Új privát üzeneted érkezett!

Andesz! 20-án volt 6.5kg Martinka! Nekem csak akkor jó nálatok a tali, ha apa is itthon van, hogy odaadja a kocsit.

Kata! Nagyon szép Geri baba! A mosolygós és a beájulós kép tetszik a legjobban!

Köszi a dicséreteket!
Vendég

Ja, Szilvi! Torta: az első babával félidős voltam, és terhességi cukrom volt, épp diétáznom kellett, így nem ettem belőle, meg a menüből is óvatosan. De itthon szabályt szegtem, kijártam a hűtőhöz csipegetni... :D :D :D
Vendég

Bocs, véletlenül az egyikből kettő lett. Na mindegy.

Imádom nézegetni a babafotókat!

Chrissy, olyan nagy már Martinka, nem semmi!! Pedig nem is olyan rágen még a nagy pocidat nézegettük! Az esküvői fotóitok is nagyon jók!! :wink: Ilyenkor én is nosztalgiázom!!
Ja, és köszönöm a masszázsinfót. Már ki is próbáltam Gerin. Tetszett neki!! :P

Zsuzsó, gratulálok mégegyszer Katához. SZép kislány!! :lol:

Nati, Ani, becsüllek benneteket, hogy van energiátok kismamitornára járni. Én mentem minden felé, de tornára nem lett volna kedvem!! A jóga nekem sem való, én is jobban szeretem a pörgősebb mozgást.

Nati, a Bence név nekünk is tetszett, de amiatt vetettük el, hogy nagyon sok van belőlük! :? De amúgy nagyon jó kis név!!! :wink:

Ani, ugye most is iszol???? :wink: Most nekem sincs kedvem inni, de apa mindig hoz, hogy na most ezt megiszod. Mert a tejcsihez kell sokat inni!! :) Nem könnyű, de figyelek rá!

Szilvi, van valami fejlemény a házzal kapcsolatban???

Vicuska, tök tetszenek az animációid! A kiscsirke is nagyon édes!! Honnan szeded őket?? Nem semmi, milyen dokid van!! Felhív külön?? Tartsd meg!!! :wink:

Alexa, jobban vagytok már??

Képzeljétek tegnapelőtt, meg azelőtti nap olyan érzékeny voltam, hogy tök sokat sírtam. Hogy miért, fogalmam sincs... Nem volt rá okom, de hozzámszólt valaki, és végem volt.

Na, megyek reggelizni, amíg tudok. :wink: Még alszik ez a csöpp. Bár egy szavam sem lehet a pici fiamra. Eszik és alszik. Szerencsére most nincs pocifájása (kopp-kopp-kopp).

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Gyors dobok fel egy videót, nézzétek meg, nagyon édesek :D , Vicuska és Bessy nektek is ennyi kis nevetős babátok lesz :) !

Majd jövök valamikor, nagyon szépek és édesek a babák :D !

Andesz jó volt nálatok, és nagyon édes Bence baba :D , Levi köszöni a finomságokat :D !

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Chrissyy
Nem is tudom, mi lenne velem, ha diétáznom kellene. Nem élhetek csoki nélkül. :lol:

Kata
Még infókat gyűjtögetek, a bank jogásza átnézi majd a szerződést, hogy ne fussunk felesleges köröket.
Hétfőn kicsit okosabbak leszünk.

Vikike
Remélem, holnap +++++++++++ hírekkel jössz. ;) :)
Vendég

Kata! Örülök, hogy segíthettem!

