Új privát üzeneted érkezett!

Era!
Mikor indultok???? Mi is mennénk. Igaz az én csajom most aludt el. De utána ebéd és indulás lefele. Annának kijött a foga?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

1/2 2- 2 körül jó lenne?

manóka

manóka
manóka

Nadine
Hát ez az még nem jött ki, de már nagyon szépen látszik.

Jó a fél 2, 2. Szerintem addigra meg is ebédelünk, aztán megyünk lefele.

hffv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv n b gzuzuj c
Ezt Anna írta nektek.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
nagyon aranyos a srác, ezen a képen rád hasonlítKép
Göndör haja van?
Majd elmesélem az uszit.

Séta ok, én is terveztem a szolitKép
Olyan szép idő van kit érdekel a szakdoga?

Krisz

Krisz
krisszie

Oké Anna, benne vagyok!

ImikeKépKépKépKép

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Mi aránylag jólvagyunk csak a nyügiket meg sirásokat leszámitva egész jó a napunkKépKép
Kép

Végre itt a TAVASZKép
csak az a baj hogy most még sétálni sincs kedve a kicsikémnekKép

most alszik a kisdrágaKép

De a héten mindenképen össze hozuk a talit igaz én már dolgozok és olyan negyed négyig érek rá de ha kb fél 2 körül talizunk az ugy jó nekkem is szerintem csütörtök az már jó leszKép

Remélem mindenki jól van leszámitva hogy a fogmanók nem érnek oda ahova kell de reméljük mennek márKépés gyorsabbak mint ez a csigaKép
ManókaKép
Édi a kisfiad KépKép

Na hirtelen ennyi mert a végén még rám untokKép
Kép
Sziasztok és jó sétát nektek IldikóKép
Kép
ildikó_4

Akkor 2 körül megyünk felétek Manóka. Hátha pont megint összefutunk Krisz és még Nadinékat is felszedjük....
Enci ti jösztök?

Ildikó
Az a jó, ha alszik, így hamarabb túl lesz rajta!
GyógyulgassatokKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

mi most jöttünk haza délelőtt suli meg meglátogattuk aput.most meg szenved. ennék valamit és ha összejön mennénk veletek sétálni.de ez mind Florától függ nem akarom túlhúzni

Era !

majd csörgök neked ha megyünk jó?

Enci
renci

Húúúú lányok, én nagyon elfáradtam!
Anna hazafele nem volt hajlandó megülni a kocsiban...Kép kell egy biztonsági öv!!!!!

Enci, Nadine
Eredmény?

Most persze alszik a csajom, este meg majd kuruttyolKépKépKép
Era

Era
Kép
era75

Era!

Floranak szerencsére nincsen semmi baja.Jó a vérképlete, nem kell neki semmit szedni és még mi mindig alszunk

enci
renci

Enci

És ilyenkor is elalszik 8-kor? Ilyenkor kellene egy kicsit aktívabbnak lenni, hogy reggel ne kelljen fel olyan korán!KépKép
Örülök, hogy nincs semmi baj!!!

Krisz
Dorka nagyon nyűgös volt?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Mi is hazaértünk kb fél 6ra. Aztán a fiű kiütötte magát, így nem fürcsizett ma. Vagyis az előbb merébredt, de remélem, hogy visszaaludt.

Erika,
amiről beszéltünk, az a fotoalbumban a manóka próbálkozik oldalon van. Egyszerűen nem, tudom belinkelni, olyan béna vagyok.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hát éhes volt már a csajKép
Most szunyál 1000-el. Pedig lassan fürcsi és kajaidő van.

Holnap megyek suliba, úgyhogy kelhetek korán 1/2 6-kor. Anyukám fogja Dorkát pesztrálni.

Manóka,
megnéztem én is, hogy mivel próbálkoztál. Nagyon klasszak, ezeket mind te csináltad? És mijaza dekupázs?

Enci,
jajdejó, hogy rendben vagytok vérilegKép
Gondoltam én, dehát bizos ami biztos

Nadine,
Zsankával mi a helyzet?

Krisz

Krisz
krisszie

Era!

