Új privát üzeneted érkezett!

Nercsi!

Igen jan. 22. mar Vizöntö, es 20-ig pedig Bak!
En azert remelem nem kell mar sokat varni! Van egyebkent meg egy - ket tippem, hogy hogyan lehet beinditani a szülest! Ha erdekel leirom majd! Csak termeszetes dolgok es a vedönötöl szarmaznak! Kép Persze nalunk meg nem kell hasznalni öket meg nem vagyunk az idöpont utan.
Erzed mar a fejecskejet ha ülsz vagy setalsz?

Kép
Kép
reni76

Nercsi!Valóban a lényeg,hogy boldogok vagyunk és csak ez számít.Én is sokat paráztam,hogy biztos nem fogom észrevenni ha menni kell.De nekem ugye elkezdett szivárogni a víz így nem volt min már parázni.Aztán jöttek egyből a fájások.Azt aztán semmivel nem lehet összekeverni.Jó szar érzés.

Reni!Még mindíg semmi?????????
Nagyon sajnálom az ismerősödet ez tényleg szomorú.De lehet,hogy én is ezt tettem volna,mert manapság egyedülálló szülőnek lenni nagy felelősség.
Jaj lányok!!Itt van az anyósom és már vagy negyed órája bent vitatkoznak a párommal én meg csak itt röhögök rajtuk.Jaj,de már azért abba hagyhatnák!

Nicika!Ez az álom nagyon érdekes.Kiváncsi vagyok beigazolódik-e.Nekünk a 15-héten mondta meg,hogy fiú lesz.Nálad még mindíg semmi??
Otthon kell szülésznőt fogadni?Nálunk ez itt nem divat.De biztos,hogy sokat számít,hogy ismered ezt már csak tapasztalatból tudom.Így visszagondolva nekünk sem kellett volna annyira berohanni bár nekem a víz megindulása után negyed órával már jöttek az 5-perces fájások aztán mindjárt a kettő.De a másodiknál már tapasztaltabb az ember.Mindegy nem kell izgulni,mert talán már csak napok kérdése és átéltek mindent.

Vero!Ó!Úgy is tudni fogod mikor kell menni.Köszi a dícsérő szavakat a picur nevében.Mikor mész uh-ra?

Amica!Tényleg jópofa lenne ha neked is lányod lenne.Csak nekem van kis kukacosom.

Nadine!Örülök,hogy végre itthon vagy.Jó,hogy itt vagy megint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok Dorkához!!Akkor mostantól csak a babára kell koncentrálnod semmi mással ne foglalkozz.A házesélet tiltása kicsit húzós lesz,mert mi sem csinálhattuk.Baromi szar érzés.De azért túl lehet élni.Úgy irigyeltem a lányokat,hogy bementek hozzád én is úgy menetem volna,de repülni sajna nem tudok.Sajnos!Olyan jó lett volna találkozni.Nagyon-nagyon vigyázz magadra.Tényleg!Apa mit szólt a kislányához?
Vendég

Felkerült a kicsinyítő progi teszek fel újabb képeket!Remélem sikerül.KépKépKépKépKép

KépMajd teszek még fel csak megyek elaltaom a picit.
Vendég

Tündéri!!!!!!!!!!!!
Ki a kislány?
Vendég

Gabó, nagyon klasszak a képek. Igen nagy fiú már. Az apás képen, nagyon huncutul néz. Mekkora barna szemei vannak!! Imádnivaló.... Kép Kép
Biztos mi is rájövünk az egyértelmű jelekre, de előtte az ember olyan bizonytalan.
Várom már nagyon, mindig úgy fekszem le, hogy talán majd az éjjel elkezdődik, de arra is gondolok, hogy még holnap milyen jó lenne egy nyugis nap. Kép

Reni, azért írd meg mit tanácsolt a védőnőd! Én csak a forró vizeset ismerem.