Vikike! Megy a drukk a +++++++++++++++++++++++++++++ teszthez!!!
Vendég

És még pár sztárfotó Martinkáról, aztán befejezem a képfelrakást. A végén még ez az oldal is megtelik tőlem...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép

Chrissy!
nagyon jók a képek Martin babáról,nekem a gyűrűs teteszett a legjobban :lol:
az esküvői képek meg fantasztikusak!a hídon lévő a legjobb 8)

Gabesz!
megnéztem a fürcsis videót :P

Kata!
Barbiról is köszönjük a képet,Geri baba is édes. :wink:
ne sírj :D

Szilvi!
ne vizesedj :) ,szerintem RL nem fog engedni melózni :roll:
Vendég

Besy!
mikor kezdtek élesben lombikozni?????? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Chrissy, nagyon szépek az esküvői képeitek. (észrevettem hogy mennyi hasonlóság van a mieinkel, nem hiába volt mindkettőnknél ugyanaz a fotós :) ) Nyugodtan rakd a képeket, imádom nézegetni. Az utolsó kép nagyon teccik, ahogy erőlködik. Komolyan jó nagy már, szinte lelóg a játszószőnyegről.

Andesz, jó ötlet a kertipartis tali. Sajna mi nem családiba lakunk, de a kocsi a seggem allat és Vikiék mellé még befér 1-2 ember. Bárhova el tudunk menni. 10 év, szép idő, gratulálok. Bár ha jól belegondolok már mi is 7 éve ismerjük egymást, 3 éve volt a polgári esküvőnk és ugye tavaly a lagzi. Repül az idő....

Szilvi, nagyon köszi ha megkérdezed.

Kata, köszi a képet Barbiról! Nagyon szép. :) Geri babátok meg egy kis puszilgatnivaló kis drágaság. Nekem a mosolygós a kedvencem. Iszom-iszom.... :) Az érzékeny napok miatt ne aggodj, azt mondják ez normális. Apácskának is mond hogy ne vegye magára ha megsértődsz. El fog mulni csak idő és sok sok szeretet és türelem kell.

madiani

Chrissyy
Martinka milyen átszellemülten játszik. Nagyon édi!

Vicuska
Sajnos ettől tartok én is. :( Megpróbálok még 2 hetet kidumálni magamnak. Igaz, reggelente alig győzök felébredni és állandó alhatnékom van. :roll: Próba, cseresznye. :D

Valaki tudja, merre lehet a szopispárna "töltelékéhez" hozzájutni? (szagszerűen: Nikecell előhabosított polisztirol gyöngy :D ) A praktikerben nincs. :?
Vendég

Ani
Szívesen. :)
Mi április 1-jén lesz 4 éve, hogy összegabalyodtunk. Előtte ősszel kértem tőle hazáig jegyet. :lol:
Vendég

Vicuska! Én majd betojtam a nevetéstől, mikor a volt szomszéd rátette két ujjára a gyűrűt. Rögtön nyúltam is a gépért, mondván, ezt meg kell örökíteni! Az esküvői képekről: nekünk a hintás a kedvencünk, de a hidas is jó lett. Tennék még fel, csak a 747képből nem nagyon tudok választani!
Vendég

Ani! Nem erőlködik ott, hanem dumál, csak ilyen fejet szokott hozzá vágni, mert annyira mondja!
Vendég

Jaj, bocsi, úgy láttam mintha erölködne azért a játékért. Most elképzeltem ahogy dumál :) Nagyon édi lehet.

Vicuska, Spongyabob Apácskám kedvence, bögrét is csináltam neki amikor még a tecsóüzletsoron melóztam. Te is szereted?

madiani

Ani!Újabban fújja a nyálát és berreg hozzá. Most is azt csinálja, fekszik a játszószőnyegén és egyfolytába berreg. Tiszta nyál már minden :D :D :D , meg a ruhájából estére csavarni lehet, ha üldögél, mert minden a nyakába folyik. Hiába kötök neki előkét, azt cibálja, meg a szájába veszi és elhúzza a nyaka elől. Nagy zsivány ez a sózsák!
A kukis képek tetszenek neked? Már várod gondolom, hogy te is tegyél fel Roniról kukis képeket! Rólam nem is beszélve, már nagyon kiváncsi vagyok a pici fiadra, meg mindenkiére! Imádom a babákat!!! Na meg a képeket nézegetni róluk!
Vendég

Úgy nevetek hogy apácska megkérdezte miért. (szabin vagyunk kettecskén itthon)
:D :D :D Imádom a kis fütyiseket.
Nagyon várom már Ronit, szeretném már látni.