Flóra fél 8-ig aludt most fennt van egy kicsit szenved. apja van vele

Enci
renci

Sziasztok lányokKépKép
Már sokal jobban van a lány mint tegnapKép
ManókaKép
Megnéztem a képeket tökklaszak ügyi vagy nagyonKépKép
Lányok ma mikor mentek sétálni?csak azért kérdem mert mi 11körül megyünk le a gyógyszertárba a lányalKépde lehet még korai nektek az időpontKépKép

Ma is nagyon jó idő lesz KépKépKép
Na ennyi megyek főzzni sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok lányokKépKép
Ugy láttom még pihiztek Képna majd legközelebb Kép
Mitszolnátok a holnapi naphoz mondjuk ugy fél 2 körül ha esetleg nektek is megfelel akkor majd irjátok meg oké na ennyi sziasztok
IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Ildi!

Kár, hogy nem olvastam reggel az oldalt(órára mentem), mert mi lent voltunk.Az egyetem után itt sétáltunk.
Nekem jó a holnap de inkább 2 ora lenne jó.elméletileg de lehet hogy holnap már korábban kell lemennünk.Florától függ.nálunk még napról napra változik a programm. Örülök, hogy jobban van a kislányod.
Őt hogy hívják?

Többiek?

Era, Manóka ti már ilyenkor javában irtok.
Era ma vannak nálatok anyukádék? akkor azért nem irsz igaz?

Enci
renci

EnciKép
Semmi baj végül is nekkem is jó a 2 óra Kép
Sétáltunk egy hatalmasat a csajal ki is fáradt rendesen most alszikKépKépKép
Anitának hivják, és micsoda véletlen hogy egyben van a szüli napja a névnapjával, de ez csak akkor derült ki amikor megszületet, és kérdezték hogy fogják hivni ,én meg mondtam és akkor mindenki nevetet, csak én nem tudtam hogy min ,de elmondtákKépKépKépKépKép

Nagyon de nagyon de nagyon jó idő van kinnt szinte jóleset kint lenniKépKép
Pusszi Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Megvagyunk! Ideértem végre. Viszont lassan megyek vacsizni, meg vacsiztatni Kép

Addig is: Ma voltunk délelőtt a dokinéninél, és vizeletmintát kell gyűjtenem holnap a lánytól. Érdekes lesz a dolog.

Ildikó
Szerencsére a picik hamarabb túlteszik magukat a betegségeken. Remélem anita is hamar teljesen jól lesz.

Era
Hol vagy?

Manóka, Enci, Krisz????

Mi ma nem voltunk sétálni délután, mert a lány déltől 3-ig aludt és akkor ebédelt, majd a barátnőmékhez mentünk át a civis 10-be.

Na megyek mert az apját már legyantázta a lány és nagyon sikongat (ja a lány élvezi, az apja kevésbé KépKépKép)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Elmentek Anyukámék. Csoda egy jó nap volt a maiKépKép
Elintéztem a babakocsiba a biztonsági öv csatját( minden szó nélkül adott egyet a srác, leszedte egy másikrólKépKép), megjöttek a rucik Annának, amiket a neten rendeltem. Most az Apjával visongat a kádbanKép

Ildikó
Megyünk holnap sétálni, a csajomtól függ, hogy mikor. Beszéltük Manókával, hogy mehetnénk fagyizni is.
Majd délelőtt még pontosítunkKép
Örülök, hogy már jobban van Anita!

Úgy látom, hogy a tavasz lassan teljesen kimarad az évszakok közül, ma tiszta nyár voltKép

Nadine
Vizeletvétel érdekes leszKép Anna tegnap még csupaszkodott egy kicsit, és mire észrevettük, már a pisijében fetrengett, élvezte nagyonKépKép

Manóka
Majd este megnézem a munkáidat.

Megyek vacsizni, éhes vagyok.

Sziasztok.
Era

Era
Kép
era75

Manóka

Most néztem végig a képeket, gyönyörűek!!
Nagyon ügyi vagy!!!
Ha van egy kis időd leírnád nekem, hogy hogyan csináltadKép
Már nézegettem a neten, találtam is egy pár jó oldalt, de az nem olyan részletes.

Jó éjt mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

Nadine!