Lányok! Szerintetk mit csináljak?? Pénteken voltam NST-n, de a dokimmal nem tudtam beszélni. A másik, aki ki volt írva az NST értékelésére, meg azt mondta, egy hét múlva ráérek újra menni. Pedig az uccsó héten, valakit már 3-szor visszahívnak.
Arra gondoltam, kedden elmegyek. Szerintetek???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni! Te hogyan érzed a fejét???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi,

Mindenképpen menj vissza amíg a saját dokiddal nem tudsz beszélni! Kedden tehát, biztos ami biztos!
Vendég

Köszi Vero, én is így gondolom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabóca,

A következő Uh a 30. héten lesz.

Lányok!
Én is vízöntő vagyok és Halak aszcendenssel, mind a kettő illik rám és persze tök szupi jegyek!!! Kép Kép
Na jó, de mindegyik jó jegy kislánynak!
A Bakhoz nemigen tudok hozzászólni.

Az enyém vagy Bika lesz vagy Ikrek. Valaki esetleg ebbena jegyben született?

A fiam Oroszlán. Kép Kos asc. Kép kis akaratos Kép
Vendég

Nercsi! Ha a mensit vesszük figyelembe, tehát a május 17-ét, akkor a szülés várható időpontja február 21 lenne! De én 24-re vagyok kiírva! Hogy miért? Fogalmam sincs! Én úgy gondoltam hogy kapok 3 nap haladékot! Én az NST-s kérdésedhez nem tudok hozzászólni!

Gabó! Én már a 24. héttől tudom hogy kislányunk lesz! Szintia! Szülésznőt pedig nem muszály fogadni, ez csak egy lehetőség! Mindenesetre engem megnyugtat!
A fiad pedig igazán nagyon aranyos!

Vero! Én ikrek vagyok! De inkább ne kívánj ikrek kisbabát! Nagyon akaratosak… A többi rossz tulajdonságomat már el sem mondom! Egyébként én tipikus ikrek vagyok ám! Kép

KépKép
nicika

Nercsi!

Szoval a következö tippek a fajasok meginditasara:

1. Szex! Kép Allitolag a spermiumoknak fajas indito hatasa van!
2. Mar nem olyan jo mint az 1. Kép FAJAS KOKTEL, de akkor ajanljak ha mar 9 nappal tul vagy az idöponton!
2 evökanal Ricinusolaj
2 evökanal Mandulapép (Mandelmus)
250 ml Sargabarackle
pezsgövel 0,5 literre felönteni.

Erzem, hogy nyomja a fejecskejet lefele es sokszor valami kemenyseget! Mondjuk ülni is mar csak teljes terpeszülesbe tudok!

NST nekem is csak egyszer van penteken es most csütörtökön voltam utoljara! Es utanna pedig majd ha nem törtenik semmi jan.23-an kell mennem! Nekem annyit mondott most utoljara, hogy ha nem erzem hogy eleget mozogna csak akkor menjek elöbb!
De hala Istennek eddig erröl szo sincs, most is rugdos! Kép
De a doki miatt nem tudom, hogy kell-e elöbb menned! Szerettel volna vele meg beszelni?

Gabo!

Nagyon edes a kisfiad! Tuti jo kepek!

Kép
Kép
reni76

Vero!A kislány az unokahúg a kisfiú pedig az unokaöccs.

Nercsi!Én is azt mondom,hogy menny vissza a saját dokiddal beszélni.

Nicika!Igazán szép név a Szintia!A jeggyel kapcsolatban Én iker vagyok a párom iker a Levi iker.Anyukám iker apukám iker és kétszer elváltak.

Itt van még pár kép.KépKépKépKépKépKépBocsi,hogy ennyi képet rakok fel,de rengeteg van ami olyan jó.
Vendég

Reni,
Én is hallottam a spermiumokról, tartalmaznak valamit anyagot ami megindítja a szülést, nem akarok hülyeséget mondani, de mintha konkrétan oxitocint hallottam volna!

