál? Tegyél te is képet Lucáról!

Hajni! Gondolom, ha apa hazajön, majd napokig le sem tojsz minket.... :lol: Majd akkor milyen jó lesz, hogy Franci korán elalszik!
He-he..tegnap beszélgettek a gyerekek a játszótéren. 1 kisfiú meg 1 kislány, olyan 4.-5.-es formák:
- Menjél már haza! -így a lány
- Nem megyek.
- Nem tudunk tőled játszani
- Hagyjál már!
- Vagy megint nem mehetsz haza?
- Miii vaaan??
- Hát a múltkor is mondtad, hogy 6-ig nem mehetsz haza.... :shock: :lol:
De most tényleg...miért nem mehetett haza vajon??? :oops: Úgy megkérdeztem volna.

Ma Lilcsi és Joci integettek egymásnak, mikor mentünk el a bölcsiből :lol: Olyan aranyosak voltak.
Múlt héten meg vmelyik nap Zsú Milánjával dobtak egymásnak puszit :lol: . Lányom is 2 vasat tart a tűzben :oops:

Andi! Szegény kis Sziszi! Jól megszenved szegényke :cry: Kedve milyen neki?

No, megyek én is, bár semmi jó nincsen a tv-ben sem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A centivel, vonalzóval sajnos nem bologultam azóta sem :( Már visszanézni sem tudom.

Viszont :!: Van új munkahelyem, ahol február közepe óta dolgozom :lol: A közigazgatásban, ahová szerettem volna menni :!: (összeköttetés nélkül)
Az előző helyemről végkielégítéssel tudtam eljönni, igaz beletelt néhány hétbe :roll: 14 évet nem akartam csak úgy otthagyni nekik.
Gyorsinfó ennyi rólunk.
Csajok jól vannak, várjuk a nyuszit :)

Judit

Csongi melyik suliba megy?

Még valami! Jön valamelyikőtök gyerkőce szeptembertől a Jósikára oviba??

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Jó reggelt!

Hajni,tudod mondtam az utolsó napok aleghosszabbak és a legnehezebbek :( de majdcsak csütörtök lesz már! Az üvegfestéshezt meg van sablon,meg a neten találtam egy nagyon jó oldalat ahonnan sablonokat lehet letölteni:)

Nóri,örülök,hogy Lilcsi jól van,és hát két vasat tartani a tűzben ilyen korban még megengedett! :) A beszélgetés nem semmi! :)

Erika,majd rakok fel képet,hogy mit ügyködtem,persze csak ha sikerülni fog :) Réka olyan kis ennivaló,úgy megdögönyözném :)

Szép napot mindenkinek!! :)

Többiek életjelet!!!

Kép
Kép
tundi24

Kép

Nóri!
Na a korán elalvásról csak annyit,hogy szörnyű éjszakánk volt!Forgolódott,nyűglődött,felsírt szóval hulla vagyok! :( Remélem nem valami betegség van a láthatáron! :(
Azért ha apa hazajön is fogok majd helyzetjelentést adni magunkról,de biztos lesz egy pár nap kiesésem,de remélem ezt elnézitek,friss házasok leszünk!! :lol: :lol: :lol:

Pusszantás!
Vendég

Kakaskukorékolástól hangos szép jó reggelt kívánok!

Az én kis férjecském ma érkezik haza, már fől a kajcsi is. Kb. 18-20 óra között várható az érkezés. Öt éve nem voltunk ennyi ideig távol egymástól, sőt előtte sem, mert a főiskoláról sűrűn hazajött.

Melinda, akkor csak jól emlékeztem Julika férjének a nevére. :lol: Nagyon aranyos volt, bár csak egy éjszakát és egy napot töltöttünk együtt a kórházban. / Mármint Julikával :oops: /

Vali: a házat azért áruljuk, mert nekem mindentől messze van. Kocsink nincs és nem is akarunk, így ez egy kicsit komplikált. Két évig sakkoztam, hogy mindent elintézzek magunk körül, de most értem odáig, hogy belefáradtam. Így marad az eladás, nagy szívfájdalommal. Egy ismerősöm mondta, hogy milyen jó lenne, ha kerekei lennének, mert akkor oda húzhatnám, ahova csak akrom! :lol:

Na cső, húzok tovább....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Hali

L.Judit
jó,hogy visszajöttél :).Gratula a munkahelyhez!jól tetted,hogy nem hagytad annyiban az előző helyet.én is ....számolom...5hónapba telt még a cégemtől leszámoltam véglegesen.

