Sziasztok,
olvaslak Titeket, csak írni kevés az idő munka mellett.
Zsuzsi: köszönöm a tippet ivás ügyben, ahogy figyeltem ez is meghatározza a dolgot, de szerencsére ez már nálunk régóta rendben van, odafigyelnek rá a napköziben is, itatják rendesen a gyerekeket, és én is igyekszek „tukmálni”.
Ezen kívül egyébként próbáltunk szájon át ható dolgokkal segíteni, pl. lekvárok, aszalt szilva gyümölcsben, és lében, aszalt áfonya, frissen facsart narancslé, amit csak javasoltak, minden alá alávetettük szegényt. Aztán volt normaflore kúra, és végül gyógyszerész segítségével homeos bogyó. Volt már piros pontos jutalmazós módszer, úgyhogy a sok próbálkozás után lassan már kezdem dilisnek érezni magam. Egy szó mint száz, arra jöttem rá, hogy kizárólag lelki úton lehet nála kezelni, csak rajta múlik a dolog.
Sziszike,
fentiekhez még, hogy sajnos fejből nem tudom a homeos bogyó nevét, de bevált, amit választottunk, úgyhogy köszönöm, ez most megoldódni látszik, illetve sokszor használ, de ha nem akarja, a fene fenét ehet, akkor sincs "eredmény". Viszont jó tudni, hogy van egy hozzáértő homeos emberke a csapatban!
Lilla,
Nekem is ő volt szülésznőm, és ha valóban újra ott fogok, és vállalja, újra ő lesz. Sokat köszönhetünk neki, bár mivel császárom lett, nem fizikálisan, hanem főként lelkileg, előtte, utána, közben….
Csilla,
Az én kislányomat Biankának hívják, viszont még a kórházba menet is dilemmáztunk, hogy Panna vagy Bianka legyen. És milyen érdekes, hogy mostanában Bianka rettentően rá van hangolódva a kistestvér kérdésre, mindenáron kislányt szeretne, és nemrég hallotta egy ismerős kislány Panna nevét, azóta bele van szeretve, hogy az ő kishúgát Pannának fogják hívni.
Találkát már korábban is próbáltak szervezni itt a lányok, több-kevesebb sikerrel, aztán azóta egy-két kivétellel el is maradtak a lányok.
Mindenesetre nagyon örülök a felvetésnek, és mivel én már dolgozok, amennyiben délutánra szervezitek, egy 5 – fél 6 magasságában esetleg mi is részt tudnánk venni.
Tud valaki segíteni, hogy hogyan megy az oviba való jelentkezés, beíratás dolog. Teljesen zöldfülű vagyok
, minden ezzel kapcsolatos információ új.
Szép napot!