Gabó,
Csúcs édes ez a kisgyerek, tényleg nagyon tündér!
És milyen az ikrek jegy? Milyen gyereknek?
Engem érdekel, én azért hiszek benne egy kicsit. Kép

sziasztok!
Vendég

Nicika,

Úgysem én döntöm el, milyen jegyű lesz! Ez mi? &#8230
Vendég

Nercsi,
én Jankával pénteken voltam nst-n, a szülésznő szólt, hogy nem jó, feltétlen keressek orvost! NA az ügyeletes (doki szabin) azt mondta jöjjek egy hét múlva, csak azért, mert úgy szokták és alig 37 hetes vagyok. 3nap múlva szültem!!!!!!!!!!!!!!!
Menj el kedden, megnyugszol, de lehet, hogy addig meg is szülsz vagy még rá is húzhatsz, ki tudjaKép

És a mellbimbó ingerlése is oxitocin kiválasztáshoz vezet, ami megindíthatjaKép
A szoptatásnál is ez történik és igy húzódik vissza a méh is. Utófájások is jelentkeznek, de az elsőnél nem olyan durvák még. Én ettől már nagyon fogok szenvedni...

Kép
Kép
Kép
amica

Én mint ikrek nagyon makacs, önfejű, csapongó, kreatív, kíváncsi vagyok! Egyenlőre ezek jutottak eszembe! Kép

KépKép
nicika

Megnéztük a babahoroszkópot,minden igaz amit írt!
Eleven ,nehezen elalvó,örökmozgó,minden érdekli,de
olvasd el,mert hosszú a lista!
Vendég

Gabó! Hol lehet ezt a babahoroszkópot megkukkantani?

KépKép
nicika

Helloka!

Gabi,
nagyon jók a képek, egyáltalán nem sok! Minél több, annál jobb! Kép
Gyönyörű a kisfiad, és azok a hatalmas szemek!! Kép Hogyan rácsodálkozik Levi a nagyvilágra! Kép
Párommal mi is március 24-én ismerkedtünk meg! Kép 2000-ben. Kép
Örült a kislánynak, azt mondta mindegy volt neki. Nem éreztem rajt tényleg, hogy valamelyik felé jobban húzott volna, de ettől függetlenül még lehet, hogy így volt. Kép Nemtom. Örül, az biztos!

Reni,
nahát!! Első helyen említeni a szexet! Kép Te már nagyon szülni készülsz, próbálod is valamelyik ötletet a kettő közül?? Kép

nadine81

Gabó! Közben megtaláltam! És úgy gondolom hogy én tökéletesen elégedett leszek egy halak kisbabával! Kép Meg aztán az apja is halak! Kép

KépKép
nicika

Jó reggelt lányok!!
Ha már a horoszkópnál tartunk, van azt hiszem a babázóban olyan oldal, ahol a szülő-gyerek horoszkópját vetik össze. Az is érdekes.

Nicika, én is halak vagyok, tényleg jó jegy! Kép Kicsit álmodozó, naív, könnyen befolyásolható, de nagy szívük van, segítőkészek, nagyon tudnak szeretni... Kép

Reni, azt hiszem várok türelmesen a soromra. A szex jól hangzik, de már eléggé kivitelezhetetlen, és kényelmetlen. 9 napot meg csak nem húzunk rá. Kép
A Párom már nagyon izgul!! Ha éjszaka megmoccanok, már lesi hogy mi van, mit csinálok. Éjjel is kimentem vécére, egyből felriadt, hogy jól vagyok-e, hova megyek.... olyan édes. Kép

Gabó, mi imádunk képeket nézegetni!!!! Kép Kép
Nadine, hogy vagy??? Hogy bírod az édes semmittevést?? Kép
Amica, igazad van. Biztos ami biztos, elmegyek előbb.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine!Ez a március 24 mozgalmas nap.Épp tegnap gondolkodtam el,hogy Levi azon a napon született amikor megismerkedtünk csak 2-hónappal később.Tényleg hogy érzed magad?Jó otthon lenni igaz?

Nicika!Ugye milyen jó ez a horoszkóp?Kicsit fel lehet készülni milyen lesz a babó.
Vendég

Lányok!
Hol van az a horoszkóp??
Vendég

Vero!

Egy baba-szülö horoszkop van a következö oldalon!
www.babazo.hu

Majd kesöbb jövök, de most mennem kell!

