Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem az a baj,hogy Burik nem a saját megérzésére hallgatott :cry: :cry:
mert ő nem látta tisztának a magzatvízet,és mondta,hogy ha tényleg nem tiszta,ott abban a pillanatban meg is indítja szülést
De behívott két főorvost,akik szerint SÖTÉT A HAJA A GYEREKNEK!!!
Ha láttátok iwiwen a képeket,ott van,hogy majdnem fehér hajjal született
A Burik hazaengedett,és csak 2 nap múlva szültem :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
lady23

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 13:10-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 13:10-kor.
szonce82

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cuki lehetett, ahogy elpislákola lovacskáján. biztosan nehezek voltak a nagy szemei!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
KépKép
gombocka79

szonce: detto ugyanez volt velem is szülőszobán. elfelejtettem, hogy miket gyakoroltam be a légzőgyakorlatoknál, apjuk figyelt mindent. ő szólt, hogy mikor jönnek a fájások, mert jobban látta a kütyüt, ami jelezte..

Kép
KépKép
gombocka79

Na azt a kütyüt nem szerettem, mert folyton néztem, s mikor emelkedtek a számok, már tudtam, megint fájás lesz :(
szonce82

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.03 20:21-kor.
szonce82

jujj ez nagyon kis cukika!

szonce: tegnap annyira nevettem mikor jött velem szembe a férjed. elkezdtem magamba röhögni. emlékeztem az arcára a fényképekről.

Kép
KépKép
gombocka79

igen, mondta apa, hogy valaki megbámulta :)
szonce82

neeeeeeeeemmmmmmm :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
nézett nagyon előre, mert pont a lépcsőn jött le, azt hiszem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép
gombocka79

akkor is észrevett:)
szonce82

Szonce: édi pancsis :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

-----
szonce82

hát a többiek eltűntek? :? :? :? :? :? :?
kusi: erre felé vagy?
babusok: babulijai jó vannak?
lady: nagy gőzzel pakol... kár hogy elmész... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
charlott: elriasztottunk a szüléssel?

Kép
KépKép
gombocka79

Szonce: juj köszi mentettem :wink:
hát nézegettem, csináltam is probaverziot...de nagyon proba :oops: :lol:
az a baj, h csomo kép meg zene a másik gépen van, de még mindig nem mükszik :cry: Apa probálta leformázni az egyik winchestert de nem ment mindig megállt :cry: és az pedig kell, h elinduljon és a másik winchesterröl leszedjük a cuccokat :?
addig is majd igyekszem kiképezni magam :lol: és persze ámulokbámulok, h Te milyen profi vagy :wink:

babusok
Budapest

Gombocka: köszi, koppkopp gyogyulás utjának végéhez közeledünk, már csak minimális köhögés van Tammának, reggel nem használtunk orrsziporszit sem...meglássuk :wink:
éppen elalvoban...ugye aki korán kel :lol:
ja, képzeljétek a porszivot babának hivják :lol: (na persze mit nem :lol: :lol: )

babusok
Budapest

Csajok, ha nem esik mi tuti lemegyünk, akinek van kedve jöjjön :wink: majd irok, h mikor :wink:

babusok
Budapest

Na jol eltünt Mindenki :cry:

babusok
Budapest

Mi itt vagyunk Charlottal, mikor mentek sétálni?
szonce82

áhá :lol:
Lassan indulunk :wink:

babusok
Budapest

mi ebéd előtt aludtunk egyet. aztán gyorsan lementem vele sétálni, mert el akartam menni a dekorboltba, nemrég érkeztünk meg. nagyon nagy a szél:? :? :? :? :? :? , és a Nelli már alszik is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép
gombocka79

hát azért lenézünk picit, legalább nem esik :lol:
Gombocka: ebéd elött is aludt a Drágád meg most is aztaaa :lol:

babusok
Budapest

Sziasztok!
Tegnap borzasztó nyűgös volt Beni, jön a hideg? :(

[quote="charlottKusi:
Neked is kell méricskélened!? Nagyon nehéz találni olyan terméket, amiben nincs cukor és kevés a CH tartalom. Te hol és miket szoktál vásárolni?[/quote]

Én főzöcskézek, édesítőt használok, így azért könnyebb. bele fogsz jönni, pár hét és ránézésre megmondod, hogy kb. mennyi ch van benne. de egyébként akkor se lesz semmi ha néha bűnözöl, Benit 3kilóra mérték a 36. héten, mondták is, hogy hatalmas lesz, rá 4 hétre 3 kilóval született... :D
most nem számolgatom a ch-kat, szoptatás miatt nem kell, de a cukromat gyakran mérem és ha nagyon magas akkor nem eszem :(
kusi

na, visszaolvasgattam :)
Köszi, hogy gondoltatok ránk tegnap, mi még nagy sétákra nem megyünk a babakocsi- utálat miatt, de ha már melegebb lesz és nem kell overál, talán bevállaljk :)
Most ott tartunk, hogy a szolgáltató háznál csönd lesz :D :D :D
Viszont az erkélyen ma is már lassan 3 órája alszik :D

charlott: nekem csodás szülésem volt, délelőtt volt az első fájásom (fél órás), de nem voltak vészesek, 5- kor mondtam a férjemnek, hogy most már menjünk be a kórházba, előkészítettek, 8kor kaptam meg az oxitocint és fél 10-kor már ordított Beni :D :D :D
Úgy elrepült az a nap :D fél 5kor még ugráltam a nappaliba, olyan izgatott voltam :D
kusi

