Új privát üzeneted érkezett!

Hű mennyien vagytok! :)

Először is köszönöm a meghvíást shellcat (vagy jobb a Márti? :D )

Zsuzso: Napközben kicsit nyűgi, de szépen alszik? Miért ne lennél neki elég jó anyuka? Ne butáskodj!
Gyönyörű a baba...
Az én kisfiam vagy aludt rövideket, vagy fenn volt de akkor sírt. Én kész voltam. Na én tényleg azt hittem hogy elszúrok valamit, és hog yőszinte legyek el is szúrtam, de ez egy másik történet.

Magamról: Van egy 3,5 éves kisfiam akinek a képe már látható. 8 hónap után úgy néz ki hogy babucit várunk ismét aminek nagyon örülünk. Biztonságtechnikai cégnél dolgozom, ahol természetesen még nem tduják hogy mi a helyzet, mivel messze van még az a bizonyos 12. hét.
iwiw-en fenn vagyok igen. Aki kéri megküldöm priviben az elérhetőségem, mert ugye mégtitok a babuci... Kicsit lükén hangzik igaz?

Egyelőre most ennyi. Ja! A táblázatot megtaláltam. Nagyon szuper

Tündi
Kép
Kép
trundike

A táblázatból látom hog yén vagyok a legidősebb.. Upsz
A vonalzós buli meg nem jött össze :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Shellcat:Irtam privit neked!

Kép
nibcsike

Hogy kell itt vonalzót csinálni?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nibcsike!
Én is kérek privit! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

trundike!
Te is küldheted a neved! :lol: Hány éves vagy?

KépKép
KépKép
andesz78

Shellcat:megkaptam a bejelölést!Köszönöm! :) Milyen szakon tanulsz veszprémbe :?:
Kép
nibcsike

Nekem is jöhetnek az "elérhetőségek". :)

Tündi
Az [url]-lel kezdődő sort kell bebiggyeszteni.
Vendég

Azt tettem be, miért vágja le?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi! Nekem is jöhet privi, köszi!
Vendég

Chrissyy!
Te adsz már Martinkának valamit az anyatejcin kívűl?

KépKép
KépKép
andesz78

Valaki nem tud egy jó ügyvédet a házikó adásvételéhez?
SOS :(
Vendég

Dr Frank György ismerős ügyvéd, de hogy jó lesz-e azt nem tduom

Andesz78: 31 vagyok és ha jól emlékszem 32 leszek 24-én... auuuu :roll:

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi
Kb mi pézé dolgozik?
Vendég

Hű... Nekünk mondjuk a vételi szerződést ingyen csinálta mert ismerős. Én úgytudom hogy nincs elszállva, de összeget nem tudok mondani

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szilvi!
Majdnem minden ügyvéd,bizonyos százalékért dolgozik,ez a vételártól függ!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Általában 1% körül van a "jutalékuk", de van aki fix összegért dolgozik.

Tündi
Köszi. :)
Vendég

Tündi
Esetleg kérhetek az ügyvédhez priviben egy telcsiszámot?
Vendég

Sirály gyerek vagyok! :lol: Sikerült elintézni az ügyvédet. :)
Vendég

Huha, kapkodom a fejem....csak egy órára voltam távol és tessék.
Fini ebéd után Apucikám csokismazsoláját falom. Sztem el fog hamarossan fogyni, pedig akartam hagyni neki :oops: És még csodálkozok hogy hétről-hétre többet mutat a mérleg.

Szilvi, csini lehetsz a harisnyádba. még jó hogy nincs 40 fok, nem tudom hogy birnád. Vagy ez nem meleg? Soha nem láttam még ilyet. sajna ügyvédet nem tudok, du. megkérdezem apácskát, neki vannak ügyvéd haverjai.