Hajni,
köszi ari vagy :) ..bizakodok,hogy lesz jobb is :wink:
Bizti nem lesz beteg a csajszi,neki is lehet rossz éjszakája.

Elin.hallod...tök jó a kedve Sziszinek,nem fáj semmi..ha nem csináltat rtg-t a dokinő akkor nem is hiányozna most sem oviból,mert azt mondja,hogy a füle nem gáz (igaz nem is okés).De jobb így-mert ki lesz kezelve.
Csak ez az állandó macera...melegítés,csöppentés,gyógyi... :evil:

Ildi.pedig tényleg frankó a házatok.én tuti nem bírnám kocsi nélkül-igaz felénk a buszközlekedés egy nagy 0.
De most már megvettük a munkába is az autót pár hete-így nem kell ritkán sem buszozni.

jaimee.nagyon édik a Réka-képek.tiszta fotogén a csajszi.

Vali.hogy van Dius?

Szilv,Letti.mi újság veletek?

főzök....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

No, elhoztam a fényképezőgépet, az átjátszó zsinórt meg otthon hagytam :?

Erika, nagyon szép Réka! Az első kép, hát az fantasztikus!

Hajni, akkor már vághatod a centit :lol: Persze, az első pár napot elnézzük neked! :wink:

Csongi is betaknyosodott tegnap délutánra. Kezd nekem is elegem lenni, hogy mindig van valami...

Judit, de jó, hogy sikerült a munka! Hogy egyezteted össze a gyerekekkel? Fárasztó nagyon? Elárulod, hogy a köztisztviselet mely részén tevékenykedsz?
Csongi ide megy a Kőrösibe (piros iskola). A szülőin a résztvevők nagyrészét (mármint a szülőket) ismertem. Együtt tologattuk anno a babakocsit :lol:

Ildi, de jó, hogy jön apa! És mit főzöl???

Nóri, hát úgy látom Lilcsi is a fiúk kedvence lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Megvagyunk mi is csak elég borzasztó éjjeleink vannak,nappal meg próbálom magam összekapirgászni!

Robika tud pápázni és mondja is hozzá,van amikor csak pá sikerül de legtöbször pápá,ezt tegnapa védőnőnek is előadta
Voltunk mázsálni:7,10 szerintem mi a bűvős 8kilót talán 1évesen fogjuk elérni

Réka nagyon szép,napról-napra egyre formásabb igazi kishölgy

Kép

Kép
katlina

Évi a mai menü: tyúkhúsleves, sült pulyka és csirke vegyesen és talán rizst csinálok hozzá és tartásmártást, vagy valamilyen salátát. A leves reggel hét óta fődögél, elég vén lehetett az a tyúk, még mindig kemény a húsa..... :roll:

Petinek jön a negyedik foga! A jobb alsó 2-es, azthiszem így hívják :? .

Cleo, itt elég jó a buszközlekedés, azzal nincs is semmi gond, csak hát amúgy van messze minden. Itt nemigazán lehet sétálni, mert keskenyek is a járdák és a kutyák elég házőrző tipusúak, szóval kész életveszély néhány ház előtt elhaladni. :roll: :evil:
Én meg nagyon társasági lélek vagyok, na de itt senki nincsen itthon, és ilyen hasonló korú mami is alig van. Na jó a barátnőm a másik utcában, meg az uncsitesómék, de ők dolgoznak. Néha a barátnőmmel sétáltatjuk a gyerekeket, de ő is fősuliba jár, végzős, így neki sincsen sok ideje.

Ráadásul könyvtármániásak vagyunk, itt meg csak diákkönyvtár van. :?

Mondjuk a mikor kiköltöztünk, pont a csend és a béke miatt jöttünk, de meg is volt rá az okunk! Igaz Nóri? :roll:

Na pá, húzunk a boltba....

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hát Lányok olyan fáradt vagyok,hogy nincs kedvem semmit csinálni,inkább leültem kicsit a gép elé,Franci meg mesét néz!
remélem délután nem fél órát akar aludni,mert úgy tervezem,hogy én is lepihenek vele! :?

