Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 11:58-kor.
20150601134430

sziasztok!

itt vagyok, csak sok a dolgom. Köszi az érdeklődést,lábam már egyáltalán nem fáj, tudok jönni-menni, úgyhogy most bepótolom az elmaradt dolgaimat. Kari ajándék vásárlás, fodrász, stb. Van mit csinálni...

Később még jövök.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Köszi a segítséget, mondjuk neten inkább nem rendelem meg :D Valamikor én is sok állatkereskedést ismertem Nyíregyen, de elég rég elkerültem onnan és teljesen megváltozott azóta a város.
Viki
Jobbulást!Reméljük hamarosan változik valamilyen irányba az idő.
Beni miatt engem is kikészít.Nem találja egész nap a helyét.

Erika

Kép

Kép
rikka_3

Sziasztok!

Pörög a fórum, látom. :)
Az én gépem kipurcant, telepítés alatt van, kapok rá egy linuxot, nem tudom, hogy fogok vele boldogulni. Még sosem láttam olyat. :shock:
Csak bekukkantottam, hogy lássam, kivel mi van.

Csenge tegnapelőtt este megmarkolta az égő csillagszórót! :cry: Soha nem csinált még ilyet... Úgy sírt szegény, annyira sajnáltam. 3 órán keresztül volt a keze hideg vizes tálban, de szerencsére utána már nem volt gond, vígan hancúrozott az apjával.
(mindjárt idegbajt kapok, angol billentyűzetről írok, z és y meg van cserélve... :evil: )

Röviden ennyi van velünk, amint lesz gépem, reagálok is, addig is mindenkinek jó készülődést az ünnepekre!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! (Azt nem írom, hogy szép reggelt, mert ez az idő egyáltalán nem mondható szépnek! :cry: )
Viki, Lackónak boldog hófordulót!Fáj még a fejed?
Betti, Csengének gyógypuszi a kezére!
Kriszti, doktor úr is látta, ő nem tartja vészesnek Mese szemét, ezek után én sem, csak a párom ragaszkodik hozzá, hogy vigyem el. Szerintem őt megviselte a szemműtét és félti a lányát. Nálunk ő az aggódósabb.
További kellemes napot!
Zsuzsa

KépKép
mesi25

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:26-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 11:59-kor.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek.

Ide meditáltam már magam. :lol: Látom a fogzás szépen alakul mindenhol, tegnap egész nap sírt a fiam, az ökle a szájában... annyira sajnálom ilyenkor. Hőemelkedése is volt, délutánra már annyira nyüglődött hogy én is nurofent adtam neki. A dentinox most valahogy nem használt... :?

Pocsék idő van, annyira utálom, hogy nem tudunk kimozdulni.
Jövő héten 2napot a bátyáméknál töltünk Pesten, kíváncsi leszek Peti hogy fogja viselni. Az biztos hogy a Tropicarium-ot megmutatom neki. :D

Egy szinttel feljebb léptünk a mozgásban :lol: rájött hogy kell visszafordulni a hasáról a hátára.
csipisz

sziasztok,

vettem velőt szerintetek ehetek belőle ha jól elkészítem!nagyon nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bejcsi28

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 11:59-kor.
20150601134430

Viki,
köszönjük a jókívánságokat, nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánunk!
Neked pedig boldog névnapot, így előre!
Kép
(hátha olyan sokat írunk, hogy nem találod majd meg az üdvözleteket :wink: )
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:00-kor.
20150601134430

Sziasztok!

A nyaralni készülőknek én is szeretnék Békés, Boldog Karácsonyt kívánni!

Viki
Boldog névnapot!

Kép

Kép
rikka_3

Krisztina
Hogy áll a fogacska? Láz van még?

Úgy látom mindenki pihen, vagy elment kirándulni.

Kép

Kép
rikka_3

sziasztok,

megettem a velőt!(vagy lehet senkit nem érdekel?)

Mi a menő egy fél éves kislány számára??????Játék?De mi?
És egy 3 éves fiúnak akinek meg van minden játéka??????????

ha tudtok segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szép napot jó készülődést!

Kép
bejcsi28

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:27-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tényleg nincs túl nagy forgalom most itt.
Teki még nincs, majd utólag választja ki a kisasszony.Azt nem tudnám addig elrejteni.De az ajándékok megvannak.Végre
Én ma kezdem igazán a sütkérezést, ha manó elszunyál.Eddig csak a sajtos tallér van kész.
Meglepetésemre nyertem itt a babaneten egy Gabi ajándékcsomagot, ami ma meg is érkezett:-)

Kriszti
Mielőbbi gyógyulést!

