Nadine,
bocs, de efölött a vizelet felett elszaladtam, nekem van mindenféle tesztcsíkom, azzal is meg tudtad volna nézni. De nem megmondtam neked a megoldást? MAJOR TAMÁS!!!!!!! Ma is felhívhatod szerintem, megnézi. Én a tünetek alapján gondolok vmire, semmi komoly. Ha délelőtt még el tudod vinni, akkor a labor meg is nézi. Ha kell még vmi segítség, szólj!!!!
Krisz,
tiszta horror ez a kajcsi, meg is ilyedtem, míg olvastam, hogy talált. Az én anyukám is ilyeneket szörnyeket mond, hogy miket adtak, mert kívántam

, de akkor ez volt a szokás

Én is elmagyaráztam már neki, egyenlőre elfogadja, de méd ő nem vigyázott hosszabb időt a fiúra, így mág nem került kajanemelfogadás-sírás-tehetetlenség hálójába.
Lányok, ha a fiúnak csináltatok útlevelet, az 5 évre sztetek mennyibe kerülhet? Vagy jobb lenne, ha itthon hagynám egy napra anyunál???
A vérnyomásom kb 200, próbálom intézni a kocsi ügyeit a bannkal, akik, egy biztosító által kiállított fejléces papírból 1 hónap alatt nem tudták megállapítani, hogy melxik biztosítóhoz tartozom. Ma bekarikáztam, felkiáltójeleztem, nyilaztam, és újra elküldtem nekik ugíanazon papírt, majd fél óra elteltével felhívom őket, hogy megkaptál? 10 perc keresés, közben a gyerek végig üvölt, és nem, majd újabb 10 perc után sikerül megtalálni
Mindeközben folyamatokan csak azt szajkózzák, hogy míg el nem intéződik az ügy, a csekkeket feléjük fizessem!!!!! Ez egyenlő az ablakon kidobott pénzzel, mert az 1 év alatt befizetett 450000ftból 350et kamatnak, és csak százat vesznek törlesztésnek. Hát igen, meg ezzel a levél, fax elveszett dumával lehet az ügyet akár 1 évig is kitolni. Á, csak egyszer szabaduljak

fagyi téma?
manóka