Új privát üzeneted érkezett!

Van egy eladó nyereményjátékon nyert új biciklink.

Ár: 35.000 Ft (bolti ára 47.700 Ft.)

Hauser Jaguar 24"
Összteleszkópos gyerek kerékpár.

• 24” méret, kb. 12 éves korig
• HI-TEN acél váz
• SUNTOUR teleszkópos villa
• Shimano váltrendszer 21 sebességgel
• Shimano RevoShift marokváltó
• Alumínium agyak és ’V’ fékek

Kép

Kép
Kép
zita79

Sziasztok

Eladó egy Fagor Innova automata mosógép. Emlékeim szerint kb. 5 éves lehet. Kicsit ki kell takarítani, meg lehet kicsit már vízköves, de működőképes. Árat nem mondok, én nem is értek hozzá. Ha valamelyikőtök ura esetleg foglalkozik háztartási gépekkel, kitisztítaná, tán még haszonnal el is tudná adni:-))) Szóval ár nincs megegyezés kérdése, viszont szállítást nem tudunk vállalni. Érdeklődni itt, vagy priviben.

Márti
stella2007

A babatornáztató elkelt.
andelf

Van egy autós 2 lcd kijelzős hordozható DVD-énk, Philips márkájú. Lejátszik mindent az ég világon, mp3.....stb, divix-es.

Szeretnénk eladni!

Karácsonyra kaptuk, 2x használtuk egy Szeged-Szabadka, és egy Szeged- Tótkomlós útvonalon, nem voltunk gyerekekkel hosszabb távon sehol karácsony óta. Privibe bővebb infó és az ok amiért eladjuk.....
Semmi baja, új egyébként, és gyönyörű a kép, és a kölkek csendben vannak a kocsiban :) A 7 személyes autóban is szuperjó, a 2 középső sorban ülő gyerek nézi az egyiket és a 2 hátsó sorban ülő gyerek nézi a másik képernyőt! :) Vagy ha csak 2 gyerek van, akkor vezető ülés fejtámlájára rögzítjük az egyiket az aynyósülés fejtámlájára a másikat!

Kép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Etetőszéket keresek!

Ilyet szeretnék:
- dönthető
- 5 pontos biztonsági öv
- kicsúszásgátló
- összecsukható
- állítható magasság
- hibátlan állapotú(ne legyen repedt, szakadt stb.)
- unisex vagy kislányos színben
- modern

Lehet esetleg hintafunkciós, elektromos hintával kombinált, de ez nem feltétel!

E-mail: skulteti.linda@gmail.com

Linda
Kép
Kép
lindimindi

lindimindi :)

Privát üzi ment....
Meg e-mail is.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Van pár eladó gyerekholmink, mindegyik használt, de megkimélt állapotban van. Az árak alkuképesek :D
Nagyobb képek az alábbi oldalon láthatók:
http://nagyi2k.hu/elado/

Dömper. Irányár: 1.500 Ft.
Kép

4 kerekű kismotor. Irányár: 2.300 Ft.
Kép

3 kerekű kismotor. Irányár: 2.000 Ft.
Kép

Hinta. Irányár: 1.200 Ft.
Kép

12" -os bicikli. Irányár: 10.000 Ft.
Kép

Kerékpáros ülés. Irányár: 2.000 Ft.
Kép

Autó ülés. (9-16 kg.) Irányár: 4.000 Ft.
Kép

Gyermek hordozó. Irányár: 2.500 Ft.
Kép

Ha valami érdekel, az alábbi címen elérsz: binki75@gmail.com

Üdv.: Kriszti
kryszti

Sziasztok!
Van egy Orion 4200 HC-s hibás Dvd lejátszóm eladó Kép

Kép
mné zsuzsi

http://www.teszvesz.hu/item1022652173.html
Illetve a termékeim között talál valaki valamit amire szüksége van az írjon a zsuzsibeci@t-online e-mail címre.

Kép
mné zsuzsi

Eladó egy 60x120-as fenyő rácsoságy kifogástalan állapotban, belevaló kókuszmatraccal!
Az ágy magassága 3 szintre állítható, 2 rács kivehető.

Az ára:
rácsoságy + kókuszmatrac 9000Ft.

Kép

Kép
Kép
zituska28

Eladó egy Peg Perego UNO babakocsi.

Tartozékok: gyári takaró, és nem eredeti de teljesen rápasszoló esővédő (Brendonban vettem). Papírjai is megvannak!

