Új privát üzeneted érkezett!

Mindig ez van :roll: ha megjövök, mondenki eltűnik... :roll:

Vicuska
Voltál a kinezio...micsodánál?? :shock:
bessy76

Szia Bessy! Én itt vagyok, csak közbe elindítottam a mosógépet!
Vendég

Martin kihagyta a déli alvást, most pótolja. Pedig még el kell mennünk egy-két helyre. Remélem belefér majd, elvileg 17-45-körül kell ennie.
Vendég

Bence nevében köszönjük a puszikat! :D
Nem lesz hiány az átadásban! :lol:
Rengeteget puszilgatom! :lol:
Vicus!
Kiváncsivá tettél,milyen rossz élményed volt 4d-n? :roll:
Persze ha nem akarod,ne mondd el,de megírhatod priviben is!
Bessy!
Mikor kell mennetek Pestre?
Ja,Bencémnek adtam fél kupot,2 szer megkíséreltem beadni Neki,mert mindkétszer jól lekakálta a kezem! :lol: :P
Így ugye a kupot is kikakilta a Drágám!
Mindegy,majd este mérek neki lázat,remélem nem lesz!
Chrissy!
Ezek a lázcsillapítók receptesek?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!
remélem láz elillan Bencusnál :lol:
nem a 4d-vel volt gondom,olyanon még nem voltam,hanem a Dcs-vel :roll: (hozzá jártam őszel)

Bessy!
szija 8) 8) 8)
uradnak jobbulást!
drukkolok hogy jókor jöjjön meg :wink:

Chrissy!
hello :P
Vendég

Hát szijjasztok!
Előbújtatok?? :lol: :lol:

Andesz
A ciklus 2. napján kell menni. Kiszámoltam, és úgy kértem a szabit. Remélem nem szivat meg úgy, mint múlt hónapban.. :?

Vicuska
Köszi! Most jött meg, kapott gyulladáscsökkentőt meg fájdalomcsillapítót. Persze a gyogyi már bezárt :evil: Majd csak reggel tudom neki kiváltani. Még jó, hogy pihenős leszek, nem kell neki elszenvednie addig.
Voltál annál a dokinál? Igaz, azt sem tdom, mit csinál. :roll:

Chrissy
Nem volt nagyon nyügi Martinka, hogy kimaradt az alvás?
bessy76

Bessy! Kicsit, de kivittem és fél perc alatt aludt a babakocsiba!

Vicuska! Szijjjjjjjjjja! :P :P :P

Andesz! Mi receptre kaptuk, és ez egy fajta, csak ilyen hosszú neve van. Én is sokat puszilgatom Martinkát! Ő is ad nekem, úgy, hogy nyalogatja az arcomat, tök édi. Szoktuk neki mondani, hogy kérünk puszit, odatartjuk az arcunkat és már kint is a nyelve. Imádom ezt a kincset!!!
Vendég

Vicuska,
csak ajánlani tudom, be se kell menni a városba: www.4dgenesis.hu mi is és Katáék is itt voltak, kb 1-1,5 töltenek veled és mindent nagyon alaposan megnéznek. Ha gondokodsz 4d-ben szerintem ide érdemes elmennetek. anno nekünk 10500 ft volt, és a leletet még a védőnő is megcsodálta, hogy mennyire részletes. Hozzáértő szemek nézik, szupi géppel, tehát látni mindent.
Gyere mindenképp ha van új hír, holnap reggel pedig az új teszttel!!!!
Vendég

Ja, és evett most du 14.45-kor és utána átdobta magát hasra, mondta egy darabig és azóta alszik. Nagyon élvezi a forgást. Leteszem az ágyra, hogy eszünk, de mire odafeküdnék mellé és odadnám neki a tejeskannát, addigra minimum kétszer átfordul. És hason fekve kinyomja magát és röhög! Most meg még alszik!
Vendég

Bessy!
voltam tegnap a kineziológusnál,de 10 perc után elzavart,hogy ellenállást érez bennem,és nem akar velem foglalkozni.pedig alig szólaltam meg.de úgyis antipatikus volt.kapj@ be :evil: :evil: :evil:

Nati!
köszi,megnéztem 8)

Chrissy!
édes lehet Martin baba!
Krixtáékról mit tudsz? :roll:
Vendég

Vicuska!
Aztán gondolom elkért egy csomó pénzt!Úgy tudom,jó drágák ezek a kineziológusok! :? De nem az a dolga,hogy feloldja ezt az ellenállást? :roll:

Bessy!Apának jobbulást!

Kata,jól vagytok??Anyukád hogy van?