Kép
Kép
reni76

Amit én néztem az a nők startlap.hu-ra rámész és ott lesz a horoszkóp és ott a bébilapon megtalálod.
Vendég

Nercsi! Ahogy a halak tipusról beszéltél, mintha csak a páromat írtad volna le! Kép

KépKép
nicika

Helloka!!

Erika és Gabi
Köszönöm, jól vagyok, telnek a napok. Igaz még csak kettő Kép, de ez is valami.
Tegnap újra átválogattam az eddig kapott ruhákat, de most már aszerint, hogy lányos vagy fiús. Kép Félretettem, aminek mennie kell a fiús volta miatt. De azért nagyon messzire nem rakom, várok az uccsó pillanatig. Kép Akiktől kaptuk, nekik most úgysem kell, ráér szülés után visszaadni, amikor kiderül, hogy tuti lányka! Kép

Én mérleg vagyok, de a Babának még nem néztem utána, mert azt hiszem valahol két jegy határán mozog és addig nem akarok kutakodni. De ez most nem biztos, csak valamiért úgy rémlik. Majd valamikor megnézem.

nadine81

Nercsi!

Ez nalunk is igy van ha ejszaka felebredek a ferjem is rögtön megebred. Pedig az korabban nem igy volt! Ez a pisiles dolog ejszaka mar olyan kellemetlen, kb. 3 orankent "maszok" ki WC-re, es persze mikor jönnek az elöfajasok mindig! Hat persze akkor amikor sietnem kellene a WC-re, de neha olyan erösek, hogy nem is tudok felülni. Na mindegy, kitartas!!! Remelhetöleg az utolso het! Kép

RENI
39+1

Kép
Kép
reni76

Reni! Irigyellek! Már lassan meglesz a kiscsaj! A fájások nagyon azt mutatják! Kép

KépKép
nicika

Hat remelem! Holnapra melegfrontot mondtak, allitolag az is segit!
Pont most telefonalt egy ismerös a szüleselökeszitö tanfolyamrol, hogy megszült a felesege! Hat en lettem az utolso a csapatbol! De itt lehetek meg elsö! Persze nem verseny! Csak minden renben legyen es egeszseges legyen a kicsike!

Kép
Kép
reni76

Ma iszonyú ez a babanet!! Kép
Nadine, tényleg ne rakd messze azokat a fiúruhákat, tényleg sose lehet tudni...Kép
Reni, már én is szó szerint mászok, nyögök....mikor ki kell menni. Kép Borzalom. Néha úgy mozdul, hogy attól félek kinyúk alul belőlem, vagy kiböki a burkot. És még fájdalmas is.
Ma tudtuk meg hogy egyik ismerősünk babát vár augusztusra. Nagyon rosszul van, hányinger stb... Hát belegondoltam, most nem kezdeném elölről ezt a 9 hónapot. Szép volt, meg izgi de jó lesz újra a régi lenni testileg, lelkileg. Ja és a java még mindig hátra van. Kép

Nicika, tényleg lehet valami ezekben a csillagjegyekben. Bennem a hirtelen hangulatváltozásaimat utálja a párom. Mi tagadás, én se szeretem.
Már neked sincs sok hátra. Megvan már minden nagyjából?
Aztán jön Nadine, Vero és Amica. Aztán kezdjük elölről. Kép Na jó, ez csak vicc volt!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!
Meglátod pár hét múlva milyen szívesen gondolsz vissza a várandósságraKép
Néha meg még vissza is kívánod majdKép
Kitartást, lehet, hogy ma éjjel már indultok!

Vagy Reni megelőz??!!!!!!!!Kép

Sok szerencsét lányok!

