Sziasztok!
Kb fél órája van netünk, eddig olvastam, most írok
Háát, mivel én egy kicsit lemaradtam, nagy izgalommal olvastam, mi újság van, (direkt nem hátulról elõre, hanem ahonnan utoljára, hogy izgis legyen).
Sasha, Domed! Gatulálok, nagyon - nagyon édes a picuri! Annyira meghatótdtam, hogy most is itt potyogtatok a billentyûzetre
Ma már haza is jöhettek esetleg??? Sok sok tejcsit, sok boldog, egészségben együtt töltött évet kívánok Nektek !!! Leljétek sok örömötöket a kislegényben!!!
Norcsi: Lemaradtam? Milyen balesete volt Julcsinak??????????
Mi is hánytunk, köhögtünk az elmúlt napokban, és még az orruk is folyik! Ja, meg szerda este felszakította a száját a Peti!!!! Kész horror volt!!!! Az a béna bébi-taxi (tudjátok, amit azért vettünk olcsón, mert eltörött az ülése) hát nem ragasztottuk meg....... Peti állandóan leszedi az egyik felét, pechére leszedte, a maradék fele meg égnek állt, és egyetleg egy fél cm-es rlsz van ahol eltörött, ami éles lehet, hát arra esett rá...... elõször amikor esett csak azt láttam, mintha a nyakát ütötte volna meg. Nagyon sírt, felkaptam, hát ömlött a száján a vér.....na, egybõl arra gondoltam, valami belsõ sérülés. Elvittük megmosdatni, de még vagy 3-5 percig folyt ki a szája sarkán a vér, és nagyon sírt...meg se tudtuk nézni, mi a baj. Aztán láttam, hogy a felsõ ajka közepe be van dagadva... de elállt a vérzés, meg 2 óra múlva már cumisüvegbõl ivott, stb, úgyhogy ezt most megúszta...
Elõzõ éjszaka 2x is hányt....mondjuk, közvetlenül a táp után félig alv elkezdett köhögni, és kitaccsolt.......
NA, ki is hívtam a dokit szerdán, de csak a köhögésre adott egy szirupot. Azt mondta, ettõl még jobban köhög, ezért lefekvés elõtt legalább két órával adjam be, hogy nehogy a köhögéstõl ne aludjon....na mondom, de jó, és akkor mikor etessem???? Mert kaja után nem adnám be neki, mert ugye akkor meg kihányja a köhögéssel...na addig filóztam, amíg elblicceltem a szerda esti gyósyszert (majd csütörtök reggel) aztán már aznap meg azóta se köhög. Azért tegnap délben még "megörvendeztetett " egy hányással... de ebben õ volt a ludas, mert megszerezte a teát, és sunyi módon kiitta.... pont a szája alá sikerült tartanom egy mûanyag dobozt, amikor kiöntöttem a wc-be "elemeztem" szinte csak folyékony volt...elõtte 2 órával evett, szerencsére a nagyját negemésztette...
Nem tudo, nálunk is nagyon száraz a levegõ, mi a fenét csináljak? Tavaly tele volt vödrökkel a szobája, és még így is porzott a torkunk reggelre...most már ezért nem fog aludni (nem akarom elkiabálni, de amióta kibújt a 6. foga jobban alszik)
Ne légy légyszi depis...tudom, összejött minden, de gondolj arra, én mennyire irigyellek, hogy 3 ilyen gyönyörû, okos, aranyos gyereked van!!!! Csuda vidám lehet az élet egy ilyen nagy családban, a rosszak ellenére is
Tikk: Lehet, hogy Peti se taknyos, hanem úgy van mint Hanna.... én a helyedben este lefõznék kamillát, és az ágya mellé tenném....De ééédes, hogy simiz....meg Bánk is!!!! Csak az én fiam üt - vág
pedig aztán soha nem látta tõlünk
Ildi: Mi újság az aloe-verás barátnõddel? Kiderült, hogy Õ Õ vagyis, aki engem üldöz, az a te barátnõd...
Láttam szegény kislányodat....jujj de durva ez az allergia!!! Van egy egész jó természetgyógyász ismerõsünk, ha gondolod, megadom a számát... hogy van a fiatalúr????
TÁgi! Hát igen, nekem már mesélted, mi történt
sokszor van ez így...én elég pesszimista vagyok, ha rossz történik, mindig mondom, 3 a magyar igazság...általában bejön
de észrevettem, utánna mindig jó jön, úgyhogy fel a fejjel
No megyek, mert ébredezik a lurkó, ha mûködik a net továbbra is, írok még, ígérem!!!
Puszi mindenkinek, és legyetek vidámak!!
Kata