Sziasztok!!!
Itt vagyok még/már én is…csak mostanában nagyon elfoglalt voltam, és utána meg már fáradt.
Na akkor mesélek mik történtek velünk…..Szóval mióta nem irtam, eltelt vagy 2 hét, ebből egy hetet majdnem teljesen Miskolcon töltöttem, mert párom sokat járt vidékre és Pestre is, igy gondoltam nem maradok egyedül itthon, az orvost is és Hajnit is az uh alkalmával megkérdeztem, h 36 hetesen bevállalhatok-e még ilyen utat és ilyen időtávban és nem ellenezték. Az én felelősségem, ezzel tisztában voltam, de nem éreztem, h még akkor ki akar jönni Kamilla, igy belevágtam. Szerencsére minden rendben volt otthon, pihentem és pakolásztuk a gyerek játékokat, mert nekünk rengeteg van otthon minden korosztály számára nagyon jo állapotban, mert anya megőrizte még a miénket. Ugyh eltelt az az egy hét elég gyorsan. Aztán itthon pedig rendezgettem a dolgokat, pakolásztam, főztem, mostam és nap végére ugy elfáradtam, h alig vártam h ágynak essek, és nem foglalkoztam semmivel.
A lábam olyan szinten vizesedik, h nagyon csúnya
, készitettem is róla fotot majd h el ne felejtsem, a kis malacka mamuszommal együtt, h melyik a pufibb könnyen össze lehet téveszteni.
Múlthéten vasárnap este voltunk a Klinikán, egyrészt azért mert párom ment hétfőn szintén pestre, és nem akartam akkor mással menni hétfőn NST-re mert akkor kellett mennem, másrészt meg azért mert meséltem Nektek már arról a tompa hüvelyi fájdalmamról, ami már átcsapott ilyen nagyon fájó, szúró érzéssé, és azt hittem az már vminek a jele lehet mert annyira fájt. Szóval rámtették az NST-t, vagy 1 órán keresztül, minden normális volt, meg is vizsgáltak és még nem voltam/vagyok kitágulva. Nagyon kedves volt a vizsgáló fiatal csajszi doktornő és az összes szülésznő akivel akkor taliztam, voltak vagy 4-en. Ekkor megfogalmazódott bennem az a döntés, h tul képpen felesleges még szülésznőt is fogadnom, ugyis mindig van ott vki, és mindenki ott segít ahol csak tud, igy ebben a kérdésben abban maradtunk, h akkor majd aki ott lesz, és látom/tapasztalom, h végig h fog velem viselkedni, majd neki adunk pénzt, és olyan arányban amennyire meg voltunk elégedve vele.
Azért is nem tudtunk igazából választani, mert sok helyről kaptunk ajánlást , mindenki maximálisan meg volt elégedve a saját szülésznőjével, na akkor ez alapján h mérlegeljünk? Szóval ezért döntöttünk igy, h azért általában mindenki nagyon jo szülésznő ott, és többen is vannak, ugyh majd ott minden eldől. Orvos is van mindig ügyeletben, igy legalább ha a fogadottamnak elfoglaltsága van, (de ugye nincs fogadottam) nem kell attól tartanom, h nem ér oda időben.
Szóval felvilágosítottak nagyon kedvesen, h mikor mit kell majd éreznem (már ezért érdemes volt bemenni vasárnap este, mert felvilágosultabb lettem minden téren), de sajnos az orvos ezt az NST –t nem tekintheti a rendelés szerintinek, ezért hétfőn ujra kellett mennem.
Ez a hetem ezzel telt el, ugyanis kedden tg-n voltam, szerdán vérvételen, csütörtökön az eredményért, pénteken meg jött a védőnő. Hozta a recepteket is amit a körzeti gyerekorvossal iratott fel, ezeket az ápolási szereket.