Bejcsi

Egészségedre!
Ajándékötlet: A kicsinek valami csörgő, dobálhatós játék.(az én fiam legalábbis mostarra van rákaattanva.
A nagylánynak baba, építőjáték,Kirakó, bár ehhez ismerni kellene.Amúgy én általában fejlesztő játékokat részesítem előnyben.Remélem tudtam segíteni, bár ez csak az én ötletem.

Kellemes készülődést!

Kép

Kép
rikka_3

Kriszti

Mi ez a 3napos láz nevű betegség?Még nem hallottam róla.Minket annó elkerült.Szerencsére.Remélem most is el fog.

Kép

Kép
rikka_3

Kép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Andi és Peti
csipisz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:28-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:28-kor.
Vendég

helló,

Kriszti,

köszi a segítséget!!!!!Nagyon vásároltatok a Korzóban Borival!!!!!!!!!!!

Kép
bejcsi28

Köszi Kriszti a felvilágosítást!Teljesen világos vagyok már, de a lányom annó nem esett át rajta, mondjuk neki még eddig a himlőt sem sikerült elkapnia, pedig a környezetében annó volt elég himlős gyerkőc.

Mindenkinek jó sütkérezést, megyek én is dolgozgatok még egy kicsit.
Jó készülődést!

Kép

Kép
rikka_3

Sziasztok!

Viki! Bár már nem olvasod, csak ünnepek után: Boldog névnapot kívánok!

Bejcsi, én is valami fejlesztő játékot vennék a kicsinek, a nagynak meg vagy puzzle-t vagy mesekönyvet. Bár a rászánt összeg is sok mindent befolyásol.

Kriszti, nálunk is ez a helyzet a sütikkel. 8) Megsütöm előre, aztán már 1-2 nap múlva nincs belőle, így kezdhetem újra. :shock: De végülis ezért csináljuk, hogy megegyék. :) Mondjuk én csak diabetikusat szoktam csinálni, Robi miatt.

Mi jól vagyunk, oltást jól viselte Zselyke, semmi gond nem volt.
Beindult a vendégáradat, a messzi rokonok így Karácsony előtt-után letudják a gyereklátogatást is. Segítségem van szerencsére, anyósom még mindig főz nekünk, így van időm Csengére is bőven.

Megyek is, gyurmázunk egy kicsit.

Ha esetleg már nem jönnék, akkor:

Mindenkinek nagyon boldog, izgatott gyerekszemektől csillogó, áldott Karácsonyt kívánok!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:29-kor.
Vendég

Sziasztok!
Na mi is vagyunk. Most épp pihi van a karácsonyi sütésben. A szálikás süti csoki krémmel már a hűtőben, délután még ott van a mazsolás- narancsos kuglóf elkészítése. Úgyhogy most szusszanok. Kicsi lányom kicsit beteg volt mostanában. Piros torok, most kicsit köhécsel. Néha láz is van, de az többnyire fogról, ezért most mi is Chamomillázunk. Jön az 5. foga. És megkaptam a lehető legnagyobb karácsonyi ajándékot: Emma megtette az első önálló lépéseket. Rengeteget sétálunk a lakásban kézenfogva - még jó, hogy apa is szabin van most :D
Na megyek sütni!
Viki
Sok boldog névnapot!
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Kép
pla-kat

Kép
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!!!
Vendég

sziasztok!

én is vagyok, csak nagyon elfoglalt vagyok. Most is sütöm a süteményt, hogy holnap annyival is kevesebb legyen.

Vikinek én is nagyon boldog névnapot kívánok!!

Mi jól vagyunk, alig várom, hogy Andriska holnap megpillantsa a karácsonyfát.
Már nagyon fáradt vagyok az elmúlt napok futkározásától.

Igyekszem jönni az ünnepek alatt, de azért ha mégsem jönne össze:

BOLDOG KARÁCSONYT kívánok minden kismaminak és babának!!!!