Kusi: de jo h elökerültél :wink: tényleg, jön a hideg, lehet nálunk is ez volt a baj éjjel :? :lol: :lol: :lol:
hu de gyorsak voltatok :lol:

babusok
Budapest

köszi :D :D :D
Beni megint elaludt, nem szokott ennyit aludni :D

Melcsi hogy altatod el a csajszikáidat? kemény lehet :?

én is akarok babás vonalzót de nem bírkózom meg a képpel :cry:
kusi

Kusi: háát nálunk tápival alszanak el :oops: :lol: megisszák és szunya :lol: mostmár egyedül fogják az üveget :lol: nagyon ritka, h nem alszanak el így koppkopp :wink: régebben mi etettük ölben Öket az jo volt :lol: elötte meg szopiztak az volt a legjobb, a legtutibb altato a cici :lol: :lol: :lol:
Benid akkor Benjámin?
Szívesen segítek megcsinálni a vonalzód :wink: Ha rákattintasz az enyémre ott válaszd ki milyet szeretnél meg mi menjen rajta és szoljál, aztán kérekszépen egy képet emilben és megcsinálom, mit szolsz? :wink:

babusok
Budapest

Jó éjt :arrow:

babusok
Budapest

Melcsi jujj de jó, köszi :D :D :D :D :D
Altatás után küldöm :D
Picit irigykedem, hogy nálatom már ilyen az altatás, nálunk maratoni szopi :?

Beni Benedek, de adtunk neki Zoltánt is hátha nem reklamál majd :wink: :D

Átaludt éjszakát! :D :D :D
kusi

Jó reggelt!

Sajnos csak egy üzire van időm....................................
Gyors reggeli a Csengével,és el kell mennünk az AAuchanba,utánna a maradékot is dobozolni :shock: :shock: :shock: :shock:
Atiék meg 1 körül itt vannak
A másik lakásban nincs net,így pár napig nem leszek :cry: :cry: :cry:
Addig is jók legyetek :D :D :D

puszi mindenkinek,főleg a sok édi babynek :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
lady23

LADY IRJÁL TELOSZÁMOT PRIVIBEN!!!
Ti is vigyázzatok Magatokra :wink:
Na és persze Jó reggelt!
Kusi írtam Neked privit de véletlenül bezártam az ablakot :evil: :evil: mindjárt irok másikat :wink:

babusok
Budapest

Hello-Bello!

Lady: gyors és problémamentes költözést kívánok! és amint tudsz jelentkezz! :-)

Kusi: tényleg könnyű szülésed volt, szerencsés vagy! :-)
Diétázás néha az őrületbe kerget, mert sok termékre nincsen feltüntetve a CH tartalom és akkor próbálom besaccolni, hogy mennyi lehetett?! :roll: Van olyan tuti ennivalód, aminek kicsi a Ch tartalma, így amikor csak megéhezel tudsz belőle enni és laktat is?

Gombócka: köszönöm, hogy leírtátok a szülési történeteiteket, engem megnyugtatott, mert látom nem csak komplikációkkal teli szülés létezik. :wink:

Szonce, Babusok: jól vagytok? sokáig sétáltatok tegnap?

Ma éjjel én voltam az ügyeletes nem alvó. Fájt a hasam, keményedett is rendesen, és a fekvés kifejezetten rossz közérzetet okozott. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.03.03 09:31-kor.

KépKép
charlott

hétágra süt a nap :lol: :lol: el se hiszem h jön a rossz idö :lol: :lol:
Charlott: elfelejtettem irni, h nagyon csinipocid van és sztem nött is :wink:
Szonce, Charlott: jo volt séti :wink:
Gombocka: Ti még szunyáltok??? :lol: :lol:

babusok
Budapest

Charlott: még picit sétáltunk, aztán mentünk még boltozni, de azt már külön-külön :lol:
ha keményedik poci szedjél magnéziumot!!! vagy már szedsz?

babusok
Budapest

Babusok: na,ja szépen kigömbölyödtem, ezt látom napról-napra mikor olvasok és a hasam alá szoktám tenni a könyvet, egyre kevesebb sort látok! :roll:
De sebaj, szép, nagy legényke lesz!