Aztán ( na ezért mondom h elment ez a 2 hét gyorsan) szombaton itt voltak a radiátorszerelők, ugyanis az egész panelházban fűtéskorszerűsítést csinálnak, mindenhova vmi uj kütyüt tettek fel, meg majd még jönnek felrakni termosztátot is. Ugyhogy utánuk is lehetett takarítani
…aztán ha már ők zajonghattak, akkor mi is megcsináltuk a fúrásokat a lakásban, mert pl még nem volt fent egyik szobába a karnis, meg pár kép, meg 1-2 dolog a gyerekszobába…szóval azután meg megint olyan por lett, de legalább egy kalap alatt letudtuk a nagytakarítást. Szóval elment a nap, és ugy kifáradtam már a végére. Fel is tettem a képeket a picasara, láthatjátok a gyerekszoba végleges külsejét és a mostani pocimat is.
Ma pedig egész nap pihentünk, délután elmentünk kajcsizni a Paripa csárdába (ugyanis van még oda ilyen 50%-os kuponkedvezményünk, ami csak szept. 30ig használható fel, ha vkinek kell, nagyon szívesen adok oda!!!!!!!!!), nagyon kis hangulatos hely, és nagyon finom a kaja, ugy teliettük magunkat, h alig birtam magam elvonszolni az autóig.
Holnap pedig megint NST, nagyon izgi, mert az utolsó menses szerint szept.22-re irtak ki
, de utána az uh alapján KK az OTIban módosította szept.30ra, és a Klinikai uh szerint pedig okt.6….na ezen igazodjak ki.
Ha még nem szülünk, akkor kedden tg lesz, aztán pedig várunk nagy izgalommal
Visszaolvasni nem nagyon tudtam, csak nagyjából vagyok képben, ezért most nem is mindenre válaszolnék.
Pintyus, Évi, Anita!!!
Nagyon szépek a babáitok, szépen fejlődnek, olyan jó már titeket együtt látni!!!
Kérdésem lenne, h nekem azt mondta a védőnőm, h a baba ápolási szereket amit a gyerekorvos irt fel, csak akkor tudjuk kiváltani , ha már megszületett, mert ugye rá kell irni a születés dátumát is, én pedig ugy emlékszem, h közületek régebben vki azt irta, h már hamarabb kiváltotta, az hogy volt lehetséges???
Jajj és még az is kérdés, h ti a kórházi napokra vittetek be a babáitoknak külön ruhácskát, vagy a kórháziban voltak azalatt a 4 nap alatt???
Na meg tudom h ti is a saját/rokon cégéhez vagytok/voltatok bejelentve, ilyenkor szülés előtt mi a teendő, miért jó a táppénz? Vagy az csak akkor lehet ha már több mint 180 napja dolgoztok ott? És szülés után mi volt a teendő, hogy megkapjátok a TGYÁS-t??? Olyan tanácstalan vok ebben, h mit is kell csinálni.
Andi!
Köszönöm szépen az smst, és az aggódásod nagyon aranyos voltál! Természetes h szólok, ha odakerülünk h szülőszobán vagyunk, és szerintem ez max. 1-2 hét múlva be is fog következni, és mivel amugy is ott leszel a közelben, nagyon szívesen látlak majd
, remélem minden rendben lesz, és nem leszek olyan nyűgös, de előre nem tudok ígérni semmit.
Amugy már sikeresen összekészítettem a kórházi cuccaim, én is teljesen meglepődtem magamon, hiszen tudod mennyire nehézkesen indult, de gondolom azért ment már gördülékenyebben, mert minden a helyén van a babaszobába, és igy az én lelkem is nyugodt lett.
Hirtelen most ennyit irok, ne haragudjatok Rám amiért nem irok mindenkinek, de már elfáradtam most, az éjszakáim is nagyon nyugtalanok, nem tudok rendesen pihenni.
Izgalomban vagyunk már igy az utolsó napokban
Nagyon jó éjt mindenkinek!!! Majd jelentkezünk, h 2in1 vagy már ketten, majd kiderül
Pussszz