Kriszti!Mi is ezt a kúpot kaptuk múlt héten receptre,ez erősebb a Germicidnél.Aranyos lehet Martinka! :D

Szilvi!Túl vagyunk a vásárláson,elköltöttem 7ezer pííízt a semmiért!! :shock:
Vendég

Sziasztok!

1 napig nem jöttem és írtatok 4 oldalt. Azta-paszta.
Luxus dolgom van, apácskát megkértem mosogasson és csak egyszer kértem meg és már ment is. Besz.rás, ritkán van ilyen, bár ő mindig azt állítja hogy ő biza szokot mosogatni. (csak nem tudom hol :) ) Tegnap kicsit megijesztettem, este 10 körül értem haza a suliból és eléggé fájt a pocim. Bekaptam egy magneB6-ot és azonnal lefeküdtem. Kicsit még beszélgettünk és arra lettem figyelmes hogy valami csikizi a cicimközét. Odakaptam, tejci volt. :) Na apácska mégjobban beijedt. Azt hitte gond van. Alíg bírt elaludni. Reggelre elmúlt, megbeszéltük Vikivel hogy valószínű megerőltettem magam.
Voltam tornán, (Nati vártalak) jó volt, bár a pletyis dolgokba nem tudnak már új dolgokat mondani nekem. :) Kiváltottam a kismamicsomagot, szerencsém volt, kék-zöld a cumi benne :)

Vicuska, én már ezt komolyan nem értem. Mi a fene van? Nagyon sajnálom hogy ilyen dolgokon kell keresztül menj. kitarást kívánok. 4D-re kérd magad a Bácskaihoz, vagy azt nem lehet? Ez a kine...mit tutdom én meg k.pja be azt a jó nagy lompost.

Nati, a hangulatingadozás ilyenkor teljesen normális.

Márti, örülök hogy nem félsz, igyekszem példát venni rólad én is. Én is alig ismertelek meg a fotón, nem semmi, ügyes vagy. Szép nagy már a kisAti lak is. :)

Gabi, nagyon érdekes hogy így megérzed a rohamot.

Kata, kitartás, lassan jön a jóidő talán Gerinek is könyebb lesz (na meg ezáltal neked is).

Ildi, azért ne éld bele magad hogy megmutatja magát Kismanó, lehet ő is szégyenlős lesz.

Szilvi, sajna nekem is, de én nagyon bízom benne hogy Roni nem örökli. Igazándiból nem is szoktam erre gondolni.

Andesz remélem Bence már elfelejtette a reggeli rémségeket.

Alexa, örülök hogy Martinka már jobban van.

Bessy, akkor most már van fix időpont, javíthatom a táblit. :) Nagyon izgi.... Apácskának gyógyulást kívánok. Köszi kérdésed, én apácskám sokkal jobban van, már a gyógytornára se kell járnia. Itthon is tudja azokat a mozdulatokat csinálni. Úszni jár, kéthetente jön hozzánk a masszőr és az autóba van neki gerinctámasz. Kb. ennyi, most jól van, a műtétről addig nem is beszélünk amíg sokkal rosszabb nem lesz.

madiani

Szijja Nati! Te is megjöttél?
Vendég

Köszi lányok! Remélem rendbe jön 1 hét alatt..

Vicuska
Elzavart? És pénzt is kért?? :shock:

Ani
Nincs fix időpont. Attól függ, hogy mikor megyünk, hogy mikor jön meg a mensim.
bessy76

Ani!!!!!!!!

tejci? :lol: :shock: ,örülök hogy apa jobban van 8)

Alexa!

nem gondolod,hogy fizettem?meg se kérdeztem,tartozom-e valamivel,nehogy már!!!!!!!!!! :evil:
Vendég

Ani
Ez tök, jó, hogy apa már ennyit javult! Remélem megússzátok a műtétet! Vagyis Ő.
bessy76

Vicuska
Megírnád, hogy ez a doki mit is akart csinálni? Nem tudom, hogy ők micsodák :roll:
bessy76

Bessy, Vicuska köszi apácska nevébe is. :) :wink:

Bessy, ne hari azt hittem hogy azért vettél ki szabit, de most már értem ám csak lüke vagyok. :oops:

Vicuska, én is így reagáltam a tejcire. Csak pislogtam, nem is éreztem volna meg ha nem csikiz. Nekem olyan fúrcsa hogy nem érzem, régen azt hittem hogy azért lesz jele. :P

madiani

Vicuska, én se fizettem volna egy fillért se. Az ilyet....hu nem is írom mit csinálnék vele (pedig nem vagyok harcias)

madiani

Vicuska,
hát hogy veled mik történnek... nem semmi ez a kineziológus :evil:

Ani,
lehet, hogy jövő héten megyek, bár szerdán elég húzós napom lesz, fel kell rá készüljek rendesen. Ma elúhtam a melóval, így nem tudtam menni... de helyette sétáltam egyet :wink:
A tejcsi érdekes lehetett :shock:

Bessy,
nagyon drukkolok, hogy jövő héten minden simán menjen és ne hétvégébe csússzatok bele.. van a BMC-ben hétvégén "ügyfélfogadás"????
Apának jobbulást!!!