Kép
Kép
Kép
amica

Reni és Erika,
hát irigyellek is titeket meg nem is. Kép Már tényleg kellemetlen lehet néha azzal a hatalmas pocival közlekedni és kijárni WC-re és úgy egyáltalán mást is csinálni. Viszont nemsokára (most már tényleg csak napok kérdése!) szülni fogtok!! Kép Én éppen most gondoltam bele, hogy tulajdonképpen nem is a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy minden rendben menjen és közben ne legyen semmi gond! Bennem jelenleg ez a legnagyobb para! Kép

nadine81

Reni és Erika,
hát irigyellek is titeket meg nem is. Kép Már tényleg kellemetlen lehet néha azzal a hatalmas pocival közlekedni és kijárni WC-re és úgy egyáltalán mást is csinálni. Viszont nemsokára (most már tényleg csak napok kérdése!) szülni fogtok!! Kép Én éppen most gondoltam bele, hogy tulajdonképpen nem is a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy minden rendben menjen és közben ne legyen semmi gond! Bennem jelenleg ez a legnagyobb para! Kép

nadine81

Na szép! Kétszer is elment. Ma nagyon lökött az egész...

nadine81

Nercsi! Az utolsó dolgok egyikét - a babakádat - már megrendeltem az internetről, most várom hogy megérkezzen! Aztán még akarok egy mellszívót és ezen kívűl tényleg már csak egy-két apróság van! Kép Ja meg a gyerekszoba... Apa ugyan halad a figurákkal, de még fele sincs meg! Remélem időben befejezi!

KépKép
nicika

Nici,
a netről csak a babakádat rendelted? Vagy mást is? Úgy gondolom jobban megéri... Én most pakoltam meg a virtuális kosaramat Kép a www.bebibolt.hu oldalon. Eddig kb. 23.000,- Ft szállítással együtt. Te honnan rendeltél? Mennyi a postaköltség? Bár az az igazság, több mint valószínű, hogy az ilyen kozmetikai cuccokat, mint pelus, törlőkendő, melltartóbetét, Tena betét, cumi, cumisüveg és még bármi, ami gyógyszertárban is kapható, azt ott fogom "megvenni". Azért írtam így, mert párom cégénél a tavaly év eleji fizetésemelést úgy oldották meg (hogy a cégnek is jó legyen), hogy nem KP-ban kapnak többet, hanem kapnak minden hónapban egy kajajegyhez hasonló utalványt 4.000 Ft értékben, amit többek között gyógyszertárban is be lehet váltani, recept nélküli és receptes dolgokra is. Akár az én nevemre, akár a baba nevére kiállított receptet is. És mivel nem vagyunk nagy betegeskedők, már rengeteg összegyűlt, kb. 20E Ft értékben. Szóval valószínű, hogy az ilyen dolgokat ott fogjuk beszerezni és akkor azokat törlöm a kosárból. Csak még meg kell kérdeznem a gyógyszertárban, hogy lehet-e ezeket is arra a tikettre venni. Mert ugyan elég sok mindenre kiterjed, azért nem mindenre.

nadine81

Sziasztok!
Milyen oldalakról rendeltetek??? Mondjuk nekünk már megvan minden, de menet közben is adódni fog biztosan valami.
Nici, biztos klassz lesz a szoba a festménnyel, és Szintiának is teteszeni fog. Majd képeket kérünk!!
Mindjárt rakok képet, a 39 hetes pocról. Tegnap csináltuk. Aztán nem ám megijedni!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Itt a kép. Hát nem egyszerű vele az élet. A párom szerint egy óvodás kiscsoportnak elég lenne.

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nercsi!

Jol van latom te is vagy meg! Kép Vettel te mellszivot? En meg nem, mert arra gondoltam, hogy mi lesz ha nem lesz tejem, akkor meg teljesen felesleges!
Tegnap beszeltünk a ferjem unokatesojaval (nekik született babajuk most dec. vegen) es az anyuka meselte, hogy tegnapelött vegre tudott 4 orat ejjel aludni! Kép Mert a kislanya ejjel teljesen fitt es napközben meg nyugis! Es, hogy elvezzünk minden pillanatot meg kettesben. Kép

Nicika!

Biztos nagyon szep lesz a kicsike szobaja! A Patrik honlapjan lattam, hogy milyen szepen megcsinalta a Donatek gyerekszobajat! Nagyon tuti!

Nadine!

