Sziasztok!
1 napig nem jöttem és írtatok 4 oldalt. Azta-paszta.
Luxus dolgom van, apácskát megkértem mosogasson és csak egyszer kértem meg és már ment is. Besz.rás, ritkán van ilyen, bár ő mindig azt állítja hogy ő biza szokot mosogatni. (csak nem tudom hol
) Tegnap kicsit megijesztettem, este 10 körül értem haza a suliból és eléggé fájt a pocim. Bekaptam egy magneB6-ot és azonnal lefeküdtem. Kicsit még beszélgettünk és arra lettem figyelmes hogy valami csikizi a cicimközét. Odakaptam, tejci volt.
Na apácska mégjobban beijedt. Azt hitte gond van. Alíg bírt elaludni. Reggelre elmúlt, megbeszéltük Vikivel hogy valószínű megerőltettem magam.
Voltam tornán, (Nati vártalak) jó volt, bár a pletyis dolgokba nem tudnak már új dolgokat mondani nekem.
Kiváltottam a kismamicsomagot, szerencsém volt, kék-zöld a cumi benne
Vicuska, én már ezt komolyan nem értem. Mi a fene van? Nagyon sajnálom hogy ilyen dolgokon kell keresztül menj. kitarást kívánok. 4D-re kérd magad a Bácskaihoz, vagy azt nem lehet? Ez a kine...mit tutdom én meg k.pja be azt a jó nagy lompost.
Nati, a hangulatingadozás ilyenkor teljesen normális.
Márti, örülök hogy nem félsz, igyekszem példát venni rólad én is. Én is alig ismertelek meg a fotón, nem semmi, ügyes vagy. Szép nagy már a kisAti lak is.
Gabi, nagyon érdekes hogy így megérzed a rohamot.
Kata, kitartás, lassan jön a jóidő talán Gerinek is könyebb lesz (na meg ezáltal neked is).
Ildi, azért ne éld bele magad hogy megmutatja magát Kismanó, lehet ő is szégyenlős lesz.
Szilvi, sajna nekem is, de én nagyon bízom benne hogy Roni nem örökli. Igazándiból nem is szoktam erre gondolni.
Andesz remélem Bence már elfelejtette a reggeli rémségeket.
Alexa, örülök hogy Martinka már jobban van.
Bessy, akkor most már van fix időpont, javíthatom a táblit.
Nagyon izgi.... Apácskának gyógyulást kívánok. Köszi kérdésed, én apácskám sokkal jobban van, már a gyógytornára se kell járnia. Itthon is tudja azokat a mozdulatokat csinálni. Úszni jár, kéthetente jön hozzánk a masszőr és az autóba van neki gerinctámasz. Kb. ennyi, most jól van, a műtétről addig nem is beszélünk amíg sokkal rosszabb nem lesz.