Sziasztok!
Látom nagyon él a topic,helyes!!!
Susi!
Nem is tudtam hogy HRmunkatárs vagy a Humánban?!Én meg HR-esnek tanulok az egytemen itt Gödöllőn.Nekem is tudsz valami protkót intézni 3 év múlva??!!(ha-ha)
Hát komolyre fordítva a szót,tényleg nem tudom hogy mi lesz mert nagyon nagy a kínálat és kevés a kereslet.És mindenképp Gödöllőn kéne dolgoznom a gyerekek miatt.Önkormányzati és Közigazgatási szakra járok,talán jó lenne a Polg.Hivatalban valami.Te milyen suliba jársz?
Ildi!
Én tudom merre van a Csanak,ott lakatam a Présház utcában 20 évig(a tesómék most is ott lakanak)és tényleg szép hely.Mi meg itt építkeztünk a Fenyvesben,ami szintén új parcellázású telkel és itt is elég szép.Nekem is két fiacskám van(Márk 3 éves,Kristóf 3 hónapos).
Ez az ovóda kérdés elég durva itt Gödöllőn(nem tudom hallottátok-e)Szóval aki otthon van a kisebb gyerekkelannak a nagyobb gyerekét nem veszik be az oviba hiába 3 éves,mert helyhiány van.És én hiába járok főiskolára távoktatásba(3 hetente konzultáció,3 hetente vizsga fél éves anyagból+tanulnistb..)nem akarják bevenni a fiamat.
Egyszerűen nevetséges.Ráadásul az én fiam már igényelné is az állandó társaságot.
Cicó!
Klassz szokott lenni a klub,általában úgy van felépítve a program hogy az első órában egy téma megvitatása(nem kötelező jelleggel)olyan kötetlen beszélgetés,utána néha szokott lenni előadó valamilyen gyerekkel kapcsolatos témában(ovónő vagy ilyesmi)utána meg éneklés,zenélés a gyerekekkel együtt közösen az anyukák(mondóka tanulás,versikék,dalocskák)De persze semmi nem kötelező,végig játszhatnak a gyerekek,zajonghatnak,beszélhetnek,szóval nem egy katonai tábor...(hi-hi)
Én speciel nagyon sok anyukával kötöttem ott ismeretséget,és a gyrekek is szertnek ott lenni.
Panni