én is kiváncsi vagyok, hogy hogy fogod tudni levenni a mintát.De én nem féltelek amilyen leleményes vagy ez neked nem fog gondot okozni.

annyira meleg van el lehet olvadni .már megint ki fog maradni a kedvenc évszakom.

Flora már eleludt remélem ma nem fog éjszaka randalirozni.tegnap mivel delután jól kialaduta magát(csak fél 8-kor kelt fel ,és folyamatosan aludt a spár ota) hajnal 1 óra után már nem nagyon akart aludni. Ezért ma jól kifárasztottuk remélem hatott a dolog.elég fáradt vagyok ugyhogy remélem a mai jobb éjszaka lesz .

Krisz !

sokat okosodtál ma?

na megyek egy kicsit nézem atv-t mi előtt szunyálok ki kell használni mindent percet

Jó éjt Nektek

sziasztok
Enci
renci

Manóka
milyen munkákról beszélnek itt a csajok???? Én kimaradtam belőle. Én is én is látni szeretném!!!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányok KépKép
Jó reggelt nekktek és a picuroknakKépKép
Na milesz a sétával megyünk vagy nem?és mikor sajna én csak 3 óráig érek ráKép
Azért ha lehet irjátok meg okéKépKép
Ma is jó idő leszKépKépKép

Mindenkinek pusszika IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok csajok!

Tegnap suliban voltam, de mivel nem sikerült szakdogailag konzultálni, mehetek ma isKép
A gond az, hogy Dorka nem volt hajlandó a fagyitejet kajának minösíteni. Így kisebb közelharc árán 2-3 kanállal tuszkolt bele anyukám. Ma megpróbálja csőrös pohárral, hátha úgy összejön. De én így frászt kapok, hogy nem eszik, amíg nem vagyok itthon.

Megyek készülödök.
Remélem ti jól vagytokKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Sajnálom, hogy mostmár Dorka is sztrájkol. hátha megeszi .Nincsen olyan üvegpoharatok aminek egy kicsit kifele hajlik a teteje(arra a hagyományos kávépohárra gondolok).Abból allítólag könnyen esznek.azt hiszem a korházban is ebből etetik.Nekem ebből Flóra igaz anno de megette .
remélem sikerrel jár anyukád.

én se tudom, hogy milyen munkáról van szó már nekem is furdalja az oldalamat a kiváncsiság

remélem tudunk ma együtt sétálni
sziasztok.
Enci
renci

Sziasztok!

Krisz
Sajnálom, hogy nem tudtad elintézni, amit szerettél volna!
Ilyenkor mennyi időt vagy távol? Mennyit bír ki éhen a lányod?

Enci
Milyen volt az éjszakátok?
Mi valamikor megyünk le, bár Anna már 9 óta újra alszik, és tegnap is már fél 2-kor újra aludt másfél órát. Persze azért mert Anyukámék itt voltakKépKép
Nem tudom, hogy mikor kelt a csaj, én 7 után mentem át hozzá, de szerintem már korábban ébren van, azért ilyen fáradt nappal.

Majd még írok, hogy mi a helyzetKépKép

Ildikó
Remélem ma már találkozunk!
Jól vagytok?

Manóka, Krisztaa
Merre vagytok?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok Lányok!!!!

Kibuliztam magamKépKépKépKépKépKépKép
3kor jöttem haza, a gyermek észre sem vette a távollétemet,csak aztán kelt fel.Sőt, még azt is megvárta, míg megkeresem, hogy mennyi ideig nem szophat, mert hát, ugye, egy kortyocskát csak ittam. Aztán elrémülve olvastam, hogy akár 12 óra is lehet....dehát, az én cicim fél hétre olyan lett, mint a Rubint RékáéKépKépígy nem volt mit tenni.....de nem láttam, és nem látom most sem a fiún az alkohol jeleit, így megnyugodtam.KépKépKépKépKép És olyan sokat táncoltam, meg minden jó volt. Közben meg apa kézenfogva aludt itthon a fiúval, de arról nem tudtam képet készíteni sajnosKépKép

ezek a munkák de csak olyan szórakozásféle.

Krissz,
már bizti nem olvasod, de montad anyukágnak, hogy olvassza fel a fagyitKépKépKépKépKép
Na, jó, komolyan,csak hűtött tejcsi nincs? Imike azt itta hajnalban cumisüvegből. Amúgyis cumizik, nem lenne az jobb? De a kávéspohárból tényleg jól meg lehet itatni őket.