Puszi
Buci (Zsuzsi)

Kép

Kép

buci79

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:29-kor.
Vendég

Kép

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok

Erika

Kép

Kép
rikka_3

Kép ERIK
Vendég

Í....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.25 23:19-kor.
Vendég

Mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánok!
Viki, Isten éltessen!
Zsuzsa

KépKép
mesi25

sziasztok,

Békés boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
bejcsi28

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, nemrég értünk haza. Kipakolunk, motyozunk, és majd jövök. Naqyon jól éreztük magunkat. Lacus tündércica volt, jókat aludt a falusi levegőn.
20150601134430

Kellemes, Békés és főleg pihentető meghitt Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Kép Boldog Karácsonyt! [/url]

Kép
pla-kat

sziasztok.Viki de jó hogy már haza is jöttetek.

Kriszti: hogy vagytok? pöttyök vannak még? Kép
Vendég

sziasztok!
itt vagyok végre én is. Tegnapi nap nagyon húzós volt, nagyon elfáradtam, de minden nagyon jól sikerült. A halászlé lett a legjobb. Nagy boldogság, hogy már hármasban ünnepelünk. Tavaly ilyenkor még picike a pociban növekedett. Még tart a vendégség, jönnek-megyünk egész hétvégén. De azért majd jövök és írok.

Foggal nagyon küszködünk, még nem bújt ki, de szerintem már csak napok kérdése... szegénykém nagyon nyügi.

Így csomagolt a drága kisfiam ma reggel:

Kép

Kép

Kép

buci79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:01-kor.
20150601134430

sziasztok,

nem tudjátok hogy Debrecenbe hol van jó bababolt?ahol babakocsi is vannak jók?

Kép
bejcsi28

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:02-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Bekukkantok megint. Hogy telt a karácsony? Volt csillogószemű ajándékbontogatás? :)
Nálunk annyira nem volt jó, Kende valószínűleg tojásallergiás. Kedden jöttek ki rajta pöttyök, nagyon sok, az egész testén. Ma már nem kellett recdotel, és halványabbak is sokkal. Le vagyunk tiltva a tejtermékekről, a tojásról, és a húsról. Alig tudom kitalálni, hogy mit főzzek Neki.

Anita

Kép

Kép
anita1984

sziasztok,

itt nincs olyan babakocsi,amit szeretnénk végül rátaláltam az igazira de Miskolcon nagyon sokba került Bp-en meg nagyon jó akcióba van és kíváncsiak vagyunk rá,h Debibe mennyi!
Viki,
Lackó nagyot nőt már megint!!!!!!Befejeztem a melot végleg most már pihi pihi pihi!!!!!!!!!

szép napot mindenkinek!!!!!!!

Kép
bejcsi28

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.25 23:19-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:30-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mi is hazaérkeztünk Pestről. Pöttöm nagyon jól bírta, élvezte a pörgést, ma már nem győzte kialudni magát. Kézről kézre adták a rokonok, de egy szava sem volt. Elvittük a tropicariumba, nagyon tetszett neki a sok halacska. Ha nem lett volna üvegfal, biztos megszorongatta volna mindet... :lol: és kommentálta az összes állatot, nagyon aranyos volt.
Én jobban elfáradtam mint ő. :lol:

Játékkészlet teljes, már csak azt kell kitalálni, hogy hova pakoljam ezt a sok lomot... :lol:
csipisz

Sziasztok!
Látom, hogy mindenkinek jól telt a karácsony, a gyerkőcök sok szép ajándékot kaptak. Remélem azért valamennyit tudtatok pihenni is.
A mi karácsonyi ajándékunk, hogy Mesi már ügyesen áll, mindenbe felkapaszkodik, persze a legcsúszósabb helyeket sem hagyja ki.
Emmának gratulálok az első lépésekhez!
Erik milyen nagy fiú már, sokkal idősebbnek látszik, mint Mese, pedig csak pár nap van köztük.
Buci, Viki én is hasonlóképpen nosztalgiáztam, tavaly már úgy vettem a díszeket, hogy Mesének mennyire fog tetszeni az idén. Tetszenek is neki, a dobozok, amiben voltak! :cry:
Persze bejött amire számítottam, a csomagolást sokkal jobban élvezte, mint a bennük lévő játékokat.
(Akkor is kicsomagolt amikor én be szerettem volna.)

KépUnokatesók
KépSegítek anyának csomagolni! :?
További szép hétvégét!Zsuzsa

KépKép
mesi25

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.25 23:21-kor.
Vendég

sziasztok,

igen tudom köszi,hogy leírtatok minden fontosabb dolgot!Amit eddig néztünk az a Giordani márka és a Cam!ezekre szűkült le a kör!Már megnéztük rendesen ezt a márkákat tanulmányoztuk is!kioktattak belőle minket!

Kép
bejcsi28

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 18:31-kor.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?