Ildi!
Itt mifelénk,fúrástól, kalapálástól hangos "szép"reggelünk szokott lenni! :(
Akkor biztos nagyon furcsa helyzet volt,hogy most egy hétig nem volt apa itthon,biztos nagyon hiányzott!A gyerekek hogy viselték?
És mi finomat főzöl a ház urának tiszteletére? :D

Évi!
Akkor ma nem nézünk képeket! :cry: Azt lehet már tudni mikor lesz kész a gépetek?Csonginak jobbulást! Nem is csodálom egyébként,hogy ilyen könnyen betaknyosodnak ebbe a hülye időben!
A centit bizony már vágom,erre a pillanatra vártam már az elején! :lol:

Katlina!
Gratulálok Robikának a pápához! :D Ne aggódj a súlya miatt ő biztos ilyen alkat!

Szilbee!
Veletek mi újság?Nem szoktál te így eltünni! Gyerekek jól vannak?
Vendég

Sziasztok!
Katlina! Én is hasonlókat gondolok, mint Manó! Te sem és apja sem vagytok nagy csomók, Robitól sem lehet elvárni, hogy titáni méreteket örököljön. :lol: Nagyon édes lehet, ahogy pápázik, gondolom, leveszi vele a célszemélyt a lábáról :wink:

Hajni! Ne gondold, hogy ti jártok ezekkel a zajokkal rosszabbul, mint anno Ildiék itt :evil: :? Ide már lassan hazajönnek a rendőrök...
Remélem, Franci nem lesz beteg. Lilcsinek is elég cifrák mostanában az estéi, de már valahol megszoktam..... :roll: ....és ez már így megy 7 hónapos kora óta......már az lenne az érdekes, ha nem rúgna oldalba.

Évi! Remélem, Csongi is hamar túl lesz a dátha nehezén. De tényleg hülye idők vannak mostanában. Elindulok, felhúzom a kabáton a cipzárt, leizzadok, lehúzom, fázok, felhúzom....és ez így megy egész úton....mint aki tickes :shock: :lol:
Hát igen....ma reggel a befizetésnél megjegyezte a bölcsivezető, hogy csuda egy lányom van. Teszi-veszi magát, riszálja a kis szoknyáját (nadrágszoknya amúgy) meg táncikál. :lol:

Ja, igen, Hajni! Joci anyukája mondta reggel, hogy Joci, mikor kérdik tőle, hogy mit csinált, mindig azt mondja, Lilcsivel játszott :lol: Fain kis szöszke gyerek :wink:

Tündi! Szilvi! Petri! Vali! Ti merre?

Rám meg vár a sült halacska, úgyhogy nem is incselkedek vele tovább :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Heló Hajni!
Megérkeztemvégre az oldalra Kép [/img]
ditke78

Helló Ditke!

Örülök,hogy sikerült a regisztráció! :D Remélem jól fogod magad érezni itt köztünk! :D
Puszi!
Vendég

Nóri,itten avgyok-e :) Regegl is írtam ám:) Csak bementünk a városba,unokaöcsim 13án lesz 3 éves és vettünk neki hugó hami társasjátékot,majd vasárnap tartjuk neki :) Meg postán voltam,aztóta meg pakolászok.Lucus meg játszik.
Akkor már meg is van a vejed :P Szép szőke herceg :)

Hajni,írigy vagyok rád!Neked jön haza a férjed enyém meg majd megy nyáron,már most szomorú vagyok a gondolattól is,de itt lesz Lucus velem legalább :)

Ildi,akkor ma nagy nap lesz nálatok! :) És megy még ki a férjed? 3 gyerkőccel nem is lehet könnyű autó nélkül közlekedni. Nagyon megviseli Petikét a foga? Finomat főzöl,megyek hozzátok enni :)

Katlina,majd eléri Robika a8kg-t,ne aggódj! Nagyon cuki lehet ahogy pápázik :)

Évi,az a fránya madzag,na de majd akkor holnap:) Az otthoni gépetek hogy áll?

Akartam képet felrakni,és nincs office a gépen :( /nem tudok mivel képet kicsinyíteni így/Azt le tudom tölteni valahonnan?Nem tudjátok?