REmélem, a séta, és fagyi dolog áll!!!

manóka

manóka
manóka

Lányok KépKép
Akkor a séta mehet de mikor?
EraKép
Kösszike jól vagyunk csak a lány nemtud mitkezdeni magával itthol és mindig sir meg mehetnéke vanKép
Hol van már ilyenkor fagyi?

Pusszancs Ildikó
ildikó_4

Ildikó,
fagyizni a Mandulába terveztük. Olyan 2 óra körül szoktunk találkozni.

manóka

manóka
manóka

Manóka!

megnéztem a munkákat és szerintem Fantasztikus!!!!!!

Hogy csinálod!majd elmeséled?

remélem 2-kor tudunk találkozni, de nekem 4-kor itt kell lennem mert jönnek hozzánk

Era!

jol aludtunk.este füri és kaja(bár ez inkább csak cicizés volt)és utána cumit kapott , mert mostanában ezzel alszik el vagy anélkül de ez utóbbi ritkább és pár percen belül aludt.mondjuk ilyen rövid idő alatt csak tegnap aludt be de remélem ilyen lesz a folytatás.de remélem nem fog nagyon cumifüggő lenni. nem tudom mi lenne a legjobb dolog.
Era holnap átmehetünk dumcsizni? meg babázni?

Flora most aludt el. a melegtől egy kicsit nyügösebb.

Enci
renci

LányokKépKép
2 az jó csak én olyan messzire nem tudok elmenni mert mennem kel melozni Képde azért talizhatunk itt a ház elött vagy hol szoktatok talizniKépKép

Ildikó
ildikó_4

Lányok Kép
Bocsi de a séta lefujva mert most aludt el a csajszi,ugyan is lent voltak a dédivel addig mig megfözztem és ugy látszik hogy kifáradtKépsajnálom de elaludtKép

Majd legközzeleb remélem most már tényleg össze hozuk hogy it a jó idő de ha nem lesz belöle semmi akkor majd a jövö héten akkor már visszem bölcsibe és mikor hozom haza tudunk talizniKépKépKép

IldikóKép
ildikó_4

Lányok!

nem tudom, hogy 2-re le tudunk e menni, mert Anna szerintem aludni fog hamarosan. Tegnapi naphoz hasonlatosan aludt ma is, onnan gondolom, hogy alszik majd.
Nála viszont nem lehet tudni, hogy mennyit alszikKépKépKép
Most még Ő az úr a háználKép

Era

Era
Kép
era75

Óhh, ahogy látom másnál is borul a tervKép
És már ez lesz...KépKépKép

Era
Kép
era75

Na, mi lent leszünk, majd sétálgatunk, aztán csak össze találkozunk.......Kép

Nadine,
látom, nagyon siettetek vhová

manóka

manóka
manóka

Mi valószínű lent leszünk,mert most eklt fel a picur.

enci
renci

Enci

Majd csörgök, hogy merre jártok. Remélem összefutunk.

Era

Era
Kép
era75

Na, nem alszik a csaj, úgyhogy megyünk lefeleKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Sétáltunk Encivel egy jó nagyot! Olyan meleg volt!
Manóka
Ültünk a házatok előtt egy negyedórát, de nem láttunk seholKép

Enci
Az ételest akartam átvinni hozzátok, mert ma is a tiétekben hozták nekem. Én már többet nem rendelek, ezért gondoltam, hoyg átviszem, ha az enyém van nálad, azt már ne add oda, mert soha nem kerül vissza.
Bár majd hozzád elviszik...
Engem úgy lefáraszt ez a meleg, most úgy aludnék....deKépKép
Megyek játszani a csajjal.

Pussszz
Era

Era
Kép
era75

SziasztokKép
Nagyon sajnálom hogy nem jött össze a séta de a csaj ugy bealudt hogy 3 kor kelt felKépmajd legközelebbKép
Rakok fel képetKép

mindig rossz helyen van a kezemKép
Kép
lehet hogy nem kelet volnaKép
Kép
Ilyen vagyok mérgesenKép
Kép

Pusszika mindenkinek és jó éjszakátKépKép
Ildikó
ildikó_4

Era!