Jó lehet ahogy berreg. :)

Apának elmeséltem és utánozta ő is a kis Martint. :) Komolyan behalok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

madiani

Halihó,

mindenkinek köszi a gratulációkat! És persze sok sok boldogságot az új babákhoz!!! Imádom ezt a helyet, ennyi babás kép!!!
Kata, bőgés teljesen természetes, nekem is volt ilyen... Még a kórházban kezdtem, bőgött a gyerek a kezemben, fogalmam sem volt, hogy miért, én is bőgtem vele! Aztán minden itthon jött ki rajtam. Mind a fizikai mind a lelki fáradtság, és persze a boldogság is. Apának állandóan sírtam, meg dícsértem, hogy milyen hős, kedves, aranyos, stb. volt. Na meg persze amikor szopiztunk Katával, és látni a gyönyörű pofiját, a nagy szemeivel mikor rám néz... Szóval készen voltam! De már nem fáj semmi, meggyógyultam, és tejcsi is van elég, nem kell aggódnom, úgyhogy most minden rózsaszín és hasonló színű, és iszonyatosan boldogok vagyunk, és élvezem, hogy itthon vagyok ezzel a gyönyörű Kata babával, amit még mindig alig hiszek el, hogy ez két ember műve...

Na jó, hagyom az érzelgősséget, megyek kicsit babázni, aztán elkezdem a napot...

Pussz mindenkinek

Zs és Kata
fzsuzso80

Csak kipróbálom az aláírásom...

KépKép
fzsuzso80

És műxik! Király!

KépKép
fzsuzso80

Sziasztok, na mit szóltok, milyen gyorsan itt vagyok újra?

Baszus, az előbb írtam egy hosszú üzit, hát nem elveszett az egész? Most egy kicsit rövidebb változatban ua.

Szilvi!
Én ezt a helyzetet anyukámon keresztül ismerem. Neki a nőgyógyász mondta, hogy menjen el érsebészetre (magától nem tette volna...). Kapott ő is gumiharisnyát, sokáig hordta, de nem volt jó neki. Később megműtötték a lábát, után a meg mégegyszer, de nem igazán javult neki, sőt, néha még jobban is fáj sajnos :( Persze ehhez az is hozzájárult, hogy nem túl sokat pihentette, mert nem bír megülni a fenekén (úgy csinál, mintha még húszéves lenne és annyit is bírna)
Ne érts félre, nem elrettenteni akartalak a műtéttől, csak gondoltam megosztom veled, hogy volt ez nálunk.

Szeretném a segítségeteket kérni, a diplomamunkámhoz!!!
Szfvári női vállalkozókról akarok írni, de ehhez ugye szükségem van hús-vér vállalkozókra is. Ha akad olyan ismerősötök (esetleg ti magatok), aki önmaga vállalkozik vagy családi társasvállalkozás résztulajdonosa, és hajlandó lenne egy nem túl hosszú kérdőívet kitölteni és ennek kiértékelése után egy néhány kérdésből álló interjút is készíthetnék vele, akkor legyetek szívesek, szóljatok!
Nagyon fontos lenne, mert eddig még nem találtam senki,és az idő nagyon kevés (leadás ápr.25.)
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Képzeljétek, tegnap este azt nézegettük, hogy nőtt egy kicsit a pocakom! :shock: :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Nekem is van egy kompressziós harisnyám, amit hordtam, de ugyebár nem jön rám. :D Amúgy szerettem, sokat tudtam benne rohangászni a városban. Az eü dolgoknál megküzdöttem vele. :lol:
A műtétről is hallottam jót és rosszat egyaránt. Majd kitalálom, hogy mi tévő legyek. Van egy kis időm, szerencsére. :D
Sajna a diplomamunkádban nem tudok segíteni. :(
Ejha, jöhet ám pocis kép. ;) :D Sikerült melltarót találnod? Meg nacit?
Vendég

Vikike!!!!!!!!!!
teszt???????????? :P
Vendég

Vicuska
Bocsi, de olvastalak a másik topicban. :oops:
Nem akarsz jönni velem RLhez? ;) :D
Vendég

Sajna még nem, pedig már nagy szükségem lenne rá. Ha minden igaz, akkor hétfőn tudok rá időt szakítani, Pesten találtam egy üzletet, ahol lehet venni nagyot. Szfváron a Skálában és a brendonban néztük, de ott sajnos nincs akkora, ami nekem kellene.