Kép
Kép
tundi24

Elin!
Micsoda környéken laktok ti,rendőrök:shock: De miért a kutyák miatt,vagy egyéb állatfajta miatt?? :oops: :roll:
Ja a Joci anyukájáról jutott eszembe,hogy szoktam neki mutatni a bölcsis képeket amit felraksz mert valahogy mindig ott van rajta Joci is :D gyanus nekem az a fiú mindíg Lilcsi körül sündörög :lol: :lol: ebből még lehet valami! :wink: :lol: Na de ami eszembe jutott,farsangi képeket megkaptad már??Vagy még mindíg nem tudják levarázsolni a gépről? :?
Vendég

Sziasztok!!!
Csak gyors kukk....
Rossz hírek vannak nálunk megint :( Egész éjjel Zolika hányt meg ment a hasa :( Szinte egy percet nem aludtunk sem az apja sem én :( Még hajnalban Dius is felébredt sírva...........Úgy,hogy most kivagyok mint a liba :(:(:( Majd jövök ha észhez térek egy kicsit.
pucca mindenkinek!!!!

Réka baba gyönyörű mint mindig :) Annyira bájos igazi csajszi :)
Többiek bocsi.....:(
Kép

KépKép
diÁcska

Tündi!
Office letöltés ügyben nem sokat tudok,de szerintem Nóri biztos ő keni vágja az ilyen dolgokat!Legalábbis,én így gondolom! :oops: :D Majd ha megeszi a halacskát biztos segít neked! :D
Na mostmár megyek pihizek kicsit Francival!
Vendég

Hazaszaladtam a madzagért. Íme néhány kép:

Kép Anyával tortával

Kép Focikapuval (kicsit sötét)

Kép Oviban a barátjával

Kép Tüzijáték

Kép Unokatesókkal és a kis barátnő

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, szegény Zolika! Ő is benyelte a Calicit, vagy mit? Jobbulást neki! Akkor fertőtlenítheted a lakást te is... :cry:

Hajni! Ne is mondd a képeket! Pénteken adták vissza a lemezt, senkinek nem nyitotta meg :shock: Pedig előtte még a Rossmannba vittem rajta kinyomtatandó képeket. Ők nem panaszkodtak :roll: Nekem itthon megnyitotta, igaz, elég lassan. Úgyhogy majd venni kell másik lemezt és azt elvinni nekik :roll:

Rendőrök persze, hogy nem a kutyák miatt járnak :lol: ...más állatfaj miatt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Jók a képek! Nagyon aranyos Csongi, majd szétveti a büszkeség :lol: És igazán csini a kis barátnő :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Jók a képek! Nagyon aranyos Csongi, majd szétveti a büszkeség :lol: És igazán csini a kis barátnő :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:shock: Elküldjem még egyszer? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ditke!
Kép
Aztán írjál többet magatokról!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Mért nem alszik Franci úgy mint rég!!!!! :shock: Most kb.20 percet aludt! :cry: Kicsit le vagyok merülve! Kép Mostmár csak abban reménykedek,hogy az éjszakánk jobb lesz mint tegnap!Egyébként tök jókedvű,mi lehet vele,mért nem alszik rendesen! :roll:

Évi!
Most ezek után ,én is azt mondom jók a képek! :DNagyon szépek vagytok! :D Nekem is az jutott eszembe,hogy milyen kis büszke Csongi!Ja ,és a kis barátnő is nagyon fegyelmezetten áll ott az utolsó képen!Ééédes! :lol: Jó lenne most abból a tortából!

Nóri!
Lehet,hogy nem is a lemezzel van probléma! :? Aha,szóval más állatfaj!Értem! :roll:

Vali!
Szegény Zolika! :( Remélem Dius nem kapja el! Jobbulást nektek!
Vendég

Ditke,üdv itt a csapatban! :) Írj mgatokról bővebben! Nagyon aranyos akislányod :) Mennyi idős ?

