Berni!
Én is olvastam a Suttogó első és második részét is, és voltak benne jó, megfogadnivaló tanácsok. Az altatás azonban nem ezek közé tartozott (legalábbis nálunk nem jött be
(úgyhogy mi még mindig a cicin alszom el-nél tartunk)).
A hőmérőzést, ha ki is próbálod, túlzásba semmiesetre se vidd, mert állítólag hozzá is szokhatnak, és akkor nélküle nem is sikerül. Máténak is okozott gondot a szorulás, amikor még 5 hónapos volt. Szegénykém akkor nagyon szenvedett
. Nem segített neki sem a hőmérő, sem a glicerines kúp. Aztán a leavolac (nem tudom, hogy kell írni) szirup volt a megmentő. Aztán azóta is kétnaponta van széklete.
Én voltam tegnap a dokinál, de téged nem láttalak, igaz, hogy már negyed 5-kor végeztem. Megtudtam pár kérdésemre a választ. pl. hogy a következő babánál nem kell programozott császárra számítanom, nekiszaladhatunk a természetes szülésnek
. Az csak ott derül majd ki, hogyha esetleg mégis császár lesz belőle. De addig reménykedhetek. nekem ez nagyon fontos volt. De az aktualitása ennek még odébb van.
Roberta!
nagyon helyes kislány Dorka!nagyon csini, és hogy milyen nagy!
Driennek!
Látom, nálatok is bejött ez az anya/apa mellkasán alszom. Máté is nagyon szeretett így aludni. nagyon édes baba Niki is!
Ildi!
Az igazság az, hogy én is inkább kislányt szerettem volna, mert a családban inkább lányokhoz voltam szokva, de nem kérdeztük meg egy ultrahangon sem, aztán kisfiú lett. de már akkor sem bántam, és azóta is imádom a kisfiam. Ugyanúgy lehet szeretni, dajkálni őket, mint a lányokat. Én azt sem bánom, ha következő is fiú lenne (persze az óvodás vad fiús korszakunk még hátra van
)