Kriszta,
úgy látom Martinkából tornász bajnok lesz :wink: Édes lehet!!!!
Vendég

Vicus, mikor mész vissza a dokkerhoz. Eccerűen nem találom :evil:

Nati, ha másnap erős napod lesz inkább pihizz. Van még időd. Én megyek amíg bírok és Roni engedi. Különben ma sokan voltunk, alíg fértünk el.

madiani

Megtaláltam.... :)
Most azon gondolkodtam (amit már írtam is) hogy, nem lehet Vica hogy késöbb is volt egy spontán pé-d? Mi van ha még pincuri a baba? Komolyan nem értem, jár az agyam...

madiani

Nati
Kösz! Nincs senki ott hétvégén. Remélem akkor már szúrom magam :D és nem csúszik addig.
bessy76

Szia Ani! Én még vagyok! :lol:
bessy76

Ani!
Szülésnél a Gyuranecz Főo segített,és a Horváth Anikó!Martinka 3630gr. és 56 cm volt!Köszi ha javítod!pussz!
Vendég

Ani! Nálam Schwarczinger Zsolt volt a doki és Horváth Anikó a szülésznő. Martinka 3000gramm, 52cm volt, természetes úton született a 37+4.napon. Köszike!
Vendég

Ja,természetes úton,40 hét+6 napra! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Próbálkozom még egy vonalzóval, hogy ne csak azt mutassa, hogy hányadik héten járok.

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Itten vagyok én is!
Vendég

Bocsi, hogy mindig csak a kis szerelmemről áradozok. Letesem hanyatt és már rögtön oldalra vágja magát, vagy egyből hasra fordul.

Alexa! Igazad volt, egyszer rájött és abba se akarja hagyni!

Vikike! Valami nem okés a vonalzóddal a legalsóval, ha 5 hetes vagy, nem lehet 195 nap vissza.
Vendég

A másik vonalzóm miért nem változott? Mármint azon 4hetes a mostani meg 5hetes.

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Basszus tényleg, köszi Chrissyy :D ! Akkor én bénáztam, na visszalépek megnézem.
Ügyes a kis Martinka, hát majd amikor elkezd mászni, de minden fejlődését szuper végigkövetni :D .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Nincs mit Vikike! Már néha várom, hogy másszon, olyankor olyan aranyosak tudnak lenni!
Vendég

számításaim szerint Viki 5+1 vagy már

Chrissy, áradozz csak a kis szerelmedről, én élvezem

madiani

Na,jellemző,ahogy elmegyek jöttök :shock:
Ani!
látom megtaláltad. 8) a segédanyagokat törölheted,nem eszek semmit! :evil:

Vikike!
látom,neked Schandl a dokid :P nagyon aranyos volt,mosolygott rám végig :wink:
meg ugye neki köszönhetem,hogy nem kellett befeküdnöm :lol:

Bessy!
ez a kinez...nem doki :shock: ,nem tom mit csinált volna,csak azt akarta hogy 2 ó át beszéljek magamról :shock: ,ő meg jegyzetel,vmi pszichol.féle :roll: na nem ezt gondoltam,azt hittem vmi természetgyógyász szerűség,szóval valszeg ha ő nem dob ki,én állok föl :lol:
Vendég

Na most elvileg sikerült.

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Most már jó, Viki!
Vendég

Anta, pont írtam, hogy nőivonalas vonalzó mást mutat mint az alsó, ezt nem értem én sem.

Vicuska, örülök, hogy nem csalódtál a dokimban, én is szeretem, rám is mindig mosolyog, de akkor ezek szerint nem csak akkor ilyen ha magánba megy hozzá az ember. Egyébként szülésnél is ahogy már írtam nagyon aranyos volt, végig mellettem volt és bíztatott, igazából többet segített minta a szülésznő és jobban is bíztam benne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem volt kedves a szülésznő mert nagyon aranyos volt.

Csajok a Schwarci tényleg megmondja mennyit kér a szülésért?

Alexa a spárban voltatok?

Chrissyy mindig van mit várni a fejlődésükben, én pl. most azt várom, hogy elkezdjen beszélni :D , biztos lesz egykét jó beszólása :D .

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Viki, úgy tudom Schwarczi megmondja mennyit kér, de ugye én még nem voltam magánrendelésén, nem vagyok bizti benne.

madiani

Akkor kitöröljem a nőivonalas vonalzót? :roll:

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?