Sziasztok!
Tünde! Utólag is boldog névnapot! Léna nevében meg köszönöm a köszöntést! Te, hogy tudod, mikor van Magdaléna névnap? A mi utónévkönyvünk május 25-t ír első helyen, de az meg az én szülinapom, így nem döntöttük még el, hogy akkor ünnepeljük-e. Szegény lánynak éppen elég lesz, hogy a szülinapja olyan közel van karácsonyhoz meg szilveszterhez.
Tomika jó nagy már! Ujjszopival, hogy álltok?
Angi!
A Szonja tényleg szlávos. Tőlem is megkérdezték az otthoni haverjaim, amikor meghallották, hogy a lányunk Léna lesz, hogy ha fiunk születik Dimitrij lesz-e?
(Omega rajongók biztos értik.)
Ági!
Kristóf gyönyörű, de nem találom a talis képeket, pedig úgy megnézném!
Barátnődék, hogy állnak a szopival? Ja, és még a múltkor akartam kérdezni, hogy egyik napról a másikra nem akart nappal szopizni?
Enikő!
Mégegyszer bocs! És szólj, ha ráérsz!
Mesó!
Nappalin csináltad a matek tanárit? És mikor? Én 95-2001 és 2002-ben államvizsgáztam.
Gabi!
Mikor költöztök?
Babamama! Hát ez tényleg szomorú, amit a játszóterekről írsz! Amúgy a Rókusi városrészben most adtak át 3 újat, de erről Gabici tud többet. Azokat néztétek már, vagy messze vannak?
Nevekről: Nekem egy nagyon fontos szempont, hogy ne legyen sláger név, meg, hogy hosszú legyen. Nem szeretném, ha az oviban minden második gyereket úgy hívnának. Szoktam is sasolni a Délmagyart, de Magdalénát még nem láttam, szerencsére.
Léna továbbra is vasat meg folsavat szed, de ennek ellenére 1-2 naponta kakil mostanában egyedül, olyan ügyes! A másik nagy hír, hogy úgy tűnik jön 6 foga egyszerre. Báris oldalt 6 helyen látszik jó nagy fehér dudor.
A tanév szerencsére a végét járja, így Zoli majdnem egész nap velünk van. Rengeteget sétálunk hármasban és olyan jókat beszélgetünk, mint régen, amikor még csak jártunk és nem volt se számítógépünk, se tévénk.
Tegezésről-magázásről: Én azt szeretném, ha a lányom pajtási tegeznének. (Én magam azokkal a felnőttekkel voltam a legjobb viszonyban, akik azt kérték, hogy tegezzem őket.) A suliban meg Tanárnő a megszólításom, és amint elballagnak letegeződünk. A Nóri nénitől frászt kapnék! Különben is én még mindig 18-nak érzem magam.
Tapasztalt anyukák! Van néhány kérdésem:
Mikortól ülhet Léna a babakocsiban?
Meddig kell kifőzni a kiskanalait, amivel a vasat kapja? Mostanában elkezdtem csak 2-3 naponta kanalat főzni, hamar van? (Az összes játékát állandóan a szájába dugdossa, meg mind a két kezét és azokat ugye nem főzhetem ki.
)
Nóri