Hogy birod a pihenest? Feküdnöd is kell? Vagy azert ovatossan fennt lehetsz es a hazimunkat megcsinalhatod? En ugy feltem töle, hogy nalam is lesz valami es esetleg feküdnöm kell! Valahogy mar nem is jo igy a vegen feküdni, mert ha fel kell kelni, akkor a 80 eves mamika fittebb nalam! Komolyan neha mint egy anyabalna! Valahogy ez az utolso ket hetet törölnem a terhessegböl!

Reni 39+2

Kép
Kép
reni76

Nercsi!

Nagyon nagy a pocakod! Kép
TÖK JO!!!

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!! Azt bírnám, ha egyszerre születnének!! Kép Én sem vettem mellszívót,de kinéztük, és ha kell, a párom megveszi.
Nem irigylem a rokonotokat, nem lehet egyszerű. Az biztos, hogy visszasírjuk még ezeket a nyugis napokat.
Amúgy még mindig semmi. Néha néha érzem a hasam alját, de az még messze van a fájástól. De végül is van még egy hét.
Miután hazamentek a babával a kórházból, lesz segítséged?? Nálatok meddig kell a kórházban lenni?
Remélem a következő képen már a baba lesz, nem a pocakom. Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadin!
Ha érdekel nagyon szívesen leírom hogy még mit honnan fogok rendelni, hogy mennyibe kerül és hogy mennyi a száll. Ktg! Na akkor kezdem is, a lista már elég rövidke:
Innen rendeltem most, még várok a szállításra:
www.babaruhabolt.hu
7000ft felett nincs szállítási költség! A szállítás határideje 3 munkanap, hogyha minden megrendelni kívánt termék van raktáron! A megrendelést emailban kell leadni!
-CURVER műanyag kád, csúszásgátlós kiképzésű 2090ft, hozzá az állvány 2990ft
-Disney kanál-villa szett 690ft
-Fésű-hajkefe szett 490ft
-Disney tigrises csörgő 490ft
Ez így 7140ft, úgyhogy ingyenes a szállítás!

www.pekido.hu
10 kg-ig a szállítási és csomagolási ktg 1490ft. 2 hét a szállítási idő!
Amit innen fogok megrendelni:
-PLAYSHOES Zenélő, világító forgóka a kiságy fölé távirányítóval és éjjeli fénnyel, 3 dallamot tud 3763ft
-Fürdő fotel a babakádba 1142ft
-LOCKWEILER pelenka tároló vödör (légmentesen záródó) sötétkék v. világoskék színben 1795ft
-Pelus mintás textilpelenka 5db 60*80cm-es, pamut 1229ft
Ez összesen szállítással együtt: 9419ft

www.interstore.hu
Szállítási költség 1490ft, szállítási idő 48 óra!
-Poupy 4 az 1-ben mikrohullámú sterilizáló 1190Ft
-Poupy cumisüveg, törhetetlen műanyag, ivócsőrrel 699ft
-Chicco pumpás mellszívó cumisüveggel 3490ft
-Disney baby 3 db-os körömápoló készlet 790ft
-Nuby 2db-os hőérzékeny etetőkanál csúszásmentes nyéllel 350ft
Ez szállítással együtt 8009Ft

Nercsi! Szerintem a fent említette oldalakon nagyon jó dolgok vannak, nagyon jó árakon!
Majd ha kész lesz a szoba akkor fotózok és mutatok képeket!
A pocid pedig hihetetlenül hatalmas! Alig hiszek a szememnek! Nem billensz tőle előre? Magamat nem is tudnám ekkora pocakkal elképzelni! Egyébként meg nem csoda hogy ekkora babaházban jól érzi magát a kislányod! De azért lassan már ideje kibújnia!

Reni! Örülök hogy tetszett a Donáték gyerekszobája is! Szerintem is szuper! De a mienk most úgy néz ki hogy még ütősebb lesz! Lassan már vége a kismama életnek számodra is és eltűnik a hatalmas pocak! Hajrá babóca! Szép idekint az élet!

KépKép
nicika

Nercsi!

