Sziasztok!
Nem is hiszitek, most mennyire elkenődtem
…tegnap este óta a párom dög beteg lett, fáj a torka, köhög, folyik az orra…borzasztó mit meg szenved, és nekem is elkezdett fájni a torkom. Nem hiszem el, pont az utolsó hajrá előtt, a 9 hónap alatt eddig egyikünk sem volt beteg, erre pont most. Én már olyan szomorú vagyok
, ki tudja még mi lesz ebből, lehet be sem engedik a szülésre
, ilyen állapotban tuti nem, szóval mondtam Kamillának bármennyire is várjuk és csalogattuk már ki eddig is, jobb lenne ha csak a jövő7en jönne, addigra apa is meggyógyulna.
A terhesség alatt közületek vmikor volt aki beteg lett?? Milyen gyógymód segített?????????
Párom ma du. megy orvoshoz, remélem tud neki adni vmi gyors szert (bár kétlem az orvost ismerve), nem szeretném pont az utolsó pillanatban ilyen csapás érjen.
Andi!
Köszi a biztatást, rám is fér, főleg most. De már nem is a császár miatt, mert ha a páromat nem engedik be a szülésre, egy világ fog bennem összeomlani, és ha ő nem lehet ott, akkor lehet császár is, én ugy el vagyok kenődve, félek egyedül, és nem tudom mi lesz.
Anita!
Nagyon szívesen, de nem gondoltam volna h ennyien lesznek, remélem fel tudjátok használni, már csak az együtt töltött, kellemes, romantikus este miatt is!
Jajjj tegnap ugy elment az idő, hogy meg sem tudtam kérdezni, h mi volt a 6 hetes kontrollon??? Hogy zajlik egy ilyen, mit vizsgálnak és hogyan??
Ja és hogy azt a haslefogó bugyit te hol vetted és mennyiért??? Gondolom különböző méretek vannak belőle…
Nagyon csinos kis anyuka lett belőled, már elég hamar a szülés után, ügyi vagy!
Aliz!
Még meg sem köszöntem a szavazatod az állatszépségversenyre, de most pótolom, nagyon köszi! Remélem a 2. fordulóba is bekerül
Tudjátok már, h fiu vagy lány lesz a kistesó?? Látom már 17 hetes v, elvileg ha nem szégyenlős ki is derülhetett már
Húúú, már szépen látszik a pocakod!
Panka!
Nem hiszem el, he ennyire nincs hely a Paripában! Minden időpontot megkérdeztetek? Hihetetlen, h minden nap, minden hely/időpont foglalat. Mi van akkor ha vki hamarabb elmegy, és mások csak később jönnek? Na ez nagyon durva, milyen népszerű a hely, de nem is csodálom azért annyira, hiszen nagyon szinvonalas minden.
Kriszti!
Tegnap nem hivtál h jöttök, pedig vártalak du. 5 után!
Lilla!
Nagyon jó szopipárna, én is már csak azzal tudok aludni több hónapja, vagy ugy h megölelem, vagy ugy h a lábam alá teszem, mert ugy be van dagadva h muszáj felpóckolni, és az összekötve jo magas, a későbbiekben még nem tudom h fogom használni, de ha sehogy akkor is megérte eddig is, anno én a börzén vettem újonnan 3500Ft ért.
Zsuzska!
Gratulálok Pannika első lépéseihez, nagyon hamar feltalálta magát a kiscsajszi, borzasztó ügyes!
Jó szórakozást mindenkinek a talihoz!!!! Várjuk a képeket és az élménybeszámolót!!!!