Tündi, én is kérek privit. :) Vonalzót az profilodba az aláirásba kell másolni.

madiani

Ani
Jó mosogatást! :)
A látványt inkább nem ragozom. Lehangoló. :D Melegnek érzem, de lehet, hogy csak azért, mert felpezsdült a vérkeringésem. :) Viszont lábdagadás ellen is jó.
Vendég

Jeges maci akkor ezek szerint sikerült.
Madiani megy privibe :)
Bemásoltam az url-es linket, de levágja:
Ez van benne
[img:400]http://www.noivonal.hu/vonalzok/pics/u3411t5_08331955.png[/img]

Tündi
Kép
Kép
trundike

Hello csajok,

Üdv az újaknak: Nibcsike, Tündi, Enikő :lol: Nekem is jöhet privi a nevekkel, és máris garázdálkodok iwiwen! Vagy a másik megoldás, akit eddig bejelöltetek, annak az ismerősei között kerestek L-né Katát. Biztos nincs belőle(m) sok, A pici fiam van fent képként!! :wink: (talán így egyszerűbb!! Úgyhogy jelöljetek!!)
:wink:

Tündi, nem te vagy a legidősebb!! Én már 32 múltam, Judy is!

Nagyjából olvasgattam, nem mindent. ÉN IS HULLA VAGYOK MA....
Mindjárt jön a védőnő, a babám alszik végre. Ma is pocifájós volt,, aztán cicin beájult szerencsére, azóta alszik.

Ani, csak finoman a vezetéssel!! A sógornőm barátnője valamelyik nap felborult a kocsijával (nem terhes :wink: ), mert a telefonját ba...gatta, és amikor felnézett, rájött, hogy megy lefelé az útról, félrerántotta a kormányt, aztán máris megvolt a baj. ORRA bukott a kocsijával, nem volt bekötve, de most kivételesen ez mentette meg az életét, mivel a feje fölött a kocsi teteje rendesen belapult...... Pici agyrázkódása lett csak! Szerencsére!

Szóval vigyázni az úton!!

Szilvi, én is tudok ügyvédet ajánlani, de nem tudom, mennyiért dolgozik.. Ha kell, megírom priviben!!

Apa ma nem alszik itthon, anya alszik itt velem. Majd meglátja, milyen aranyos a kis unokája, hogy éjszaka csendben eszik, aztán alszik tovább :lol:

Na megyek, puszi nektek és a babáknak!!

Vicuska!???????? Mi újság????????? :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Itt is levágta! Ez nem igaz!!!
Az eleje: [url=http://www.noivonal.hu/]

Tündi
Kép
Kép
trundike

Andesz:Bejelöltelek!Köszi a privit!

Kép
nibcsike

Tündi
Valahogy így kellene kinéznie:
Kép
Ez spec az enyém. :)
Vendég

Szilvi én is tudok jó ügyvédet ajánlani!Csak fél %-ért dolgozik.
Nekünk is ő irta az adásvételinket!És egész jol.Nem volt problémánk vele.Ha kell a száma akkor irj!

Kép
nibcsike

Rúgja meg a ló!!!!!!!!!!
Kép
a végén van egy ilyen
Vendég

Nibcsike!
Már vissza is jelöltelek! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Tündi: Nekem is jöhet privi, köszi! :)
Kép
nibcsike

Tündi
Megvan. :D :D :D
[img:400] ebből vedd ki a :400-at, csak [img] maradjon. :)
Vendég

Kata
Mindig említeni akartam, de kiesett a fejemből. Legutóbb megjegyezte a védőnő, hogy mi ismerjük egymást. :D
Mit mondott a védőnő? Geri bébi biztos szépen gyarapszik. :)

Nibcsike, Kata
Köszi a felajánlást. :) Sikerült beszélnem egy ügyvéddel, ő is fél százalékért csinálja meg az adásvételit. :)
Vendég

mennyit szenvedtek itten a vonalzóval :D csak ügyesen! Kata, jó hogy jöttél! :)
Nibcsi, magyar szakos vagyok. :)
Enikő, Tündi, és MINDENKI aki még "nem ismer" : jelöljetek be lécci: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=10899588
kösszke!
basszus egész nap jósolgatok.... :shock: rendszer nincs benne. Na eltakarítom a bolognai romjait :D
Vendég

Hali :)

Nibcsike ment a privi.
Jeges maci: Köszi, kiszedtem a 400-ast. Kíváncsi vagyok hogy milyen lett.