Hajni
,lehet Franci izgatott,hogy nemsokára hazaérkezik az apukája,és azért nem tud úgy aludni.Nem lehet?Igazad lett,Nóri segített a progiban igaz másikat adott,de mükszik :)

Vali,hát sajnálom,hogy Zolika is beteg lett :( Mielőbbi jobbulást neki :)

Évi,jól tetted,hogy hazamentél a madzagért! :) Csongi nagyon büszke kis srác,de lehet is :) A kis barátnő meg kis csinos :) Összeillenek :oops:

Egy pár kép Lucáról,ma csinálta,játszás közben :)
Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Lányok! Kellemes meglepetés ért! Már tegnap óta itt filózok, miből i sfogunk élni ebben a hónapban, erre megérkezett az adójóváírásom :lol: Huhhh...kicsit fellélegeztem. Ezek szerint jól számolt a progi! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Én is gondoltam arra,hogy talán azért nem alszik mert izgatott,hogy jön haza apája! :D Hát remélem csak ennyi a gond! :D
Lucus tündéri a képeken,nagyon szép :D A második képen nagyon huncutul néz! :D De gondolom az is,huncut! :wink: :D
Vendég

Erika! Te is el vagy veszve!!! :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni!Majd írd már meg, hogy mi újság a meghívóval.Zsani megint elaludt. De kérdés, meddig?Remélem Franci alszik nyugodtan a Miki egeres takarójában. A könyvet szokta nézegetni?Puszilja a kis barátnője. Kép
ditke78

Sziasztok!

Ildi! Hát azért ekkora kupi nincs nálunk! Én ehhez képest már rendmániás vagyok :)
Mi nagyon szeretünk Szandán lakni, és már kezd kialakulni egy jó kis társaság a házban, szóval mindig van kivel összejönni. És kocsival minden elérhető, de szerintem a buszközlekedés elég gáz Szandán is. Pl. a párom vonattal jár fel Pestre a nyelvtanfolyamra, és alig talált olyan buszt, ami kiviszi a vasútra úgy, hogy elérje a 6 órás vonatot. Ez azért röhejes szerintem.

Jamiee! Hol lehet műbarkát venni? Én is szeretnék, bár igazira gondoltam.
Én már leszedtema karácsonyi dolgokat, de a húsvéti igen lassan fog elkészülni, mostanában megint hulla vagyok estére.

Évi! Nagyon aranyosak a képek. Hm, ez a torta fincsi lehetett!

Hajni, nálunk ugyanez volt, óránként felébredtem, hogy Marci nyűglődött bent. Szegénykém próbált aludni, de tele van az orra, éjszaka is leszívtuk egyszer. Szóval megfázhatott. De csak taknyos, más baja nincs. Viszont bennünk felmerült a gyanú, hogy nem öltöztetik fel elég melegen a bölcsiben, mikor kimennek az udvarra. De hát ezt így nem lehet mondani a gondozónéninek.

Ne aggódj amúgy, az alvást biztosan be fogja pótolni, nálunk is voltak ilyen korszakok, aztán helyreállt mindig! az is biztos hogy érzi rajtad az izgatottságot, hogy apa hamarosan hazajön!

Tündi! Édesek a képek Lucáról! Mekkora szeme van!

Nóri! Hát ez kellemes meglepi lehetett, az én adóvisszatérítésem is jöhetne már!!
judit_79

Fél órát aludt a drága kislányom. Felébredt a mentő szirénájára.Rengeteg mentő megy el itt el egy nap.
ditke78

Hali.

Ditke.üdv közöttünk.nagyon szép kislányod van :)

évi.nagyon jók lettek a képek.szépek vagytok mindannyian.gondolom volt nagy öröm,mikor megkapta az ajándékokat Csongi.

Vali.jobbulást Zolikának.gondolok rátok,hogy jobb legyen.

Ma azt hallottam,hogy már tiszta járvány van Szolnokon.egyre több gyerek hiányzik e miatt.a kórház dugig van hányós-hasmenős gyerekekkel :(

tündi.édi Luca :) nekem a 2.kép különösen tetszik :)

Volt már valaki a Széchenyin a gyerek-kardiológusnál? csak kivi lennék,hogy ari-e stb?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

az én csajszim ma du. 3órát aludt.na este nem fog korán elaludni . :?
Csini fari-gatyát látott valaki a városban???? vadászom,de nem látok Sziszire való csinikét :(

KépKép
KépKép
cleo27

Na, pocakos barátnőm most hívott, hogy az estét és a mai délelőttöt a wc-n töltötte, előtte egy lavórral :cry: . Ő is elkapta....majd most hívja Artúrt, hogy mit csináljon? És ma kellett volna Debrecenbe mennie az amnio eredményéért :roll: Most még egy hét, hogy fiú lesz-e, vagy lány? :lol:

Andi! mostanában nem néztem farmernacit. Vagyis kínaikban igen, de az sem most volt már....
A dokinál meg nem jártunk. Kit akarsz kivini hozzá? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Pfujj, hogy én milyen bunyevác vagyok!