én visszaadtam az ételest mert azt mondták, majd kicserélik. teljesen kiment a fejemből, hogy te már nem fogsz rendelni,de majd akkor megmondom, hogyhozzák vissza, vagy nektek felviszi a ficko.olyan összevissza jön. nagyon kiszámithatatlanezt nem szeretem benne.szerintem az agrárra fogok járni. mostmár jó idő van.
Holnap akkor megyünk.
még beszélgetthettünk volna, mert Éva csak fél 5-re jött.

Ildi!

aranyos a kicsikéd.Hány éves Anita?

Krisz!

mi volt ma hogy birta Dorka? ma többször volt eszembe.

Jó éjt Nektek

Enci
renci

Sziasztok!

A sétánsajnos elkerülhettük egymást, én először anyukámat kísértem el a buszhoz, aztán elsétáltam a Civisen végig, majd összefutottam a férjem barátjával, akivel meg elmentünk ide- oda. Aludt a fiú ma konyhaszekrényen isKépKépKép
Még bútorboltban is voltunk. Egy kicsit sok is volt neki, mert este megint sírt egy órácskát, mire végre elaludt.
Ma én is szeretnék korábban lefeküdni, mert ugye, a tegnap éjszakát csak ki kellene aludni.......Kép

Krisz,
mi van?

Nadine,
nagyon lefoglal téged ez a házépítés, mostanság mindig sietsz.

Ildikó,
holnap hátha találkozunk már....

Lányok, mi lesz már a fagyival? Holnap összejön szerintetek?

manóka

manóka
manóka

EnciKép
A kislányom juniusban lesz 3 éves lassan kész hölgy már azt is megválogatja hogy mit akar fel venniKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Manóka
Még a házépítés??? Ma Zsani pisikéjét vittem be a rendelőbe, utána meg az összes környékbeli boltot bejártam tejszines-gombás raguért (maggie fix). Utána meg rohantam felfele, mert Zsani álmos volt és lent nem akart elaludni. Ma 1* fél órát aludt, nem tom hogy bírja, de ez a meleg nagyon bekavar nála. Holnap a fagyiban benne vagyok, remélem nem kapok torokgyuszit tőle Kép

Era
Szerintem is nagyon meleg volt. Zsani is csak nadrág + pullóver volt, ne meg sapi. Rólam meg folyt a víz, mert rohantam.

Ja tényleg: Zsaninak semmi baja, a vizelete is mutatja, de akkor mitől piros, meg repedt ki neki a pncija??? Most kamillás ülőfürdőben csücsült, remélem ez már használ.

Na mára eldgulok.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Era!

bocsi, de tegnap nem hallottam a telefont (a táskámban volt.ugye ott a legjobb helye)és csak este vettem észre hogy hívtál. de akkor már fél 10 volt és nem akartam már zavarni.és akkor mondta zsolti, hogy "uristen tényleg Era engem is hívott de lenyomtam".Éva volt nálunk és vele beszélgetett én meg Florát szoptattam .remélem nem volt vmi fontos.
még egyszer bocsi.de azért irok mert nem tudom, hogy ti már fent vagytok e ezért nem hívlak.
Remélem ti még alsuztok.Mi fél 6kor keltünk.de persze már alszunk egy fél órája.

Ha fontos nem ér rá délutánig szólj és akkor majd beszélünk

puszi
Enci
renci

Sziasztok csajok!

Megvolt tegnap is a suli. Végre tudtam beszélni a konzulenssel, de nem lettem boldogabb töle.
Na mindegy, majd csak megírom valahogy ezt a szakdogát.
Tegnap úgy intéztem, hogy kb 4 óra alatt megjártam Nyíregyet, így Dorka jobban bírta szerencsére.

Anyukámtól meg kivagyok. Amikor Dorka nem akarta a fagyitejet, elkezdett babakaja-mintákat keresgélni, hogy azzal besűríti neki. Hál istennek nem találta meg. Nem érti meg, hogy én még nem akarok adni neki semmit, mert ő nekem 3 hósan már paradicsomot adott.
Na most már leállítom magamKép

Ildikó,
nagyon aranyos Anita, föleg az a balerina mozdulat..
Jártok valahova tornázni?