Igen, a séta kellemes volt, bár az a szél fújhatott volna este... :-)

Szerettem volna mondani, hogy szoptatós párnát sikerül szereznem, mert a sógornőm egyik nap felhívott és kérdezte, hogy szükségem lenne rá!!!??? :lol: A kis gondolatolvasó!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.03.03 09:39-kor.

KépKép
charlott

Lady: köszi, megkaptam privit :wink: lehet tudni mikor lesz ott net? ha sokáig nem jönnél esetleg (de ezt nem ér ám :wink: ) akkor majd jol felhivunk :wink:
Charlott: sztem nagyon csini kismami vagy :wink: na tök jo és aludtál már a párnával?

babusok
Budapest

Babusok: oh, köszi-köszi :oops: , ez jól esett a jelenlegi szellemképes fejemnek. :-)
Magnéziumot általában egyet szedek, de ma ezt sokszorosára emelem.

KépKép
charlott

Sziasztok Csajszikák!

a kérdés hogy szunyálunk-e még?! igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nelli reggel felkelt a névnapján!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kapott reggelit, kicist randalírozott a lakásban, meg pakolt, aztán megint beborult az ágyába így pizsiben... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
este ha megjön apjuk, akkor kapja meg az ajándékát, amit már tegnap megmutattam neki. kapott egy cuki farmerruhát, de csináltam neki az ajtajára dekorgumiból feliratot, meg most egy fekete-fehér macsekot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép
gombocka79

kuis: jó hogy itt vagy, a Benjamin nagyon szép név nekem nagyon tetszik. mi is így voltunk anevekkel, hogy a lányom Nelli, de Kornéliának törzskönyveztük :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: hátha nem fog tetszeni neki később a "Nelli becenév"
jujj én már nagyon várom a jó időt, de sajnos az azt hiszem csak ma van utoljára, mert jön a cug'
Charlott: lekopogom, nekem minden jól zajlott a szülésnél, és kinyomtattam neked egy babkelengye listát, de még irogatok rá, hogy mi az amit változtatnék, és akkor odaadom személyesen, merthogy mi még ne találkoztunk, és még veled sem kusi

Kép
KépKép
gombocka79

juj én nagyon rossz vagyok névnapokban :oops: :oops: :oops:
BOLDOG NÉVNAPOT NELLI

babusok
Budapest

Gombocka: ezt a dekorgumit itt vetted a dekorboltban? és hogy kell ilyeneket csinálni? csak kivágod? vagy ragasztani is kell? én meg a kézügyesség :oops: :oops:

babusok
Budapest

névnaposunknak :wink:
Kép
nem találtam pont névnaposat, de ez olyan cukiii :wink:

babusok
Budapest

jaja, itt vettem a dekorboltban. 105ft egy ív. kinéztem hogy mekkorák legyeneka betűk meg milyen színűek, és kivagdostam. csak a ragasztással van problémám, mert amit adtak hozzáragasztót, az nehezen szárad meg a dekorgumin és először elcsúszkál rajta :? :? :? :? :? :? :? :? :? de azért jó. így csináltam neki bárányokat is a falra, ugráló báránnyokat.

Kép
KépKép
gombocka79

jujj de ez a zsiráf nagyon kis cukika!!!!!!! nagyon szépen köszönjük!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép
gombocka79

2 oldalas ragaszto???
juj megyek majd én is meglesem ezt a gumiizét :lol: kicsit babásabbá kéne tenni a szobát... :lol:

babusok
Budapest

juj de ügyi vagy majd megnézem mit alkottál :wink:

babusok
Budapest

Charlott: láttad már h a Várandósság-on belül van egy Terhesség és cukorbetegség topik? Lehet ott tudnak segiteni, h miket ehetsz vagy receptekkel vagy jotanácsokkal :wink:

babusok
Budapest

sziasztok! :D

Boldog névnapot Nelli :D :D :D

charlott: van CH táblázatod?
Tojásleves, tökfőzi virslivel :D na ezt bátran eheted, már ha szereted :D
Nekem egyébként mindig volt a hűtőben egy csomag virsli, és mustár, bár a mustárban van CH, de nagyon kevés :D

gombocka79: Benedek :oops: :D
Azt szerettem volna, hogy ha nagy lesz és monduk ügyvéd vagy orvos :P :P :P ne becene legyen hanem valami komoly hangzású :D
Kornélia nagyon szép név :D

Ma van tesóm csajszijának 2. szülinapja, lassan megyünk a bulijára :D :D :D :D :D
kusi

Sziasztok!

Ma hosszú napunk volt, majd mesélek, most ennem kell:) Természetesen evés előtt kakit pucolok :)

Nellinek:

Kép
szonce82

van vonalzóm :D :D :D :D :D :D

Köszi Melcsi!!! :D :D :D

KépKép
kusi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?