Jeimee, Réka baba nagyon édi, csak mindeig magamban dünnyögöm, aztán meg aszita agyammal elfelejtem....leírni.

Üdv Ditke köreinkben! Te is szecskás vagy?

Tündi, nagyon fini lett a kaja és apa is már nemsokára hazaér. Nemrég hívtam és valahol a határátkelőt keresték! Remélem nem Szibériában!

Hát én nem tudom, de nekem mindig összeszorul a gyomrom, ha a határátlépésre gondolok. Tulajdonképpen semmi kézzelfogható különbség nincsen, vagyis úgy értem, hogy nem fúj máshogy a szél, nem ér véget az autópálya, de mégis, mintha lenne egy vonal, amit ha átlép, már itthon van az ember.

Judit, a reggeli buszozás, főleg szombaton tényleg nagyon gáz, nekem is volt már olyan, hogy taxival mentem a vasútállomásra. :roll:
Amúgy megszokható a közlekedés.
Az is biztos, hogy telejesen más egy emeletes házban lakni itt szandám, mint kertesben. Itt nem úgy van, hogy a lépcsőházból, vagy a szomszéd házból mindig van itthon valaki. Itt nem szeretnek ismerkedni a szomszédok, kivéve a mellettünk lévő házaspárt. Néha összejövünk grillezni, vagy csak beszélgetünk a kerítésen kerszetül, de az összes többi vagy dolgozik, vagy még arra sem hajlandó, hogy köszönjön. :evil: Itt nincsen társasági élet, sőt inkább telefonálgatnak, hogy mi minek zajongunk állandóan! Hozzáteszem, hogy amikor ideköltöztünk, akkor csináltattuk meg a tetőt, szóval az nem éppen egy halk munka, és akkor volt még egy konfrontáció, amikor a lomtalanítás volt. valamelyik pofátlan szomszédasszony idetelefonált, hogy fejezzük be a hangoskodást, mert már nagyon elege van belőlünk. Persze Ancsikának mondta, aki reszketett az idegtől utánna. De azért felvilágosította, hogy általános lomtalanítás van, és az ő lomjait is elviszik, ha akarja, csak ki kell tennie a háza elé. Szóval az elég rosszul esett. Amúgy pont ez a nő szokta nyáron hátvégenként iderendelni a fűnyíró brigádot, akik reggel hétkor elkezdik fűkaszával! vágni a füvet, na akkor persze nem pampog. Na meg amikor hazajön dudál a kutyáinak! Szegény kutyák, milyen megalázó, hogy a gazdájuk nem nézi belőlük, hogy megismerik a kocsija hangját. Persze ez akkor a leg irritálóbb, ha éppen alszanak a gyerekek. Na de hagyjuk is, nemsokára úgyis elköltözünk....

Vali, gondoltam, hogy végigsöpör nálatok a vírus, vagy mifene.

Hajni, hát inkább ébredjek fúrásra, mint arra, hogy az alattam lakó éppen azt kiabálja: jajj, csak az arcomat ne a gázra! Ezt csak szűk egy évig bírtam :!: :idea: :shock: Ja, és a rendőrök nem csinálnak semmi, vagyis nem csinálhatnak! :?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ajaj, kicsit sokk lettem! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Elin.
Sziszit viszem 28-án.a házidoki küldte be,mert hallott vmi pici szívzörejt....csak hogy ne legyen nyugtunk.... :x

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri,jobbulást a barátnődnek!! Jó neke,dhogy már megérkezett a pénzed... :) Nekünk is jöhetne!

Igy sikerült a festésem,van még mit gyakorolnom :)
Kép

Andi,mi a múltkor a Corában vettük Lucának a farmert,de azt nem is figyeltem,hogy volt-e nagyobb. A dokit nem ismerem.

Ditke,mennyi idős a kislányod?Merrefele laktok?

Köszönjük a dicséreteket! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi.
Szerintem nagyon jól sikerült.még jobb is,hogy nem tök szabályos a kontúr....szóval szép :)

KépKép
KépKép
cleo27

Évi, jó nagyfiú már Csongi, a sámlit leszámítva is! :wink:

Tündi, Ancsikának is feltűnt, hogy Lucus fogzik, nagyon aranyos, jó sok játéka van, és látom te is fészket csinálsz neki!
Üvegmatrica: mire szoktad festeni? Én vagy írásvetítő fólát veszek, vagy olyan átlátszó tasakot, amibe le lehet fűzni a dolgokat, genoterm, vagy az más?