Ebédeltem de nagyon nem volt jó. Paprikás pipimell galuskával. Nagyon ne mkívántam de nem vol tmás mumuka... :(
Ez csak egy ki snyaf volt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Márti
Mit jósolgatsz?

Tündi
Sikerült. :D
Én csak szendvicskét hoztam, otthon vár a többi kaja. Meg a mosnivaló. :?
Vendég

Shellcat: azeri, hausa, urdu nyelveken beszélsz? Ezek milyen nyelvek? (felvállava hogy igen, íly tudatlan vagyok én)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Buta kérdés bocsi. Hogy hogy beszélsz ezeken a nyelveken?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jeges maci: Tudod ilyenkor mi a gonosz? Valaki gyros tálat rendelt NYAMMM
Én meg ehettem azt a ... izét, ami voltaképp nem lett volna olyan rossz csak épp nagyon nem akartam.
JA! Meg óriás meggyes palacsintát rendeltek csokiöntettel. Az tényleg óriási volt.
És igen! Sikerült a vonalzó YEAH!

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, ezekről a nyelvekről őszintén és tiszta szívből szólva baromira nem tudok semmit, csak pojjén!! :D :D még ezek hangzottak a leghülyébben. Mostanában és se bírok ránézni a csirkére... :? amúgy dehogyis vagy tudatlan, én vagyok "kissé" lökött. Aranyos lett a vonalzód!
Szilvi, szülést jósolok :D naaa ne má hogy nem tudod miről beszélek! :lol: :lol:
nemrég szült anyukák: a kiskönyvetekbe mikor került az utsó bejegyzés a táblázatos részbe? ( a terhesgondozásosra gondolok, ahol vérnyomás, panasz, kiló, hét, ilyenek vannak) 36. héten? vagy nst-n? Visszakapjuk a könyvecskét ugye?
Vendég

azért kérdem mert ösze akarom tűzni az utsó 2 oldalt,ha már Svarci írt bele holnap de ha még kell a hely akkor nem fogom :) Teszem mindezt olyan megfontolásból, hogy ne az utsó oldalt nézzék, mert nekem a 2. oldalon kezdték írogatni véletlenül és így az elsőre fognak kerülni az utolsó bejegyzések...na nem voltam értehtő, még saját magamnak se...le kellett volna pihennem és aludni 1et a lihegőóra előtt. Remélem nem megint az a liba lesz, aki szerint meg kellene Kisatit tanítani, hogy akkor pihizzen mikor én.
Vendég

NEMSOKÁRA 1 HÓNAP ALÁ KERÜLÖK!!!! na kiiszom a csapot, hátha elmúlik tőle Pocimanó csuklása :D :lol:
Vendég

Tündi
Jajjjj, gyros tál.... palacsinta........ NYAMMMMMIIIIIIIIIIIII!!!!!!
Tegnap apa öccse is palacsintát sütött. Persze mindig akkor csinál, amikor nem vagyunk ott. :evil:

Márti
Akármit lehet jósolni, pl a nyerő lottószámokat. :lol: Mi jött ki, mikor szülsz? ;) :D
Elsőnek én is azt néztem, hogy mi a szösznek az a sok bejegyzésnek a hely... Most csak bízni tudok benne, hogy elég lesz. :D
Vendég

Na itt vagyok újra.

Kata, igyekszem nagyon figyelni. Én mindig be vagyok kötve :shock: Remélem edésanyádnak is olyan csodálatos lesz ez az este mint nekem Vikiknél anno amikor még Levi incuri volt. Elmentünk hozzájuk iszogatni dumálni. Fiuk bealudtak és Viki kért hogy várjam meg míg Levi felkel, mert fél hogy ő is bealszik és akkor rosz lesz felkelni. Megvártam.....hát csodálatos volt nézni ahogy alud, de mégis evett. Megérte... életem egyik legszebb pillanata volt. Akkor tudtam hogy ha nem élhetem át ezt az érzést én belehalok.

