Kata,
Nemek aránya a következő: két fiú és egy lány
.
A nagyobbik -Lackó-augusztusban volt 3 éves a középső -Ati- 11-én volt kettő éves.
A férje kint várt az apaváróban. NEm akart bejönni. Én próbáltam közvetíteni neki hogy hol járunk , hogy ne idegeskedjen annyira.
Én sokszor nem is tudom mi a jobb: egyedül lenni, vagy társaságban. Itt ahogy mondtam rengeteg kismama van babástól, de a nők annyira gonoszak és alattomosak tudnak lenni, hogy néha jobb lenne egy lakatlan szigeten lakni!
Hogyhogy? Nem issza meg
? vagy?
Nálunk? semmi különös.. Mendi kb. három napja iszonyú hisztis, nem tudom mi lehet .. ahogy délután felébred -ha alszik egyeltalán- olyan hisztiket levág, hogy csak lesek! NEm lehet vele szót érteni, pedig ő sosem volt ilyen. MIndig el lehetett neki magyarázni a dolgokat, most meg semmi.. minden mondata Nemmel kezdődik. Aztán eltelik egy óra és mint akit elvágtak. Ki érti ezt?
Kevin ma már megint aludt öt órát este
, de nem is reménykedem hogy elmúlnak ezek a két órás kelések.. Bár tegnap reggelre áttört a fogacskája, remélem egy darabig békénhagyják ezek a fogzással járó fájdalmak. Ugyanis szeretnék aludni
.
Idegbaj tegnap nekem kb. fél 11-kor jelentkezett.
Ati bevállalt vmi maszekmelót, és éjjel azon dolgozik. Tegnapelőtt két órát aludt, ma este nem tudom mennyit. Mikor telefonál neki a csávó ezügyben mindig bunkózik ha sír valamelyik gyerek. Én meg kiakadtam hogy a saját lakásunkban nem üvölthet a saját gyerekünk?
MEg az is, hogy hiába van itthon , tegnap is egyedül fürdettem őket, meg minden.. bár a pénz meg kell, de azért nem mindenáron.. hát nem egyszerű..
Nálatok mi volt?
Nem ajánlasz a csajnak egy szopitanácsadót? Mondd meg neki hogy egy próbát csak megér..
Nekem kb. két hete annnnnnnyira fáj a hátam, hogy majd meg zöldülök.. Kéne egy jóvágású masszőrfiú
.
Jaa, a kedvesarcú csecsemős.. : ennek ellenére egész normális volt, segített cicire rakni a bébit, elég sokáig próbálkozhattak.
No, KEvin nyüszít
...
Betti