Ha jol tudom itt is 5 nap a korhazi tartozkodas, persze ha nincs semmi gond! De volt ismerös aki kettö nap utan hazament. Majd meglatom, mindenki azt javasolta, hogy maradjak csak amig lehet, mert ott mar lehet, hogy erösnek erzem magam, de ha hazajövök itt mar mindent nekem(nekünk) kell csinalni es a korhazban mindent megcsinalnak helyettem!
Segitseg lesz böven! Elöször is a ferjem 1,5 hetig szabin lesz miutan kijövök a korhazbol. Meg jön az anyu is egyböl, hogy itthon vagyok! meg itt az anyos! Szoval nem leszek egyedül! Kép

Kép
Kép
reni76

Nicika, körülnézek én is ezeken az oldalakon. Jó hogy leírtad, köszi. Imádok ilyen helyeken böngészni. Csak tudjak ellenálni a kísértésnek. Szegény férjemet is tegnap toltam le, mert minden nap hazaállít valamivel, hogy ő ezt a kislányának vette. Még meg sem született, de már el van kapatva. Mi lesz itt később???

Reni, akkor te sem leszeel egyedül. Nekem is anyu jön, anyós, no meg a párom. Mire egyedül maradunk a babókkal, már rutinból megy minden.. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika!!
Hatalmas a pocakod!! Kép Ruhában nem tűnt ekkorának!! Kép Csodálom, hogy bírod még!

Én nem veszek mellszívót, mert szerencsére van, akitől kapni fogunk.

Reni,
köszönöm, megvagyunk. Nem mondták, hogy ne végezzek házimunkát, csak azt hogy sokáig ne álldogáljak vagy üldögéljek. Szóval ülőmunka hosszasan, az tiltva van. Ezért ülök inkább napjában háromszor "rövidebb" ideig a gép elé, mint hogy egész nap itt üljek. Sétálni lehet, házaséletet élni nem. Kép Na jó, eddig sem dőlt szét az ágy, mióta terhes vagyok, de azért ez így más.. Kép Szigorú fekvést sem mondtak csak kímélő életmódot, abba meg sok minden belefér. Szóval elvagyok itthon. Annyiban jobb, hogy most így nem az egy vagy két szabadnapom alatt rakom rendbe a lakást, hanem minden nap egy kicsit. Így nem annyira megerőltető.
Nézegetem én is ezeket az internetes áruházakat, hogy hol érdemesebb megvenni egy-két dolgot, de még nem döntöttem.

Nici,
ezúton akkor köszönöm az oldalakat, körül fogok nézni!

Holnap megyünk babakocsit venni! A Momában veszünk Toma márkájút 40.000,- Ft-ért, mózeskosárral és pelenkázótáskával. Pelenkázótáskát néztem már egy oldalon, 4.790,- Ft-ért, de ha van a kocsihoz, akkor ez már kihúzva. Így a pelenkázólapon kívül (ami 2.909,- Ft) már csak apróságok vannak, és így már lehet, hogy nem jönne be az 1.500,- Ft-os szállítási költség. Először meg akarom nézni azt a boltot a buszvégen, amit Nicika mondott, mert ha ott az apróságok olcsóbbak, akkor nem érdemes netről rendelni. A Momában a pelenkázólap 3.400,- Ft-ért van, az sem vészes. Szóval meglátjuk. Kalkulálok, aztán majd lesz valami.
De az biztos, hogy holnap Moma, buszvég és bemegyünk a Tescoba is, mert van Johnson popsitörlőcsomag akcióban, így 6 Ft-ra jön ki db-ja. A gyógyszertári tikketeket meg máskor is beválthatjuk, úgyis lesz még mire. És mivel baba még nincs, nemtom mire lesz érzékeny a bőre és mire nem, szóval jó a Johnson-os.

