Sziasztok!
Tegnap délután leadtam a gyerkőcöt zaciba a mamáékhoz és végre elintéztem a dolgaimat, amik már egy hete torlódtak (posta, OTP, CIB, szülinapi ajándékvásárlás magamnak
)Jó nagyot rohantam a városban, hogy visszaérjek, mire szopizni kell.
Úgy érzem, hogy már megint bújkál bennem valami kórság. Meghalok, ha nem tudok elmenni buliba, mert beteg leszek. Már mindent leszerveztem. A barátnőm szabit vett ki péntekre, hogy el tudjon jönni Pestről. Klári mama izzítva van ittalvásügyileg. És már úgy beleéltem magam...
Elszalajtottam Tamásomat a patikába oscillococcinum-ért. Nekem az nagyon bejött a múltkor, mikor még csak így éreztem, hogy beteg leszek, nem is tört ki rajtam teljesen a betegség.
Évi! A kórházban én is azzal fejtem (elektromos medelával) de azzal nem tudtam olyan jól kifejni, mint ezzel a kézivel. Mindenkinek más válik be. Kata pl. csak kézzel tud rendesen fejni. Én úgy egyáltalán nem tudok.
Kaja szempontjából a lényeg, hogy legalább a tápszert elfogadja Ákosmákos. Akkor mit tudtál volna csinálni, ha azt sem ette volna meg??? Talán cserélgetni a tápszereket, hátha megeszi valamelyiket... Oli nem nagyon válogat, eddig mindent megevett, amit adtam neki, egyedül az őszibaracknál láttam, hogy nem úgy csúszott, fintorgott neki nagyokat
Én is irígy vagyok Rád, hogy már járhatsz tornázni, úszni stb.
Nyárra szerettem volna egy kicsit jobb formában lenni, de ha addig szopizik Olivér, akkor abból nem lesz semmi.
Angi a múltkor írta, hogy jó nekem, mert vékony vagyok. Hát ez csak a látszat
Szülés előtt S-es gatyákat hordtam, most meg L-eset. Bár ez szerintem amiatt van, hogy szétcsúsztak a csontjaim szüléskor, mert súlyra nem vagyok több, mint előtte. A csontok azok visszaállnak idővel, vagy már ilyen ortopéd maradok?
Na abbahagyom és megreggelizek, amíg még alszanak a fiúk.
Szép napot mindenkinek!
Ildi