A babakocsi szép állapotú. De használatból eredőden KARCOK vannak rajta (de nem tragédia), ld. fotók. A huzata nem szakadt, nem foltos, csak az ülő részénél oldalt kicsit kopott (fotóztam).
Tisztára mosva adom át. Színe a fotókon fakónak tűnik, valóságban sokkal élénkebb zöld.

Ára: 30.000,- Ft

Újszegeden található, ne írj privit, mert ritkán járok erre. Telefonon keress, ha érdekel.

Tel.: 30/506-49-10

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
jbg
Szeged

Eladó a harmadik gyermekemnek vásárolt, ennek megfelelően kb. 3 hónapot használt (5 hós koráig mózesben volt, 8 hós korától meg a fix ülésben), teljesen hibátlan Peg Perego hordozó, bekötő talppal együtt. Varrattam rá egy frottír anyagú nyári huzatot, hogy ne izzadjon bele (sárga színű).

Árulok hozzá egy Caravel 22 vázat is.

A hordozó és a váz együtt 30e Ft, külön: váz: 15e, hordozó: 18e.

Telefonon keress, ne írj privit: 30/506-49-10

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
jbg
Szeged

A váz::
Lapra csukható. Csatlakoztatható rá mózes és a hordozó is, mindkét irányból. Nagyon könnyű vele navigálni. Elsősorban a mózeses időszakban volt használva. Megkímélt, szép állapotú, de használatból adódan karcok vannak rajta! Suzuki Ignisbe belefér. :)

Méretek:

Váz nyirva: H-SZ-M (cm): 103-58-111

Váz összecsukva: H-SZ-M (cm): 103-58-34

Kerekek tulajdonságai: közepes méretű, 8 db, bolygosítható első kerék, fékezhető, habosított műanyag futófelület
jbg
Szeged

Eladó a képen látható játszó "könyv szőnyeg", eredeti dobozában, teljesen újszerű állapotban. Szinte SEMMIT nem volt használva. Használati útmutatóval együtt.

Tépőzárral lehet "összecsukni", így könnyen szállítható. Csörög, zörög, zenél (elem nincs hozzá, mi nem használtuk).

Mérete: 120*80 cm. 3 db 1,5V AA/Lr6 elemmel működik.

ajándékba kaptuk, fogalmam sincs hol lett véve és mennyiért

- jászószőnyeg formájában egy óriás könyv!
- Az elektronikus játszószőnyeg stimulálja a babát: különféle anyagok a tapintását, élénk színek a látását
- el vannak rejtve benne az elektronikus érzékelők, amik "működésbe lépnek" tapintásra.
- többféle zenét játszik, más más oldalakon más más zene van

Ára: 5eFt (telefonon keress, ne írj privit: 30/506-49-10)

Kép
Kép

Kép

Kép
jbg
Szeged

http://www.teszvesz.hu/item1019949974_libero_kupon.html
Tette fel új dolgokat ha esetleg valakit érdekel!

Kép
mné zsuzsi

Keresek rövidujjú, fehér, egyszerű kislány blúzt 104-110 méretben. Az ovis néptáncos évzáró műsorra kellene Marcsinak (tehát egy alkalommal lesz rajta, mert úgy egyébként nem hordanak ilyesmit). :)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nórához hasonlóan én is rövidujjú, fehér blúzt keresek, 104-110-es méretben, illetve fekete, kopogós, zárt cipőt, kb. 27-est. Szintén arra a fél órára :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ingyen elvihető:
- egy zacsi bontatlan Sinlac
- egy doboz (egyik zacsi 5 napja fel lett bontva, de a gyerekem gyakorlatilag rámköpte :)) Milupa Milumil 3 gyümölcsös tápszer. A másik zacsija a tápszernek bontatlan. 9 hós kor után adható.

el kell érte jönni, nem postázom és nem viszem sehová (Újszeged, telefonon hívj ha kell, itt ritkán járok: 30/506-49-10)
jbg
Szeged

Sziasztok!

Van egy felesleges Relax fotelunk terrakotta színben. Nagyon keveset használtuk, nálunk csak a helyet foglalja. Kép

Ára: 5500 Ft
andelf

Van még néhány kinőtt kislányruhánk 80-110-es méretig, töltögetem őket ide:http://babaszoba.hu/csevego/temak/Maradt_meg_nehany_Vandaruci/410056

Ha gondoljátok nézzetek szét! Alkudni lehet. :)

Andi
andelf

Keresek
jó állapotban lévő PegPerego Aria kocsit

telefon: 30/506-49-10
jbg
Szeged

Kedves Szegedi Anyatársak!