Az írásvetítő fólia annyiból jobb, de van olcsóbb változata is, hogy amikor megszárad a vesték, nem kell róla lehúzni, csak köbevágod, és már lehet is ragasztani.

Négy éve kb. csináltam karácsonykor üvegmatricát a könyvtárosoknak, mert olyan kedvesek,a szecskai könyvtár gyerekrészegének. Feltették az ajtóra, azóta sem tudta senki lemosni! :twisted: Én már maradandót alkottam! :lol: :D

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ó, ó, de rég indítottam én az oldalt! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Bocsi, nem tudok jönni, Réka nyűgi, kézben akar lenni a drága. Átolvasni sem nagyon tudtam.... :oops: :oops:
De azért:

Hajni: Elnézzük, ha pár napig nem jössz Apa miatt....de csak pár napig ám! :wink:

Judit: Praktikerben láttam műbarkát és a Tesco-ban is. Jó drága, de talál pár évig kibírja...

Tündi: Jó az az üvegmatrica, és egyre jobb lesz! :wink:

Évi: nagyon jók a Csongis képek!!!! Nagyon helyes Csongi. A kis barátnő is aranyos!

Mindenki üvegmatricát csinál, csak én tartok még mindig a tervezésnél... :cry: :cry: :cry:
jaimee1

Sziasztok!

Évi! A közigazgatás adóhivatal része.
Csongi is nagyfiú már. De Orsi mekkora! Habár ő is magas volt mininek. Kingának a volt ovistársai közül is mennek jónéhányan a piros iskolába. Főként az egyik tanítónénit favorizálják. De hogy melyiket? :roll:
A Titászos időszak jó volt a munkábajáráshoz való ráhangolódásra. Apa amikor itthon van besegít reggel, és délután, akkor egy fokkal egyszerűbb elindulni. Habár tegnap is 7,50-re értem be. Éljen a rugalmas munkaidő!

Miért nem tudom beilleszteni a vonalzót????

Olyan édesek ezek a törpillák, és törpicsekek !

Én is szeretnék egyet!!!
Elég furi is volt az idén, vagyis tavaly nyáron, hogy nem volt igazán pici a háznál.

Megyek, mert házi az rengeteg még holnapra. Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Évi! A közigazgatás adóhivatal része.
Csongi is nagyfiú már. De Orsi mekkora! Habár ő is magas volt mininek. Kingának a volt ovistársai közül is mennek jónéhányan a piros iskolába. Főként az egyik tanítónénit favorizálják. De hogy melyiket? :roll:
A Titászos időszak jó volt a munkábajáráshoz való ráhangolódásra. Apa amikor itthon van besegít reggel, és délután, akkor egy fokkal egyszerűbb elindulni. Habár tegnap is 7,50-re értem be. Éljen a rugalmas munkaidő!

Én is szeretnék egyet!!!
Elég furi is volt az idén, vagyis tavaly nyáron, hogy nem volt igazán pici a háznál.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Évi! A közigazgatás adóhivatali része.

Én is szeretnék egyet!!!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Bocs, egy kicsit túlkattintottam a dolgot :shock:

JAAA! Ha esetleg valaki szeretne gy iwiw meghívót, van egy 4-5 napig felhasználhatóm.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Cleo!
Mi most voltunk nála,nemrég,hááááát
Nekem nem volt szimpatikus nem látszott rajat hogy valamennyire szeretné a gyerekeket,majnden felháborodott hogy Robika nem feküdt egyhelyben és amikor öltöztettem akkor Robi elkezte szaggatni az alatta levő kéztörlő papírt erre a nő kiakadt hogy mért engedem,én örültem neki mert így legalább elvolt a halcsík gyerekem
Szóval jót én nem nagyon tudnék rámondani,viszont az asszisztens nagyon aranyos és elösször azt hittem ő a doki :oops:
Eza nő Tóth doki felesége csak szeintem a lánykori nevét használja

Ditke!
Üdv itt!
Írjál sokat,had lvasgassunk :D

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?