Orrszívóból melyik lehet a jobb? A sima kézi pumpás vagy a porszívóra szerelhető? Teljesítményben gondolom a porszívós, de attól még jobb is? Csak mert ha gyártanak még kézit is, akkor annak biztos van valami oka. Mondjuk, hogy jó... Kép

nadine81

Nadin! Ma dobott be a postás Interspar katalógust! Nagyon sok babaholmi van leértékelve benne! Többek között:
Libero + papír kéztörlő + Zewa pzs 3049ft
Huggies pelus 2790ft
Johnsons popsitörlő kendő 3 db-os 1265ft
Nívea termékek
Johnsons termékek
Pampers 4*72 db-os popsitörlő 1699ft
Pampers pelus Jumbó pack 3499ft
Ariel 6 kg vagy 3 liter 2699ft
Ha együtt veszed a Pamperst meg az Arielt akkor 5890ft
Elemes orrszívó Living Lab 7990ft
Babyphone hordozható bébiőr 9990ft
Kamerás plüssmaci bébiőr (a nózija helyén van a kamera) 14990ft
Plüss rugi 1590ft
3részes bébi garnitúra 1990ft
Bébi kókuszmatrac 6*120cm 7490ft
Játszószőnyeg 1990ft
5 részes gyerek étkészlet 499ft
Na lényegesebbeket leírtam! Az akció 02.01-ig tart!

KépKép
nicika

Nadin!
Orrszívó: a legjobb az elemes orrszívó állítólag, de ez ugye drága. A porszívós változat ugyanazt tudja mint az elemes, de ugye hangos ami a baba számára riasztó! Viszont tökéletesen kipucolja a nózit. A kézi orrszívóról viszont nem sok jót mondhatok, mert ugyan olcsó, de a szívó ereje egyenlő a nullával. Szóval én biztos nem vennék olyat! Nekünk porszívós van, azt úgy örököltük. A baba utálta és hihetetlen keservesen sírt mikor használták! Én szívem szerinte megpróbálnám az elemeset, mert attól talán nem fél a baba, de sajnos már nem jut rá 8000ft sem! Kép

KépKép
nicika

Ja és az Interspar akció 01.19-02.01-ig tart!

KépKép
nicika

Nercsi!

Hatalmas pocid van, reméljük nem bújt el benne még pár babóka! Kép
Kitartás utolsóhetesek már a finisben vagytok!!

Nicika,
jók az oldalak, én is imádok böngészni!

Nadine!
Örülök, hogy jól vagy! Mi már a 8 héttől nem élhettünk házaséletet, mert én akkor véreztem, képzelheted úgy érzem már magamat mint egy szűzleány! Kép Azért mostanában már módjával lehetne, de most meg már a pocak zavaró kicsit...

Ha elfogadtok egy tanácsot az első 3 hónapban semmilyen boltban kapható fürdetőt, popsikendőt stb, ne hazsnáljatok, mert az én picim allergiás lett rá, és nagyon lelkiismeretfurdalásom lett hogy a sok menő kence miatt.
A gyerekorvos tud felíni (szerintem a kórházban is tudnak) gyógyszertári fürdetőt, a popsit pedig legjobban sima vizes textilpelussal érdemes letörölgetni (esetleg enyhén kamillateás vízzel), és popókenőcs is a legjobb a boraxos nevű szintén gyógyszertári. Persze, nem minden kisbaba lesz allergiás, de nagyon sok!
Én úgy vagyok vele, ráérek utána is próbálkozni, mikor a kis bőre már érettebb.

Az orszívó porszívó pedig nagyon hasznos, mivel a picik még csak az orrukon tudnak lélegezni, van amelyik azért nem szopizik, mert nem kap levegőt. Én úgy csináltam mindig, hogy becsöppentettem orrcseppet (illetve van valamilyen víz is ami orrcseppként funkcionál, gyógszertári)ami fellazítja a trutyit, utánna orrszívás,(amit a kicsik gyűlölnek, de muszáj!)és újra orrcsepp. Ilyen módon órákig tiszta marad az orrjárat! Az elemest nem ismerem, a kézi szart sem ér, már elnézést. Áron a fürdőkádban spriccelőnek használta az övét. Kép

Még az allergiával kapcsolatban valahol (talán épp itt a babaneten) hallottam hogy öblítő helyett lehet 3x higított ecetet használni, nagyszerűen kiszedi a mosópormaradványt, és nem büdös, én kipróbáltam! Bocs, ha itt olvastam volna!

De persze minden baba egyedi, ezek csak az én tapasztalataim!

Sziasztok!
Vero
22+5
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?