A mi cuccaink a tesz-vesz-en vannak, a felhasználó nevem ugyanaz, mint itt, ha valakinek kell valami, szóljon egy e-mail formájában, leveszem azonnal, ha még nincs rajta licit.
Pl. Újszerű állapotú Hauser gyerekbicikli 12.000Ft

Hétvégén még teszek fel fiúholmikat 3-4 éves korosztálynak.
Én két fiút nevelek egyedül, 5 és 7 évesek. Képet még nem tudtam feltenni, de rajta vagyok! :)
Addig is :shock:
Sziasztok, jó hétvégét!
Csilla
hcsilla75

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani Balaton déli partján olcsó, nektek már bevált szálláslehetőséget?

Köszi: Csilla, Bence, Levi
hcsilla75

Új, de kimostam, viszont kicsi Norbira:( Disney poló, 86-os. Bal vállán patentos. 400ft Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Micimackó mintás vékony, 1 rétegű pamut hálózsák. Jó állapotú. Belül a nyakába bele lett írva egy M betű). Nylán patent is van hogy a cipzár ne szúrja a gyerek nyakát. Hossza 69cm.
Ujja nyaktól 27cm, válltól 23cm. Mell: 34cm Ár:1000ft
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

bocsi, a nyakán

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Tudom nem épen baba cucc:) , de
Van eladó házi friss tyúk tojás. 20 ft/db

Ha valakit érdekel mi Szőregen lakunk, de betudjuk vinni ha útba esik Szegedre is. Összehozható .

Üdv.
Timi

Kép

Kép
timmike

Kép
mné zsuzsi

Van eg 13 pöttyöt tartalmazó Rossmann kuponfüzetem!
Ha eseleg érdekel vkit

Kép
mné zsuzsi

A kicsit fentebbi játszószőnyeg elkelt. :D

A Peg Perego UNO, a Caravel 22 váz és a hordozó (+ talp+nyári huzat) még megvan. És mivel nagyon el akarom adni, mert csak a helyet foglalja, némiképp alkuképes vagyok.

Tényleg nagyon nagyon szép állapotúak, a hordozó teljesen hibátlan, mintha vadiúj lenne és szerintem olcsón adom (a többi hasonló hirdtéshez képest legalábbis), a bolti új ár harmadáért.

Még mindig telefon ha valakit érdekel: (30) 506 49 10
jbg
Szeged

Neogranormon 72 db-os törlőkendő elaadó 500 FT!

Kép
mné zsuzsi

Én keresek Tesco matricát, amit edényekre lehet beváltani. Köszönöm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eladnám:

MECSEK Baby Tea, felbontottam, de nem használtam belőle. 20 filter van benne. A teakeverék fogyasztása csecsemők és kisgyermekek számára ajánlott szélgörcsök és puffadás esetén!
230 Ft-ot gondoltam érte.

BABYLOVE Bio tápszer 2-es. Az egész doboz 600 g,ami két zacsi tápszert jelent, de ebből csak egy zacsi van eladó, ami 300 g és természetesen bontatlan. A kanalat se használtam, ami benne van. 450 Ft-ot gondoltam érte.
szerika

A PP UNO és a Caravel 22 váz is elkelt. Aria-t is találtam, ezek már így nem aktuálisak.

A hordozó még megvan és még senki sem jelentkezett az ingyen elvihető Sinlacért és tápszerért sem. :)
jbg
Szeged

Sziasztok!
Megy valaki közületek mostanában Decathlonba?
Kitti elkezdett úszni és kinéztem ott neki egy szupi táskát, de csak azért nem éri meg elmenni.
Ezt szeretném megvetetni ha megy oda valaki a közeljövőben.

Köszi

Kinga

Nekünk megvan még a leesésgátlónk meg a Pingu és Kisvakond DVD-k ha valakit érdekel!!

:P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Csajok!
Szandinak keresnék 21-es méretű gumicsizmát!
A szin nem számit, kék is jó!
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Jelenleg parfümkereskedéssel foglalkozom, ha valakinek kívánsága van keressen. Bármit belehet szerezni, bolti ár alatt! Eredeti és nem másolat!!! Vannak a piacon olyan hamisítványok, amelyek 4 ezer körül vannak és 100ml-esek, ezek törökből való másolatok!