Nacikba még beleférek szerencsére, bár az egyiket már kicsit nehéz begombolni - igaz, az eddig is pont passzolt rám!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Esetleg javaslom a teszveszt. Pár jó cuccot találtam már ott. :)
Vendég

Vicuska, én is olvastam (Szilvin felbuzdulva). Most mi van? Mész dokkerhoz? RL-nek mondtad? Nagyon izgulok

madiani

Remélem, nem rúgtam el a pöttyöst. :oops: :roll:
Vendég

Szilvi, nem hiszem, hisz Vicus tudja hogy el tudjuk azt is olvasni. Ugye Vica nincs harag? Mi is izgulunk értetek!

madiani

Különben én is bele szoktam olvasni, ha nagyon sejtelemes amit Vicuska ír, vagy esetleg nem jelentkezik.

madiani

Remélem, nem gyalogoltunk a lelki világába... :roll:
Vendég

Szilvi,Ani!

no para....nincs harag :lol:
(az a baj,hogy már fél fehérvár olvassa,és lassan úgy érzem,az inkognitómnak annyi.... :( pedig azt nem szerettem volna :evil: )

nem tudom,RL-t nem merem felhívni,már így is agíbajt kaphat tőlem.....meg úgyis azt mondaná várjunk jövőhétig.... :roll:
és nem tudok menni du.hozzá,mert dolgozok.... :?
Vendég

Vicuska
Örülök, hogy nem haragszol. :)
Szerintem nem fog agybajt kapni. Főleg úgy, hogy ő telefonált rád, hogy mi újság. Vagy dobj rá egy emesét, abból tuti nem lesz baj.
Vendég

Vicuska, huh nagy szikla esett le a szívemről. Ne hari erre nem is gondoltam. Tényleg annyian olvassák? Honnan tudod? Meg kell gondolnom mit írok.

madiani

Ani!
sokan... :shock:
nézd csak azt meg, hogy 8238 hozzászólás van, de 72097-en nézték meg a topicunkat :!: :roll:
Vendég

Halihó!
Akkor ezt a talis dolgot majd megdumáljuk! :lol:
Chrissy!
Ugyis olyan időpontot beszélünk meg,ami mindenkinek jó! :lol:
Ja,és nagyon ari Martinka a képeken! :D
Szilvi!
Mi vettünk egy nagy zsák ilyen mikrogyöngyöt,ha gondolod,adok el belőle,egy szopis párnára valót! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Tényleg?! Megtennéd?! De jó. :D
Vendég

Vicuska, az nem az hogy hányszor nézték meg? Én is sokszor lépek fel, de nem is írok. Aztán ledob a net és ismét fellépek és még akkor se biztos hogy írok. Biztos hogy más is olvasgat minket, de azért biztos nem 72 ezren.

madiani

Kipróbáltam, ha kilépek legalább a lakóhely szerinti csoportig és visszalépek eggyel nő a szám. Pedig ki se dobott a net.

madiani

Én is szoktam így elég sokat pislogni....
Vendég

Most keresgéltem, de nem találtam erről infót. Csak azt hogy vannak moderátorok és adminisztrátorok akiknek lehetőségük van a fórum megváltoztatásáshoz (névváltoztatáshoz, törléshez, letiltáshoz stb.)

madiani

odaát tettem fotót... :roll:
Vendég

(ha vkit érdekel.... :oops: )
Vendég

Vicuska
Én is megnéztem. Vagy inkább délután kérdezem meg én RLt, hogy mit gondol?
:roll:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?