Sziasztok!
Üdv. Tündi, nekem is küldenél privit? Gratula a babához, mi is a másodikat várjuk, én 5hetes vagyok, dokihoz majd a hónap végén megyek, de mondjuk ezeket látni fogod.
Andesz nagyon ügyes anyukád, én is olyan szívesen készíteni ilyeneket ha lenne még időm
. Nagyon édes Bencus ahogy alszik, nemcsodálom, hogy ontod a képeket, kérünk még. Hogy halad a felújítás?
Szilvi örülök, hogy még itt vagy
! Jól nézhet ki a harismaris
, meddig kell hordanod? Mit szóltak a főnökökök, hogy elszundítottál?
Márti, hogy állsz, Kisati még nem kívánkozik ki ugye? Éjszakák milyenek, még mindig forgolódsz?
Kata jó, hogy jelentkeztél, olyan furi, hogy már nem írtok annyit Judyval, persze érthető nem azért mondtam. Napirend hogy áll, kezd alakulni?
Judy remélem jól vagytok ti is, kicsit helyrerázódtál már lelkileg meg persze fizikailag is?
Vicuska hol vagy, miújság?
Chrissyy akkor most már nyugisabb napjaitok vannak kicsit? Tegyél ám te is még képeket a kis lurkóról, olyan édes és tényleg tiszta te vagy
.
Alexa mi is voltunk tegnap a spárban de mi öt óra után, ti mikor voltatok? Alakul Martinka popsija?
Bessy hol lesz a beültetés a Kaáliba, így kell írni ugye?
Zsu dehogy vagy rossz anya, néha én is így gondolom, mikor apjához jobban bújik, olyankor az az érzésem van, hogy nem szeret annyira, ezt pont ma mondtam a férjemnek, ő meg rázta a fejét, hogy miért gondolok ilyenre. Már kezd elég akaratos lenni és nem tetszik neki ha az van amit én mondok, olyankor elkezd bőgni és úgy megsajnálom, de ezzel szerintem minden anyuka így van és leendő anyuka így lesz. Még pici és nem bírom megállni, hogy olyankor ne öleljem meg, pedig aztán lehet így kapatom majd el. Apja szigorúbb és Levi jobban is szótfogad neki.
Bocsi ha valakit kihagytam!