Márti, nagyon közeleg az idő....:)
Na javítgatom a táblit, aztán lehet szunyálok kicsit :wink:

madiani

Shellcat! Mi az a lihegő óra?

Ma annyira szúr a pocim hogy be sem tudom húzni... 6 hetesen még illene tudni.

Nem baj. Ma kioktattam a kollega fiúkat. Megemlítették hogy mintha szedtem volna fel. Mondtam igen mert már nem dohányzom és ez elkerülhetetlen,és tessék bókolni nem pedig leszólni, és különben is Irgum meg burgum nahát... :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, :) az én kollégáim is állandóan csak cukkolnak. Bár ők az elejétől fogva tudják hogy pocakos vagyok. Férfiak.....
Sztem nő a méhed, azért szúr

madiani

Én is aludni akarok!!!!!!!!!!! Majd leesek a székről, olyan álmosság jött rám. 3 előtt elzúzok haza, 7 után már itt voltam. Nem akarok túlórába esni. :D
Vendég

Sziasztok!

Üdv. Tündi, nekem is küldenél privit? Gratula a babához, mi is a másodikat várjuk, én 5hetes vagyok, dokihoz majd a hónap végén megyek, de mondjuk ezeket látni fogod.

Andesz nagyon ügyes anyukád, én is olyan szívesen készíteni ilyeneket ha lenne még időm :D . Nagyon édes Bencus ahogy alszik, nemcsodálom, hogy ontod a képeket, kérünk még. Hogy halad a felújítás?

Szilvi örülök, hogy még itt vagy :D! Jól nézhet ki a harismaris :lol: , meddig kell hordanod? Mit szóltak a főnökökök, hogy elszundítottál?

Márti, hogy állsz, Kisati még nem kívánkozik ki ugye? Éjszakák milyenek, még mindig forgolódsz?

Kata jó, hogy jelentkeztél, olyan furi, hogy már nem írtok annyit Judyval, persze érthető nem azért mondtam. Napirend hogy áll, kezd alakulni?

Judy remélem jól vagytok ti is, kicsit helyrerázódtál már lelkileg meg persze fizikailag is?

Vicuska hol vagy, miújság?

Chrissyy akkor most már nyugisabb napjaitok vannak kicsit? Tegyél ám te is még képeket a kis lurkóról, olyan édes és tényleg tiszta te vagy :D .

Alexa mi is voltunk tegnap a spárban de mi öt óra után, ti mikor voltatok? Alakul Martinka popsija?

Bessy hol lesz a beültetés a Kaáliba, így kell írni ugye?

Zsu dehogy vagy rossz anya, néha én is így gondolom, mikor apjához jobban bújik, olyankor az az érzésem van, hogy nem szeret annyira, ezt pont ma mondtam a férjemnek, ő meg rázta a fejét, hogy miért gondolok ilyenre. Már kezd elég akaratos lenni és nem tetszik neki ha az van amit én mondok, olyankor elkezd bőgni és úgy megsajnálom, de ezzel szerintem minden anyuka így van és leendő anyuka így lesz. Még pici és nem bírom megállni, hogy olyankor ne öleljem meg, pedig aztán lehet így kapatom majd el. Apja szigorúbb és Levi jobban is szótfogad neki.

Bocsi ha valakit kihagytam!

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Vikike
A harinyáról inkább nem csinálok képet. :lol:
Az érsebész azt mondta, hogy szülésig mindenféleképp hordani kell. Utána csak akkor, ha nem lesz jobb a visszérhelyzet.
Egyelőre még nem szólt senki, hogy bealudtam. Nem tudok mit csinálni, utálok korán kelni (és nem is bírok). Titababának kellett az alvás. :D :D :D

Vicuska
Merre vagy????????????????
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?