Néhány illat:

-Playboy dobozos(parfüm+testpermet)50ml és 150ml.: 2.500.-Ft
-Versace Red Jeans (tester) 75 ml. : 5.000.-Ft
-Kylie Sexy Darling 50ml.: 6.200.-Ft
-Kylie Showtime 50ml.: 6.200.-Ft
-Puma Create 30ml.: 5.000.-Ft
-Puma Jamaica(tester) 50ml. : 4.500.-Ft
-Naomi 30 ml. 6.500.-Ft
-Naoimi 75 ml.: 9.000.-Ft
-Christina Agulera 50ml. 9.000.-Ft

Ezen kívűl még van Diesel, Beckham, női és férfi,illetve Kate Moss.

Árak heti szinten változnak, érdemes érdeklődni!

Kriszta
70/70-90-434

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!!

Nagymamánknak van egy eladó hűtője, kb 4-5 éves, A energiaosztály.
Nemtom hány literes lehet az alsó részében (hűtő) 3 üvegpolc van+ legalján a zöldségtároló fakk!
Felül pedig fagyasztó, belső 2 részes. Szép állapotban van, esetleg nyaralóba be lehet tenni.....

25 000 ft

Akit érdekel írjon privit.
Köszi :)
Enikő

ceniko
Szeged

Nagy méretű hálózsákok (min. 110cm hosszú) érdekelnek, most is késöbb is, mert ugye többféle vastagságút használunk ill tarcsi is kell egyfajtából, szóval ha bármikor van nagy eladó légyszi ide szóljatok (még árverésen licit inditása elött, ha lehet). KÖszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, érdekel még a tescos matricagyűjtő? Nekem van egy tele füzet és még külön jópár db matrica, de nekem nem kell. Szívesen odaadom, jövő héten ha jársz erre felénk, itthon leszek Lalival.

Kép
szilcsi

Köszönettel elfogadna sérült gyerekek óvodai csoportja egy működő színes televíziót.
Violám ovijában fekete-fehér tévé van csak annak is nagyon ugrál a képe, nem egy élmény rajta mesét nézni. :cry:
Ha valakinek lenne, egy már nem használt, de működő színes tévéje (távirányítóval, mert magasan van!) azt nagyon hálás köszönettel elfogadnánk, el tudok menni érte, és elviszem Vásárhelyre az intézménybe!
Köszönjük!!!!

ceniko
Szeged

Műanyag kagylóhomokozó eladó. Sárga színű és teljesen új, sose volt használva. 2 db, fedik egymást, így nem tud belekakilni a cica :lol:
Darabja 2.800 Ft

Szóljon akit érdekel!

Kokitti
Kép
kokitti

Szilcsi! köszi kaptam hétfön nagyon sokat, meglesz a füzet, csak még nem ragasztottam be.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üszópelust keresek, inkább diszkontosat, mert sokat nem adok érte, így nagy márká. Aki nekem szállit annak csak 15kg van most, az meg ahogy ráadom már lehet szakadna, igy 18kg-ig valót keresek. Pár darab elég lenne, csak tarcsiba akarom venni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

20" esetleg 24" bringát keresek. Nem újat.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Keresek tankönyvet 9.évfolyamosat!Ha esetleg van valakinek akkor érdekel!

Kép
mné zsuzsi

Keresek jo allapotu esernyore csukhato sportbabakocsit, kupolasat, dontheto hattamlajut! Ha van valakinek elado, irjon! Koszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyerc 2010.06.03 10:43-kor.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Mné zsuzsi: a Mars tér mögötti utcában (Csillag börtön főbejáratának utcája) van egy könyvesbolt ahol használt tankönyveket is lehet kapni. Bocs nem jut eszembe az utca neve talán Boross valami utca....???????

Karmen: pelenka diszkontokban darabra is kapható úszópelenka...nem kell egy egész csomagot megvenni. Rókusi krti pelenka diszkontban nézted? Az egész jól felszerelt (kivéve a nagy méretű mezei pelenka)

ceniko
Szeged

Enikő!
Köszi!Az a bolt megszünt!
Tettem fe a teszveszre cuccokat!Nézzétek meg!

http://www.teszvesz.hu/item1034639208_k ... adrag.html

Kép
mné zsuzsi

Van Bella pelus 82 db 2000-ért eladó midi 5-9 kilós babákra

Kép
mné zsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?