Manóka,
de irigyellek az elhajlós éjszakáértKép
Nekem is úgy hiányzik egy ilyen, csak meg kéne szervezni, hiszen Dorka 9-töl már alszik.

Nadine,
remélem a kamilla rendbehozza Zsankát, ha nem akkor elvised bőrgyógyászhoz?
Tényleg és fáj/viszket is neki?
De legalább a pisi OKKép

Séta mehetKép

Krisz

Krisz
krisszie

Nadine,
bocs, de efölött a vizelet felett elszaladtam, nekem van mindenféle tesztcsíkom, azzal is meg tudtad volna nézni. De nem megmondtam neked a megoldást? MAJOR TAMÁS!!!!!!! Ma is felhívhatod szerintem, megnézi. Én a tünetek alapján gondolok vmire, semmi komoly. Ha délelőtt még el tudod vinni, akkor a labor meg is nézi. Ha kell még vmi segítség, szólj!!!!

Krisz,
tiszta horror ez a kajcsi, meg is ilyedtem, míg olvastam, hogy talált. Az én anyukám is ilyeneket szörnyeket mond, hogy miket adtak, mert kívántamKép, de akkor ez volt a szokásKépKépKép
Én is elmagyaráztam már neki, egyenlőre elfogadja, de méd ő nem vigyázott hosszabb időt a fiúra, így mág nem került kajanemelfogadás-sírás-tehetetlenség hálójába.

Lányok, ha a fiúnak csináltatok útlevelet, az 5 évre sztetek mennyibe kerülhet? Vagy jobb lenne, ha itthon hagynám egy napra anyunál???

A vérnyomásom kb 200, próbálom intézni a kocsi ügyeit a bannkal, akik, egy biztosító által kiállított fejléces papírból 1 hónap alatt nem tudták megállapítani, hogy melxik biztosítóhoz tartozom. Ma bekarikáztam, felkiáltójeleztem, nyilaztam, és újra elküldtem nekik ugíanazon papírt, majd fél óra elteltével felhívom őket, hogy megkaptál? 10 perc keresés, közben a gyerek végig üvölt, és nem, majd újabb 10 perc után sikerül megtalálniKép
Mindeközben folyamatokan csak azt szajkózzák, hogy míg el nem intéződik az ügy, a csekkeket feléjük fizessem!!!!! Ez egyenlő az ablakon kidobott pénzzel, mert az 1 év alatt befizetett 450000ftból 350et kamatnak, és csak százat vesznek törlesztésnek. Hát igen, meg ezzel a levél, fax elveszett dumával lehet az ügyet akár 1 évig is kitolni. Á, csak egyszer szabaduljakKépKépKép

fagyi téma?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Enci
Csak azért hívtalak, mert este még leugrottam babavízért és gondoltam felviszem az ételest, hogy az enyém visszakerüljön. Gondoltam , hogy Éva még ott van, azért nyomott ki Zsolt.
Mondjuk nem nagyon izgat az ételes dolog, nem túl drágaKép.
Gyertek nyugodtan át, ha megérkezett az ebéded, itt is megeheted. Bár gondolom Flórától függ minden.KépKép
Mi várunk titeketKép

Nadine
Jajdejó, hogy Zsani pisije jó, de akkor mitől van!?
Szeretem ha az orvosok tanácstalanok!!!

Óhh, a lányom most csak 3/4 órát aludt!Most kelt fel.
Igaz este már 1/4 8-kor beájult, és reggel is 7 körül kelt felKépÉs csak 1x ébredt éjszaka!!!!!KépKépKépOlyan jót aludtamKép

Megyek pakolgatni.
Era

Era
Kép
era75

Manóka

NyugalomKépIlyen a bürokráciaKép
Fagyit még nem tudom, mert jönnek Enciék és a csajnak is aludnia kellene séta előtt ,mert odalent már nehezen alszik el, és sajnos hamar felébred.Kép De megyünk le az tuti, csak a mikor a kérdéses.

Útlevelet nem tudomKép De ha csak egy nap, azt szerintem kibírja itthon is, főleg ha jól elvan Anyukáddal.

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?