Erika!!
Hatalmas a pocakod!!
Ruhában nem tűnt ekkorának!!
Csodálom, hogy bírod még!
Én nem veszek mellszívót, mert szerencsére van, akitől kapni fogunk.
Reni,
köszönöm, megvagyunk. Nem mondták, hogy ne végezzek házimunkát, csak azt hogy sokáig ne álldogáljak vagy üldögéljek. Szóval ülőmunka hosszasan, az tiltva van. Ezért ülök inkább napjában háromszor "rövidebb" ideig a gép elé, mint hogy egész nap itt üljek. Sétálni lehet, házaséletet élni nem.
Na jó, eddig sem dőlt szét az ágy, mióta terhes vagyok, de azért ez így más..
Szigorú fekvést sem mondtak csak kímélő életmódot, abba meg sok minden belefér. Szóval elvagyok itthon. Annyiban jobb, hogy most így nem az egy vagy két szabadnapom alatt rakom rendbe a lakást, hanem minden nap egy kicsit. Így nem annyira megerőltető.
Nézegetem én is ezeket az internetes áruházakat, hogy hol érdemesebb megvenni egy-két dolgot, de még nem döntöttem.
Nici,
ezúton akkor köszönöm az oldalakat, körül fogok nézni!
Holnap megyünk babakocsit venni! A Momában veszünk Toma márkájút 40.000,- Ft-ért, mózeskosárral és pelenkázótáskával. Pelenkázótáskát néztem már egy oldalon, 4.790,- Ft-ért, de ha van a kocsihoz, akkor ez már kihúzva. Így a pelenkázólapon kívül (ami 2.909,- Ft) már csak apróságok vannak, és így már lehet, hogy nem jönne be az 1.500,- Ft-os szállítási költség. Először meg akarom nézni azt a boltot a buszvégen, amit Nicika mondott, mert ha ott az apróságok olcsóbbak, akkor nem érdemes netről rendelni. A Momában a pelenkázólap 3.400,- Ft-ért van, az sem vészes. Szóval meglátjuk. Kalkulálok, aztán majd lesz valami.
De az biztos, hogy holnap Moma, buszvég és bemegyünk a Tescoba is, mert van Johnson popsitörlőcsomag akcióban, így 6 Ft-ra jön ki db-ja. A gyógyszertári tikketeket meg máskor is beválthatjuk, úgyis lesz még mire. És mivel baba még nincs, nemtom mire lesz érzékeny a bőre és mire nem, szóval jó a Johnson-os.
Orrszívóból melyik lehet a jobb? A sima kézi pumpás vagy a porszívóra szerelhető? Teljesítményben gondolom a porszívós, de attól még jobb is? Csak mert ha gyártanak még kézit is, akkor annak biztos van valami oka. Mondjuk, hogy jó...